Znam ja koji je njegov cilj bio, ali sto mu neko ba ne jebe mater, svede ga na realnu mjeru. Ne mozes sa budalom pricati kao sa ravnopravnim...detroit-mercy wrote:There is no such a thing as bad publicityGandalfSivi wrote:Gledam malo kod Duske sto su bili Mikulic i Karamatic. Meni fakat nije jasno, kada imas jednu takvu budalu, koja ocito dodje cisto da provocira sa svojom retorikom, te licnim uvredama, kako nikada niko ih ne stavi tamo gdje im je mjesto. Je li toliko komplikovano nazvati ga Draganovom pudlicom, koja samo glasno laje bez ikakve snage iza toga. Lik ba dobio 85 glasova i on je sada kao relevantan. Gledam Mikulica kako ga pokusava vratiti u neku normalnu konverzaciju, umjesto da mu kulturno jebe mater pred svima. Ali uvijek ista prica sa svima, nevjerovatno..., sad ce dobiti jos dodatnih 100 glasova, ide po onoj " e nek si hin se matere najebo".
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- GandalfSivi
#25526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#25527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mi se moramo prvo svojima najebati matere za sve izdaje ......odnosno za to sto su nas kao vecinski narod doveli u podredjeni polozaj da ti jedan Ustasa ala Krakurchina moze reci da je on glavni jebac u drzavi.....kada se svojima najebemo matera automatski si jebo mater i KaramaricimaGandalfSivi wrote:Znam ja koji je njegov cilj bio, ali sto mu neko ba ne jebe mater, svede ga na realnu mjeru. Ne mozes sa budalom pricati kao sa ravnopravnim...detroit-mercy wrote:There is no such a thing as bad publicityGandalfSivi wrote:Gledam malo kod Duske sto su bili Mikulic i Karamatic. Meni fakat nije jasno, kada imas jednu takvu budalu, koja ocito dodje cisto da provocira sa svojom retorikom, te licnim uvredama, kako nikada niko ih ne stavi tamo gdje im je mjesto. Je li toliko komplikovano nazvati ga Draganovom pudlicom, koja samo glasno laje bez ikakve snage iza toga. Lik ba dobio 85 glasova i on je sada kao relevantan. Gledam Mikulica kako ga pokusava vratiti u neku normalnu konverzaciju, umjesto da mu kulturno jebe mater pred svima. Ali uvijek ista prica sa svima, nevjerovatno..., sad ce dobiti jos dodatnih 100 glasova, ide po onoj " e nek si hin se matere najebo".
- bh.tornjak
#25528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa...kako stvari stoje klaďionice i jesu glavni platisa....tandmand wrote:Neka se vrati barem dio para ostavljenih u kladionici ...bh.tornjak wrote:kako sam obavijesten....dobro su odrijesili kesu....ne pita se koliko kosta.....s velikom lovom na isti nacin nastupa i SBB...
bukvalno se licitira.....ko da vise...do sad nezabiljezeno (i nezamislivo)![]()
Ja bih za hrvatsku putovnicu (ne za pare) dao glas Čoviću ali kakva mu korist kada je za ostalih 7 ukućana favorit Komšo.
Dakle...nekima je postalo jasno da regularnon izbornom kampanjom i brojem glasaca mogu samo klepit usima....pa se dalo u kupovinu glasova od mrskog neprijatelja i nadi da ce dobiti zeljeni broj glasova....
- GandalfSivi
#25529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ovdje ja ne pricam ni ciji je niti kakvu politiku zastupa, nego samo sto je budala. Dosao papak u studio, rasirio se k'o oslobodioc i poceo nebuloze uz licne uvrede bacati. Svi imaju pravo da vode svoje politike, ali ono je bio rijetko vidjen papanluk i bahatost...spreca wrote: mi se moramo prvo svojima najebati matere za sve izdaje ......odnosno za to sto su nas kao vecinski narod doveli u podredjeni polozaj da ti jedan Ustasa ala Krakurchina moze reci da je on glavni jebac u drzavi.....kada se svojima najebemo matera automatski si jebo mater i Karamaricima
- spreca
#25530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
znam...vidio sam...i nije to prvi puta...neznam jel ga gledao na ATV kod onog Cetnika bjelana Darka...kako je se tamo kurcio...ja dasam bio tamo u studiju bi mu se najebo matere i ne samo matereGandalfSivi wrote:Ma ovdje ja ne pricam ni ciji je niti kakvu politiku zastupa, nego samo sto je budala. Dosao papak u studio, rasirio se k'o oslobodioc i poceo nebuloze uz licne uvrede bacati. Svi imaju pravo da vode svoje politike, ali ono je bio rijetko vidjen papanluk i bahatost...spreca wrote: mi se moramo prvo svojima najebati matere za sve izdaje ......odnosno za to sto su nas kao vecinski narod doveli u podredjeni polozaj da ti jedan Ustasa ala Krakurchina moze reci da je on glavni jebac u drzavi.....kada se svojima najebemo matera automatski si jebo mater i Karamaricima
-
zrakomlat
#25531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
GandalfSivi wrote:Ma ovdje ja ne pricam ni ciji je niti kakvu politiku zastupa, nego samo sto je budala. Dosao papak u studio, rasirio se k'o oslobodioc i poceo nebuloze uz licne uvrede bacati. Svi imaju pravo da vode svoje politike, ali ono je bio rijetko vidjen papanluk i bahatost...spreca wrote: mi se moramo prvo svojima najebati matere za sve izdaje ......odnosno za to sto su nas kao vecinski narod doveli u podredjeni polozaj da ti jedan Ustasa ala Krakurchina moze reci da je on glavni jebac u drzavi.....kada se svojima najebemo matera automatski si jebo mater i Karamaricima
-
Mirza007
#25532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svaki puta kada se halal Mario ukaze na TV, Komsic dobije 4-5 hiljada glasaca. Da sam ja Cirilo, zatvorio bi ga u kafez ili stavio na lanac.
