Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Ridjobrki

#25551 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ridjobrki »

Baš ja sinoć govorim Peđi kako ne bi smjeli u stranku primati čak ni ljude koji su na ulici susretali ljude iz SDA ali kad to ništa ne sluša...

NOTE TO PRESIDENT: Ubuduće samo primati savjetnike ministara iz švedske narodne liberalne stranke i stranaka sličnih profila. Ljude koji su na poslu imali kontakte sa članovima SDA staviti u dvadesetogodišnji karantin, ne zbog Naše stranke kao takve nego čisto da bi se spriječila pojava da se raja po forumima bespotrebno provaljuju stupidnim spinovima. Ovim ujedno stavljam svoju člansku kartu na zamrzavanje dok se ne utvrdi da li je forumskom pučanstvu prihvatljivo to što sam 2007. na jednom seminaru u seksualnom smislu zadovoljio jednu članicu Asocijacije mladih SDA.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25552 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

A majboljeg kandidata Jazica su zrtvovali u SG i jos djetetu napunili glavu da pobjedjuje, a u SG ne moze ni Tito pobjedit Hadzibajrica.
Banksy

#25553 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote::shock:

Amir Hasičević, kandidat Naše stranke za načelnika u Gračanici je 2012. bio savjetnik ministra odbrane BiH Muhameda Ibrahimovića
koji je, inače,
predsjednik Opštinskog odbora SDA Gračanice i član Glavnog odbora SDA???

:pisnuo:
Sve se slaže ...
Sarajevo Novi grad, Zenica, Gračanica, nastavi niz...
adnan_hz

#25554 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by adnan_hz »

Nasa stranka = privjesak SDA
JThomas

#25555 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

i kaže neko nemaš za koga glasati. a ono imaš SDA, crvenu struju SDA, narandžastu frakciju SDA, gradski umiveni ogranak SDA, svako može odabrati SDA za sebe u skladu sa svojim svjetonazorom i opredjeljenjem :mrgreen:
Amazonka27

#25556 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

Pa dobro...i meni je muž bio u omladinskom muslimanskom savezu a sad hoce da glasa za NS. :D
tranquil

#25557 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tranquil »

Amazonka27 wrote:Pa dobro...i meni je muž bio u omladinskom muslimanskom savezu a sad hoce da glasa za NS. :D
Ispravka: muž ti je samo mislio da je član muslimanskog omladinskog saveza prije dvadeset i koju godinu, imao je člansku kartu (ispostavilo se nevažeću), ali srećom nikada nije zvanično uveden u članstvo.

Ipak, mislim da me i ta činjenica diskvalifikuje od bilo kakvog stranačkog djelovanja u ne-SDA strankama, jer će moja mračna prošlost prije ili poslije isplivati na svjetlo dana... A kao što je poznato, ljudima nije dozvoljeno promijeniti uvjerenje, ako si bio za jednu stranku nekada, sigurno si ostao isti bez obzira koliko godina je prošlo... I bilo bi dno dna za tvoju novu stranku kada bi se to saznalo...
Amazonka27

#25558 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

:lol: :lol: :lol: tebe kad pred dzamijom vide i hodza se krsti :D
Ridjobrki

#25559 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ridjobrki »

U led te jeb'o ja se sjetih da sam na prvoj godini faksa bio stipendist one neke fondacije SDA i primio čak tri rate stipendije po 50 KM - ostale niko više nikad nije ni spomenuo. S obzirom da sam prije deset godina očito učestvovao u pranju novca za SDA vjerujem da mi treba zabraniti svaki vid političkog djelovanja. :cry:

Fak, ovo bi iskrsnulo prije ili poslije.
Freamon Lester

#25560 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Freamon Lester »

Ridjobrki wrote:U led te jeb'o ja se sjetih da sam na prvoj godini faksa bio stipendist one neke fondacije SDA i primio čak tri rate stipendije po 50 KM - ostale niko više nikad nije ni spomenuo. S obzirom da sam prije deset godina očito učestvovao u pranju novca za SDA vjerujem da mi treba zabraniti svaki vid političkog djelovanja. :cry:

