Nevjerovatno..Velkoski wrote:Vidi fakat video na 11. juli. Pa nas ba i treba karat', tačnije nam nikad ne treba ni vaditi
Još ce narod reci slucajno..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nevjerovatno..Velkoski wrote:Vidi fakat video na 11. juli. Pa nas ba i treba karat', tačnije nam nikad ne treba ni vaditi
Pa rasplet situacije u smislu da vidimo jel to 100% to, šta Vranješ ima reći na to, koje mu je objašnjenje, smatra li to za grešku ili se ponosi ovom tetovažom, planira li je zadržati, ili se možda izviniti i pokajati... Zatim kakav je stav selektora i drugih naših reprezentativaca, kao i čelnih ljudi iz saveza... Ako se ispostavi da ovaj Vranješov potez narušava atmosferu i odnose u reprezentaciji - vozdra...Logovan wrote:Kakav rasplet situacije? Misliš ako prepravi, kao što je prepravio i prvu tetovažu, onda je sve ok, nema problema? Nosi ga odmah u neku stvar, nema više igranja za reprezentaciju, nema se šta razmišljati i čekati.cyprus wrote:
Eh sad, ovo sa tetovažom tog vojvode nekog, to je novi momenat... Vidjet ćemo rasplet situacije...
Istetovirao je granice manjeg entiteta. Prepravio i onda mu se nekako prešlo preko toga.
Sada je istetovirao četnika. Ako prepravi, ti bi da opet prelazimo preko njegovog kurčenja?
Pa ako ga sad pustimo, onda će sljedeći put istetovirati npr. Mladića.
Nema više opraštanja nikakvog, vozdra. Taman da je Edin Džeko, ne bi trebao više igrati u reprezentaciji. Ama da mi je brat rođeni ne bi trebao, a ne neki Ognjen Vranješ.
Da, ozbiljan sam. Mislim da za zauzimanje čvrstog stava po ovom pitanju treba pričekati par dana... Eto, samo to tvrdim...Bazinga1234 wrote:Cyprus jesi l' ozbiljan? Cuj pokajati se.
Pad forumaAmiĐa_Idriz wrote:Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile
Nikakve zato što smo jedino mi bili klani u proteklom ratu.AmiĐa_Idriz wrote:Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile
FGR invazijainsomnia78 wrote:Pad forumaAmiĐa_Idriz wrote:Volio bi vidjeti reakcije da recimo Bešić odradi neku vamo verziju, kakve bi reakcije bile
Pa nema je. Barem ne kod ‘snjaka. Ovi trecekomponentni bi na primjer mogli metiti StjepincaVelkoski wrote:Ja bih više volio da Bešić jednom agresivnost iskoristi na pravi način i recimo izbije zube ovom četničini. A vala ne znam ni kakva bi tetovaža bila ekvivalent ovom četničkom sadisti iz Knina.
nece biti posljedica ako je prosinecki covjek, saznacemo sve kroz par danapalermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.
Sve drugo će nažalost ići na štetu fudbalske reprezentacije BOsne i Hercegovine. Što, naravno ne znači da se ne treba reagovati. Treba i mora, ali nažalost, bojim se da će određene posljedice snositi i reprezentacija.
Nije to pitanje samo Prosinečkog, to je pitanje cjelokupne atmosfere koja će se stvoriti u javnosti.........al-em wrote:nece biti posljedica ako je prosinecki covjek, saznacemo sve kroz par danapalermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.
Sve drugo će nažalost ići na štetu fudbalske reprezentacije BOsne i Hercegovine. Što, naravno ne znači da se ne treba reagovati. Treba i mora, ali nažalost, bojim se da će određene posljedice snositi i reprezentacija.
Neće UEFA kurcom mrdnuti,ovaj nikad nije osuđen jer je bio nedostupan vlastima Jugoslavije.palermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.
Definitivno treba sami da se govneta rjesimo i da se posalje poruka cetnicima vise da nismo pi#kebingov buraz wrote:Neće UEFA kurcom mrdnuti,ovaj nikad nije osuđen jer je bio nedostupan vlastima Jugoslavije.palermo wrote:Najbolje rješenje bi bilo da se Vranješ prijavi FIFI i da ona izrekne trajnu suspenziju zbog javnog promoviranja zločinaca.
OK, meni najvise smeta kakav uzor postavlja buducoj generaciji fudbalera sto ovaj njegov cin imati negativne posljedice po nove fudblere.cyprus wrote:Rekoh, neću širiti priču u tom smjeru... Insomnija me nešto pitao, ja mu odgovorio, ali evo kontam da vjerovatno nisam trebao... Bojim se da se ne zakotrlja bezveze, gdje ne treba...BHCluster wrote:Gdje se ovdje tacno Bosnjak spominje?