Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#25576 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

AmiĐa_Idriz wrote:Znaci jos ispade da ne volEm svoju zemlju i repku :mrgreen: najs :mrgreen:
Ovo si napisao nakon mog posta i ne znam na osnovu cega si to zakljucio ali si meni to pipisao
luckylaka

#25577 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

luckylaka wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Znaci jos ispade da ne volEm svoju zemlju i repku :mrgreen: najs :mrgreen:
Ovo si napisao nakon mog posta i ne znam na osnovu cega si to zakljucio ali si meni to pipisao
I dalje stojim iza toga da su nasi bivsi reprezentativci zasluzili kvalitetnijeg protivnika i veci stadio tj.vecu posjetu od ovih 10.000 od kojih pola nece znati sto je doslo
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25578 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

K'o da je bitno ba protiv koga će oprostiti. Za godinu se niko neće sjećati tekme taman da iz mrtvih dovedemo Peleov Brazil.
luckylaka

#25580 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Velkoski wrote:K'o da je bitno ba protiv koga će oprostiti. Za godinu se niko neće sjećati tekme taman da iz mrtvih dovedemo Peleov Brazil.
Ma ja ,trebali dovesti Slogu iz Simina hana.Ko su nam bivsi.Potpali malo rostilj navece na muziku kud ces bolji oprostaj
Bazinga1234

#25583 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

luckylaka wrote:
Velkoski wrote:K'o da je bitno ba protiv koga će oprostiti. Za godinu se niko neće sjećati tekme taman da iz mrtvih dovedemo Peleov Brazil.
Ma ja ,trebali dovesti Slogu iz Simina hana.Ko su nam bivsi.Potpali malo rostilj navece na muziku kud ces bolji oprostaj
Odvadi malo. :-) :D
mixone1995

#25584 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mixone1995 »

Lulu treba vratiti da igra barem jos jedne kvalifikacije.
detroit-mercy

#25585 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

luckylaka wrote:
luckylaka wrote:
I dalje stojim iza toga da su nasi bivsi reprezentativci zasluzili kvalitetnijeg protivnika i veci stadio tj.vecu posjetu od ovih 10.000 od kojih pola nece znati sto je doslo
Morel prijedlog kvalitetnijeg protivnika :mrgreen:
detroit-mercy

#25586 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by detroit-mercy »

Raigor Stonehoof wrote:
luckylaka wrote:
Tito_i_Partija wrote:"Ko je on u odnosu na Misketa, Spahu, Vedu" :pisnuo: :facepalm:

Sram te bilo lucky, poceo Ramazan a ti i dalje pijes. :lol:
Upravo to .To sto vi(tamo neki) svrsavate na Messija,Ronalda,Sallaha...ne znaci da mi nemamo pravo svrsavati na nase fudbalere.Sad ja tebi trebam objasnjavati kako je meni Miske veca zvijezda od bilo kakvog Bastian Schweinsteiger.Naravno imas svoje misljenje i ne mislim raspravljati o njemu.O Ramazanu mozemo na nekom drugom mjestu,nije tema a i alkohol i Ramazan ne idu u istu recenicu.Meni licno ne.
Da oftopicarim i ja malo,

alkohol i ramazan idu u istu recenicu isto kao i alkohol i seval ili alkohol i muharem :D nigdje u kuranu ne pise, mozes pit, al ne smijes tokom ramazana, nego pise ne smijes nikako. a to pijem, al ne pijem tokom ramazana je bosnjacka izmisljotina :D
A Ramazan i svrsavanje :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#25588 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AmiĐa_Idriz »

Begovic opet ne dolazi na okupljanje. :mrgreen:
jazzer

#25589 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jazzer »

I Bega poceo zajebavati, sada su porodicne obaveze u pitanju.

Sta li ce biti slijedeci put? Sedlao konja onoj svojoj pa nije mogao doci? :)
Muhamed Đakmić

#25590 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

jazzer wrote:I Bega poceo zajebavati, sada su porodicne obaveze u pitanju.

Pa tako on odavno već. Sjećam se dobro one utakmice na Grbavici koju je propustio kad nam je protivnik bio Katar ili tako nešto. August 2010. godine, uoči samog početka kvalifikacija za Euro 2012.

