de ba, ne diprcindrlimindrli wrote:
Hajduk je institucija za sve i jedan belgijski klub.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hopcup
#25576 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- veljaca
#25577 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije ovo defetizam i omalovazavanje samog sebe. Gdje ti to vidis. Ja kazem da je sreca sto imamo ovako dobre igrace - a ti pogresno skontas da omalovazavam ..... NiDJe veze .... A i grupa nam je laka .... i to je sreca ....cindrlimindrli wrote:mali_milojica wrote:Cista sreca. Poklopila nam se grupa,UEFA-i nije vazno ko ce ici,mozda smo im cak drazi od Grka,zele vidjeti Dzeku,a ne Gekasa na SP. Nasi igraci trecinu gollova zabiju protiv super jakog LIH. Sve se namjestilo.Ma da, sve sama sreca. To sto prvi puta od kad imamo reprezentaciju ne igramo u svom prepoznatljivom stilu, citaj,veljaca wrote:Sreca je da mi imamo ovako dobre igrace a i da smo dobili relativno laku grupu .... To je sreca ....
stoper ispuca loptu 80 metara, ako potrefi Bolica ili kasnije Dzeku u tintaru i odbije se u gol veselju nigdje kraja. Danas
kad meljemo k'o Barselona, e jbg, sreca, ne znamo al' eto nekako se desilo. Koji defetizam i omalovazavanje samog
sebe da ne povjerujes.
-
tcz
#25578 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
KemoM wrote: Bio je drugi najbolji strijelac ceske lige a konkurencija u reprezentaciji mu je bila Muslimovic i Custovic. Nevidim nista cudno pozivom Edina Dzeke.
- Havatar
#25579 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne mozemo da meljemo USA i Mexico koje su srednja klasa reprezentacija a kamoli te nabrojanemali_milojica wrote:Koga meljemo ko Barcelona? Lihtenstajn,Latviju? Donekle Slovacku. Nas sretan dan u Grckoj i kriminalno los Grka u Zenici?
Barcelona melje i Man Utd i Real i Milan bilo gdje,bilo kad. Znaci najbolje. Kad mi budemo tako mljeli Njemacku,Holandiju,Italiju,Hrvatsku,Portugal,neku africku ili juzno-americku reprezentaciju onda u usporedbu ubaci nas i Barcu. Do tada je to sve onako kako sam rekao. SRECA i relativno laka grupa u kojoj cemo drhtati do zadnje minute u Litvaniji.
- phillie
#25580 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Obzirom na godine, trebao je njega prvo Jagodic zovnuti, makar jednu dvije utakmice da odigra za U-21, pa da ga onda prebace u A selekciju, manje bi ofirno bilo.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#25581 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako vec hoce da ga zove i proba,neka ga zove i proba zadnjih pola sata protiv LIH,svakako cemo voditi 5:0 i neka udje umjesto Pjanica. Neka napravi spisak sa 20 imena i neka malog medju njima. Protiv Argentine i Messija samo najbolji,da jednom vidimo gdje smo i sta smo. Nemoj da nas rusi na FIFA listi uoci izvlacenja grupa za SP.
- ultima_palabra
#25582 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako je igrao za belgijsku U-21, onda može igrati samo za naš A timphillie wrote:Obzirom na godine, trebao je njega prvo Jagodic zovnuti, makar jednu dvije utakmice da odigra za U-21, pa da ga onda prebace u A selekciju, manje bi ofirno bilo.
-
dede merdzane
#25583 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To da se odradi u stilu nasih politicara, ja tebi bratica zaposlim u moje ministarstvo, a ti meni amidzica u tvoje. Samo sto Jagodicev amidzic garant nema godina za A reprezentacije pa propalo.phillie wrote:Obzirom na godine, trebao je njega prvo Jagodic zovnuti, makar jednu dvije utakmice da odigra za U-21, pa da ga onda prebace u A selekciju, manje bi ofirno bilo.
- bingov buraz
#25584 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E jebi gacindrlimindrli wrote:Hajduk je institucija za sve i jedan belgijski klub.KemoM wrote:Da, zato nije htjeo potpisati profesionalni ugovor u Belgiji nego je iso direktno u superjaku HNL. Nije htjeo da gubi vrijeme igrajuci u Belgiji ko sto su to radili Hazard, Felaini i Kompany...cindrlimindrli wrote:
Mali Susic je za tu seosku varalicu Euzebio.
-
north
#25585 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hajduk je institucija samo po navijačima i prošlosti....zvati igrače iz ovog kluba koji je tako nisko pao, je ko zvati otprilike igrače iz Širokog, Želje ili Sarajeva...neke mi stvari nisu jasne, kakav ba crni Hajduk, pa oni u jebenom HNL-u više ni drugi nisu, Rijeka ih polako ali sigurno prestiže i zauzima to mjesto....
