Polako,prvo da Arapi izgrade Beograd na vodi.General War wrote:Ko krediti jos bratskijoj Srbijiradostan dan wrote:kako ide uĆerivanje demokratije u miloj nam i bratskoj ukrajini?...jel putin poredo S-800 ili Mig 249 oko belog grada?
Ukrajina
- Co0l
#25526 Re: Ukrajina
- General War
#25527 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Pet naoružanih, maskiranih lica "kadriraju" u sudstvu.AleksoMKD wrote:http://timer-odessa.net/news/sudi_po_de ... e_896.html
Pro-Majdanski aktivisti naterali sudije u sudu u Odesi da daju ostavku. Nisu im se svidjale odluke suda da neke anti-Majdan aktiviste oslobode uz kauciju.
Policija nije reagirala.
Mislim, jebiga. Sta reci, sta iskomentirati?Mislilo se da banana-države ne mogu niže. Mogu. Primjer - Ukrajina.
- Koliko mogu nisko pasti pokazuje upravo primjer milionskog grada Odesse i istoimene oblasti koja broji više od 2.300.000 stanovnika. Nepovjerenje majmuna iz hunte u građane oblasti je takvih razmjera da su morali angažovati državljanina Gruzije za poziciju guvernera ove oblasti. Naravno, riječ je o dobro poznatom Mihailu Saakašviliju, nekadašnjem predsjedniku Gruzije.
Stanje u Ukrajini je toliko loše da i ovaj lakej javno govori da je situacija bila bolja za vrijeme korumpiranog Janukoviča:
Mihail Saakašvili: "Državni aparat u Ukrajini će se uskoro urušiti. Ovo je gore nego za vrijeme Janukoviča!"
"Ukrajinski državni aparat će se bez ikakvog otpora u nekoliko mjeseci jednostavno raspasti. Propast će jer ogroman novac teče izvan proračuna. Novac se slijeva ravno u džepove ograničenog kruga ljudi koji imaju pristup sredstvima koja mogu ukrasti", rekao je guverner Odese i poznati "profesionalni političar" Mihail Saakašvili.
Prema njegovim riječima, samo prošle godine su gubici od korupcije u Ukrajini iznosili pet milijardi dolara. Saakašvili je rekao i da je pod predsjednikom Viktorom Janukovičem, kojega je svrgnula aktualna ukrajinska vlast, bilo "više demokracije i manje korupcije", prenosi portal Ukraina.ru.
LINK
Pa kakva je drzava kada kad ime se regularna vojska zakarambulji u fantomkama

-
radostan dan
#25528 Re: Ukrajina
4 @čeli
biće bolje...trnovit je put do postizanja usa i uk standarda i bogatstva.
ne može se sve preko noći postići, valja počistiti sve što je neko decenijama brljO...npr gadafi i libija.
biće bolje...trnovit je put do postizanja usa i uk standarda i bogatstva.
ne može se sve preko noći postići, valja počistiti sve što je neko decenijama brljO...npr gadafi i libija.
Last edited by radostan dan on 13/12/2015 15:29, edited 1 time in total.
- Challenger__
#25529 Re: Ukrajina
Samo lakapo. Za tisuću ljeta sve će biti potaman.
- General War
#25530 Re: Ukrajina
Kako kome, treba dobro razmislit koga ces za saveznika...vrijeme za zeljeni standard puno krace. 
- AleksoMKD
- sunceKOtepsija
#25532 Re: Ukrajina
AleksoMKD wrote:
Saakasvili protiv Avakova.
(
- AleksoMKD
#25533 Re: Ukrajina
Jadni ljudi, kakvastoka je na vlasti u Ukrajini.
Sto je najgore nemaju izbora, ili ce ih jebati i pljackati pro-Ruska korumpirana bagra ili ce ih jebati i pljackati anti-Ruska korumpirana bagra.
Sto je najgore nemaju izbora, ili ce ih jebati i pljackati pro-Ruska korumpirana bagra ili ce ih jebati i pljackati anti-Ruska korumpirana bagra.
- Putnik ali stvarno
#25534 Re: Ukrajina
Jbg po tebi obe su strane Ruske na neki nacin.AleksoMKD wrote:Jadni ljudi, kakvastoka je na vlasti u Ukrajini.
Lepo reci "pro europska" bagra, jer borci pod maskama se bore za euroske vrednosti, a pokrovitelj im je NATO, ne ?
- Co0l
#25535 Re: Ukrajina
Nista novo za Ukrajinu koja je bila poznata po tucama u parlamentu i prije ovog sranja
- AleksoMKD
#25536 Re: Ukrajina
Svejedno koja strana se za sta bori i ko ce na kraju "pobediti" narod ce otprilike ziveti isto lose ako ne i gore. Barem u skoroj-srednjoj buducnosti.Putnik ali stvarno wrote:
Jbg po tebi obe su strane Ruske na neki nacin.
Lepo reci "pro europska" bagra, jer borci pod maskama se bore za euroske vrednosti, a pokrovitelj im je NATO, ne ?
I kod nas su dve bagre ali obje su " za pro-evropske vrednosti".
- Putnik ali stvarno
#25537 Re: Ukrajina
Ja rekoh prosle godine napaljenim pro europskim lokalcima u Ukrajini, zapamtite Januar 2014te, sledeci tako lep sledi 2044te.AleksoMKD wrote:Svejedno koja strana se za sta bori i ko ce na kraju "pobediti" narod ce otprilike ziveti isto lose ako ne i gore. Barem u skoroj-srednjoj buducnosti.Putnik ali stvarno wrote:
Jbg po tebi obe su strane Ruske na neki nacin.
I kod nas su dve bagre ali obje su " za pro-evropske vrednosti".
Kazu ti si pro Rus, ja ruski ne govorim - oni svi na ruskom pricaju, niko ni ne zna ukrajinski, tek su 2014te poceli da ga masovnije forsiraju
Neverovatno koliko su ljudi laki za manipulaciju kada su siromasni I nemaju sta da izgube zapravo. Zapravo misle da nemaju sta da izgube,
podcene ono sto imaju.
Odvratna prica, copy-paste YU u lokalu.
- AleksoMKD
#25538 Re: Ukrajina
Znam slucaj da se sinovi od dve rodjene sestre sada bore na suprotstavljenim stranama, jedon ko pro-Rus drugi ko Ukrajinac. Katastrofa.Putnik ali stvarno wrote: Ja rekoh prosle godine napaljenim pro europskim lokalcima u Ukrajini, zapamtite Januar 2014te, sledeci tako lep sledi 2044te.
Kazu ti si pro Rus, ja ruski ne govorim - oni svi na ruskom pricaju, niko ni ne zna ukrajinski, tek su 2014te poceli da ga masovnije forsiraju![]()
Neverovatno koliko su ljudi laki za manipulaciju kada su siromasni I nemaju sta da izgube zapravo. Zapravo misle da nemaju sta da izgube,
podcene ono sto imaju.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#25539 Re: Ukrajina
gledao sam neku emisiju na engleskom iz britanije 
uglavnom gnusni zločini u drugom sv ratu
prednjače balkan i ukrajina u europi ( ne ono komore masovna strijeljanja nego baš sjekire noževi klanja i paljenje...)
to je kod njih danas
samo nastavak iz prošlosti izgleda
uglavnom gnusni zločini u drugom sv ratu
prednjače balkan i ukrajina u europi ( ne ono komore masovna strijeljanja nego baš sjekire noževi klanja i paljenje...)
to je kod njih danas
samo nastavak iz prošlosti izgleda
- Challenger__
#25540 Re: Ukrajina
AleksoMKD wrote:Znam slucaj da se sinovi od dve rodjene sestre sada bore na suprotstavljenim stranama, jedon ko pro-Rus drugi ko Ukrajinac. Katastrofa.

