Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
baxul
#25526 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
vječiti što si sarajevocentričan? 
- TheProfessional
#25527 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U prvom redu se vidi samo posljednjih nekoliko klipova. Da bi vidio sve ostale idi ides stelicom lijevo/desno ili klines na uploads.VjecitiStudent wrote:PR time NS-a, ostatak svijeta to ovako vidibaxul wrote:VjecitiStudent wrote: Youtube kanal NS-a se sveo na youtube gračaničkog NS-a
https://www.youtube.com/channel/UCQ74G5 ... yDfbUipEnQ
http://oi65.klix.com/2ljqek9.jpg
PS
Nisam clan ni NS ni PR tima
-
Dr Baltazar
#25528 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A da pritisneš "Uploads" tarabo
?
@theprofessional
Nemaš se šta kome pravdati jesi li ili nisi član neke stranke
Ili to mora ovdje tako ? Evo ja ću glasati za SDA, ali ovakav pokušaj vječitog studenta da diskredituje jednu stranu još nisam vidio

@theprofessional
Nemaš se šta kome pravdati jesi li ili nisi član neke stranke
-
VjecitiStudent
#25529 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U pitanju je nastavak ove diskusijebaxul wrote:vječiti što si sarajevocentričan?
Na kanalu su uglavnom zastupljeni kandidat iz Gračanice i Starog grada (Sa), a sve ostalo, tek u tragovima.Banksy wrote:p.k.
Mislim da bi svaki dalji razgovor bio samo ponavljanje onoga što smo rekli u postovima iznad,
Moje je mišljenje da ste namjerno dali slabog kandidata u Centru, sve da se ne ugrozi Ajnadžićeva kandidatura, a onda ste još tom slabom kandidatu uskratili i kvalitetniju stranačku podršku kakvu ste, recimo, dali svom ogranku u Gračanici,
i to sve u općini u kojoj ste najjači i u kojoj ste imali najveće šanse za pobjedu.
To me je jako razočaralo jer sam mislila glasati za vas, šteta,
Hvala ti svakako za trud i odgovore.
A ostalih kandidata iz Sarajeva, čak ni toliko.
- Banksy
#25530 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lijevo - desno = Gračanica 3, Jažić 5, Goražde1, Remić1, Opći1TheProfessional wrote:
U prvom redu se vidi samo posljednjih nekoliko klipova. Da bi vidio sve ostale idi ides stelicom lijevo/desno ili klines na uploads.
http://oi65.klix.com/2ljqek9.jpg
PS
Nisam clan ni NS ni PR tima
Upload i view all = Gračanica 6, Jažić 6, Remić, Kojović, Graz, Ćudić i opći, sve po par komada i to je to.
Kad ukucam Admir Bukva Naša stranka (kandidat u općini gdje Naša stranka ima najjaču bazu), znaš koliko dobijem rezultata? 0
Ne zna mu ni familija da je kandidat...
-
zippoo87
#25531 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@vjeciti
moramo mi li mi svi tebi napisati da si naporan da bi to skontao ?
ili mozes nesto smisleno i sam skontati ?
i jos jedno pitanje za tebe,hoces li i nakon izbora biti isto ovako naporan ?
a sto se tice NSa,ima pravo da gura koji hoce odbor,svi su njihovi odbori
sta tebe to briga ko koga gura,kada ti veze sa NSom nemas ?
ti si ovdje jedna obicna taraba,dosada,bezveze spamas temu,a sto je najgore ,niko ozbiljan ne gleda o cemu ti pises,samo ti smajlice ovog tipa
mogu stavljati u replay
bjezi bolan sa ove teme,nije ovo za tebe ,presipas iz supljeg u prazno evo mjesec dana ovdje
izgleda da je bolest u pitanju
ti si ovdje jedna obicna taraba,dosada,bezveze spamas temu,a sto je najgore ,niko ozbiljan ne gleda o cemu ti pises,samo ti smajlice ovog tipa
bjezi bolan sa ove teme,nije ovo za tebe ,presipas iz supljeg u prazno evo mjesec dana ovdje
-
putokaz1
#25532 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljudski je griješiti
i NS se ponaša kao čovjek,s mnogo dobrih osobima a malo grešaka,koje drugi odmah primjete.
Najbolje je da NS pobjedi i u Centru i u Gračanici i drugdje ali..