Begović bio rezerva u Stokeu, do tad imao 20 utakmica u karijeri, a Hasagić komotno bio prvi golman svog kluba i Sušić im davao podjednaku minutažu do te utakmice. Imali po poluvrijeme protiv Gane, jedan branio cijelu protiv Njemačke, drugi cijelu protiv Švedske. I onda dolazi Katar na Grbavicu, Begović dva dana pred utakmicu javlja da ima povredu i da ne može doći, da bi tri ili četiri dana kasnije sjeo na klupu u Premiershipu, bez ikakve povrede.

I onda kompletna javnost protiv Sušića i Hasagića, a niko Begoviću nije kriv osim njega samog, što nije bio prvi golman u tim kvalifikacijama.
jazzer

#25591 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jazzer »

Sjecam se toga. Valjda konta da je sada siguran na poziciji golmana pa mu se ne da
bas umarati kad' je vec sezona u Engleskoj zavrsila.
channel10

#25592 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by channel10 »

Jel ovo kod Bege penzija u najavi?
Bazinga1234

#25593 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

skontao da je robi rekao da mu pozicija prvog golmana nije sigurna. :zzzz:
Logovan

#25594 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Malo, malo pa ne može frajer doći. :-)
Muhamed Đakmić

#25595 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Bezobrazno je to malo sa njegove strane. Nije sigurno ni veća zvijezda od Pjanića i Džeke niti se više umara.

Njih dvojica uvijek bez dileme dolaze.
last mohicans

#25596 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Misli Begovic zagarantovana mu 1. Klinac bi ga meni odmah zasjeo na prvo mjesto golmana, čak i da je u boljoj formi, a nije. Šeha No1.
spree

#25597 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

Kad god nije 100% siguran da je prvi golman, on izbjegava doci i glumi zvijezdu. Ok prije je fakat trebao biti prvi golman, ali su kenjali selektori. Međutim sada je tu negdje sa sehom, ako nije i losiji. Hos, nes, ne moras.
Grean

#25598 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Muhamed Đakmić wrote:
jazzer wrote:I Bega poceo zajebavati, sada su porodicne obaveze u pitanju.

Pa tako on odavno već. Sjećam se dobro one utakmice na Grbavici koju je propustio kad nam je protivnik bio Katar ili tako nešto. August 2010. godine, uoči samog početka kvalifikacija za Euro 2012.

Begović bio rezerva u Stokeu, do tad imao 20 utakmica u karijeri, a Hasagić komotno bio prvi golman svog kluba i Sušić im davao podjednaku minutažu do te utakmice. Imali po poluvrijeme protiv Gane, jedan branio cijelu protiv Njemačke, drugi cijelu protiv Švedske. I onda dolazi Katar na Grbavicu, Begović dva dana pred utakmicu javlja da ima povredu i da ne može doći, da bi tri ili četiri dana kasnije sjeo na klupu u Premiershipu, bez ikakve povrede.

I onda kompletna javnost protiv Sušića i Hasagića, a niko Begoviću nije kriv osim njega samog, što nije bio prvi golman u tim kvalifikacijama.
Pred prijateljsku sa Slovackom je napravio isto ja mislim.

Nije se htio javiti Susicu i saigracima na telefon, cekali ga sto je najcrnje, bar su takve izjave davali.

Poslije ga Susic zbog toga stavio na hladjenje, cijela javnost se digla da pljuje po selektoru i Hasagicu, pogotovo nakon Albanije.
Last edited by Grean on 21/05/2018 17:07, edited 1 time in total.
kudrilo

#25599 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kudrilo »

Ma nije frajer dobar s Hasagićem, očito neće da ga trenira on.
Grean

#25600 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

kudrilo wrote:Ma nije frajer dobar s Hasagićem, očito neće da ga trenira on.
Uvijek je nesto, pred Slovacku se jednostavno nije pojavio, na americku turneju nije htio jer ne ide Dzeko koji se borio za mjesto u Citiju pa je smatrao da i on treba uzivati istu privilegiju i na kraju je bilo po njegovom.

Ja mislim da je nakon USA turneje bio na hladjenju a Slovacka je bila njegov protest pa se samo nije pojavio na aerodromu.

Ne drzite me za rijec, puno vremena je proslo ali mislim da je bilo otprilike tako.
Post Reply