Ukrajina

Challenger__

#25601 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Disleksičaru. Izašlo je 32% građana Holandije, što je iznad potrebne granice za valjanost referenduma, a od izašlih 61.5% je bilo protiv. Računaju se oni koji su iskoristili svoje pravo a ne oni koji su izostali. Oni su Holanđani a ne Marsovci. A sad lupaj do zore, što sam s tobom pričao, pričao sam.

Laku noć.
desni

#25602 Re: Ukrajina

Post by desni »

@Avetinho vidjeli smo koliko je Putin odan idealima pravde onda kad je oborio Rezoluciju o Genocidu u Srebrenici.
    Vučić sto muslimana za jednog Srbina će mu kaže biti večno zahvalan.On naravno koristi ksenofobiju prisutnu u Evropi za svoje ciljeve.
    sunceKOtepsija

#25603 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi :thumbup:
    Avetinho

#25604 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

.
    Last edited by Avetinho on 08/04/2016 02:18, edited 1 time in total.
    Avetinho

#25605 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:Disleksičaru. Izašlo je 32% građana Holandije, što je iznad potrebne granice za valjanost referenduma, a od izašlih 61.5% je bilo protiv. Računaju se oni koji su iskoristili svoje pravo a ne oni koji su izostali. Oni su Holanđani a ne Marsovci. A sad lupaj do zore, što sam s tobom pričao, pričao sam.

Laku noć.
    Da te potsjetim sta si napisao.
    Challenger__ wrote:
    Da. 61.50 % Holanđana protiv ratifikacije sporazuma o pridruživanju Ukrajine EU. Što obavezuje izvršnu vlast Holandije. Sirija... Nakon 15. aprila, aBd.

8)
    61.50% Holandjana je oko 10 od oko 16 miliona stanovnika. Za Rezoluciju je glasalo uvrhglave oko 2 miliona, sto nije ni blizu 61% Holandjana. I ovaj lik koji ne zna osnove racuna meni uspostavlja dijagnozu!

Predlazem povratak u osnovnu skolu za sve anal kiticare koji informacije skupljaju u advancetu.
    desni

#25606 Re: Ukrajina

Post by desni »

sunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi :thumbup:
    Nisu ni Šešeljevi i Karadžićevi sljedbenici no su se suprotstavili Novom svjetskom poretku.Rezultate svi znamo.
      Putin im se revanširao obaranjem Rezolucije o Genocidu u Srebrenici.
        Inače Soroš je finansirao štampanje udžbenika za djecu u osnovnim i srednjim školama u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije Srbije na jedinu nam domovinu :bih:
        sunceKOtepsija

#25607 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

desni wrote:
        sunceKOtepsija wrote:gradani holandije nisu podlegli Sorosevoj propagandi :thumbup:
        Inače Soroš je finansirao štampanje udžbenika za djecu u osnovnim i srednjim školama u Bosni i Hercegovini za vrijeme agresije Srbije na jedinu nam domovinu :bih:
        trebamo se svi da izvines naguzit (iako bi nekim koji u svakom postu spominju navedeno to bilo i milo) jer je lik odstampo par knjiga... dok su nase vlasti krale donacije i milijarde u novcu i zlatu... :roll: i jos spominjes srebrenicu, ko grasovci kad protestuju, pokrali i pitu i tepsiju i onda ide prica o Srebrenici...
        usprkos svoj medijskoj harangi Sorosa & co koja sad pjeni i ne zna gdje udara jer je u Nizozemskoj dozivila VISOKI poraz, a koja je i optvoreno prijetila i prijeti gradanima holandije, gradanima holandije cestitke za hrabrost da se suprostave bjelosvjetskim hostaplerima :thumbup:
        Avetinho

#25608 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sunceKOtepsija wrote:
        desni wrote:
        trebamo se svi da izvines naguzit (iako bi nekim koji u svakom postu spominju navedeno to bilo i milo) jer je lik odstampo par knjiga... dok su nase vlasti krale donacije i milijarde u novcu i zlatu... :roll: i jos spominjes srebrenicu, ko grasovci kad protestuju, pokrali i pitu i tepsiju i onda ide prica o Srebrenici...
        usprkos svoj medijskoj harangi Sorosa & co koja sad pjeni i ne zna gdje udara jer je u Nizozemskoj dozivila VISOKI poraz, a koja je i optvoreno prijetila i prijeti gradanima holandije, gradanima holandije cestitke za hrabrost da se suprostave bjelosvjetskim hostaplerima :thumbup:
        Ne bih volio da te cujem kad places nakon sto srbija otme komad teritorije tvoje drzave. Znas, sve ce to biti zato kako biste se vi putinkova mladez (mladi anal kiticari) uspjesno suprotstavili svjetskim hohstaplerima. Samo kad se sjetim kako je Soros bezobrazno prijetio nevinoj cetadiji s brda oko bosanskih gradova. Sramota!
        sunceKOtepsija