Rezultat će pokazat gdje je bilo grešaka,i šta se treba ispravit
Ako je izbor pojedinih kadrova bio loš,to će rezultat izbora pokazati i tada Peđa i Glavni odbor stranke morat će uraditi ono što treba
i NS se ponaša kao čovjek,s mnogo dobrih osobima a malo grešaka,koje drugi odmah primjete.
Najbolje je da NS pobjedi i u Centru i u Gračanici i drugdje ali..
Rezultat će pokazat gdje je bilo grešaka,i šta se treba ispravit
Ako je izbor pojedinih kadrova bio loš,to će rezultat izbora pokazati i tada Peđa i Glavni odbor stranke morat će uraditi ono što treba
-
Heartbeats
#25533 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li ovo NS poimanje javnog diskursa?zippoo87 wrote:@vjeciti
ti si ovdje jedna obicna taraba,dosada,bezveze spamas temu,a sto je najgore ,niko ozbiljan ne gleda o cemu ti pises,samo ti smajlice ovog tipa![]()
mogu stavljati u replay
![]()
![]()
![]()
Sto vam smeta Vjeciti? Pljuje jaran i po mojoj opciji i neka pljuje jer ima pravo da pljuje po svakoj politickoj opciji ako hoce. Registruj se na academia.edu ako ti se ovdje ne svidja. I alo moze bez privatnih poruka sa dodatnim saopstenjima i objasnjenjima.
PS. Ako hoces da napredujes prema stranackom vrhu, moras poceti koristiti rijec "diskrepancija" - biliv mi!
-
zippoo87
#25534 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
samo cu ovo napisati...licno mi ne smeta niko ni na forumu niti uzivo,ali za sve treba imati neku granicu ,koju vjeciti vec odavno nemaHeartbeats wrote:Je li ovo NS poimanje javnog diskursa?zippoo87 wrote:@vjeciti
ti si ovdje jedna obicna taraba,dosada,bezveze spamas temu,a sto je najgore ,niko ozbiljan ne gleda o cemu ti pises,samo ti smajlice ovog tipa![]()
mogu stavljati u replay
![]()
![]()
![]()
izgleda da je bolest u pitanju![]()
Sto vam smeta Vjeciti? Pljuje jaran i po mojoj opciji i neka pljuje jer ima pravo da pljuje po svakoj politickoj opciji ako hoce. Registruj se na academia.edu ako ti se ovdje ne svidja. I alo moze bez privatnih poruka sa dodatnim saopstenjima i objasnjenjima.
PS. Ako hoces da napredujes prema stranackom vrhu, moras poceti koristiti rijec "diskrepancija" - biliv mi!
drugo,na ovo sto on pise/podmece,niko se ne prima,samo spama temu nepotrebno
to sam mu ja napisao a meni nije jasno zasto si me ti uopste citirao,obzirom da sam vjecitom napisao,pa valjda bi bilo fer da on i odgovori ako zeli,ako ne,njegovo pravo
ovo ostalo necu ni komentarisati,pozdrav
-
VjecitiStudent
#25535 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve što imam reći jeste da forum nije jednosmjerni PR kanal, već mjesto gdje se ravnopravno raspravlja, po pravilima koje uređuje i primjenjuje moderacija.
-
baxul
#25536 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
grad 1/3KvaziExpert wrote:I zippoo, kakvi su tvoji izgledi da uđeš u vijeće? Žale mi se kolege ovdje da su svi kandidati iz čaršije, da periferija nije nikako zastupljena (ili je slabo, ne znam tačno)? koliki je procenat birača čaršija/periferija? Gračanica mi nešto ne djeluje velika
sela 2/3
-
VjecitiStudent
#25537 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sva kampanja NS-a za lokalne izbore 2016.u jednoj slici

- Amazonka27
#25538 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa što smeta? Ne znate kako je jebeno u tim manjim mjestima se boriti sa okolnim selima i vjernim glasaćima nacionalnih stranki...super je ako imaju strategiju neku a ne da se nafuravaju na nešto gdje mi analize pucaju čvoke i govore "đes poš'o".
-
VjecitiStudent
#25539 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nakon što je sinoć, pored suparnika iz NS, SDPa i Prve stranke, Memić ispao daleko najpoželjniji i najnormalniji kandidat za Ilidžu, sve mi smeta.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#25540 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I u debati za NG je bio istivslucaj. Efendic hladno uzima...VjecitiStudent wrote:Nakon što je sinoć, pored suparnika iz NS, SDPa i Prve stranke, Memić ispao daleko najpoželjniji i najnormalniji kandidat za Ilidžu, sve mi smeta.
