Orange Revolution wrote:Opetja033 wrote:Orange Revolution wrote:Privremeni,ovako demokratski, jel tako izabran.
Možda ću ja u četri zida ali svoja pošteno zarađena,gdje će Bake u koja četri zida,Zenica,Tuzla,Orašje,Mostar ili prevremeno s jaranom Zikom.

Mozemo nastaviti kada se malo saberes i razdvojis svoje mokre snove od realnosti.
Nikakav problem,saćekaću da ti promjeniš pelene i nastavljamo.
Samo da vas podsjetim, tema je DF-ZK.
No, kad ste vec ovdje zapeli, samo me interesovalo o kakvoj vrsti susreta se radilo, premda pretpostavljam o stranackoj. Ono sto me daleko vise interesuje je dali su i sta su uopce odgovorili zvanicnici BiH na prosvjed egipadske vlade.
A sto se tice tih nekih simbola/prstiju , nije vrijedno pomena @Orange, samo pogledaj ko su lica osudjivana kao mladomuslimani na ovim prostorima. Kad Bakir nije u stanju izgraditi nikakvu vlastitu politicku kredibilnost, onda mu ne ostaje nista drugo nego da se negdje "prikaci". I sam je izjavio da je sa 30 dosao tobe, znaci jos mlad,zelen i perspektivan...

i da, sto je rekao tvoj oponent, legitiman predstavnik bosnjackog naroda, a narod i vlast su ti u pet deka, dakle.....