Ukrajina
- Challenger__
#25601 Re: Ukrajina
Disleksičaru. Izašlo je 32% građana Holandije, što je iznad potrebne granice za valjanost referenduma, a od izašlih 61.5% je bilo protiv. Računaju se oni koji su iskoristili svoje pravo a ne oni koji su izostali. Oni su Holanđani a ne Marsovci. A sad lupaj do zore, što sam s tobom pričao, pričao sam.
Laku noć.
Laku noć.
- desni
#25602 Re: Ukrajina
@Avetinho vidjeli smo koliko je Putin odan idealima pravde onda kad je oborio Rezoluciju o Genocidu u Srebrenici.
- sunceKOtepsija
#25603 Re: Ukrajina
gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi 
-
Avetinho
-
Avetinho
#25605 Re: Ukrajina
Da te potsjetim sta si napisao.Challenger__ wrote:Disleksičaru. Izašlo je 32% građana Holandije, što je iznad potrebne granice za valjanost referenduma, a od izašlih 61.5% je bilo protiv. Računaju se oni koji su iskoristili svoje pravo a ne oni koji su izostali. Oni su Holanđani a ne Marsovci. A sad lupaj do zore, što sam s tobom pričao, pričao sam.
Laku noć.
61.50% Holandjana je oko 10 od oko 16 miliona stanovnika. Za Rezoluciju je glasalo uvrhglave oko 2 miliona, sto nije ni blizu 61% Holandjana. I ovaj lik koji ne zna osnove racuna meni uspostavlja dijagnozu!Challenger__ wrote:
Da. 61.50 % Holanđana protiv ratifikacije sporazuma o pridruživanju Ukrajine EU. Što obavezuje izvršnu vlast Holandije. Sirija... Nakon 15. aprila, aBd.
Predlazem povratak u osnovnu skolu za sve anal kiticare koji informacije skupljaju u advancetu.
- desni
#25606 Re: Ukrajina
Nisu ni Šešeljevi i Karadžićevi sljedbenici no su se suprotstavili Novom svjetskom poretku.Rezultate svi znamo.sunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi
- sunceKOtepsija
#25607 Re: Ukrajina
trebamo se svi da izvines naguzit (iako bi nekim koji u svakom postu spominju navedeno to bilo i milo) jer je lik odstampo par knjiga... dok su nase vlasti krale donacije i milijarde u novcu i zlatu...desni wrote:Inače Soroš je finansirao štampanje udžbenika za djecu u osnovnim i srednjim školama u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije Srbije na jedinu nam domovinusunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi
usprkos svoj medijskoj harangi Sorosa & co koja sad pjeni i ne zna gdje udara jer je u Nizozemskoj dozivila VISOKI poraz, a koja je i optvoreno prijetila i prijeti gradanima holandije, gradanima holandije cestitke za hrabrost da se suprostave bjelosvjetskim hostaplerima
-
Avetinho
#25608 Re: Ukrajina
Ne bih volio da te cujem kad places nakon sto srbija otme komad teritorije tvoje drzave. Znas, sve ce to biti zato kako biste se vi putinkova mladez (mladi anal kiticari) uspjesno suprotstavili svjetskim hohstaplerima. Samo kad se sjetim kako je Soros bezobrazno prijetio nevinoj cetadiji s brda oko bosanskih gradova. Sramota!sunceKOtepsija wrote:trebamo se svi da izvines naguzit (iako bi nekim koji u svakom postu spominju navedeno to bilo i milo) jer je lik odstampo par knjiga... dok su nase vlasti krale donacije i milijarde u novcu i zlatu...desni wrote:Inače Soroš je finansirao štampanje udžbenika za djecu u osnovnim i srednjim školama u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije Srbije na jedinu nam domovinusunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandii jos spominjes srebrenicu, ko grasovci kad protestuju, pokrali i pitu i tepsiju i onda ide prica o Srebrenici...
