Dešavanja u Srbiji

radostan dan

#25576 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

na marakanu kume...
Ras Al Ghul

#25577 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:na marakanu kume...
Grobari da dozvole da igraju na(u) rupi?
radostan dan

#25578 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa da se kompletira trilogija kume - franjo, fljamurtari, marakana...
Yug

#25579 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Yug »

radostan dan wrote:pa da se kompletira trilogija kume - franjo, fljamurtari, marakana...
Mi Fljamuntari a Vi Javor ,vise puta :D
radostan dan

#25580 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ti izjednačavaš nacionalnu izdaju i ulaganje u vlastite resurse?
svašta...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#25581 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
Image
Image

:thumbup: :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#25582 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

:lol: :lol: :lol:
Nebitan32

#25583 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Nebitan32 »

Zbog svađe oko četnika i partizana: Bivši žandarm ubio čoveka oklagijom!

Užička policija juče je uhapsila Gorana Ž. (43) zvanog Žika Bosanac, koji se zajedno s ranije uhapšenim Daliborom T. (29), suspendovanim pripadnikom Žandarmerije, sumnjiči za ubistvo Užičanina Bobana Dumbelovića (42).

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt Dumbelovića u nedelju nastupila nasilno usled prestanka moždanih funkcija od udaraca tupim predmetom i pesnicom. Isprva je bilo poznato da je žandarm pesnicom nekoliko puta udario nastradalog, a u stanu Žike Bosanca nađena je i oklagija s tragovima krvi, koju je, kako se sumnja, koristio u tuči.

„Njih trojica su se našli još u subotu po podne, a potom su u Goranovom stanu s društvom proveli celu noć između subote i nedelje i popili veliku količinu alkohola. Počeli su da se prepucavaju međusobno, nakon čega su se posvađali, ni manje ni više nego zbog četnika i partizana! Potom je usledila tuča u kojoj je žandarm udario pesnicom Dumbelovića, koji se srušio. On, međutim, nije odmah preminuo, već se nekoliko sati kasnije oteturao iz kuće i pao na stepenice”, kaže izvor iz istrage.

Jedan od komšija ujutru je video telo i pozvao Gorana da ga pita šta se dešava, nakon čega je Goran uneo Dumbelovića u kuću i smestio ga u krevet.

Tek u popodnevnim satima pozvao je policiju i rekao da je kod njega drug koji se ne pomera i koji se verovatno predozirao, iako je uskoro otkriveno da je reč o ubistvu. U prvi mah hapšen je samo Dalibor T, pripadnik kraljevačkog odreda Žandarmerije, koji je svojevremeno suspendovan.

Međutim, inspektori su naknadno u Goranovoj kući našli oklagiju s krvavim tragovima kojom je i najverovatnije Goran udario žrtvu. Njih dvojica se sada terete za ubistvo u saučesništvu. Za uhapšenog Užičanina Gorana pojedini meštani tvrde da je u Francuskoj, u kojoj je dugo živeo, ležao u zatvoru zbog ubistva, dok ga se drugi opet više sećaju po tome što je svojevremeno jednoj slepoj devojčici iz Užica poslao novac za lečenje, iako je nije poznavao.

„Moj sin je otišao kod Žike tog dana. Policija mi je rekla da su ga tukli i da je umro od batina. Svašta se priča, ali moj sin nikada nije uzimao drogu. Tačno je da je voleo da popije, ali nikad nije pravio incidente. Ranije je radio kao vozač i u prodavnicama, ali u poslednje vreme je bio nezaposlen. Mučili smo se, muž mi umro pre osam godina, a sad sam izgubila i sina jedinca. Ne znam šta da vam kažem, idemo danas da preuzmemo telo i da ga sahranimo u 13 sati u naselju Sarića osoje”, kaže Bobanova majka Rusa Dumbelović. (Telegraf/Alo)
radostan dan

#25584 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image
Ras Al Ghul

#25585 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:Image
:lol: :thumbup:
area51

#25586 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by area51 »

CSKA wrote:Ma sta ce nam ideologije,veliki brat ce da misli umjesto nas :D

Hocemo li rusiti JNA :

http://www.alo.rs/sport/fudbal/ispitati ... -jna/41087
Image
Havatar

#25587 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

Da ne bude da iz Srbije dolaze samo negativne stvari i vijesti evo i neceg pozitivnog :

Ras Al Ghul

#25588 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan

#25589 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

dobro...
evo ti prvi plus od mene.
Ajd sad udri na tribine i očisti to. sad ili nikad.

