Izrnut video, mirror efekt jebem ga ja
+ Imamo najnačitanijeg rezervnog golmana u čitavom Premu, a da nema Lorisa ne bi ga imali na klupi, svaka čast Lorise!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bravo LoriseAmiĐa_Idriz wrote:
![]()
Izrnut video, mirror efekt jebem ga ja![]()
+ Imamo najnačitanijeg rezervnog golmana u čitavom Premu, a da nema Lorisa ne bi ga imali na klupi, svaka čast Lorise!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa brani nam Loris KahniusBHF_Manijak wrote:Zamisljam Amidjine reakcije da je recimo Kahn branio za Liverpool!![]()
![]()
Team v Everton
Ward
Clyne
One legged Klavan
Masterson
Moreno
Henderson
Wijnaldum
Injured Can
Ings
Solanke
Bogdan
zomri wrote:Ono kad izrotiraš sve i opet ne daš hedalju da stane među vratnice
TUDEJ IZ D DEJ VI KEN FIL IT OLDanny Ings senses his long wait for a Liverpool goal is about to end.
The striker last bagged for the Reds in the Merseyside derby of October 2015, having suffered successive serious knee injuries which ruined his first two seasons with the club.
Loris Karius has kept 4 consecutive clean sheets in the Champions League and has the most shutouts in the competition with 6

Ne da se Domu nikakozomri wrote:Da se hoće Solanke i Ings omrsiti volio bih nego pare
Onako, mrtva utakmica, Liverpool i sa ovakvim timom bolji. Imao Solanke dobru šansu u prvom, odbranio Pickford. Solanke tanko u duelima kad šalju duge lopte, kad spuste loptu malo na Clyne-a desno, tad i naprave nešto.King_Eric wrote:Ne mogu da gledam tekmu, kako igraju ova dvojica u napadu? Gledajući statistiku, bolji smo.
Po meni je Salah bolji igrac of Solankeadrugi profil wrote:Sad se vidi koliko je Salah bitniji za redse od Coutinha
Hajde, Clyne se vratio; to je dobro. Očekivao sam da izgube danas. Dobar rezultat.sve_ovo_ja wrote:Onako, mrtva utakmica, Liverpool i sa ovakvim timom bolji. Imao Solanke dobru šansu u prvom, odbranio Pickford. Solanke tanko u duelima kad šalju duge lopte, kad spuste loptu malo na Clyne-a desno, tad i naprave nešto.King_Eric wrote:Ne mogu da gledam tekmu, kako igraju ova dvojica u napadu? Gledajući statistiku, bolji smo.