Ukrajina

Co0l

#25526 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

General War wrote:
radostan dan wrote:kako ide uĆerivanje demokratije u miloj nam i bratskoj ukrajini?
Ko krediti jos bratskijoj Srbiji :lol: ...jel putin poredo S-800 ili Mig 249 oko belog grada?
Polako,prvo da Arapi izgrade Beograd na vodi.
General War

#25527 Re: Ukrajina

Post by General War »

Challenger__ wrote:
AleksoMKD wrote:http://timer-odessa.net/news/sudi_po_de ... e_896.html

Pro-Majdanski aktivisti naterali sudije u sudu u Odesi da daju ostavku. Nisu im se svidjale odluke suda da neke anti-Majdan aktiviste oslobode uz kauciju.
Policija nije reagirala.

Image
Image
Image
Image

Mislim, jebiga. Sta reci, sta iskomentirati?
Pet naoružanih, maskiranih lica "kadriraju" u sudstvu. :lol: Mislilo se da banana-države ne mogu niže. Mogu. Primjer - Ukrajina.

- Koliko mogu nisko pasti pokazuje upravo primjer milionskog grada Odesse i istoimene oblasti koja broji više od 2.300.000 stanovnika. Nepovjerenje majmuna iz hunte u građane oblasti je takvih razmjera da su morali angažovati državljanina Gruzije za poziciju guvernera ove oblasti. Naravno, riječ je o dobro poznatom Mihailu Saakašviliju, nekadašnjem predsjedniku Gruzije.

Image

Stanje u Ukrajini je toliko loše da i ovaj lakej javno govori da je situacija bila bolja za vrijeme korumpiranog Janukoviča:
Mihail Saakašvili: "Državni aparat u Ukrajini će se uskoro urušiti. Ovo je gore nego za vrijeme Janukoviča!"

"Ukrajinski državni aparat će se bez ikakvog otpora u nekoliko mjeseci jednostavno raspasti. Propast će jer ogroman novac teče izvan proračuna. Novac se slijeva ravno u džepove ograničenog kruga ljudi koji imaju pristup sredstvima koja mogu ukrasti", rekao je guverner Odese i poznati "profesionalni političar" Mihail Saakašvili.

Prema njegovim riječima, samo prošle godine su gubici od korupcije u Ukrajini iznosili pet milijardi dolara. Saakašvili je rekao i da je pod predsjednikom Viktorom Janukovičem, kojega je svrgnula aktualna ukrajinska vlast, bilo "više demokracije i manje korupcije", prenosi portal Ukraina.ru.

:arrow: LINK

Pa kakva je drzava kada kad ime se regularna vojska zakarambulji u fantomkama :lol:
Image

Image

Image
radostan dan

#25528 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

4 @čeli

biće bolje...trnovit je put do postizanja usa i uk standarda i bogatstva.
ne može se sve preko noći postići, valja počistiti sve što je neko decenijama brljO...npr gadafi i libija.
Last edited by radostan dan on 13/12/2015 15:29, edited 1 time in total.
Challenger__

#25529 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

:pisnuo:

Samo lakapo. Za tisuću ljeta sve će biti potaman.

:mrgreen:
General War

#25530 Re: Ukrajina

Post by General War »

Kako kome, treba dobro razmislit koga ces za saveznika...vrijeme za zeljeni standard puno krace. :izet:
AleksoMKD

#25531 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

https://www.youtube.com/watch?v=yTyJIxLzTbQ

Saakasvili protiv Avakova.

Image

Jadna Ukrajina :(
sunceKOtepsija

#25532 Re: Ukrajina

Post by sunceKOtepsija »

:lol:
AleksoMKD wrote:

Saakasvili protiv Avakova.
(
AleksoMKD

#25533 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Jadni ljudi, kakvastoka je na vlasti u Ukrajini.

Sto je najgore nemaju izbora, ili ce ih jebati i pljackati pro-Ruska korumpirana bagra ili ce ih jebati i pljackati anti-Ruska korumpirana bagra.
Putnik ali stvarno

#25534 Re: Ukrajina

Post by Putnik ali stvarno »

AleksoMKD wrote:Jadni ljudi, kakvastoka je na vlasti u Ukrajini.

Sto je najgore nemaju izbora, ili ce ih jebati i pljackati pro-Ruska korumpirana bagra ili ce ih jebati i pljackati anti-Ruska korumpirana bagra.
Jbg po tebi obe su strane Ruske na neki nacin.

Lepo reci "pro europska" bagra, jer borci pod maskama se bore za euroske vrednosti, a pokrovitelj im je NATO, ne ?
Co0l

#25535 Re: Ukrajina

Post by Co0l »

Nista novo za Ukrajinu koja je bila poznata po tucama u parlamentu i prije ovog sranja
AleksoMKD

#25536 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Putnik ali stvarno wrote:

Lepo reci "pro europska" bagra, jer borci pod maskama se bore za euroske vrednosti, a pokrovitelj im je NATO, ne ?
Svejedno koja strana se za sta bori i ko ce na kraju "pobediti" narod ce otprilike ziveti isto lose ako ne i gore. Barem u skoroj-srednjoj buducnosti.
I kod nas su dve bagre ali obje su " za pro-evropske vrednosti".
Putnik ali stvarno

#25537 Re: Ukrajina

Post by Putnik ali stvarno »

AleksoMKD wrote:
Putnik ali stvarno wrote:

Svejedno koja strana se za sta bori i ko ce na kraju "pobediti" narod ce otprilike ziveti isto lose ako ne i gore. Barem u skoroj-srednjoj buducnosti.
I kod nas su dve bagre ali obje su " za pro-evropske vrednosti".
Ja rekoh prosle godine napaljenim pro europskim lokalcima u Ukrajini, zapamtite Januar 2014te, sledeci tako lep sledi 2044te.