- Amazonka27
#25541 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imaš li info kako je bilo u NS?KatarinaKosaca wrote:I u debati za NG je bio istivslucaj. Efendic hladno uzima...VjecitiStudent wrote:Nakon što je sinoć, pored suparnika iz NS, SDPa i Prve stranke, Memić ispao daleko najpoželjniji i najnormalniji kandidat za Ilidžu, sve mi smeta.
- Banksy
#25542 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije baš najbolji primjer. Gračanica je poznata kao ''crvena'' - od rata naovamo sve vrijeme na vlasti je SDP, zato i idu (samo) tamo, da preliju te crvene glasove.Amazonka27 wrote:
pa što smeta? Ne znate kako je jebeno u tim manjim mjestima se boriti sa okolnim selima i vjernim glasaćima nacionalnih stranki...super je ako imaju strategiju neku a ne da se nafuravaju na nešto gdje mi analize pucaju čvoke i govore "đes poš'o".
- JThomas
#25543 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne smeta. smeta što je ostalo ofirno bačeno...Amazonka27 wrote:pa što smeta? Ne znate kako je jebeno u tim manjim mjestima se boriti sa okolnim selima i vjernim glasaćima nacionalnih stranki...super je ako imaju strategiju neku a ne da se nafuravaju na nešto gdje mi analize pucaju čvoke i govore "đes poš'o".
- Amazonka27
#25544 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa i to mi je logičan razlog...ne branim ih...nego onako neutralno razmišljamBanksy wrote:Nije baš najbolji primjer. Gračanica je poznata kao ''crvena'' - od rata naovamo sve vrijeme na vlasti je SDP, zato i idu (samo) tamo, da preliju te crvene glasove.Amazonka27 wrote:
- Banksy
#25545 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Razumijem, to je ispravna logika. No logika nalaže i da se najjače ide tamo gdje si najjači, a to je općina Centar, ali eto ne ide se, nikako.Amazonka27 wrote:Pa i to mi je logičan razlog...ne branim ih...nego onako neutralno razmišljamBanksy wrote:Nije baš najbolji primjer. Gračanica je poznata kao ''crvena'' - od rata naovamo sve vrijeme na vlasti je SDP, zato i idu (samo) tamo, da preliju te crvene glasove.Amazonka27 wrote:
-
zippoo87
#25546 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
bio prije 10 godina,daleko proslo vrijeme ,tackaKvaziExpert wrote:Daso ishlapio, a ezdea kandidovala levata
a opet s druge strane Amir Muhamedov savjetnik![]()
spinovanje po tom pitanju u Gr vec 20 dana ne pije vodu,a kako tek ne pije na forumu
NS je u kampanji pokazala da je daleko najbolja stranka i najjaktivnija,svi su nas iskopirali u svemu sto se kampanje tice,mi prvi,pa za nama SDP,pa SDA pa ostali
sto se tice zastupljenosti kandidata iz carsijie i sa sela,to je do ljudi,gdje imamo podrsku i aktiviste,mogu i ici na listu
na nasim listama su sve ljudi koji AKTIVRNO RADE,nema kod nas foteljasa da sa mindera nesto naredjuju,na terenu smo svi ravnorpavni,od kandidata za nacelnika,do zadnjeg broja na listi
nisu ni sela vise tvrdokorna kao sto su prije bila,i tamo su svi culi za NS,mnogi ce i glasati
- Banksy
#25547 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Amir Hasičević, kandidat Naše stranke za načelnika u Gračanici je 2012. bio savjetnik ministra odbrane BiH Muhameda Ibrahimovića
koji je, inače,
predsjednik Opštinskog odbora SDA Gračanice i član Glavnog odbora SDA???
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#25548 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ooooo Boze, gdje je dno?Banksy wrote:![]()
Amir Hasičević, kandidat Naše stranke za načelnika u Gračanici je 2012. bio savjetnik ministra odbrane BiH Muhameda Ibrahimovića
koji je, inače,
-
VjecitiStudent
#25549 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sve se slaže ...Banksy wrote:![]()
koji je, inače,

- Banksy
#25550 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li? Ima logike.KvaziExpert wrote:
Daso ishlapio, a ezdea kandidovala levata
PomoGNi ti meni u Centru Sarajeva, pa kandidiraj levata,
pomoGNUću ja tebi u Gračanici pa kanididrati svog!
Ili su u pitanju zajednički kandidati...