Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
zippoo87

#25501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

homar wrote:
Saka wrote:Jbg SDP-ovci, nije vas NS dotjerala tu gdje ste već vlastita nesposobnost, nepotizam i kriminal. Deal with it. :)
Jedino slabija od NS je SDP.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
putokaz1

#25502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Kako gdje,kod mene u mjesto NS tek dolazi,sdp odlazi ali sda ostaje
homar

#25503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

Ne dobih odgovor od ovih poltrona P.K., gdje im je veliki vođa bio za vrijeme agresije na BiH, kako je on to branio R BiH. Ako oni neznaju, možda zna P.K., volio bih saznati u kojoj je to jedinici bio, odnosno čijoj vojsci.
Innovation

#25504 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Innovation »

homar wrote:Ne dobih odgovor od ovih poltrona P.K., gdje im je veliki vođa bio za vrijeme agresije na BiH, kako je on to branio R BiH. Ako oni neznaju, možda zna P.K., volio bih saznati u kojoj je to jedinici bio, odnosno čijoj vojsci.
Imas sto puta napisano na temi. :saveta:
biske

#25505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

homar wrote:Ne dobih odgovor od ovih poltrona P.K., gdje im je veliki vođa bio za vrijeme agresije na BiH, kako je on to branio R BiH. Ako oni neznaju, možda zna P.K., volio bih saznati u kojoj je to jedinici bio, odnosno čijoj vojsci.
Navrati u ponedljak... Saamo će ti se kazat.
starisalko

#25506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

biske wrote:
Dabogda da te je shvatio
homar

#25507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

biske wrote:
Jadna bi bila ta država , ako bi spala na vas iz NS i P.K. da je branite. Srećom nije tako i nikada neće biti.
biske

#25508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

homar wrote:
biske wrote:
Jadna bi bila ta država , ako bi spala na vas iz NS i P.K. da je branite. Srećom nije tako i nikada neće biti.
Nije država napadnuta, u nedelju su LOKALNI izbori i u mom starom gradu ezdea je donja. A i kad je bila napadnuta, branila su je raja, a ezdea gulila kroz logistiku i merhamet. Mirno spavaj i dođi u ponedljak!
biske

#25509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

starisalko wrote:
biske wrote:
Dabogda da te je shvatio
Shvatam ja njega. Dnevnica se mora zaraditi. Copy/paste gori.
homar

#25510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by homar »

biske wrote:
homar wrote:
Nije država napadnuta, u nedelju su LOKALNI izbori i u mom starom gradu ezdea je donja. A i kad je bila napadnuta, branila su je raja, a ezdea gulila kroz logistiku i merhamet. Mirno spavaj i dođi u ponedljak!
U Starom Gradu će pobjediti sadašnji načelnik Hadžibajrić, veliki patriota, starješina A R BiH, nezavisni kandidat. Za vašeg anonimusa nisam ni čuo, ko je taj. Da vidjet ćemo toga novog načelnika u S.G. iz naše stranke. Ili u Centru, neki Bukva, nezna jeli došao ili pošao. Šta vi pričate, jesteli pri svijesti.
biske

#25511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

Nisam rekao da ce ns pobijediti nego da je ezdea donja. Isti taj Hadzibajric ih je otpilio prije 4 ljeta. Dakle, ponedljak!
Innovation

#25512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Innovation »

biske wrote: Nije država napadnuta, u nedelju su LOKALNI izbori i u mom starom gradu ezdea je donja. A i kad je bila napadnuta, branila su je raja, a ezdea gulila kroz logistiku i merhamet. Mirno spavaj i dođi u ponedljak!
Lijepo covjek napisao,
Postby homar » 20/09/2016 15:47
Građanski savez je jedno osvježenje na političkoj sceni.
I za Općonsko vijeće i za načelnika, moj glas ide GS-u.
:oops:
biske

#25513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

Innovation wrote:
biske wrote: Nije država napadnuta, u nedelju su LOKALNI izbori i u mom starom gradu ezdea je donja. A i kad je bila napadnuta, branila su je raja, a ezdea gulila kroz logistiku i merhamet. Mirno spavaj i dođi u ponedljak!
Lijepo covjek napisao,
Postby homar » 20/09/2016 15:47
Građanski savez je jedno osvježenje na političkoj sceni.
I za Općonsko vijeće i za načelnika, moj glas ide GS-u.
:oops:
Prenese me da je onaj @havatar uskrsnuo. :lol:
artime