Kazu ti si pro Rus, ja ruski ne govorim - oni svi na ruskom pricaju, niko ni ne zna ukrajinski, tek su 2014te poceli da ga masovnije forsiraju :-)

Neverovatno koliko su ljudi laki za manipulaciju kada su siromasni I nemaju sta da izgube zapravo. Zapravo misle da nemaju sta da izgube,

podcene ono sto imaju.

Odvratna prica, copy-paste YU u lokalu.
AleksoMKD

#25538 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Putnik ali stvarno wrote: Ja rekoh prosle godine napaljenim pro europskim lokalcima u Ukrajini, zapamtite Januar 2014te, sledeci tako lep sledi 2044te.

Kazu ti si pro Rus, ja ruski ne govorim - oni svi na ruskom pricaju, niko ni ne zna ukrajinski, tek su 2014te poceli da ga masovnije forsiraju :-)

Neverovatno koliko su ljudi laki za manipulaciju kada su siromasni I nemaju sta da izgube zapravo. Zapravo misle da nemaju sta da izgube,

podcene ono sto imaju.
Znam slucaj da se sinovi od dve rodjene sestre sada bore na suprotstavljenim stranama, jedon ko pro-Rus drugi ko Ukrajinac. Katastrofa.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#25539 Re: Ukrajina

Post by Truba »

gledao sam neku emisiju na engleskom iz britanije :D
uglavnom gnusni zločini u drugom sv ratu
prednjače balkan i ukrajina u europi ( ne ono komore masovna strijeljanja nego baš sjekire noževi klanja i paljenje...)

to je kod njih danas
samo nastavak iz prošlosti izgleda
Challenger__

#25540 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

AleksoMKD wrote:Znam slucaj da se sinovi od dve rodjene sestre sada bore na suprotstavljenim stranama, jedon ko pro-Rus drugi ko Ukrajinac. Katastrofa.
Image

Givi, sin/unuk (?) gruzijskog sovjetskog oficira, jedan od lidera pobunjenika. Komandir ukrajinskih specijalnih snaga na (izgubljenom) aerodromu Donjcek, sin Rusa, sovjetskog oficira.

Itd.
Challenger__

#25541 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

RF je uspjela da cjelokupan konflikt ograniči na vrlo mali prostor i tako prevenira tuđi, antiruski/antiukrajinski apokaliptički scenario. To je, svakako, najveći uspjeh ruskih napora na području Ukrajine.
radostan dan

#25542 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

ne mogu da se odlučim između - revolucija jede svoju djecu - i - uĆerivanje neoliberalizma zna biti bolno -...
General War

#25543 Re: Ukrajina

Post by General War »

radostan dan wrote:ne mogu da se odlučim između - revolucija jede svoju djecu - i - uĆerivanje neoliberalizma zna biti bolno -...
Sacekaj jos malo pa ces se uvjerit da je ipak ono trece; "nemoj se bost s rogatim"
radostan dan

#25544 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

lako je sa rogatima...
radostan dan

#25545 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

...kurati su problem.
Mlohavi

#25546 Re: Ukrajina

Post by Mlohavi »

Ove sto prije na obuku kod PKK, otac ih je*o nesposobni. :-) Nije ni cudo vala sto im se ovo desava s zemljom ako im je omladina ovako nesposobna.
Avetinho

#25547 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:RF je uspjela da cjelokupan konflikt ograniči na vrlo mali prostor i tako prevenira tuđi, antiruski/antiukrajinski apokaliptički scenario. To je, svakako, najveći uspjeh ruskih napora na području Ukrajine.
Da, uspjeli su oteti samo mali komad tudje teritorije. To je inace uobicajen nacin da se sprijece ratovi.

Svakavih budala.
AleksoMKD

#25548 Re: Ukrajina

Post by AleksoMKD »

Image

http://www.president.gov.ua/documents/7252015-19689
Novi amblem Ukrajinskog ministarstva informacione politike (ma sta to znacilo).

U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
http://www.gallup.com/poll/187931/ukrai ... rship.aspx
Challenger__

#25549 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

AleksoMKD wrote:U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
Oni su danas kao Rusija 90-ih, notorna ubleha. Ukrajina, Rusija za zakašnjenjem.
Avetinho

#25550 Re: Ukrajina

Post by Avetinho »

Challenger__ wrote:
AleksoMKD wrote:U medjuvremenu, Porosenko ima manju podrsku nego sto je imao Janukovic pre Majdana.
Oni su danas kao Rusija 90-ih, notorna ubleha. Ukrajina, Rusija za zakašnjenjem.
:shock:

Kad Ukrajina pocne otimati ruske teritorije, e to ce biti drzava!
Post Reply