#25609 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

momak ti ne znas đe udaras :roll:
        najbitnije je da je cirka 8-9% gradana holandije potpalo pod propagandu i pritisak i prijetnje i glasalo ZA, ostatak zemlje je jasno rekao NE, zdrav razum je prevladao uprkos svemu
        desni

#25610 Re: Ukrajina

Post by desni »

sunceKOtepsija wrote:
        desni wrote:
        Ma jok trebamo se naguzit Putinu a pljunut na čovjeka koji je pomogao štampanje udžbenika na bosanskom jeziku koji se i danas osporava u Dodikistanu.
          A za dozvolu da spomenem Srebrenicu bih trebao pitati Karadžića,Mladića ili tebe kao branioca Putina.
            Genocid u Srebrenici
              Ubijeno 8372 nedužna čovjeka.
                Fašizam
                  Holandski bataljon
                    Obaranje Rezolucije o Genocidu u Srebrenici
                      Zahvalnost Putinu zbog obaranja Rezolucije o Genocidu Vučića koji je izjavio ubićemo sto muslimana za jednog Srbina
                        SAD TREBA DA SE MALO PRAVIMO LUDI ŠTA NAM JE BITNO :-)
                        Avetinho

#25611 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sunceKOtepsija wrote:momak ti ne znas đe udaras :roll:
                        najbitnije je da je cirka 8-9% gradana holandije potpalo pod propagandu i pritisak i prijetnje i glasalo ZA, ostatak zemlje je jasno rekao NE, zdrav razum je prevladao uprkos svemu
                        momak ti ne znas dje udaras. :roll: Nije "ostatak zemlje jasno rekao ne" nego 10%, ostale je, onako fino receno, bolio kurac. A i to je zdrav razum, hajmo ganjat koke, jebo referendum.

Sutra kad se otrijezne od marihuane i alkohola, bice plakanje, ali to je druga prica.
                        sunceKOtepsija

#25612 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

momak lupas po tastaturi z brda z dola ...
                        isplaci se bice ti lakse, al rezultati referenduma su takvi kakvi su, samo 8-9% gradana holandije iz straha pod prijetnjama i strasnom medijskom hajkom izaslo i glasalo ZA, ostatak rekao NE, razum je prevladao :thumbup:
                        Avetinho

#25613 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sunceKOtepsija wrote:momak lupas po tastaturi z brda z dola ...
                        isplaci se bice ti lakse, al rezultati referenduma su takvi kakvi su, samo 8-9% gradana holandije iz straha pod prijetnjama i strasnom medijskom hajkom izaslo i glasalo ZA, ostatak rekao NE, razum je prevladao :thumbup:
                        Koliki je ostatak, matematicar. Kako tipicno za mlade putinkove nozne prstoljupce. Smotaj istinu u laz, a laz u istinu.

Aktivisti iz pro-fasistickih, ksenofobijskih i homofobijskih stranki, ultra-desnicari, s kojim se, vidim, slazes, glasali su protiv Evropske Unije. Cudi me da takvo sta cujem od Bosanaca, koji bi mahom bjezali u okrilje EU, e ne bi li nasli barem malo spasa od varvara sa istoka.
                        Challenger__

#25614 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Ukrajinski vic:

- Kad će Ukrajina u EU?
                        - Odmah iza Turske.
                        - Pa kad će Turska u EU?
                        - Nikad.
                        Avetinho

#25615 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Ne mogu da vjerujem. Pa ti si talenat.
                        breuer

#25616 Re: Ukrajina

Post by breuer »

Challenger__ wrote:Ukrajinski vic:

- Kad će Ukrajina u EU?
                        - Odmah iza Turske.
                        - Pa kad će Turska u EU?
                        - Nikad.
                        Dobar je vic, al nepotrebna zadnja dva stiha :D
                        AleksoMKD