Givi, sin/unuk (?) gruzijskog sovjetskog oficira, jedan od lidera pobunjenika. Komandir ukrajinskih specijalnih snaga na (izgubljenom) aerodromu Donjcek, sin Rusa, sovjetskog oficira.
Itd.
- Challenger__
#25541 Re: Ukrajina
RF je uspjela da cjelokupan konflikt ograniči na vrlo mali prostor i tako prevenira tuđi, antiruski/antiukrajinski apokaliptički scenario. To je, svakako, najveći uspjeh ruskih napora na području Ukrajine.
-
radostan dan
#25542 Re: Ukrajina
ne mogu da se odlučim između - revolucija jede svoju djecu - i - uĆerivanje neoliberalizma zna biti bolno -...
- General War
#25543 Re: Ukrajina
Sacekaj jos malo pa ces se uvjerit da je ipak ono trece; "nemoj se bost s rogatim"radostan dan wrote:ne mogu da se odlučim između - revolucija jede svoju djecu - i - uĆerivanje neoliberalizma zna biti bolno -...
-
radostan dan
#25544 Re: Ukrajina
lako je sa rogatima...
-
radostan dan
#25545 Re: Ukrajina
...kurati su problem.
- Mlohavi
#25546 Re: Ukrajina
Ove sto prije na obuku kod PKK, otac ih je*o nesposobni.
-
Avetinho
#25547 Re: Ukrajina
Da, uspjeli su oteti samo mali komad tudje teritorije. To je inace uobicajen nacin da se sprijece ratovi.Challenger__ wrote:RF je uspjela da cjelokupan konflikt ograniči na vrlo mali prostor i tako prevenira tuđi, antiruski/antiukrajinski apokaliptički scenario. To je, svakako, najveći uspjeh ruskih napora na području Ukrajine.
Svakavih budala.
- AleksoMKD
#25548 Re: Ukrajina

http://www.president.gov.ua/documents/7252015-19689
Novi amblem Ukrajinskog ministarstva informacione politike (ma sta to znacilo).
U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
http://www.gallup.com/poll/187931/ukrai ... rship.aspx
- Challenger__
#25549 Re: Ukrajina
Oni su danas kao Rusija 90-ih, notorna ubleha. Ukrajina, Rusija za zakašnjenjem.AleksoMKD wrote:U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
-
Avetinho
#25550 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Oni su danas kao Rusija 90-ih, notorna ubleha. Ukrajina, Rusija za zakašnjenjem.AleksoMKD wrote:U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
Kad Ukrajina pocne otimati ruske teritorije, e to ce biti drzava!