Fak, ovo bi iskrsnulo prije ili poslije.
Jesi bio direktor nekog fantomskog SDA preduzeca kao kandidatkinja iz Nase stranke u Zenici?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#25561 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

tranquil wrote: Ipak, mislim da me i ta činjenica diskvalifikuje od bilo kakvog stranačkog djelovanja u ne-SDA strankama, jer će moja mračna prošlost prije ili poslije isplivati na svjetlo dana... A kao što je poznato, ljudima nije dozvoljeno promijeniti uvjerenje, ako si bio za jednu stranku nekada, sigurno si ostao isti bez obzira koliko godina je prošlo... I bilo bi dno dna za tvoju novu stranku kada bi se to saznalo...
Cijenim dobar sarkazam, odraz je inteligencije, slagala se sa stavom.ili ne. Medjutim, zar je nemoguce na dunjaluku naci nekog ko nije bio politicki aktivan i ima cist politicki cv, posebice u stranku koja se grozi i fuj jezi SDA? Zar se moraju stavljati prebjegulje, kompromitirani kandidati koji vrijedjaju inteligenciju pisanjem cv—a u kojima skrivaju cijelo desetljece zivota? I onda smo.mi.krivi jer «stalno glasamo.iste». Pa, asli da glasamo.iste kad se samo saltaju od stranke do stranke...
putokaz1

#25562 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Glasa se i na selu gdje je NS tanka...
tranquil

#25563 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tranquil »

KatarinaKosaca wrote:
tranquil wrote: Ipak, mislim da me i ta činjenica diskvalifikuje od bilo kakvog stranačkog djelovanja u ne-SDA strankama, jer će moja mračna prošlost prije ili poslije isplivati na svjetlo dana... A kao što je poznato, ljudima nije dozvoljeno promijeniti uvjerenje, ako si bio za jednu stranku nekada, sigurno si ostao isti bez obzira koliko godina je prošlo... I bilo bi dno dna za tvoju novu stranku kada bi se to saznalo...
Cijenim dobar sarkazam, odraz je inteligencije, slagala se sa stavom.ili ne. Medjutim, zar je nemoguce na dunjaluku naci nekog ko nije bio politicki aktivan i ima cist politicki cv, posebice u stranku koja se grozi i fuj jezi SDA? Zar se moraju stavljati prebjegulje, kompromitirani kandidati koji vrijedjaju inteligenciju pisanjem cv—a u kojima skrivaju cijelo desetljece zivota? I onda smo.mi.krivi jer «stalno glasamo.iste». Pa, asli da glasamo.iste kad se samo saltaju od stranke do stranke...
Hvala na komplimentu. Ali nije sarkazam (mada jeste u neku ruku komično) kada kažem da je vrh DF-a i GS-a bio u SDP-u, i vrh SBB je bio u SDA, itd. Čak i u NS ima ljudi koji su prethodno vjerovali da je SDP jedina građanska opcija. Ljudi su imali političku prošlost, pomirite se s tim. Ja sam u zadnjih dvadeset i nešto godina podržavao (uvijek simpatizer, nikada član), redom: SDA, liberale, SDP, NS. Amidža mi je istaknuti SDA-ovac (nisam čak ni glasao za njega jer sam tada bio u SDP fazi). Da sam kandidat i da se to sazna, bilo bi "eno ga, satelit SDA", istom ovom logikom. Eto taj Gračanlija, bio savjetnik SDA-ovcu, čak ne znamo ni da li je sam bio u toj stranci ili je primao platu kao uposlenik, nije razlog za smak svijeta. Postavite mu pitanje na nekoj debati ili ga nađite i pitajte ga za taj period i odlučite šta je istina, možda ste i u pravu, ali ima valjda neko suđenje prije giljotine. "Naći novog" bi bilo idealno, ali to nije stvar samo stranke nego i ljudi koji su politički neaktivni. Ne može ih stranka roditi ako oni ne žele da se aktiviraju. Postoji razlog zašto su bili politički neaktivni, i vjerovatno većina od njih želi da tako i ostane i da se ne petlja u politiku. Ja sam, priznajem, jedan od takvih. Ako postoji tačka u kojoj NS griješi (a u tome se slažem s tobom) to je što nedovoljno rade na aktiviranju tih ljudi. Toliko neglasača - puno veća bara za ulov od glasačkih tijela drugih stranaka.
Banksy

#25564 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

tranquil wrote:
Ja sam u zadnjih dvadeset i nešto godina podržavao (uvijek simpatizer, nikada član), redom: SDA, liberale, SDP, NS.
Amidža mi je istaknuti SDA-ovac (nisam čak ni glasao za njega jer sam tada bio u SDP fazi).
Da sam kandidat i da se to sazna, bilo bi "eno ga, satelit SDA", istom ovom logikom.
Stiže i rezervni sastav...

