Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ExNihilo
#25601 Re: Zeničani
Ne može jer je zelen ko nindža kornjača.
- Inteligencija
#25602 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:cool
ovaj decko zuji ko trafo
da je pametan,krOlj bi ga metno na celo kakvog turistickog ofisa...mozda nam skonta kakvu ponudu...sad kad odu mesnice i njemacke polovne gace
Vjerujem da bi covjek cuda ucinio..
Mislim da je i Mittal svoj muzej zeljezare otvorio na njegovu preporuku..
- Inteligencija
#25603 Re: Zeničani
Zar nije dofu rekao sposoban a ne podoban, nebitno koja je partijaExNihilo wrote:Ne može jer je zelen ko nindža kornjača.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#25604 Re: Zeničani
Zar ga nisu tvoji vec uhljebili u Rektorat?kamen spoticanja wrote:cool
ovaj decko zuji ko trafo
da je pametan,krOlj bi ga metno na celo kakvog turistickog ofisa...mozda nam skonta kakvu ponudu...sad kad odu mesnice i njemacke polovne gace
- kamen spoticanja
#25605 Re: Zeničani
veze nemam_BataZiv_0809 wrote:Zar ga nisu tvoji vec uhljebili u Rektorat?kamen spoticanja wrote:cool
ovaj decko zuji ko trafo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#25606 Re: Zeničani
Ma trckaro je po Rektoratu kad sam ja ganjao premjestaj. Nekakve turske sablje i turbane je forsirao tad.kamen spoticanja wrote: veze nemam
-
clio_dci120
#25607 Re: Zeničani
Ma u rektoratu je on uhljebljen, sto ne umanjuje njegove zasluge za promociju Zenice u pozitivnom svjetlu.
A kakav ti Bata premjestaj ganjas, haman ces prije mene u nicaZe nazad
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#25608 Re: Zeničani
Ma premjestaj na fax kad sam ganjao birvatkileclio_dci120 wrote:Ma u rektoratu je on uhljebljen, sto ne umanjuje njegove zasluge za promociju Zenice u pozitivnom svjetlu.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#25609 Re: Zeničani
Ja ako se uhljebim častim vas sve u ZS-u 
- ExNihilo
#25610 Re: Zeničani
Već si se ukruhio, ako me razumiješ. 
- Norm
#25611 Re: Zeničani
Inteligencija wrote:
Organizujem besplatnu turističku turu po gradu Zenici, u čast 12. aprila, Dana oslobođenja Grada od fašističkog okupatora. Ovo je treća tura ovim povodom.
Partner ture je zenički Odbor za međureligijsku saradnju Međureligijskog vijeća Bosne i Hercegovine, ovogodišnji dobitnik Nagrade Grada Zenice.
Tematski, ova tura će se baviti zeničkom multireligijskom baštinom, pa sam je, zbog toga, nazvao Zaboravljeni Jeruzalem.
Svi zainteresovani sugrađani moći će učestvovati na turi samim dolaskom na zborno mjesto, 11. aprila (srijeda) u 19:00 kod Austrijske/"Konjske" česme.
Provest ću vas kroz tri zeničke bogomolje (Sultan-Ahmedovu Čaršijsku džamiju, pravoslavnu crkvu Rođenja Presvete Bogorodice i katoličku crkvu sv. Ilije Proroka, a Sinagogu ćemo obići s vanjske strane), uz neizostavnu rutu preko Kamenog spavača, Trgom Alije Izetbegovića, Titovom, Islambegovića putem, Trgom Bosne i Hercegovine, Trgom rudara, Gradskim parkom, Dr Abdulaziza Aska Borića, i Bulevarom Kulina bana.
Očekivani kraj ture je 21:00.
Prilagođena je za porodični ambijent.
Podloga je asfaltna.
Stil oblačenja prilagođen posjeti bogomoljama.
Nije obezbijeđen obrok niti okrepa (ukoliko bi neko fizičko ili pravno lice željelo počastiti učesnike, neće biti problem, samo molim da se javi radi prethodnog dogovora).
U slučaju najave vremenskih neprilika, tura se neće odlagati.