- 512MB
#25533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mikulic kreten ne zna sastavit dvije recenice bez da zamuca il zapne kod svake druge rijeci, tacno se ne zna ko je gori on il chef mu trenerka.. malo je jadno ono gledat, onaj magarac karamatic se stoput elokventnije izrazava neg Mikulic...GandalfSivi wrote:Gledam malo kod Duske sto su bili Mikulic i Karamatic. Meni fakat nije jasno, kada imas jednu takvu budalu, koja ocito dodje cisto da provocira sa svojom retorikom, te licnim uvredama, kako nikada niko ih ne stavi tamo gdje im je mjesto. Je li toliko komplikovano nazvati ga Draganovom pudlicom, koja samo glasno laje bez ikakve snage iza toga. Lik ba dobio 85 glasova i on je sada kao relevantan. Gledam Mikulica kako ga pokusava vratiti u neku normalnu konverzaciju, umjesto da mu kulturno jebe mater pred svima. Ali uvijek ista prica sa svima, nevjerovatno...
-
detroit-mercy
#25534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jah u ustasa podmlatkaradostan dan wrote:
vidi onog malog, krajnje desno, iz -montevideo bog te video-...kad je prešo kod njih?
-
goodbar
#25535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nego,uhapsise Dudakovica!Pitam se,gdje je bosnjacka crvena linija?Ako je uopste ima?!Merhamet i uhar unistise Bosnjake!
-
BAK-eV
#25536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa biće pušten na slobodu, kao i ostali generali ARBiH.goodbar wrote:Nego,uhapsise Dudakovica!Pitam se,gdje je bosnjacka crvena linija?Ako je uopste ima?!Merhamet i uhar unistise Bosnjake!
Crvena linija je otcjepljenje PC.
- mO k3
#25537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hocemo pravnu drzavu? Eto nam je i da budem iskren nemozemo imati duple arsine , ako je naredio neke zlocine meka mu se sudi i neka bude osudjen , ali razocarace se srbi jer nije bilo zlocina po njegovoj direktnoj odgvornosti
- Kolinda
#25538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Više od 10 sat bez ruganja,žuganja,pljuvanja, omalovažavanja,prozivanja,...je jedino moguće ako se internet bojna pregupira. Otišlo se po upute u centralu a tamo je već vatreno. Koju taktiku za Hafiz a,što sa Lincolnom, kako riješiti Novaka a Kolinda je svakako Hafiz
pa lako za to.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#25539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Otisli ljudi da nesto hebu i prave djece, a ti nakon 10 sati i dalje buljis u ekran cekajuci da te neko pljune, prozove....idi, hebi se malo, pomozi hrvatski natalitet.Kolinda wrote:Više od 10 sat bez ruganja,žuganja,pljuvanja, omalovažavanja,prozivanja,...je jedino moguće ako se internet bojna pregupira. Otišlo se po upute u centralu a tamo je već vatreno. Koju taktiku za Hafiz a,što sa Lincolnom, kako riješiti Novaka a Kolinda je svakako Hafizpa lako za to.
- tandmand
#25540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neka, dok se vratimo iz Njemacke. WE + 1. Mai. Evo smo Globtourom tek negdje iza Radstadta, odmaramo u nekoj nasoj kavani. Samo da se dosucemo bosanskog interneta ....Kolinda wrote:Više od 10 sat bez ruganja,žuganja,pljuvanja, omalovažavanja,prozivanja,...je jedino moguće ako se internet bojna pregupira. Otišlo se po upute u centralu a tamo je već vatreno. Koju taktiku za Hafiz a,što sa Lincolnom, kako riješiti Novaka a Kolinda je svakako Hafizpa lako za to.
