Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑08/12/2023 11:10
Pa bas da je ova Oktavija bila 60k je previše, još 2019 godine.
Nije bila vise od 45k.
Moguće, nisam ih detaljno zagledao, jer mi nisu bile u opciju za kupovinu, vidjeh da je karavan, sa solidnom opremom, pa sam mislio da je nešto skuplja.
U svakom slučaju, za auto od 4 godine, sa 160 kkm, prilično mi jeftino izgleda da ide za cca 50% svoje cijene, pogotovo poznavajući kako se cijene danas kreću...
citroen xm wrote: ↑08/12/2023 11:36
Onu Elantru novu ko je kupio i sada ko kupi polovnu, treba mu orden dati. Jbt, za šta ljudi stresu lovu...
Ona Elantra je bila nova 30k KM
Prodavala se u dva paketa opreme. GL za 27k i GLS za 30k KM. Opet ima normalniju cijenu od Astre koja je isto bila 30k kao nova, a sada hoce za nju 28k.
citroen xm wrote: ↑08/12/2023 11:36
Onu Elantru novu ko je kupio i sada ko kupi polovnu, treba mu orden dati. Jbt, za šta ljudi stresu lovu...
Prodavala se u dva paketa opreme. GL za 27k i GLS za 30k KM. Opet ima normalniju cijenu od Astre koja je isto bila 30k kao nova, a sada hoce za nju 28k.
Astra je bila puno vise od 30
P.S. Otisla
Kolega kupio istu. 1.4T Enjoy 28 500 je platio 2019 godine.
P.S. mozda je isteklo 15 dana, pa treba opet platiti 5 KM na OLX
Astra je bila puno vise od 30
P.S. Otisla
Kolega kupio istu. 1.4T Enjoy 28 500 je platio 2019 godine.
P.S. mozda je isteklo 15 dana, pa treba opet platiti 5 KM na OLX
S autopilotom, matrix svjetlima, navigacijom i u najjacem paketu opreme, s boljim sjedistima, krom lajsnama, keylessom itd, nikad nije bila tih para
Mogao je kupit enjoy opremu kao kod mene na nekoj akciji.
35000 maraka bila Skoda Oktavija 1,9 Tdeši 110KS sa klimatronikom kurblom nazad tempomatom 2001 godine tzv Elegance.....
nisu vala ni tada bas puno auta bila jeVtina...... sad je 55000 marakeša slican nivo opreme
Last edited by skrbavi-admin on 08/12/2023 19:55, edited 1 time in total.
Zna li neko ove što prodaju ovo auto? Otišao bih do Travnika da pogledam, ali kontam možda je udaran ili vraćana kilometraža, dok je ovako spustio cijenu.
Potpuno glupa tema. Imas odredjeni iznos novca koji namjeravas potrositi za automobil, taj iznos ti odredjuje kojeg ces golfa kupiti
Sve ostalo su promasaji
Dzontra_Volta wrote: ↑08/12/2023 22:10
Zna li neko ove što prodaju ovo auto? Otišao bih do Travnika da pogledam, ali kontam možda je udaran ili vraćana kilometraža, dok je ovako spustio cijenu.
Dzontra_Volta wrote: ↑08/12/2023 22:10