SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Dr. Kuca
#25601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Katastrofa, Neficu podnesi ostavku ne vladas situacijom u gradu!!
A vi se raspravljate o glupostima! Ja nosim bradu a nisma ni vehabija ni selefia, jebo vas taj primitivizam.
A vi se raspravljate o glupostima! Ja nosim bradu a nisma ni vehabija ni selefia, jebo vas taj primitivizam.
- ranger
#25602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa pajdo moglo je bit da je jos 5 mevlida po gradu, moglo je bit isplanirano, bombe pizde materine, jesi cuo za Pariz ovih dana? ne bih reko...skafiskafsnjak wrote:pa koji qrac sad da nasumicno zaustavljaju ljude..meni bi to bilo maltretiranje vala. Trebaju da dignu nivo sigurnosti na druge nacine ...almir_tz wrote:Ne zezaj, zar nije nivo sigurnosti podignut na višu razinu?ranger wrote:sinoc nakon sto se sranje desilo, prodjem od hrasnice do marindvora autom, ocekujem zaustavljanja kontrole...
kurko... drotovi na bureku.nigdje nijedne jebene patrole na potezu 10-15km glavne ulice u gradu.
a kojoj jebenoj pripravnosti pricaju ovi klovnovi? sta je pripravnost? ne smiju vise u kladionice drotovi? ako je to onda nista, sorry.
- skafiskafsnjak
#25603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A samo kazem da se ne moze nasumicno zaustavljati i pretresati auta. Jebiga da bi se zaustavljalo, trebaju da imaju bar neke informacije koje ce upucivati na nekoga. A te informacije se dobiju nekim obavjestajnim radom prije samih sranja ..da se sprijece....
A mislim da nasi lezihljebovici ne znaju sta je to ...
A mislim da nasi lezihljebovici ne znaju sta je to ...
-
julisiz es grant
#25604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Probudih se očekujući nove informacije, još uvijek ništa. Zar za prethodnih 8 sati nisu mogli prikupiti dovoljno podataka o počiniocu i što prije objaviti. Tako bi se umanjile mnoge špekulacije o motivima napada.
- dobar osjecaj
#25605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ima epizoda i "Islam i boguljenje zvano Osmi mart" - da li da ocekujemo sljedeci napad na Osmi mart?Kombat wrote:Hmmm....meta im je bila drzava...a izgleda da ni scena napada nije slucajno odabrana...
- salik79
#25606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dr. Kuca wrote:Katastrofa, Neficu podnesi ostavku ne vladas situacijom u gradu!!
Nefic je samo portparol/glasnogovornik MUP-a, on samo CITA VIIJEESSTT!!!
https://youtu.be/tuQQ1dEzUkA
-
zipoo
#25607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ovo će se dešavati sve češće. Puna država fanatika koji uopste nemaju nikakve veze sa Idilom, alkaidom i ostalim. Nego likuju njihova djela. Sve u ime Allaha i islama, a sve kontra islama. Još nam dolaze sad ovi fanatici sa istoka, a glupi balija prodao i ono malo jada što mu je ostalo.
Last edited by zipoo on 19/11/2015 09:53, edited 1 time in total.
- zateznistub
#25608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Upravo sa rajom sa posla pričamo na tu temu i kažem im da smatram da je ovo samo početak...nažalost...zipoo wrote:Ma ovo će se dešavati sve češće. Puna država fanatika koji uopste nemaju nikakve veze sa Idilom, alkaidom i ostalim. Nego likuju njihova djela. Sve u ime Allaha i islama, a sve kontra islama.
- Reglan
#25609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ima li gdje slika ovog Enesa?
- Đinajlu
#25610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.Reglan wrote:Ima li gdje slika ovog Enesa?
- dust in the wind
#25611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma ja ba... ovo su sve masoni uradili. opet nam nešto nameću. kk+akve vehabije. okej momci. malo u vjeri, ali okej. fuj.gadite mi se.Đinajlu wrote:Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.Reglan wrote:Ima li gdje slika ovog Enesa?
- refffko
#25612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
Ono je leglo zla i terorizma.
- Đinajlu
#25613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako misliš da im ja pokušavam praviti alibi, daleko si ko Bosna od Evropske Unije.dust in the wind wrote:ma ja ba... ovo su sve masoni uradili. opet nam nešto nameću. kk+akve vehabije. okej momci. malo u vjeri, ali okej. fuj.gadite mi se.Đinajlu wrote:Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.Reglan wrote:Ima li gdje slika ovog Enesa?
