uzeh ga na stemu
Moderator: Benq

Ja probao kad je bio free weekend, dva sata se napatio i pozdravio za trajnoSmokingMan wrote:Igral' 'ko Ghost recon Winldlands?
Razumijem,nije ti legla.caseytron wrote:Ja probao kad je bio free weekend, dva sata se napatio i pozdravio za trajnoSmokingMan wrote:Igral' 'ko Ghost recon Winldlands?
i Monal33t wrote:prejaka igra i prica
Evo naprimjer uzeo sam Rainbox Six Siege upravo to za tactical i malo je reci da mi je legaoSmokingMan wrote:Razumijem,nije ti legla.caseytron wrote:Ja probao kad je bio free weekend, dva sata se napatio i pozdravio za trajnoSmokingMan wrote:Igral' 'ko Ghost recon Winldlands?![]()
....Meni jeste,usput tražim nekoga za task force,tactical gameplay,a ne samo da se proleti tek tako kroz igru.
To opet zajtheva dobru timsku koordinaciju.,nemoreš sa polutanima igrati.Slabo raja igra i RSS,kontam uzeti i nju u skorije vrijeme.Bit će dobrih discounta.caseytron wrote:
Evo naprimjer uzeo sam Rainbox Six Siege upravo to za tactical i malo je reci da mi je legao
...And we keep driving into the nightamar1994 wrote:
uzeh ga na stemu, ubacio 1080p mod , nevjerovatna igra i dan danas , grafika i nije losa za 2003 godinu
zakonsuadfor wrote:...And we keep driving into the nightamar1994 wrote:
uzeh ga na stemu, ubacio 1080p mod , nevjerovatna igra i dan danas , grafika i nije losa za 2003 godinu
It's a late goodbye
Such a late goodbye...

Kako uživaš sa 30 FPS?House wrote:state of decay 2 na 4k 30 fps, al' stabilnih 30.dobra igra.
Football.Manager.2018-Voksi
otkad cekam, u 17ki haman 10 godina prodjohHouse wrote:Football.Manager.2018-Voksi
bugarska