Vlada Srbije poslala snažnu poruku kriminalcima, uhapšeni vojni i policijski službenici

Rano jutros, od 4 i 30 sati, sprovedena je, prema riječima prvog potpredsjednika Vlade Republike Srbije, Aleksandra Vučića najopsežnija akcija do sada protiv narko dilera, a među uhapšenim ima i pripadnika Vojske Srbije te policijskih službenika.

Vlada Srbije poslala snažnu poruku kriminalcima, uhapšeni vojni i policijski službenici Aleksandar Vučić "Ova akcija je opsežnija od prethodne akcije Grom. Ne postoje nijedna vrata gdje nismo upali. O imenima još uvijek ne smijemo da govorimo, ima prvih vojnika, policijskih službenika, ali tek poslije 48 sati ćemo moći da kažemo detalje“, rekao je Vučić.

Akcija je, kako navodi Vučić izvedena u Rakovici, na Novom Beogradu, Voždovcu, pronađeno je ilegalno oružje, municija, eksploziv, vozila sa falsifikovanim oznakama, otkriveno šest osoba sa potjernica, otkriveno je osam krivičnih djela razbojništva, privedeni su ne samo narko dileri, već i ubice, među kojima su i serijske ubice.

Za sada je procesuirano ukupno 128 osoba, a očekuje se, prema najavama Aleksandra Vučića, da će do kraja ove akcije biti procesuirano 500 osoba.

"Za narkodilere pakao tek predstoji, rekao je Vučić i dodao: "Ponavljat ćemo ovu akciju sve dok ne očistimo u potpunosti društvo od te pošasti.“

"Nama je svima važno da pokažemo da država postoji, da u njoj moraju da se poštuju zakoni i da sa državom nema igre“, istakao je prvi potpredsjednik Vlade Srbije.

Ističući da je država Srbija potpuno odlučna u tome da vladavina prava bude do kraja sprovedena, Vučić je rekao da "bez vladavine prava neće biti ni ekonomskog napretka, ni investicija, niti privrednog napretka.“

Pomoćnik tužioca Zagorka Dolovac navela je da su mnogi mislili da će se akcijom Grom država zaustaviti, ali da su današnjom akcijom dokazali da ovdje nije kraj i dodala da "nismo u mogućnosti da saopštavamo detalje, ali ovoga puta su na meti ozbiljni narko dileri iz samog vrha kriminalne piramide.“

Direktor policije Milorad Veljović istakao je da su tokom ove akcije hapsili ne samo narko dilere, već sve one koji ugrožavaju sigurnost građana Srbije.
Ras Al Ghul

#25590 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

dobro...
Đe će na braću sa Severa :mrgreen:
Havatar

#25591 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Havatar »

Zbog gađanja grudvom Pazarci plaćaju milion dinara

Disciplinska komisija FSS kaznila je Novi Pazar sa milion dinara i dva meča uslovne kazne na godinu dana zbog incidenta na meču sa niškim Radničkim.

Image

Pomoćni sudija Srđan Kaurin je pogođen grudvom u glavu, zbog čega se klub ponovo našao na tapetu disciplinskih organa.
U slučaju ponovnih ispada u 2014. godini, kazna od dva meča pred praznim tribinama biće sprovedena u delo.
radostan dan

#25592 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Ras Al Ghul wrote:
dobro...
Đe će na braću sa Severa :mrgreen:
tu prvo...vlastiti primjer-najbolji primjer.
Ras Al Ghul

#25593 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

tu prvo...vlastiti primjer-najbolji primjer.
Belaj bi bio nevjerovatnih razmjera, prva ekipa je blisko vezana sa strankama :-?
radostan dan

#25594 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pa šta?
do kraja, do koske...
uostalom, ako je iskreno radio ovo što radi (mišković, folovi/golovi, smjena 100 direktora i par gradonačelnika iz svoje stranke jer su loše radili posao), ionako mu nema povratka...sad mu je najgore da stane, po njega samog.
imaće iskrenu podršku da ide do kraja.
većinsku, i to popriličnu...
a sam bi se iznenadio kad bi skontao ko mu je pruža.
so (što bi rekao milan panić), gas do daske, da ti sutra ne bude žao...
costacurta