Nego:
http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/ ... 15306.html
A witness who did not want to be identified for fear of retribution said the man walked into the shop, separated the two soldiers from others and shot them. He wore a band around his head with some Arabic letters.
- Cherry-Cherry
#25614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jutros u banci pričaju neki likovi i kažu ne postoje vehabije, ni isil, toga nema, to su nam podvalili, zavjera, urota... Ništa se zapravo nije desilo, to je sve izmišljeno... Dokle ide zatvaranje očiju i trpanje glave u pijesak, dokle ide ljudska glupost... Nisu džaba vicevi baš o Muji
- refffko
#25615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
Nije sigurno zato sto mu je nestalo droge.
- ranger
#25616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ispast ce na kraju budala, narkoman i td... javnost ce zaboravit, prjatno i do vidjenja iduceg sranja.
- Đinajlu
#25617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Još ako su mu Srbi ubili oca u ratu, ima opet da kuju u zvijezde, i ovo što je ubio Srbina nazvaće osvetom, a Bošnjaka, pa jebi ga, što je stajao uz kjafira (ćafira)...refffko wrote:Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
- Cherry-Cherry
#25618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma puko jbg šta ćeš, lud, drogeraš, zafalilo mu za dozu... a možda se to stvarno nije ni desilo, nego je izmišljeno, ajde sad znaj, isto kao i ono u Parizu što se nije desilo, pa je li nam lijepo lik na forumu pričao da se nije desiloĐinajlu wrote:Još ako su mu Srbi ubili oca u ratu, ima opet da kuju u zvijezde, i ovo što je ubio Srbina nazvaće osvetom, a Bošnjaka, pa jebi ga, što je stajao uz kjafira (ćafira)...refffko wrote:Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
-
bumerangss
#25619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jesi li ti ikad bio u toj dzamiji? Ocito nisi, jer da jesi vidio bi da je u njoj 90% "obicnih nasih" ljudi, 8% je ljudi arapskog porijela sa sirokim kratkim pantalonama i nesto duzom bradom i 2% je jstih takvih ali naseg porijekla i ne znam sta je tu lose?refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
- rumenige_brajtner
#25620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
loše je to što je uvijek u njoj masa besposličara koji gube vrijeme čitajući nekakve brošure koje su im podijelili i napisali nekakvi samoproglašeni šeici i tumači kurana. to je problem.bumerangss wrote:Jesi li ti ikad bio u toj dzamiji? Ocito nisi, jer da jesi vidio bi da je u njoj 90% "obicnih nasih" ljudi, 8% je ljudi arapskog porijela sa sirokim kratkim pantalonama i nesto duzom bradom i 2% je jstih takvih ali naseg porijekla i ne znam sta je tu lose?refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
-
julisiz es grant
#25621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Znači vi ste unaprijed presudili ko je i šta je, pa i ako zvanično ispadne suprotno od onoga što bi vi htjeli da jeste, to će biti "zataškavanje"?
-
mirza_15
#25622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa dobro je li narkoman? Ako jeste, da li je to moglo uticati na njegovo rasudjivanje i postupke?ranger wrote:ispast ce na kraju budala, narkoman i td... javnost ce zaboravit, prjatno i do vidjenja iduceg sranja.
- refffko
#25623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Posto zivim u neposrednoj blizi, bio sam jako puno puta.bumerangss wrote:Jesi li ti ikad bio u toj dzamiji? Ocito nisi, jer da jesi vidio bi da je u njoj 90% "obicnih nasih" ljudi, 8% je ljudi arapskog porijela sa sirokim kratkim pantalonama i nesto duzom bradom i 2% je jstih takvih ali naseg porijekla i ne znam sta je tu lose?refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
Prestao sam tamo ici jer vise nisam mogao slusati sta Muderiz prica.
Prestao sam ici kad jedne prilike jedan bradonja poce vaziti "kako je gledanje lige prvaka haram".
I nije samo dzamija kao dzamija problem, nego cotav onaj centar i ono sta se tamo propagira.
- Logovan
#25624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hahahah leglo zla i terorizma.refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
- 34sf4drgu67d25
#25625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zidovska poslaĐinajlu wrote:Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.Reglan wrote:Ima li gdje slika ovog Enesa?