usprkos svoj medijskoj harangi Sorosa & co koja sad pjeni i ne zna gdje udara jer je u Nizozemskoj dozivila VISOKI poraz, a koja je i optvoreno prijetila i prijeti gradanima holandije, gradanima holandije cestitke za hrabrost da se suprostave bjelosvjetskim hostaplerima
- sunceKOtepsija
#25609 Re: Ukrajina
momak ti ne znas đe udaras
najbitnije je da je cirka 8-9% gradana holandije potpalo pod propagandu i pritisak i prijetnje i glasalo ZA, ostatak zemlje je jasno rekao NE, zdrav razum je prevladao uprkos svemu
najbitnije je da je cirka 8-9% gradana holandije potpalo pod propagandu i pritisak i prijetnje i glasalo ZA, ostatak zemlje je jasno rekao NE, zdrav razum je prevladao uprkos svemu
- desni
#25610 Re: Ukrajina
Ma jok trebamo se naguzit Putinu a pljunut na čovjeka koji je pomogao štampanje udžbenika na bosanskom jeziku koji se i danas osporava u Dodikistanu.sunceKOtepsija wrote:trebamo se svi da izvines naguzit (iako bi nekim koji u svakom postu spominju navedeno to bilo i milo) jer je lik odstampo par knjiga... dok su nase vlasti krale donacije i milijarde u novcu i zlatu...desni wrote:Inače Soroš je finansirao štampanje udžbenika za djecu u osnovnim i srednjim školama u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije Srbije na jedinu nam domovinusunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandii jos spominjes srebrenicu, ko grasovci kad protestuju, pokrali i pitu i tepsiju i onda ide prica o Srebrenici...
-
Avetinho
#25611 Re: Ukrajina
momak ti ne znas dje udaras.sunceKOtepsija wrote:momak ti ne znas đe udaras![]()
Sutra kad se otrijezne od marihuane i alkohola, bice plakanje, ali to je druga prica.
- sunceKOtepsija
#25612 Re: Ukrajina
momak lupas po tastaturi z brda z dola ...
isplaci se bice ti lakse, al rezultati referenduma su takvi kakvi su, samo 8-9% gradana holandije iz straha pod prijetnjama i strasnom medijskom hajkom izaslo i glasalo ZA, ostatak rekao NE, razum je prevladao
isplaci se bice ti lakse, al rezultati referenduma su takvi kakvi su, samo 8-9% gradana holandije iz straha pod prijetnjama i strasnom medijskom hajkom izaslo i glasalo ZA, ostatak rekao NE, razum je prevladao
-
Avetinho
#25613 Re: Ukrajina
Koliki je ostatak, matematicar. Kako tipicno za mlade putinkove nozne prstoljupce. Smotaj istinu u laz, a laz u istinu.sunceKOtepsija wrote:momak lupas po tastaturi z brda z dola ...
Aktivisti iz pro-fasistickih, ksenofobijskih i homofobijskih stranki, ultra-desnicari, s kojim se, vidim, slazes, glasali su protiv Evropske Unije. Cudi me da takvo sta cujem od Bosanaca, koji bi mahom bjezali u okrilje EU, e ne bi li nasli barem malo spasa od varvara sa istoka.
- Challenger__
#25614 Re: Ukrajina
Ukrajinski vic:
- Kad će Ukrajina u EU?
- Odmah iza Turske.
- Pa kad će Turska u EU?
- Nikad.
- Kad će Ukrajina u EU?
- Odmah iza Turske.
- Pa kad će Turska u EU?
- Nikad.
-
Avetinho
#25615 Re: Ukrajina
Ne mogu da vjerujem. Pa ti si talenat.
-
breuer
#25616 Re: Ukrajina
Dobar je vic, al nepotrebna zadnja dva stihaChallenger__ wrote:Ukrajinski vic:
- Kad će Ukrajina u EU?
- Odmah iza Turske.
- Pa kad će Turska u EU?
- Nikad.
