Ukrajina

Challenger__

#25576 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

radostan dan wrote:Ma hoce, samo im malo udaraju ceznju... :mrgreen:
Nema od toga ništa. Ogromna većina građana Holandije je protiv, premijer nema opciju drugačije nastupati u Strasburu nego staviti VETO na prijem Ukrajine u EU.

Za mene je ovo sasvim očekivana stvar.
Challenger__

#25577 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Avetinho wrote:Aha, kao sto ce i Bosna pod Srbiju. Drugo poluvrijeme, sta kazes?
Nemoj mene u te šeme, tako ti svih gay-parada Amerike. Drugo poluvrijeme u Ukrajini je najavio Renta iz Zagreba, to ti vidi s njim.
Co0l

#25578 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Stiže zima.
radostan dan

#25579 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

Ma zajebavam se bolan...ne znaju sta ce sa sobom i kako da se ustabile, a ne da se uvaljuju sa Ukrajinom. :D
Challenger__

#25580 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

radostan dan wrote:Ma zajebavam se bolan...ne znaju sta ce sa sobom i kako da se ustabile, a ne da se uvaljuju sa Ukrajinom. :D
Sve će to Obuma pozlatiti!!

:lol:
Avetinho

#25581 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

radostan dan wrote:Ma zajebavam se bolan...ne znaju sta ce sa sobom i kako da se ustabile, a ne da se uvaljuju sa Ukrajinom. :D
Naravno, ali kako u to uvjeriti covjeka sa vlaznim snovima o novom ruskom carstvu?
Krokodajl

#25582 Re: Ukrajina

Post by Krokodajl »

Više ni Qarabag nije in ? sad Ukrajina opet ? :D
radostan dan

#25583 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

Naravno, ali kako u to uvjeriti covjeka sa vlaznim snovima o novom ruskom carstvu?
Pa zar cemo opet ispocetka, lafe?
Nije rijec o o tome -Rusko carstvo-, nego o kontratezi, o konkurentnosti, o tome da unipolarnost ne donosi napredak, vec naprotiv.
Challenger__

#25584 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Krokodajl wrote:Više ni Qarabag nije in ? sad Ukrajina opet ? :D
Vanjska politika i međunarodni odnosi. Bitne stvari. Referendum u Holandiji je bitan jer je zapečatio san aktuelnih nosilaca vlasti u Kijevu o EU integracijama.

Bitna vijest o bitnoj zemlji globusa.
Challenger__

#25585 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Radosni... Oprez. Lik ima problema sa razumjevanjem malo kompleksnijih misli. Hronično na rubu disleksije... Toliko.
Krokodajl

#25586 Re: Ukrajina

Post by Krokodajl »

Challenger__ wrote:
Vanjska politika i međunarodni odnosi. Bitne stvari. Referendum u Holandiji je bitan jer je zapečatio san aktuelnih nosilaca vlasti u Kijevu o EU integracijama.

A promaklo mi je to, nisam ni čito vidim neki crvi, sad vidim da je bio taj referendum :thumbup:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#25587 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

podrška slobodarskoj ukrajini, u borbi protiv rusijanskog fašizma
ukrajinci su pravi i istinski rusi od pamtivijeka, a „rusijanci" su zapravo moskovijanci

ukrajina je prava i istinska rusija, moskovija je lažna rusija

apel svim istinoljubivim forumašima da stvari nazivaju pravim imenom - lažnu rusiju pravim imenom moskovija, a ukrajinu njihovim historijskim imenom kijevska rus/rusija
Challenger__

#25588 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Krokodajl wrote:A promaklo mi je to, nisam ni čito vidim neki crvi, sad vidim da je bio taj referendum :thumbup:
Da. 61.50 % Holanđana protiv ratifikacije sporazuma o pridruživanju Ukrajine EU. Što obavezuje izvršnu vlast Holandije. Sirija... Nakon 15. aprila, aBd.

8)
Krokodajl

#25589 Re: Ukrajina

Post by Krokodajl »

Znači dozlogrdilo prosječnom Evropljaninu kontat "Ko je ko u Ukrajini" nego de se vi dogovorite, jbg prošao voz, ne može se revolucija 20 godina dešavati ili narod...
Avetinho

#25590 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:

Koliko gluposti u samo toliko rijeci. Ne moze referendum u Holandiji zapecatiti san Ukrajine o evropskim integracijama. Moze, ali samo u vlaznim snovima putinkovih noznih prstolizaca. Sta doduse moze Rusija raditi pod putinkovom cvrstom rukom je, da skrene paznju od govana u kojima se nalazi, moze opet pokusavati da ukrade jos koji dio teritorije svojih susjeda, ili cak i citave drzave.

Posto vidim da ne umijes citati vijesti bez pomoci anal kiticara iz RT i advanceta, evo da ti pomognem. Ne referendum je izaslo ispod 1/3 glasackog tijela, i od toga nesto vise od polovine je glasalo protiv podrske Ukrajini. Odokativna matematika ce ti reci da je referendum odlucilo oko 20% birackog tijela Holandije. Ali Ustav je Ustav, kakogod nakaradan zakon. A tih 20% su holandski desnicari, desancari, fasisti i rasisti, potpuno u liniji sa putinkovom vladom u Kremlju, i isprepadani vlastitom homofobijom ponajvise zbog zestokog priliva izbjeglica iz sirijskog rata, kojeg putinkova ratna masinerija i masovni ubica asad vode protiv sirijskog stanovnistva.