- perfekcionista1
#25541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Godine mog nezavisnog istrazivanja o porijeklu Bosanskih pravoslavaca i hrvata i svi putevi vode prema Bosnjackom etnicitetu. Svi su ustvari Bosnjaci, tako su im se pradjedovi izjasnjavali, dijele identicne gene sa nama muslimanima a ne sa srbima i hrvatima preko granice. TO TREBAMO CESCE NAGLASAVATI KAO STO I ONI STALNO POMINJU SVOJ MIT DA SMO SVI SRBI.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#25542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Katolika, kolega, katolika.perfekcionista1 wrote:Godine mog nezavisnog istrazivanja o porijeklu Bosanskih pravoslavaca i hrvata i svi putevi vode prema Bosnjackom etnicitetu. Svi su ustvari Bosnjaci, tako su im se pradjedovi izjasnjavali, dijele identicne gene sa nama muslimanima a ne sa srbima i hrvatima preko granice. TO TREBAMO CESCE NAGLASAVATI KAO STO I ONI STALNO POMINJU SVOJ MIT DA SMO SVI SRBI.
- mO k3
#25543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moje istraživanje je došlo do zaključka da su oni južni SrbiIma Bosne_Bice Bosne wrote:Katolika, kolega, katolika.perfekcionista1 wrote:Godine mog nezavisnog istrazivanja o porijeklu Bosanskih pravoslavaca i hrvata i svi putevi vode prema Bosnjackom etnicitetu. Svi su ustvari Bosnjaci, tako su im se pradjedovi izjasnjavali, dijele identicne gene sa nama muslimanima a ne sa srbima i hrvatima preko granice. TO TREBAMO CESCE NAGLASAVATI KAO STO I ONI STALNO POMINJU SVOJ MIT DA SMO SVI SRBI.
- perfekcionista1
#25544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da da. To mi bjese na umu da napisemIma Bosne_Bice Bosne wrote:Katolika, kolega, katolika.perfekcionista1 wrote:Godine mog nezavisnog istrazivanja o porijeklu Bosanskih pravoslavaca i hrvata i svi putevi vode prema Bosnjackom etnicitetu. Svi su ustvari Bosnjaci, tako su im se pradjedovi izjasnjavali, dijele identicne gene sa nama muslimanima a ne sa srbima i hrvatima preko granice. TO TREBAMO CESCE NAGLASAVATI KAO STO I ONI STALNO POMINJU SVOJ MIT DA SMO SVI SRBI.
- perfekcionista1
#25545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sramotna je sutnja nasih akademika tzv. Tek ponesto progovore o tome, kao da se stide. Do prije 120godina nigdje srba i hrvata u Bosni nije bilo, mozda poneki cobanin vlah dok je cuvao ovce na brdima. Ovo je fakt. O tome govori Ilija Garasanin, kaze da u Bosni zive Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muhamedanske vjere. Pozivam nase tzv hrvate i srbe da se vrate korijenima i poljube ljiljane bice im oprosteno. Preci ce im naci smiraj
- BHCluster
-
goodbar
#25547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ruski trojanski kenjac!
- Skijaš
#25548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To, toga nam treba, bošnjačkih mitomana koji se ugledaju na srpske mitomane.perfekcionista1 wrote:Godine mog nezavisnog istrazivanja o porijeklu Bosanskih pravoslavaca i hrvata i svi putevi vode prema Bosnjackom etnicitetu. Svi su ustvari Bosnjaci, tako su im se pradjedovi izjasnjavali, dijele identicne gene sa nama muslimanima a ne sa srbima i hrvatima preko granice. TO TREBAMO CESCE NAGLASAVATI KAO STO I ONI STALNO POMINJU SVOJ MIT DA SMO SVI SRBI.
-
tetejac
#25549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakve gluposti. Uostalom, ljiljani su hrvatski i katolički simbol. Cvijet Svetog Ante.perfekcionista1 wrote:Sramotna je sutnja nasih akademika tzv. Tek ponesto progovore o tome, kao da se stide. Do prije 120godina nigdje srba i hrvata u Bosni nije bilo, mozda poneki cobanin vlah dok je cuvao ovce na brdima. Ovo je fakt. O tome govori Ilija Garasanin, kaze da u Bosni zive Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muhamedanske vjere. Pozivam nase tzv hrvate i srbe da se vrate korijenima i poljube ljiljane bice im oprosteno. Preci ce im naci smiraj
Živio.
- spreca
#25550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
i???tetejac wrote:Kakve gluposti. Uostalom, ljiljani su hrvatski i katolički simbol. Cvijet Svetog Ante.perfekcionista1 wrote:Sramotna je sutnja nasih akademika tzv. Tek ponesto progovore o tome, kao da se stide. Do prije 120godina nigdje srba i hrvata u Bosni nije bilo, mozda poneki cobanin vlah dok je cuvao ovce na brdima. Ovo je fakt. O tome govori Ilija Garasanin, kaze da u Bosni zive Bosnjaci pravoslavne, katolicke i muhamedanske vjere. Pozivam nase tzv hrvate i srbe da se vrate korijenima i poljube ljiljane bice im oprosteno. Preci ce im naci smiraj
Živio.