Meni je veliko razočarenje je da nam dva igrača iz raspalog Hajduka treba da budu u repki.....da su iz Dinama ZG previše je, a ne Hajduk koji u dvomeču u pretkolu EL gubi obje tekme od strašne Dila Goria - ako sam uopšte dobro naveo i ime ovog velikana...svašta.....Kad se aBd plasiramo, Pape bi se trebao zahvaliti Višći i Vršajeviću i usloviti ih da moraju igrati u boljem klubu ako misle ići na prvenstvo, a o ovom malom anonimusu je suvišno pričati......
Meni je veliko razočarenje je da nam dva igrača iz raspalog Hajduka treba da budu u repki.....da su iz Dinama ZG previše je, a ne Hajduk koji u dvomeču u pretkolu EL gubi obje tekme od strašne Dila Goria - ako sam uopšte dobro naveo i ime ovog velikana...svašta.....Kad se aBd plasiramo, Pape bi se trebao zahvaliti Višći i Vršajeviću i usloviti ih da moraju igrati u boljem klubu ako misle ići na prvenstvo, a o ovom malom anonimusu je suvišno pričati......
- hopcup
#25586 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kojoj prošlosti. npr, anderlecht je osnovan 1908, dakle stariji od hajduka. 32 titule, osvojili jednom evropa ligu (kup uefa tadašnji), 2 puta kup pobjednika kupova, 2 puta evrospki super kup... dakle, besmisleno je pričat, fakat, jedino u čemu je hajduk bolji je torcida. i to je sve..north wrote:Hajduk je institucija samo po navijačima i prošlosti....
mislim, totalni offtopic, al jbg..
-
north
#25587 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne mislim u odnosu na Anderlecht...mislim generalno su dobro kotirali u bivšoj državi, pa i u Evropi, možda je institucija malo prevelik termin, ali ozbiljan klub su u to vrijeme bili sigurno....danas su baš prdimahovina i smiješno je da reprezentacija koja treba da igra SP treba da ima čak dva igrača iz tog kluba..
- hopcup
#25588 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma ja, al onaj iznad napisa da je institucija za bilo koji belgijski klub. u okvirima bivše države jesu bili institucija, nema priče. danas imaju torcidu i lijep stadion koji propada...
- luckylaka
#25589 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Na sto spade ova tema jadna majko.Ljudi se maksuz registruju da bi srali po reprezentaciji i selektoru.Hajde nista novo ali da se na to pale i neki stari ne mogu vjerovati.Sa Tinom ,Vrsom,Mahmutom ili bez njih PAPE je u reprezentaciji postavio stvari na svoje mjesto.Ko ne vjeruje neka pogleda grupu,,G,,kvalifikacije za S.P. Brazil.Next stop Lihtenstajn
za Bajram ABD ovjera vize za Brazil i time se ispunjava moj zivotni san.S kim u Brazil ,,i don't care,,PAPE je tu

- jeza u ledja
#25590 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Naravno da koriste gugl. Usporedba sa Baleom je smijesna, za 99% transferovanih igraca nikad niko nije cuo. Informacija je tu da je svako moze procitati upravo zbog toga. Ostale info dobijes kad stupis u kontakt s menadzerom.KemoM wrote: Ma jok jarane, sve to danas ide preko Facebooka i Linkedina. Kazu da je Perez prvo Balea trzno fa fejsu.![]()
Ti stvarno mislis da klubovi googlaju i koriste sredstva na kojim svaka budala moze procitati informaciju? Znaci, po sto kod Vrse ne pise ime menadzera na transfermarktu on se uopste nemoze prodati jel?![]()
Nisu ga sigurno izbrisali da ga ti slucajno ne bi skonto. Moguce da nije vise oficijelno vezan za tu agenciju. Zar je bitno?Sto su Seada Susica skinuli sa oficijelne stranice? Dokazo sam da je bio na stranici, ali valjda je bilo preofirno pa su i njega skinuli. Sta mislis sto su ga izbrisali i sa oficijelne stranice i sa transfermarkta?
Nisi trebao dokazivati da je povezan sa Germanijom jer to svi znamo.
Ako nikome nije uputio pozive, zasto onda uopste pricamo o Anelu Hadzicu i o Tinu Susicu?Jel se ti zajebajes? Jos nije nikome uputio pozive a prosle utakmice nije mogo jel je Anel Breidbalik bio austrijanac. Sta si ocekivao da ce organizovati svecano utakmicu Hadzicu?
- luckylaka
#25591 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Naravno da koriste gugl. Usporedba sa Baleom je smijesna, za 99% transferovanih igraca nikad niko nije cuo. Informacija je tu da je svako moze procitati upravo zbog toga. Ostale info dobijes kad stupis u kontakt s menadzerom.KemoM wrote: Ma jok jarane, sve to danas ide preko Facebooka i Linkedina. Kazu da je Perez prvo Balea trzno fa fejsu.![]()
Ti stvarno mislis da klubovi googlaju i koriste sredstva na kojim svaka budala moze procitati informaciju? Znaci, po sto kod Vrse ne pise ime menadzera na transfermarktu on se uopste nemoze prodati jel?![]()
Nisu ga sigurno izbrisali da ga ti slucajno ne bi skonto. Moguce da nije vise oficijelno vezan za tu agenciju. Zar je bitno?Sto su Seada Susica skinuli sa oficijelne stranice? Dokazo sam da je bio na stranici, ali valjda je bilo preofirno pa su i njega skinuli. Sta mislis sto su ga izbrisali i sa oficijelne stranice i sa transfermarkta?