Nadam se da ti je sad malo jasnije zasto su rezultati referenduma kakvi jesu.
Challenger__

#25591 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Samo opušteno Minka, ne daj se prevarit.
sunceKOtepsija

#25592 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

Avetinho wrote:
Challenger__ wrote:

Koliko gluposti u samo toliko rijeci. Ne moze referendum u Holandiji zapecatiti san Ukrajine o evropskim integracijama. Moze, ali...
ulica spava, koncert dzukela
ti i ja k o nedosanjan san, kao dva uvela ljiljana :-?

ljubav nije paradajz :lol:
mahni mi bar suzom iz tramvaja
desni

#25593 Re: Ukrajina

Post by desni »

Krokodajl wrote:Znači dozlogrdilo prosječnom Evropljaninu kontat "Ko je ko u Ukrajini" nego de se vi dogovorite, jbg prošao voz, ne može se revolucija 20 godina dešavati ili narod...
Nije nego čuo da ih je 40 miliona i konta sad kad ta ciganija navali ovi iz Bugarske i Rumunije su mila majka :|
Challenger__

#25594 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

sunceKOtepsija wrote:

:pisnuo:
Challenger__

#25595 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

desni wrote:Nije nego čuo da ih je 40 miliona i konta sad kad ta ciganija navali ovi iz Bugarske i Rumunije su mila majka :|
Kakva ti je ovo retorika? Čuj "ciganija"... Tebe pucaju neki žešći kompleksi.
Avetinho

#25596 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Rusi su to, ejjj. Kakva ciganija, bre.
Avetinho

#25597 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

sunceKOtepsija wrote:
Avetinho wrote:
Challenger__ wrote:

Koliko gluposti u samo toliko rijeci. Ne moze referendum u Holandiji zapecatiti san Ukrajine o evropskim integracijama. Moze, ali...

Anafora :)
I ispustio si najvaznije dijelove poezije, o putinkovim noznim prstoliscima i advancetovim anal kiticarima.

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
desni

#25598 Re: Ukrajina

Post by desni »

Challenger__ wrote:
desni wrote:Nije nego čuo da ih je 40 miliona i konta sad kad ta ciganija navali ovi iz Bugarske i Rumunije su mila majka :|
Mi smo ljudi Cigani sudbinom prokleti rekao je?
    Pričao mi komšija još sedamdesetih otišao u Njemačku kao gastarbajter, kaže svako malo Švabe gledaju u mene i došaptavaju se Cigojno.Jebo vam kaže Cigojno majku odo ja u Bosnu.
      Nije Rom po nacionalnosti ako je kome bitno.
        Za prosječnog euroskeptika iz zemalja EU zemlje na koje bi se EU trebala proširiti su upravo ono što mi nazivamo ciganluk.Sad što to je to voda na mlin Putinu je drugi par opanaka da se ne lažemo.
        Avetinho

#25599 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
        Krokodajl wrote:A promaklo mi je to, nisam ni čito vidim neki crvi, sad vidim da je bio taj referendum :thumbup:
        Da. 61.50 % Holanđana protiv ratifikacije sporazuma o pridruživanju Ukrajine EU. Što obavezuje izvršnu vlast Holandije. Sirija... Nakon 15. aprila, aBd.

8)
        Gledaj ti lazi u stilu RT i advanceta. Probudi se bolan iz zimskog sna. Vidis li da te lazu.

61.50% nije Holandjana, nego ljudi koji su izasli na izbore, a manje ih je od trecine. Dakle, nije 61.50 Holandjana, nego oko 20% birackog tijela, ili odokativno nesto vise od 10% Holandjana.

Moras priznati, 61.50 i 10, velika razlika. Cudi me da iskusni anal kiticari mogu napraviti ovako krupne greske u racunici.
        Avetinho

#25600 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

desni wrote:
        Challenger__ wrote:
        Mi smo ljudi Cigani sudbinom prokleti rekao je?
          Pričao mi komšija još sedamdesetih otišao u Njemačku kao gastarbajter, kaže svako malo Švabe gledaju u mene i došaptavaju se Cigojno.Jebo vam kaže Cigojno majku odo ja u Bosnu.
            Nije Rom po nacionalnosti ako je kome bitno.
              Za prosječnog euroskeptika iz zemalja EU zemlje na koje bi se EU trebala proširiti su upravo ono što mi nazivamo ciganluk.Sad što to je to voda na mlin Putinu je drugi par opanaka da se ne lažemo.
              Azra.

Nije nikakva "voda na mlin putinu", nego direktno mijesanje putina u evropske izbore i referendume. Otimacina tudjih teritorija, podrska najvecim kasapinima dvadesetog i dvadesetprvog vijeka, kao sto su vodje republike srpske i masovni ubica asad, ucesce u masakrima sirijskog stanovnistva i eskalacija izbjeglicke krize -- jasno ti govore o paklenom planu ovog monstruma.
              Post Reply