- AleksoMKD
#25617 Re: Ukrajina
Istini za volju izaslo je i ljudi koji su malo uplaseni da se EU namece bez obzira na interese gradjana drzava EU. Milijarde eura je pojela korupcija u drzavama istocne Evrope koje su primljene u EU (pre smega mislim na Rumuniju i Bugarsku) te se ljudi plase ponavljanja scenarija jer je Ukrajina isto tako ako ne i vise korumpirana.Avetinho wrote: A tih 20% su holandski desnicari, desancari, fasisti i rasisti, potpuno u liniji sa putinkovom vladom u Kremlju, i isprepadani vlastitom homofobijom ponajvise zbog zestokog priliva izbjeglica iz sirijskog rata, kojeg putinkova ratna masinerija i masovni ubica asad vode protiv sirijskog stanovnistva.
Ne da ce je primiti u EU vec da ce milijarde njihovih poreskih evra pojesti korupcija a da obicni Ukrajinci nece nista dobiti od toga.
Cesto putujem u Holandiju i znam Holandjane koji su definitivno protiv Putina ali su ipak sto se tice glasanja u ovih 20%.
JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.
Zate i nije bilo nekog odziva glasaca jer 1. ljude iskreno boli kurac za Ukrajinom i srecom Ukrajinaca i 2. EU ce i onako da uradi sta god hoce.
Da me neko ne pomesa ja sam za teritorijalni integritet Ukrajine kao sto mislim da svaki normalan drzavljanin bilo koje ex-Yu drzave treba da bude.
-
Avetinho
#25618 Re: Ukrajina
Naravno ima i takvih.AleksoMKD wrote:Istini za volju izaslo je i ljudi koji su malo uplaseni da se EU namece bez obzira na interese gradjana drzava EU. Milijarde eura je pojela korupcija u drzavama istocne Evrope koje su primljene u EU (pre smega mislim na Rumuniju i Bugarsku) te se ljudi plase ponavljanja scenarija jer je Ukrajina isto tako ako ne i vise korumpirana.Avetinho wrote: A tih 20% su holandski desnicari, desancari, fasisti i rasisti, potpuno u liniji sa putinkovom vladom u Kremlju, i isprepadani vlastitom homofobijom ponajvise zbog zestokog priliva izbjeglica iz sirijskog rata, kojeg putinkova ratna masinerija i masovni ubica asad vode protiv sirijskog stanovnistva.
Ne da ce je primiti u EU vec da ce milijarde njihovih poreskih evra pojesti korupcija a da obicni Ukrajinci nece nista dobiti od toga.
Cesto putujem u Holandiju i znam Holandjane koji su definitivno protiv Putina ali su ipak sto se tice glasanja u ovih 20%.
JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.
Zate i nije bilo nekog odziva glasaca jer 1. ljude iskreno boli kurac za Ukrajinom i srecom Ukrajinaca i 2. EU ce i onako da uradi sta god hoce.
Da me neko ne pomesa ja sam za teritorijalni integritet Ukrajine kao sto mislim da svaki normalan drzavljanin bilo koje ex-Yu drzave treba da bude.
I takvi bi glasali i protiv Bosne, i ostatka Balkana iz istih razloga. I ne krivim ih previse
Ali apsolutno nije razlog taj sto vole putinka i njegovu razbojnicku politiku, kao sto vjeruje onaj nozni prstolizac.
- AleksoMKD
#25619 Re: Ukrajina
Vecina mojih prijatelja Holandjana misli da je bila greska uopste primati Rumunsku i Bugarsku u EU, barem jos koju deceniju.Avetinho wrote:
Naravno ima i takvih.
I takvi bi glasali i protiv Bosne, i ostatka Balkana iz istih razloga. I ne krivim ih previse
Ali apsolutno nije razlog taj sto vole putinka i njegovu razbojnicku politiku, kao sto vjeruje onaj nozni prstolizac.
Nas ne bi zeljeli nikako ali ne zbog ljudi vec abog korupcije (bili ovde pa videli), pre svega im je bitna njihova drzava i standard.