#25595 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by costacurta »

radostan dan wrote:dobro...
U početku ga (Vučića) nisam gotivio i bio sam skeptičan, ali mi je lik svakim danom sve draži :D . Jel ovo predstava za narod nije bitno, ali ima muda. Aferim. :thumbup:

Ja mislim da je bio prezadnji derbi u Bg, idem ja od autobuske prema željezničkoj a ispred mene se stvori jedno 15ak navijača C. zvezde, prosjek godina preko 20, galame, vrište dobacuju svima pogotovo djevojkama, kad zađoše iza ćoška zgrade željezničke stanice odjednom muk! Ja idem za njima kad iza ćoška ugledah na platou ispred želj. stanice 2 hummer-a i osmorica žandarma stoje sa dugim cijevima. Brat bratu gabarita trokrilnog ormara, visine oko 2m i prosjek 120kg svaki :izet: :D . Ni riječi nisu progovorili dok opet ne zamakoše za ćošak :D
Žandarmerija im je pravo zajebana i očigledno je da ih se svi boje i da ih respektuju, da im daju veće ovlasti možda bi mogli srediti i tribine.
Isti recept i kod nas primijeniti, jedini način da se riješi poblem, ne možeš drugačije sa bagrom
Ras Al Ghul

#25596 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Ras Al Ghul »

radostan dan wrote:pa šta?
do kraja, do koske...
uostalom, ako je iskreno radio ovo što radi (mišković, folovi/golovi, smjena 100 direktora i par gradonačelnika iz svoje stranke jer su loše radili posao), ionako mu nema povratka...sad mu je najgore da stane, po njega samog.
Vidjet ćemo, mada kad bi pohapsili okorjele iz prve ekipe, ne bi Delije više bile iste, dugo su tu momci preko 10-15 godina, opao bi kvalitet :D mada bi kasa Zvezde ostala punija!
Johnzy

#25597 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

radostan dan wrote:pa šta?
do kraja, do koske...
Tako je. Nazad nema, most je spalio. Samo da nije neka visokobudžetna predstava za nas sa jeftinijim ulaznicama.
Johnzy

#25598 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Johnzy »

Ras Al Ghul wrote: Vidjet ćemo, mada kad bi pohapsili okorjele iz prve ekipe, ne bi Delije više bile iste, dugo su tu momci preko 10-15 godina, opao bi kvalitet :D mada bi kasa Zvezde ostala punija!
Kad bi pohapsili devedeset posto severa, mogli bi da se nadaju da im se stadion puni više. Ovi sve rasteraše. Isto važi i za jug JNA stadiona. Za OFK i Rad je kasno. Ako im pohapse huligane, mogu odmah da se ugase.
radostan dan

#25599 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

costacurta wrote:
1. Žandarmerija im je pravo zajebana i očigledno je da ih se svi boje i da ih respektuju, da im daju veće ovlasti možda bi mogli srediti i tribine.

2. Isti recept i kod nas primijeniti, jedini način da se riješi poblem, ne možeš drugačije sa bagrom
1 - ima muda izgleda, jer čačka, a još nije žandare postojio kako treba.
ako ih postroji, i ako iskreno želi da postavi stvari (pol, ekon, društ) na stabilne osnove, samo nebo je granica (primjenjeno našim uslovima).

2- apsolutno.
radostan dan

#25600 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Ras Al Ghul wrote:
Vidjet ćemo, mada kad bi pohapsili okorjele iz prve ekipe, ne bi Delije više bile iste, dugo su tu momci preko 10-15 godina, opao bi kvalitet :D mada bi kasa Zvezde ostala punija!
dovoljno 10 prvih i 20 pobočih...ostaje 50 koji će sami da se prijave.
ostalih 100-200 kao sapunica....puffff.
i eto ga.
mnogo to lakše ide nego što se misli. uopšte, sve te paraorganizacije iz bilo kog segmenta društv. života, su mogo manje i slabije nego što se nastoji predstaviti.
Post Reply