#25617 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Avetinho wrote: A tih 20% su holandski desnicari, desancari, fasisti i rasisti, potpuno u liniji sa putinkovom vladom u Kremlju, i isprepadani vlastitom homofobijom ponajvise zbog zestokog priliva izbjeglica iz sirijskog rata, kojeg putinkova ratna masinerija i masovni ubica asad vode protiv sirijskog stanovnistva.
                        Istini za volju izaslo je i ljudi koji su malo uplaseni da se EU namece bez obzira na interese gradjana drzava EU. Milijarde eura je pojela korupcija u drzavama istocne Evrope koje su primljene u EU (pre smega mislim na Rumuniju i Bugarsku) te se ljudi plase ponavljanja scenarija jer je Ukrajina isto tako ako ne i vise korumpirana.
                        Ne da ce je primiti u EU vec da ce milijarde njihovih poreskih evra pojesti korupcija a da obicni Ukrajinci nece nista dobiti od toga.
                        Cesto putujem u Holandiju i znam Holandjane koji su definitivno protiv Putina ali su ipak sto se tice glasanja u ovih 20%.

JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.

Zate i nije bilo nekog odziva glasaca jer 1. ljude iskreno boli kurac za Ukrajinom i srecom Ukrajinaca i 2. EU ce i onako da uradi sta god hoce.

Da me neko ne pomesa ja sam za teritorijalni integritet Ukrajine kao sto mislim da svaki normalan drzavljanin bilo koje ex-Yu drzave treba da bude.
                        Avetinho

#25618 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

AleksoMKD wrote:
                        Avetinho wrote: A tih 20% su holandski desnicari, desancari, fasisti i rasisti, potpuno u liniji sa putinkovom vladom u Kremlju, i isprepadani vlastitom homofobijom ponajvise zbog zestokog priliva izbjeglica iz sirijskog rata, kojeg putinkova ratna masinerija i masovni ubica asad vode protiv sirijskog stanovnistva.
                        Istini za volju izaslo je i ljudi koji su malo uplaseni da se EU namece bez obzira na interese gradjana drzava EU. Milijarde eura je pojela korupcija u drzavama istocne Evrope koje su primljene u EU (pre smega mislim na Rumuniju i Bugarsku) te se ljudi plase ponavljanja scenarija jer je Ukrajina isto tako ako ne i vise korumpirana.
                        Ne da ce je primiti u EU vec da ce milijarde njihovih poreskih evra pojesti korupcija a da obicni Ukrajinci nece nista dobiti od toga.
                        Cesto putujem u Holandiju i znam Holandjane koji su definitivno protiv Putina ali su ipak sto se tice glasanja u ovih 20%.

JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.

Zate i nije bilo nekog odziva glasaca jer 1. ljude iskreno boli kurac za Ukrajinom i srecom Ukrajinaca i 2. EU ce i onako da uradi sta god hoce.

Da me neko ne pomesa ja sam za teritorijalni integritet Ukrajine kao sto mislim da svaki normalan drzavljanin bilo koje ex-Yu drzave treba da bude.
                        Naravno ima i takvih.
                        I takvi bi glasali i protiv Bosne, i ostatka Balkana iz istih razloga. I ne krivim ih previse :D

Ali apsolutno nije razlog taj sto vole putinka i njegovu razbojnicku politiku, kao sto vjeruje onaj nozni prstolizac.

:thumbup:
                        AleksoMKD

#25619 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Avetinho wrote:
                        Naravno ima i takvih.
                        I takvi bi glasali i protiv Bosne, i ostatka Balkana iz istih razloga. I ne krivim ih previse :D

Ali apsolutno nije razlog taj sto vole putinka i njegovu razbojnicku politiku, kao sto vjeruje onaj nozni prstolizac.

:thumbup:
                        Vecina mojih prijatelja Holandjana misli da je bila greska uopste primati Rumunsku i Bugarsku u EU, barem jos koju deceniju.
                        Nas ne bi zeljeli nikako ali ne zbog ljudi vec abog korupcije (bili ovde pa videli), pre svega im je bitna njihova drzava i standard.

