Netačno.MOSALJOZE wrote:Ovo prvo 99%,a ovo drugo nemam informaciju.malakh wrote:je li istina da senaid memić nastupa kao nezavisni kandidat, a da sda ilidža gura mirzu čelika za načelnika općine?
Memić je kandidat stranke SDA, danas odlučeno.
Netačno.MOSALJOZE wrote:Ovo prvo 99%,a ovo drugo nemam informaciju.malakh wrote:je li istina da senaid memić nastupa kao nezavisni kandidat, a da sda ilidža gura mirzu čelika za načelnika općine?
Hajde vidjet ćemo,ja mislim da nisi upravu.gidra wrote:Netačno.MOSALJOZE wrote:Ovo prvo 99%,a ovo drugo nemam informaciju.malakh wrote:je li istina da senaid memić nastupa kao nezavisni kandidat, a da sda ilidža gura mirzu čelika za načelnika općine?
ma jesam 100%, znam i imena ljudi koji su na listama, a ne to da ne znamMOSALJOZE wrote:Hajde vidjet ćemo,ja mislim da nisi upravu.gidra wrote:Netačno.MOSALJOZE wrote: Ovo prvo 99%,a ovo drugo nemam informaciju.
pici wrote:budjetlije
bila plaĆa
Kada su Memica pitali hoce li biti odgodjeni lokalni izbori on je odgovorio : bili izborili ili ne bili, ja cu biti kandidatJoseMujica wrote:to se SDA Memlije kutariše![]()
odlilčan potez![]()
dosta više podrumaša i ratnih profitera
nemoj na Ibra Allaha ti...ne puca on više za naćelnićko mjesto vego za GinisaTrebam te wrote:Nije bas tako,JoseMujica wrote:to se SDA Memlije kutariše![]()
odlilčan potez![]()
dosta više podrumaša i ratnih profitera![]()
![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/321 ... _dres.html
IBRO DIRKA VAŠ: Načelnik Trnova Ibro Berilo (ne)očekivano promijenio stranački dres
Na "tajnom" sastanku sa potpredsjednikom SDA Asimom Sarajlićem Berilo je „obnovio“ članstvo u toj stranci ispred koje će se ponovo kandidovati za mjesto načelnika Općine Trnovo.
Hahaha![]()
![]()
JoseMujica wrote:nemoj na Ibra Allaha ti...ne puca on više za naćelnićko mjesto vego za GinisaTrebam te wrote:Nije bas tako,JoseMujica wrote:to se SDA Memlije kutariše![]()
odlilčan potez![]()
dosta više podrumaša i ratnih profitera![]()
![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/321 ... _dres.html
IBRO DIRKA VAŠ: Načelnik Trnova Ibro Berilo (ne)očekivano promijenio stranački dres
Na "tajnom" sastanku sa potpredsjednikom SDA Asimom Sarajlićem Berilo je „obnovio“ članstvo u toj stranci ispred koje će se ponovo kandidovati za mjesto načelnika Općine Trnovo.
Hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Maksimalno 4.kamen spoticanja wrote:'naci sdp vise nece imati ni jednog nacelnika
Koja 4?fosna2014 wrote:Maksimalno 4.kamen spoticanja wrote:'naci sdp vise nece imati ni jednog nacelnika
Evtl. jedan u SA, Bihac, Krupa, Tuzla. Zato i kazem maksimalno 4.putokaz1 wrote:Koja 4?fosna2014 wrote:Maksimalno 4.kamen spoticanja wrote:'naci sdp vise nece imati ni jednog nacelnika
nije mi jasno što ljudi zanemaruju i ponižavaju df i našu stranku. pa ja garantujem da će oni u sarajevu opuhati sdp u većini općina. sdp spominje neki restart, a i ove godine će ponuditi apsolutno ista imena koja se vrte unazad dva izborna ciklusa i šta ćeš očekivati od potrošenih i kleptomanskih kadrova...putokaz1 wrote:Berilo Trnovo navodno otišao u zelene, u novom gradu i centru imaju tri crvena kandidata-podjednaka-,u Tuzli takodje(bar2),moguća je pobjeda sdpa u gračanici i gradačcu gdje imaju aktuelne,ako budu ujedinjeni kao ljevice rastu šanse i u Lukavcu,Kalesiji,srebreniku,Kladnju,Živinicama...ali svugdje je sda favorit osim u Tuzli gdje crvenih glasača ima više ali razjedinjeni na DF i sdp i Ns koja planira doć do praga,i ima kandidata za načelnika.
Čuo sam UsK,Bihać,B.Krupa i Ključ ali neznam stanje
a Vareš,Visoko, kakanj ,Doboj jug...
sda je kao Bajern u Bundes ligi a sdp kao BOrusija ponekad uzme 1-om u 10 godina izbore
Mnogo zavisi od nekoliko faktora npr bivših glasača sbb,gdje će:a-nikome,b-''crvenima''C-zelenima te sbih koja ponegdje ima kandidate (TK) koji kradu jednom kandidatu pomognu drugom,te njihovih glasača kojih ima mnogo u Živinicama,Kladnju,Kalesiji,Lukavcu,Čeliću..Mogu bit prevaga...tu je i bivši NsRZB koji bi trebali u Živinicama(kamenjaković dobio mnogo 2014) biti okrenuti crvenima a možda i u Tuzli gdje su znali imati oko 7-8 % nekad
Teško da će sda dobit svih 13 TK fotelja,ali blizu će bit,na prošlim izborima 2014 Bakir izgubio u Tuzli i Lukavcu a sda izgubila u Tuzli od sbb,kojeg više nema?,a 2012 tadašnji sdp imao 6,3 izgubio u međuvremenu,Kalesiju tijesno,srebrenik srednja razlika,Živinice katastrofalno
Ja ne znam imena ali znam kako to ide: na kraju, kad se poklope razni interesi, pametan im ne bi dao ovce jer bi ih izgubili ili ukrali. Nego sreća njihova što građaningidra wrote:ma jesam 100%, znam i imena ljudi koji su na listama, a ne to da ne znamMOSALJOZE wrote:Hajde vidjet ćemo,ja mislim da nisi upravu.gidra wrote: Netačno.
Memić
je kandidat stranke SDA, danas odlučeno.
Mirza Čelik nikad nije ni bio u kombinaciji, sam se reklamirao i plaćao
članke po novinama...
daddy-kool wrote:JoseMujica wrote:nemoj na Ibra Allaha ti...ne puca on više za naćelnićko mjesto vego za GinisaTrebam te wrote:
Hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

putokaz1 wrote:Mi forumaši smo vidoviti uvjek unaprijed pogodimo s kojem razlikom će sda da pobjedi,a pogodimo i to da će nam bit poslije izbora još gore
strašni smo ....