Svi ste dobrodošli na večernju šetnju svojim gradom, Zaboravljenim Jeruzalemom.
Afan Abazović, turistički i planinarski vodič
-
clio_dci120
#25612 Re: Zeničani
Zavisi ko te uhljebi, ako Dofu onda ces kod perce , a ako zuti onda u verdijuJimmy McNulty wrote:Ja ako se uhljebim častim vas sve u ZS-u
- phillie
#25613 Re: Zeničani
Nisu_BataZiv_0809 wrote:Zar ga nisu tvoji vec uhljebili u Rektorat?kamen spoticanja wrote:cool
ovaj decko zuji ko trafo
-
Kralj Tvrtko I.
#25614 Re: Zeničani
Nemoj mi samo reći da je Verdi...zelen?clio_dci120 wrote:Zavisi ko te uhljebi, ako Dofu onda ces kod perce , a ako zuti onda u verdijuJimmy McNulty wrote:Ja ako se uhljebim častim vas sve u ZS-u
-
clio_dci120
#25615 Re: Zeničani
Nemam pojma koje je boje i da li je obojen, ali to je jedno od drazih mjesta gdje zeleni sjede, pogtovo zuti i ekipa. Zato sam to napisao...ako trebas piti kafu sa Zutim, uvijek ce ti reci u Verdiju da se nadjete 
- ExNihilo
#25616 Re: Zeničani
Znaš jer si pio kafu sa Žutim?clio_dci120 wrote:Nemam pojma koje je boje i da li je obojen, ali to je jedno od drazih mjesta gdje zeleni sjede, pogtovo zuti i ekipa. Zato sam to napisao...ako trebas piti kafu sa Zutim, uvijek ce ti reci u Verdiju da se nadjete
-
clio_dci120
#25617 Re: Zeničani
Ne, nego moj buraz dok je bio njihov omladinac.
-
clio_dci120
#25618 Re: Zeničani
Bata, posto vidim na jednoj drugoj temi da ti pratis ove voditeljice, ko je ona sa tv zenice nakvarcana sa cvikama. Maloprije na fejsubuku imaju slike, u crvenim hlacama
.
Jel ima neki info, gdje izlazi, kako se zove, podmirujel je iko i sl.?
Jel ima neki info, gdje izlazi, kako se zove, podmirujel je iko i sl.?
-
channel10
#25619 Re: Zeničani
Clio, da nisi slucajno jedno vrijeme proveo u Svedskoj?
A ta sa cvikama ti je i udata i ima dijete.
edit: sutnju cu shvatiti kao potvrdan odgovor
A ta sa cvikama ti je i udata i ima dijete.
edit: sutnju cu shvatiti kao potvrdan odgovor
-
clio_dci120
#25620 Re: Zeničani
Nisam svedjanin, nazalost...Da sam otisao gore, vjeruj ne bi se nikad vratio
Ma nisam ja zeleni, buraz je bio, pa tako izmedju ostalog sam kroz njega dolazio u doticaj sa tom ekipom. Ma moj je moto budi sa svakim dobar, neka prica carsija sta hoce ovakav onakav zuti, ja kad ga sretnem pozdravimo se fino i to je to...Isto kao i kada vracu sretnem i ostalu ekipu, uvijek sa svakim fino, i svakome kazes da ga podrzavas i da dobro radi.

Uuu, ta sto ima dijete, pa ima bas dobru liniju, drzi do sebe...Eto makar je rezultat Dofuove vladavine to sto ima sad dobre mace na Tv zenici.
Ma nisam ja zeleni, buraz je bio, pa tako izmedju ostalog sam kroz njega dolazio u doticaj sa tom ekipom. Ma moj je moto budi sa svakim dobar, neka prica carsija sta hoce ovakav onakav zuti, ja kad ga sretnem pozdravimo se fino i to je to...Isto kao i kada vracu sretnem i ostalu ekipu, uvijek sa svakim fino, i svakome kazes da ga podrzavas i da dobro radi.
Uuu, ta sto ima dijete, pa ima bas dobru liniju, drzi do sebe...Eto makar je rezultat Dofuove vladavine to sto ima sad dobre mace na Tv zenici.
