BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

nemoj to

#25576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by nemoj to »

Velkoski wrote:Vidi fakat video na 11. juli. Pa nas ba i treba karat', tačnije nam nikad ne treba ni vaditi
Nevjerovatno..

Još ce narod reci slucajno..
cyprus

#25577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Logovan wrote:
cyprus wrote:
Eh sad, ovo sa tetovažom tog vojvode nekog, to je novi momenat... Vidjet ćemo rasplet situacije...
Kakav rasplet situacije? Misliš ako prepravi, kao što je prepravio i prvu tetovažu, onda je sve ok, nema problema? Nosi ga odmah u neku stvar, nema više igranja za reprezentaciju, nema se šta razmišljati i čekati.

Istetovirao je granice manjeg entiteta. Prepravio i onda mu se nekako prešlo preko toga.
Sada je istetovirao četnika. Ako prepravi, ti bi da opet prelazimo preko njegovog kurčenja?

Pa ako ga sad pustimo, onda će sljedeći put istetovirati npr. Mladića.

Nema više opraštanja nikakvog, vozdra. Taman da je Edin Džeko, ne bi trebao više igrati u reprezentaciji. Ama da mi je brat rođeni ne bi trebao, a ne neki Ognjen Vranješ.
Pa rasplet situacije u smislu da vidimo jel to 100% to, šta Vranješ ima reći na to, koje mu je objašnjenje, smatra li to za grešku ili se ponosi ovom tetovažom, planira li je zadržati, ili se možda izviniti i pokajati... Zatim kakav je stav selektora i drugih naših reprezentativaca, kao i čelnih ljudi iz saveza... Ako se ispostavi da ovaj Vranješov potez narušava atmosferu i odnose u reprezentaciji - vozdra...

Al ja bih podsjetio da živimo u gradu koja ima školu nazvanu po ustaši, kao i nekoliko ulica nazvanih po ustašama i četnicima, te da nismo društvo koje je jasno ogradilo od svih oblika fašizma... Bojim se da je to malko veći problem od tetovaže tamo nekog Ognjena Vranješa...
FreakyStyley

#25578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by FreakyStyley »

Каква релативизација. Алал ти вера, Кипре.
Bazinga1234

#25579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Cyprus jesi l' ozbiljan? Cuj pokajati se.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Možda je slučajno tetovir'o, podmetnulo mu
cyprus

#25581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Bazinga1234 wrote:Cyprus jesi l' ozbiljan? Cuj pokajati se.
Da, ozbiljan sam. Mislim da za zauzimanje čvrstog stava po ovom pitanju treba pričekati par dana... Eto, samo to tvrdim...
insaneinthebrain

#25582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insaneinthebrain »

dos'o ogi u tat0o radnju i pita ga tatoo majstor. hoce sine ogi mamu na tatoo ili vojvodu na tatoo :zzzz:

FreakyStyley

#25583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by FreakyStyley »

У чему је проблем? Човек је само легалиста.
AmiĐa_Idriz

#25584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile :mrgreen:
insomnia78

#25585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insomnia78 »

AmiĐa_Idriz wrote:Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile :mrgreen:
Pad foruma
nemoj to

#25586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by nemoj to »

AmiĐa_Idriz wrote:Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile :mrgreen:
Nikakve zato što smo jedino mi bili klani u proteklom ratu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#25587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Ja bih više volio da Bešić jednom agresivnost iskoristi na pravi način i recimo izbije zube ovom četničini. A vala ne znam ni kakva bi tetovaža bila ekvivalent ovom četničkom sadisti iz Knina.
FreakyStyley

#25588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by FreakyStyley »

U Mauritaniji je ropstvo jos uvijek legalno. To znaci da je ropstvo ok.
AmiĐa_Idriz

#25589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

insomnia78 wrote:
Pad foruma
FGR invazija :lol:
insomnia78

#25590 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insomnia78 »

Velkoski wrote:Ja bih više volio da Bešić jednom agresivnost iskoristi na pravi način i recimo izbije zube ovom četničini. A vala ne znam ni kakva bi tetovaža bila ekvivalent ovom četničkom sadisti iz Knina.
Pa nema je. Barem ne kod ‘snjaka. Ovi trecekomponentni bi na primjer mogli metiti Stjepinca
palermo

#25591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.

Sve drugo će nažalost ići na štetu fudbalske reprezentacije BOsne i Hercegovine. Što, naravno ne znači da se ne treba reagovati. Treba i mora, ali nažalost, bojim se da će određene posljedice snositi i reprezentacija.
bingov buraz

#25592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bingov buraz »

Ja sam isto pun razumijevanja za Vranješovo stavljanje ozloglašenog koljača na podlakticu.
al-em

#25593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by al-em »

palermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.

Sve drugo će nažalost ići na štetu fudbalske reprezentacije BOsne i Hercegovine. Što, naravno ne znači da se ne treba reagovati. Treba i mora, ali nažalost, bojim se da će određene posljedice snositi i reprezentacija.
nece biti posljedica ako je prosinecki covjek, saznacemo sve kroz par dana
palermo

#25594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

al-em wrote:
palermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.

nece biti posljedica ako je prosinecki covjek, saznacemo sve kroz par dana
Nije to pitanje samo Prosinečkog, to je pitanje cjelokupne atmosfere koja će se stvoriti u javnosti.........

Pa ja sam prvi ovdje prozvao reprezentativce zbog toga što nisu reagovali, ono kako ih i ne prozvati.......ali, atmosfera linča nama nije nepoznata......
Officer Crabtree

#25595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Officer Crabtree »

Da je to ozbiljan savez do sada bi neko i reagirao.
bingov buraz

#25596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bingov buraz »

Neće UEFA kurcom mrdnuti,ovaj nikad nije osuđen jer je bio nedostupan vlastima Jugoslavije.
Last edited by bingov buraz on 28/11/2018 21:25, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#25597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by FreakyStyley »

O cemu pricas? Sta moze objasniti tetovazu fasiste i koljaca koji je drzao koncentracione logore, ljude ubacivao u burad probijenu ekserima, pa ih takve gurao niz brdo da umru u najgorim mukama?
amidzazeher

#25598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by amidzazeher »

bingov buraz wrote:

Neće UEFA kurcom mrdnuti,ovaj nikad nije osuđen jer je bio nedostupan vlastima Jugoslavije.
Definitivno treba sami da se govneta rjesimo i da se posalje poruka cetnicima vise da nismo pi#ke
Ali daj Boze!!
scarface32

#25599 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by scarface32 »

ja samo ne kontam,zar u nasoj rep. niko ne zna ko je Momcilo? Pa Vranjes je ko zna koliko utakmica igrao sa tom tetovazom za repku. ja bih strucni stab i sve igrace sankcionisao.
BHCluster

#25600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHCluster »

cyprus wrote:
BHCluster wrote:Gdje se ovdje tacno Bosnjak spominje?
Rekoh, neću širiti priču u tom smjeru... Insomnija me nešto pitao, ja mu odgovorio, ali evo kontam da vjerovatno nisam trebao... Bojim se da se ne zakotrlja bezveze, gdje ne treba...
OK, meni najvise smeta kakav uzor postavlja buducoj generaciji fudbalera sto ovaj njegov cin imati negativne posljedice po nove fudblere.
Post Reply