BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mali_Vuk

#25526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Bravo, Ogi! Sad hodaj po banjalučkim birtijama, igraj za Borac za 350 KM mjesečno i budi kul četnik. Boli te qrac Jebeš karijeru kad ima prečih stvari :thumbup:
spree

#25527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by spree »

Ocemo ga primiti (opet) :oops: ako ga prepravi :?
AmiĐa_Idriz

#25528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Nije nerealno da fakat završi u Borcu uskoro ili negdje u drugoj Azerbejdžanskoj, u Anderlechtu je već zatvorio guzicom vrata. A to je bila i više nego dobra prilika za njega.
dezurni_ucenik

#25529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dezurni_ucenik »

Bazinga1234 wrote:Trebali bi se kapiten i selektor oglasiti povodom ovoga.

Ocekujes da se Dzeko oglasi :lol: , Kolarov mu maho zastavom srbija do tokija, ovaj pjeva sa njim Ma hajte molim vas
Mali_Vuk

#25530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

AmiĐa_Idriz wrote:Nije nerealno da fakat završi u Borcu uskoro ili negdje u drugoj Azerbejdžanskoj, u Anderlechtu je već zatvorio guzicom vrata. A to je bila i više nego dobra prilika za njega.
Niko ne voli problematične igrače. Čak i kad su trilion puta kvalitetniji od ove krampe imaju problem zbog karaktera i ptice u glavi pri potpisivanju novih ugovora.

Može zaigrati za neki ispodprosjećan klub i za ispodprosjećna primanja čak i za taj klub.

A ima uvijek i varijanta Zvezda-Partizan. Tamo za heroje vazda ima mjesta.
FreakyStyley

#25531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by FreakyStyley »

Kad ga nisu otjerali nakon prosle tetovaze, nece ni nakon ove. A sad ce on u Zvezdu lagano, garant.
Grean

#25532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Prosla i ova tetovaza su neuporedive.

Prosla za jebati mater gledajuci iz perspektive Bosnjaka i malog dijela ostalih ali nikako nije valjan razlog da se nogira. Mislim cime objasniti tjeranje onim drugim clanovima saveza.

Ovo sad je skroz druga prica.
Muhamed Đakmić

#25533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

Ja lijepo rekoh neki dan da se ovom klosaru mrva podrske ne smije dati, pa neki skoro svrstase i mene u tor nacionalista.

Najgore je sto se ponovo podjela bila napravila na relaciji bh fanatikos/dijaspora sa jedne i lokalno stanovnistvo s druge.

I Boga mi koliko god nekad ja bio kriticki nastrojen prema fanatikosima, ovdje su ljudi sto posto u pravu bili.

Bezveze su mi ove price o tome da nece fanatikosi biti selektor i da je to kontraproduktivno. Kad su fanatikosi bili selektor prije Vranjesa? Mozda ja povrsno pratim njihove istupe, ali ne pamtim da se ovo ikad desilo. I podrzavam ih sto posto u ovome.
BHCluster

#25534 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHCluster »

Kad je imao onu tetovazu tzv "rs-a" likovi se satrali objanjavati kako je to ok dio BiH i slicno sad ovo da ne moze biti jasnije on ispade zlochko. :thumbup:
Mali_Vuk

#25535 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

phillie wrote:Treba ovo pobrisati sve....usmrdise temu. Vranjesu ako dobije otkaz u klubu, vjerovatno nece ni naci neki ozbiljniji angazman, tako da se nadam da je i sa repkom zavrsio. Ako bude da mu nasi trebaju otkaz dati, to necemo docekati. Ne vole nasi u Savezu da im se hatura. :oops:
Ne treba druže ništa brisati. Tema su naši reprezentativci, pa bi bilo malo nelogično uskratiti mišljenje forumašima kad su ovakve stvari u pitanju.

A i nije se još zakuhalo :D Kolko vidim nema još na temi onih "navijača BiH" koji skaču ko opaljeni kad im barneš u Srbiju :D
shake69

#25536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Lik je inace budala i poglup a takvi su podlozni manipulaciji. Reprezentacija BiH je jedna od najsnaznijih a mozda od posljednjih na medjunarodnom planu uspjesnih simbola jedinstvene BiH a takva je smetnja pojedinim politikama u BiH. Ognjen je odlicna glava da se takvim grubim provokacijama potkopa i taj simbol drzave BiH.
Volio bih da sam u krivu. :sad:
Nadzorna_ploca

#25537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Nadzorna_ploca »

Ma opjevan je Vranjes davno. Mislim da se ova tema fakat ne treba nacinjati jer svi smo slozni pa prema tome diskusija i nema nekog smisla. ;-)
luckylaka

#25538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Koliko vas to jos zeli cedu van reprezentacije osim ,,krezubih,polupismeni pobjegulja"nazvani BHF.Ko se ono skoro smijao kada kazem da je ogi na putu za van,ko me je napadao i davao podrsku drazi...jebo li vas ogi i drazo
Mali_Vuk

#25539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Nadzorna_ploca wrote:Ma opjevan je Vranjes davno. Mislim da se ova tema fakat ne treba nacinjati jer svi smo slozni pa prema tome diskusija i nema nekog smisla. ;-)
Oni "nesložni" haman mudro šute i čekaju prigodu da ubace neki profinjeni i sofisticirani šuk :D
Logovan