-
Tempo
- ZeModerator
#25621 Re: Zeničani
ko je, vise puta spomenuti, perco?
- ExNihilo
#25622 Re: Zeničani
Kakav ljigav stav.clio_dci120 wrote:Nisam svedjanin, nazalost...Da sam otisao gore, vjeruj ne bi se nikad vratio![]()
![]()
Ma nisam ja zeleni, buraz je bio, pa tako izmedju ostalog sam kroz njega dolazio u doticaj sa tom ekipom. Ma moj je moto budi sa svakim dobar, neka prica carsija sta hoce ovakav onakav zuti, ja kad ga sretnem pozdravimo se fino i to je to...Isto kao i kada vracu sretnem i ostalu ekipu, uvijek sa svakim fino, i svakome kazes da ga podrzavas i da dobro radi.![]()
-
channel10
#25623 Re: Zeničani
Moras se vratiti kad nemas papira, odnosno kad ih izgubis. Niko te ne bi ni pitaoclio_dci120 wrote:Nisam svedjanin, nazalost...Da sam otisao gore, vjeruj ne bi se nikad vratio![]()
![]()
Ma nisam ja zeleni, buraz je bio, pa tako izmedju ostalog sam kroz njega dolazio u doticaj sa tom ekipom. Ma moj je moto budi sa svakim dobar, neka prica carsija sta hoce ovakav onakav zuti, ja kad ga sretnem pozdravimo se fino i to je to...Isto kao i kada vracu sretnem i ostalu ekipu, uvijek sa svakim fino, i svakome kazes da ga podrzavas i da dobro radi.![]()
A mora imati dobru liniju kad je mlada
-
clio_dci120
#25624 Re: Zeničani
Ma nije ljigav, nisam tako mislio. Ljigav bi bio da se uvlacim nekome u guzicu. Kada me pitaju sta mislim o radu, da im se pridruzim i to, kazem nemam vremena za to i sl.. Sta bi trebao, svakome u facu reci necu sa vama, jer ste ovakvi i onakvi. Bezveze sebi neprijatelje necu da pravim, nadjem nacin kako kulturno odbiti i to je to... Znam lika koji je tako svakome govorio u facu sve, jedan od najpamentiji i inteligentijih u mojoj generaciji, ali svakome sve kaze na prvu, to ga nigdje nije dovelo, ustvari jeste, da sa fakultetskom diplomom radi po skelama na gradjevini...ExNihilo wrote:Kakav ljigav stav.clio_dci120 wrote:Nisam svedjanin, nazalost...Da sam otisao gore, vjeruj ne bi se nikad vratio![]()
![]()
Sta bi trebao, kada prodjem pored nekoga ko me prvi skonta okrenuti glavu i ne pozdraviti?
-
channel10
#25625 Re: Zeničani
Fino si ovo rekao. E tako posten svijet zavrsi kod nas i tu vidis kakvo nam je drustvo i da bi sve kolektivno trebalo pobiti.clio_dci120 wrote:Ma nije ljigav, nisam tako mislio. Ljigav bi bio da se uvlacim nekome u guzicu. Kada me pitaju sta mislim o radu, da im se pridruzim i to, kazem nemam vremena za to i sl.. Sta bi trebao, svakome u facu reci necu sa vama, jer ste ovakvi i onakvi. Bezveze sebi neprijatelje necu da pravim, nadjem nacin kako kulturno odbiti i to je to... Znam lika koji je tako svakome govorio u facu sve, jedan od najpamentiji i inteligentijih u mojoj generaciji, ali svakome sve kaze na prvu, to ga nigdje nije dovelo, ustvari jeste, da sa fakultetskom diplomom radi po skelama na gradjevini...ExNihilo wrote:Kakav ljigav stav.clio_dci120 wrote:Nisam svedjanin, nazalost...Da sam otisao gore, vjeruj ne bi se nikad vratio![]()
![]()
Uuu, ta sto ima dijete, pa ima bas dobru liniju, drzi do sebe...Eto makar je rezultat Dofuove vladavine to sto ima sad dobre mace na Tv zenici.![]()
Sta bi trebao, kada prodjem pored nekoga ko me prvi skonta okrenuti glavu i ne pozdraviti?