SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Dr. Kuca

#25601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Dr. Kuca »

Katastrofa, Neficu podnesi ostavku ne vladas situacijom u gradu!!
A vi se raspravljate o glupostima! Ja nosim bradu a nisma ni vehabija ni selefia, jebo vas taj primitivizam.
ranger

#25602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

skafiskafsnjak wrote:
almir_tz wrote:
ranger wrote:sinoc nakon sto se sranje desilo, prodjem od hrasnice do marindvora autom, ocekujem zaustavljanja kontrole...
kurko... drotovi na bureku. :izet: nigdje nijedne jebene patrole na potezu 10-15km glavne ulice u gradu.
Ne zezaj, zar nije nivo sigurnosti podignut na višu razinu?
pa koji qrac sad da nasumicno zaustavljaju ljude..meni bi to bilo maltretiranje vala. Trebaju da dignu nivo sigurnosti na druge nacine ...
pa pajdo moglo je bit da je jos 5 mevlida po gradu, moglo je bit isplanirano, bombe pizde materine, jesi cuo za Pariz ovih dana? ne bih reko...
a kojoj jebenoj pripravnosti pricaju ovi klovnovi? sta je pripravnost? ne smiju vise u kladionice drotovi? ako je to onda nista, sorry.
skafiskafsnjak

#25603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by skafiskafsnjak »

A samo kazem da se ne moze nasumicno zaustavljati i pretresati auta. Jebiga da bi se zaustavljalo, trebaju da imaju bar neke informacije koje ce upucivati na nekoga. A te informacije se dobiju nekim obavjestajnim radom prije samih sranja ..da se sprijece....

A mislim da nasi lezihljebovici ne znaju sta je to ...
julisiz es grant

#25604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

Probudih se očekujući nove informacije, još uvijek ništa. Zar za prethodnih 8 sati nisu mogli prikupiti dovoljno podataka o počiniocu i što prije objaviti. Tako bi se umanjile mnoge špekulacije o motivima napada.
dobar osjecaj

#25605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dobar osjecaj »

Kombat wrote:Hmmm....meta im je bila drzava...a izgleda da ni scena napada nije slucajno odabrana...

Ima epizoda i "Islam i boguljenje zvano Osmi mart" - da li da ocekujemo sljedeci napad na Osmi mart?
salik79

#25606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

Dr. Kuca wrote:Katastrofa, Neficu podnesi ostavku ne vladas situacijom u gradu!!
A vi se raspravljate o glupostima! Ja nosim bradu a nisma ni vehabija ni selefia, jebo vas taj primitivizam.

Nefic je samo portparol/glasnogovornik MUP-a, on samo CITA VIIJEESSTT!!! :D

https://youtu.be/tuQQ1dEzUkA
zipoo

#25607 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zipoo »

Ma ovo će se dešavati sve češće. Puna država fanatika koji uopste nemaju nikakve veze sa Idilom, alkaidom i ostalim. Nego likuju njihova djela. Sve u ime Allaha i islama, a sve kontra islama. Još nam dolaze sad ovi fanatici sa istoka, a glupi balija prodao i ono malo jada što mu je ostalo.
Last edited by zipoo on 19/11/2015 09:53, edited 1 time in total.
zateznistub

#25608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

zipoo wrote:Ma ovo će se dešavati sve češće. Puna država fanatika koji uopste nemaju nikakve veze sa Idilom, alkaidom i ostalim. Nego likuju njihova djela. Sve u ime Allaha i islama, a sve kontra islama.
Upravo sa rajom sa posla pričamo na tu temu i kažem im da smatram da je ovo samo početak...nažalost...
Reglan

#25609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Ima li gdje slika ovog Enesa?
Đinajlu

#25610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Đinajlu »

Reglan wrote:Ima li gdje slika ovog Enesa?
Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.
dust in the wind

#25611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dust in the wind »

Đinajlu wrote:
Ja vala baš, nemoguće da se dosad nije pojavila nijedna slika, neko ovde hoće nešto debelo da smulja.
ma ja ba... ovo su sve masoni uradili. opet nam nešto nameću. kk+akve vehabije. okej momci. malo u vjeri, ali okej. fuj.gadite mi se.
refffko

#25612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by refffko »

Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
Ono je leglo zla i terorizma.
Đinajlu

#25613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Đinajlu »

dust in the wind wrote:
Đinajlu wrote:
ma ja ba... ovo su sve masoni uradili. opet nam nešto nameću. kk+akve vehabije. okej momci. malo u vjeri, ali okej. fuj.gadite mi se.
Ako misliš da im ja pokušavam praviti alibi, daleko si ko Bosna od Evropske Unije. :lol:

Nego:

http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/ ... 15306.html
A witness who did not want to be identified for fear of retribution said the man walked into the shop, separated the two soldiers from others and shot them. He wore a band around his head with some Arabic letters.
Cherry-Cherry

#25614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cherry-Cherry »

Jutros u banci pričaju neki likovi i kažu ne postoje vehabije, ni isil, toga nema, to su nam podvalili, zavjera, urota... Ništa se zapravo nije desilo, to je sve izmišljeno... Dokle ide zatvaranje očiju i trpanje glave u pijesak, dokle ide ljudska glupost... Nisu džaba vicevi baš o Muji
refffko

#25615 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by refffko »

Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
Nije sigurno zato sto mu je nestalo droge.
ranger

#25616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

ispast ce na kraju budala, narkoman i td... javnost ce zaboravit, prjatno i do vidjenja iduceg sranja.
Đinajlu

#25617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Đinajlu »

refffko wrote:Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
Još ako su mu Srbi ubili oca u ratu, ima opet da kuju u zvijezde, i ovo što je ubio Srbina nazvaće osvetom, a Bošnjaka, pa jebi ga, što je stajao uz kjafira (ćafira)...
Cherry-Cherry

#25618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cherry-Cherry »

Đinajlu wrote:
refffko wrote:Ma sad ocekujem pricu tipa "narkoman" i slicno. Pokusat ce se skrenuti sa toga ko je on i radi cega i kojih ideala je ovo uradio.
Još ako su mu Srbi ubili oca u ratu, ima opet da kuju u zvijezde, i ovo što je ubio Srbina nazvaće osvetom, a Bošnjaka, pa jebi ga, što je stajao uz kjafira (ćafira)...
Ma puko jbg šta ćeš, lud, drogeraš, zafalilo mu za dozu... a možda se to stvarno nije ni desilo, nego je izmišljeno, ajde sad znaj, isto kao i ono u Parizu što se nije desilo, pa je li nam lijepo lik na forumu pričao da se nije desilo
bumerangss

#25619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bumerangss »

refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
Jesi li ti ikad bio u toj dzamiji? Ocito nisi, jer da jesi vidio bi da je u njoj 90% "obicnih nasih" ljudi, 8% je ljudi arapskog porijela sa sirokim kratkim pantalonama i nesto duzom bradom i 2% je jstih takvih ali naseg porijekla i ne znam sta je tu lose?
rumenige_brajtner

#25620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rumenige_brajtner »

bumerangss wrote:
refffko wrote:Dzamiju kralj Fahd pod hitno ztvoriti i uvesti red tamo, uvseti nas zakon tamo. Oduzeti je od selefija i dati na koristenje IZ BiH i normalnim vjernicima.
Jesi li ti ikad bio u toj dzamiji? Ocito nisi, jer da jesi vidio bi da je u njoj 90% "obicnih nasih" ljudi, 8% je ljudi arapskog porijela sa sirokim kratkim pantalonama i nesto duzom bradom i 2% je jstih takvih ali naseg porijekla i ne znam sta je tu lose?
loše je to što je uvijek u njoj masa besposličara koji gube vrijeme čitajući nekakve brošure koje su im podijelili i napisali nekakvi samoproglašeni šeici i tumači kurana. to je problem.
julisiz es grant

#25621 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

Znači vi ste unaprijed presudili ko je i šta je, pa i ako zvanično ispadne suprotno od onoga što bi vi htjeli da jeste, to će biti "zataškavanje"?
mirza_15

#25622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mirza_15 »

ranger wrote:ispast ce na kraju budala, narkoman i td... javnost ce zaboravit, prjatno i do vidjenja iduceg sranja.
Pa dobro je li narkoman? Ako jeste, da li je to moglo uticati na njegovo rasudjivanje i postupke?
refffko

#25623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by refffko »

bumerangss wrote:
Posto zivim u neposrednoj blizi, bio sam jako puno puta.
Prestao sam tamo ici jer vise nisam mogao slusati sta Muderiz prica.
Prestao sam ici kad jedne prilike jedan bradonja poce vaziti "kako je gledanje lige prvaka haram".
I nije samo dzamija kao dzamija problem, nego cotav onaj centar i ono sta se tamo propagira.
Logovan

#25624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Hahahah leglo zla i terorizma. :lol: Hajde ne lupaj. Idi malo u džamiju, pa ćeš vidjeti da nisi u pravu.
34sf4drgu67d25

#25625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by 34sf4drgu67d25 »

Đinajlu wrote:
zidovska posla
Locked