#25540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Image
Kad se sjeim ove parole. :thumbup:

Ako je prekrije, sat će mu opet otkucati. :oops:
luckylaka

#25541 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

PeppermintSA wrote:
luckylaka wrote:@ rumenige_brajtner BHF ce odrediti sudbinu Vranjesu i ako mu ovo nije bila oprostajna od Reprezentacije uskoro ce biti koliko god ostali pokusavali da ga odbrane
,,Ljuti Krajisnici"...pa ko ih je dirao taj je i po nosu dobio,pitaj dzenerala mladica ili arkana bolje ce objasniti
:lol: :lol: :lol:
,,reko ne poreko"...Inace ogi je danas porucio ako ima zainteresovanih za tetovaze da ga kontaktiraju
BHCluster

#25542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHCluster »

Nije problem Ognjen nego zastava sa ljiljanima.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#25543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Pitar sa Kariba »

"Šehić, Šunjić, Zukanović, Čivić, Bešić, Sarić, Pjanić, Višća, Duljević, Džeko"
Al' koje pizde covjece, djeliti svlacionicu sa smradom koji ti pisa po stradanju naroda a ti sutis.
Jebo te i savez i 'vaka reprezentacija.
dezurni_ucenik

#25544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dezurni_ucenik »

BHCluster wrote:Nije problem Ognjen nego zastava sa ljiljanima.

a gorio forum ovdje zbog ljiljana kad je bio docek kosarkasima ispred vjecne vatre.
perfekcionista1

#25545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by perfekcionista1 »

Sta je sad zenturace? Sad smeta Vranjes? Covjek doslovno treba da nam pocne mater balijsku psovati da biste reagovali i osudili a do juce ste davali klasicne balijske komentare " dok god gine za dres ima moju podrsku". Cuj gine za dres. Koja smo mi stoka mrzim sto sam dio ovog naroda stidim se.

Ibisevic jadni je pokusao reagovati ali ga niko nije podrzao. Stoko od naroda.
dezurni_ucenik

#25546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dezurni_ucenik »

perfekcionista1 wrote:Sta je sad zenturace? Sad smeta Vranjes? Covjek doslovno treba da nam pocne mater balijsku psovati da biste reagovali i osudili a do juce ste davali klasicne balijske komentare " dok god gine za dres ima moju podrsku". Cuj gine za dres. Koja smo mi stoka mrzim sto sam dio ovog naroda stidim se.

Ibisevic jadni je pokusao reagovati ali ga niko nije podrzao. Stoko od naroda.
:thumbup:
Bosnjo poceo pameti dolaziti tek kad su veselini vlahovici poceli kucati na vrata. Do tada nisu znali i nisu zeljeli da znaju s kim vazduh dijele. A realno i sad se prave glupi.
Billy The Pljuc

#25547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Billy The Pljuc »

spree wrote:Ocemo ga primiti (opet) :oops: ako ga prepravi :?
Hocemo bezbeli, bice prepraviT u Deda Mraza uskoro. :lol: :lol: :lol:

Ako je istina onda ovaj decko fakat nema ispravnih mozdanih celija.

Kontam ako je jedna Srbija prestala pozivati jednog drugog maloumnika ciju je sliku neko postao ovdje, ima li u FS/NS BiH dovoljno razuma da se i ovom liku zahvali na svemu do sada nakon nekoliko ispada napravljenih u kratkom vremenu. Bice najvjerovatnije da nema.

Kako stvari stoje njegova prica u Anderlecht-u ce biti uskoro gotova a ako mu se i vrata repke zatvore mislim da moze objesiti kopacke o klin. Ne znam o cemu decko razmislja, da ce ga AEK vratiti medju svoje redove ili da ga u Zvezdi jedva cekaju, cisto sumnjam prosto ne vjerujem.
AmiĐa_Idriz

#25548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma ja, pa da prdCjednik pošalje protestnu notu :oops:
BHCluster

#25549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHCluster »

dezurni_ucenik wrote:

a gorio forum ovdje zbog ljiljana kad je bio docek kosarkasima ispred vjecne vatre.

Upravo to, a gdje su sada ti isti? Kazem ja do nas je, do ljiljana!
dezurni_ucenik

#25550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dezurni_ucenik »

BHCluster wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Upravo to, a gdje su sada ti isti? Kazem ja do nas je, do ljiljana!

Kad se treba Tifi dati podrska prvi su u redovima ubise sa opravdanjima kako je to "njegovo pravo", prije toga nemoj mahat ljiljanima vrijedjamo Sikirasa, to je ratna zastava, na opaske o ratu odgovaraju kako smo danas svi isti. I isti ti lkovi, e sad ih nema na ovakvim temama. Kad im kazes da su salonjerosi kmeci se i prijavljuju postove. A balijenercici takodjer kmecali ovdje kad su izasli rezultati popisa, pisali kako se pravi serijatska zemlja, kako im se zabranjuju da piju za ramazan, isti ti komentari za ljiljane (vrijedjamo srbe). Eto im sad Vranjes nek ga brane "ostavlja srce na terenu". Fuj, goreg i pickastijeg naroda od nas nema.
Post Reply