Svakako su protiv Putina jer je takav kakav je (tacnije njegova ekipa) ali sto se tice Ukrajine stvarno ime je svejedno dali ce ih Ruje okupirati ili ne.
Razocarani su ljudi jednostavno.
- AleksoMKD
#25620 Re: Ukrajina
http://www.rferl.org/content/ukraine-os ... 60759.html
Nego malo zajebacije, 2 posmatraca OEBS-a su poviceni iz Ukrajine jer su bili na svadbi cerke jednog pro-Ruskog vodje Volodimira Timofejeva.
Valjda "greskom"

Nego malo zajebacije, 2 posmatraca OEBS-a su poviceni iz Ukrajine jer su bili na svadbi cerke jednog pro-Ruskog vodje Volodimira Timofejeva.
Valjda "greskom"

- sunceKOtepsija
#25621 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Ukrajinski vic:
- Kad će Ukrajina u EU?
- Odmah iza Turske.
- Pa kad će Turska u EU?
- Nikad.
ovo su vrlo opasni ljudi ne prezaju ni od cega, iako mislim da bi ovo bilo previse
ukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.AleksoMKD wrote: JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.
-
Drvenija87
#25622 Re: Ukrajina
Zbilja,koji je to njen najnapredniji dio?sunceKOtepsija wrote:Challenger__ wrote:Ukrajinski vic:
- Kad će Ukrajina u EU?
- Odmah iza Turske.
- Pa kad će Turska u EU?
- Nikad.![]()
![]()
![]()
ovo su vrlo opasni ljudi ne prezaju ni od cega, iako mislim da bi ovo bilo previseukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.AleksoMKD wrote: JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.
Spomenuti referendum na kojem je izaslo oko 30 % glasacke populacije,uistinu nije obavezujuceg karaktera i sve je do holandskog premijera.
-
Avetinho
#25623 Re: Ukrajina
Osim toga, sunce ocigledno nema pojma o cemu je referendum bio.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25624 Re: Ukrajina
za ove ljevicarske ublekase, sorose, liberale, pedoliberale, homofilicare i ostale nametace nezdravog razuma demokracija funkcionira samo kad se izborni ili referendum rezultati slazu sa njihovim mafijaskim misljenjem o pojedinim temama
kad jedna napredna liberalna nizozemska na neobvezujucem referendumu kaze ne
onda su to fasisti desnicari homofobi i ostali
glasovali
jebem te zivote kao da glas svakog gradfjanina ne vrijedi isto...jok ljevlji prosoros glasovi su vrjedniji
europa sama sere sebi u usta a i ja sto citam ova vasa sranja po vasdan
vecina se bori na forumu za ukrajinu zbog turske i kontra rusije
aj zdrao
boli me djon
kad jedna napredna liberalna nizozemska na neobvezujucem referendumu kaze ne
onda su to fasisti desnicari homofobi i ostali
europa sama sere sebi u usta a i ja sto citam ova vasa sranja po vasdan
vecina se bori na forumu za ukrajinu zbog turske i kontra rusije
aj zdrao
- sunceKOtepsija
#25625 Re: Ukrajina
s opbzirom na kakve ste zlocine spremni silovanje demokratije i opstenarodne volje vam dode ko meni rec dobar dan, ni 9% gradana holandije nije dalo glas za DA, pored svih prijetnji i ucijena, premalo je to da bi se lazirali rezultati, sad se priprema teren za upotrebu proste sile, sinoc sam gledao vijesti 2 i po min, i morao sam od stida i sramote promjenit kanal, gradanima holandije se otvoreno prijetiDrvenija87 wrote:Zbilja,koji je to njen najnapredniji dio?sunceKOtepsija wrote: ukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.
Spomenuti referendum na kojem je izaslo oko 30 % glasacke populacije,uistinu nije obavezujuceg karaktera i sve je do holandskog premijera.