Bila bi ''ista logika'' da ti je amidža bio državni ministar iz SDA, član Glavnog odbora SDA, predsjednik Opštinskog odbora SDA

a da si ti, umjesto obični simpatizer, bio njegov savjetnik u državnom ministarstvu, izabran njegovom rukom.

Razumijem da se glasače potcjenjuje, ali ne pretjerujte, ovo već vrijeđa inteligenciju. Nema kandidata NS-e čiji put ne vodi do SDA.
putokaz1

#25565 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Banksy wrote:
tranquil wrote:
Ja sam u zadnjih dvadeset i nešto godina podržavao (uvijek simpatizer, nikada član), redom: SDA, liberale, SDP, NS.
Amidža mi je istaknuti SDA-ovac (nisam čak ni glasao za njega jer sam tada bio u SDP fazi).
Da sam kandidat i da se to sazna, bilo bi "eno ga, satelit SDA", istom ovom logikom.

Bila bi ''ista logika'' da ti je amidža bio državni ministar iz SDA, član Glavnog odbora SDA, predsjednik Opštinskog odbora SDA

a da si ti, umjesto obični simpatizer, bio njegov savjetnik u državnom ministarstvu, izabran njegovom rukom.

Razumijem da se glasače potcjenjuje, ali ne pretjerujte, ovo već vrijeđa inteligenciju. Nema kandidata NS-e čiji put ne vodi do SDA.
IMA
Banksy

#25566 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

DOBRO :D možda ima...

Ali očito je da u Gračanici SDA ruši SDP Našom strankom.
tranquil

#25567 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tranquil »

Banksy wrote:
tranquil wrote:

Amidža je imao funkciju ali više od toga ne mogu da pričam :D

Ako ćemo tako, nema kandidata bilo koje stranke čiji put ne vodi do Saveza Komunista.

U svakom slučaju, sretno sa traženjem takvih kandidata koji nemaju prošlost. Kompletne stranke su ispale iz drugih ali samo se od NS traži visoki moralni standard koji niko drugi ni blizu ne ispunjava. Samo zato reagujem, jer postaje već smiješno.
VjecitiStudent

#25568 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Nije u pitanju biografija ovog ili onog lika, već što se sve kockice sada savršeno uklapaju.
putokaz1

#25569 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Banksy wrote:DOBRO :D možda ima...

Ali očito je da u Gračanici SDA ruši SDP Našom strankom.
HHEE
MOGUĆE SU 4 OPCIJE U gRAČANICI
1-Da Aktuelni sdp ostane N.D.D.,kažu za aktuelne da su neuništivi rijetko koji gubi
2-Da SDA iskoristi situaciju između NS&SDP i da pobjedi
3-Da NS napravi čudo i pobjedi
4-Da ostali pobjede
Čini se neizvjesno...
Banksy

#25570 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

tranquil wrote:
Samo zato reagujem, jer postaje već smiješno.
6 godina nisi riječ napisao i sad na ovo reaguješ...
Dobro, biće da smo te baš iznervirali :D
Amazonka27

#25571 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

Evo ja otvoreno kazem da ne bi glasala za nacelnika Novog Sarajeva da je nekad u proslosti bio kadar SDA. Stvar je principa. A to da je radio za nekoga ko je bio SDA...jebi ga...100 g. na birou i ponudi ti neko da radis i i zaradis platu a ti odbijes jer je direktor u pogresnoj stranci...pih
Banksy

#25572 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Freamon Lester wrote:
Jesi bio direktor nekog fantomskog SDA preduzeca kao kandidatkinja iz Nase stranke u Zenici?
Šta sad, SVAKO IMA PROŠLOST. :)
Amazonka27

#25573 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Amazonka27 »

Banksy wrote:
tranquil wrote:
Samo zato reagujem, jer postaje već smiješno.
6 godina nisi riječ napisao i sad na ovo reaguješ...
Dobro, biće da smo te baš iznervirali :D
Ma prcam ga ja za mlade muslimane :D Ateista okorjeli:D kazem ja mami ej zet ti nije musliman hahahhaha kaze sto se mene tice imenom i prezimenom jeste :D elem, on je od onih sto puno grublje zvuce kad tipkaju nego kad prica...
Banksy

#25574 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Ako je zet tvoje mame :D onda mora da valja :thumbup: :thumbup: :kiss:
VjecitiStudent

#25575 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
Freamon Lester wrote:
Šta sad, SVAKO IMA PROŠLOST. :)
Revizija Hasičević: Sa nama ste uvijek u zelenom!
Slogan je iz 2010., no simbolika je vanvremenska :D
Locked