Svakako su protiv Putina jer je takav kakav je (tacnije njegova ekipa) ali sto se tice Ukrajine stvarno ime je svejedno dali ce ih Ruje okupirati ili ne.
                        Razocarani su ljudi jednostavno.
                        AleksoMKD

#25620 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

http://www.rferl.org/content/ukraine-os ... 60759.html

Nego malo zajebacije, 2 posmatraca OEBS-a su poviceni iz Ukrajine jer su bili na svadbi cerke jednog pro-Ruskog vodje Volodimira Timofejeva.

Valjda "greskom" :D
                        Image
                        Image
                        sunceKOtepsija

#25621 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

- Kad će Ukrajina u EU?
                        - Odmah iza Turske.
                        - Pa kad će Turska u EU?
                        - Nikad.
                        :D :lol: :thumbup:

ovo su vrlo opasni ljudi ne prezaju ni od cega, iako mislim da bi ovo bilo previse
                        AleksoMKD wrote: JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.

ukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.
                        Drvenija87

#25622 Re: Ukrajina

Post by Drvenija87 »

sunceKOtepsija wrote:

- Kad će Ukrajina u EU?
                        - Odmah iza Turske.
                        - Pa kad će Turska u EU?
                        - Nikad.
                        :D :lol: :thumbup:

ovo su vrlo opasni ljudi ne prezaju ni od cega, iako mislim da bi ovo bilo previse
                        AleksoMKD wrote: JEdnostavno ljudi su glasali protiv jer ovo vide kao nesto vise od obicnog dogovora o slobodnoj trgovini kako im se predstavlja. Na primer 2005 je sa oko 60% odbijen Ustav EU pa je EU lepo to preimenovala kao Lisabonski dogovor i nikome nista.

ukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.
                        Zbilja,koji je to njen najnapredniji dio?
                        Spomenuti referendum na kojem je izaslo oko 30 % glasacke populacije,uistinu nije obavezujuceg karaktera i sve je do holandskog premijera.
                        Avetinho

#25623 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Osim toga, sunce ocigledno nema pojma o cemu je referendum bio.
                        Truba
                        Grijem se na: Plin i struju
                        Horoskop: Vodolija

#25624 Re: Ukrajina

Post by Truba »

za ove ljevicarske ublekase, sorose, liberale, pedoliberale, homofilicare i ostale nametace nezdravog razuma demokracija funkcionira samo kad se izborni ili referendum rezultati slazu sa njihovim mafijaskim misljenjem o pojedinim temama

kad jedna napredna liberalna nizozemska na neobvezujucem referendumu kaze ne
                        onda su to fasisti desnicari homofobi i ostali :oops: :lol: :lol: :lol: glasovali :lol: jebem te zivote kao da glas svakog gradfjanina ne vrijedi isto...jok ljevlji prosoros glasovi su vrjedniji

europa sama sere sebi u usta a i ja sto citam ova vasa sranja po vasdan
                        vecina se bori na forumu za ukrajinu zbog turske i kontra rusije
                        aj zdrao :oops: boli me djon
                        sunceKOtepsija

#25625 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

Drvenija87 wrote:
                        sunceKOtepsija wrote: ukoliko se desi da se jos jednom pogazi volja naroda ovo je jos jedan dokaz da je EU obicna kolonija i ovo ce biti zadnji cavao u kovcegu proklamovane demokratije. Ukoliko se primi zemlja u kojoj njen najnapredniji dio ne zeli da zivi pod evropskom cizmom to ce biti dokaz da je Evropska unija najobicnija diktatura i tamnica naroda. Strasno je slusati -pretnje tzv visokih evropskih politicara upucene gradanima Nizozemske, od kojih je samo 8-9% podleglo pritiscima i glasalo ZA. Vidicemo dal ce imati snage za jos jedno silovanje slobodnog i zdravog razuma.
                        Zbilja,koji je to njen najnapredniji dio?
                        Spomenuti referendum na kojem je izaslo oko 30 % glasacke populacije,uistinu nije obavezujuceg karaktera i sve je do holandskog premijera.
                        s opbzirom na kakve ste zlocine spremni silovanje demokratije i opstenarodne volje vam dode ko meni rec dobar dan, ni 9% gradana holandije nije dalo glas za DA, pored svih prijetnji i ucijena, premalo je to da bi se lazirali rezultati, sad se priprema teren za upotrebu proste sile, sinoc sam gledao vijesti 2 i po min, i morao sam od stida i sramote promjenit kanal, gradanima holandije se otvoreno prijeti
                        Post Reply