Nisi trebao dokazivati da je povezan sa Germanijom jer to svi znamo.
Ako nikome nije uputio pozive, zasto onda uopste pricamo o Anelu Hadzicu i o Tinu Susicu?Jel se ti zajebajes? Jos nije nikome uputio pozive a prosle utakmice nije mogo jel je Anel Breidbalik bio austrijanac. Sta si ocekivao da ce organizovati svecano utakmicu Hadzicu?
- BHF_Manijak
#25592 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Al' cuj nece biti pressa prilikom objave spiska!

- Havatar
#25593 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nece ljudi iz saveza da dozvole da svojim nesmotrenim izjavama izazove losu atmosferu oko reprezentacije pred najvaznije utakmice i to je vise damage control.BHF_Manijak wrote:Al' cuj nece biti pressa prilikom objave spiska!![]()
- luckylaka
#25594 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Selektor Safet Sušić u ponedjeljak 30. septembra objaviće spisak pozvanih igrača za kvalifikacione utakmice protiv Lihtenštajna i Litvanije.
Kako saznaje Reprezentacija.ba portal Pape neće održati tradicionalno obraćanje medijima u prostorijama Nogometnog saveza BiH već će listu pozvanih igrača objaviti na zvaničnoj internetskoj stranici Saveza "nfsbih.ba".
Potez je logičan, jer će Sušić do utakmica protiv Lihtenštajna i Litvanije 11. i 15. oktobra u narednih petnaest dana održati još dvije press konferencije.
Kada je riječ o sadržaju spiska, očekuje se kako će se na njemu naći ista imena kao i za susrete protiv Slovačke, te da će eventualni debiji novih reprezentativaca biti prolongirani za prijateljski susret protiv Argentine u novembru.
Necija sreca kratko traje 
Kako saznaje Reprezentacija.ba portal Pape neće održati tradicionalno obraćanje medijima u prostorijama Nogometnog saveza BiH već će listu pozvanih igrača objaviti na zvaničnoj internetskoj stranici Saveza "nfsbih.ba".
Potez je logičan, jer će Sušić do utakmica protiv Lihtenštajna i Litvanije 11. i 15. oktobra u narednih petnaest dana održati još dvije press konferencije.
Kada je riječ o sadržaju spiska, očekuje se kako će se na njemu naći ista imena kao i za susrete protiv Slovačke, te da će eventualni debiji novih reprezentativaca biti prolongirani za prijateljski susret protiv Argentine u novembru.
- BHF_Manijak
#25595 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zna se protokol, nema tu "hajd sta fali, svakako cemo odrzati jos dva pressa...".
- luckylaka
#25596 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovdje pravila postavlja PAPE i nema tu nikakvog protokola.Ako kaze nema logicno je da pressa nece biti jel tako.BHF_Manijak wrote:Zna se protokol, nema tu "hajd sta fali, svakako cemo odrzati jos dva pressa...".
- Havatar
#25597 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema Pape nista sa ovom odlukomluckylaka wrote:Ovdje pravila postavlja PAPE i nema tu nikakvog protokola.Ako kaze nema logicno je da pressa nece biti jel tako.BHF_Manijak wrote:Zna se protokol, nema tu "hajd sta fali, svakako cemo odrzati jos dva pressa...".
-
palermo
#25598 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Al mislim, šta ti očekuješ od te konferencije za štampu. Evo ja ću ti je unaprijed održatiBHF_Manijak wrote:Zna se protokol, nema tu "hajd sta fali, svakako cemo odrzati jos dva pressa...".
E, jedino ako ti ne misliš da bi na toj konferenciji novinari sad trebali rešetati papeta pitanjima, kakva je atmosfera u reprezentaciji, pričaju li Izet i Džeko međusobom, što nema Tina Sušića koga ste najavili, što nema Mahmutovića i tako to.
Al ipak vjerujem da ni ti ne misliš da bi se to trebalo pitati na ovoj konferenciji koje neće biti
- cyprus
#25599 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I umjesto da jednostavno samo ovo kaže, Pape izjavi da ćemo im zabit 3-4 golapalermo wrote:Al mislim, šta ti očekuješ od te konferencije za štampu. Evo ja ću ti je unaprijed održatijači smo od Lihhtenštajna, ali ga ne smijemo potcijeniti, znamo kako su namučili Grčku.....vjerujem u ozbiljnost reprezenativaca,svi smo mi svjesni da smo pred istorijskim uspjehom i da ne smijemo propustiti ovu priliku i bla, bla, bla
.
- luckylaka
#25600 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema ni Sead sigurnoHavatar wrote:Nema Pape nista sa ovom odlukomluckylaka wrote:Ovdje pravila postavlja PAPE i nema tu nikakvog protokola.Ako kaze nema logicno je da pressa nece biti jel tako.BHF_Manijak wrote:Zna se protokol, nema tu "hajd sta fali, svakako cemo odrzati jos dva pressa...".