#25514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by artime »

Idu kolacici priblizava se dan. Valja posaditi sumnju i spomenuti ratni staz ko je gdje bio. To su vrlo dobre reference kada se govori o lokalnoj zajednici. :D

Nisi dobar ako nisi bio u ratu. Ako te nije bilo onda ne znas kako da napravis stratrgiju za zaposljavanje mladih npr. :D
Innovation

#25515 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Innovation »

biske wrote: Prenese me da je onaj @havatar uskrsnuo. :lol:
:?: :?
biske

#25516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by biske »

Innovation wrote:
biske wrote: Prenese me da je onaj @havatar uskrsnuo. :lol:
:?: :?
Sda bot sa proslih, pretproslih i onih prije izbora. Ucinilo mi se od @homar da je on.
Hakiz

#25517 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

homar wrote:
biske wrote:
Joj, samo nemoj da nas brane ovi što su nas branili do sada. Nešto ne vidim da su nam životi na teritoriji na kojoj su dosadašnji branioci suvereno vladali posebno dobri i sretni, štaviše, svaki dan su sve jadniji.

Dosta je bilo, 21 godina ničega. Da probamo sa nekim drugim, ovi dosadašnji nisu uradili ne dobar nego nikakav posao.
starisalko

#25518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

biske wrote:
starisalko wrote:
biske wrote: Navrati u ponedljak... Saamo će ti se kazat.
Dabogda da te je shvatio
Shvatam ja njega. Dnevnica se mora zaraditi. Copy/paste gori.
More bit,al mislim da su on i Reuf patriote.Dok su ovi iz NS supljirali na sesiji Krug 99 on i Reuf su bili u Srebrenici,pruzajuci podrsku povratnicima.
TheProfessional

#25519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by TheProfessional »

starisalko wrote: More bit,al mislim da su on i Reuf patriote.Dok su ovi iz NS supljirali na sesiji Krug 99 on i Reuf su bili u Srebrenici,pruzajuci podrsku povratnicima.
A Dennis Gratz nije?

I jedan offtopic ne vezan za post iznad:
"Patriote" poput Ajnadzica gdje god su se pojavile, bilo na frontu, bilo u privredi, bilo u politici... mi smo bili porazeni. I svi ti heroji, komandatni i sl su to svoje komandovanje dobro naplatili od Patkovica preko Ajnadzica do Dudakovica. Mogli su se na to pozivati prvih 10 godina nakon rata. Nakon 20 godina nek otpile vise. Kad se mogu hvaliti svojim "ratnim podvizima" ja bi volio da nam izdaju i racun da vidimo koliko nas je to sve kostalo. Vidim sad da je Hakiz isto napisao. Offtopic al sam morao.
Ridjobrki

#25520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ridjobrki »

TheProfessional wrote:
starisalko wrote: More bit,al mislim da su on i Reuf patriote.Dok su ovi iz NS supljirali na sesiji Krug 99 on i Reuf su bili u Srebrenici,pruzajuci podrsku povratnicima.
A Dennis Gratz nije?
Sarkazam, bolan: Refko, Nikšić i Komšić su bili na sesiji K99 juče.... :)
Heartbeats

#25521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Heartbeats »

Ridjobrki wrote:
TheProfessional wrote:
A Dennis Gratz nije?
Sarkazam, bolan: Refko, Nikšić i Komšić su bili na sesiji K99 juče.... :)
Bio je i PK pozvan ali eto kaže Kulenović da ga je izradio, poslije je dijelio letke kod Markala.
Samo sto je Reuf odmah nakon 99 sprašio za Srebrenicu dok je Hamo Gracić sponzorisao postove po FB da ide u Srebrenicu.
VjecitiStudent

#25522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:p.k.
Mislim da bi svaki dalji razgovor bio samo ponavljanje onoga što smo rekli u postovima iznad,
Moje je mišljenje da ste namjerno dali slabog kandidata u Centru, sve da se ne ugrozi Ajnadžićeva kandidatura, a onda ste još tom slabom kandidatu uskratili i kvalitetniju stranačku podršku kakvu ste, recimo, dali svom ogranku u Gračanici,
i to sve u općini u kojoj ste najjači i u kojoj ste imali najveće šanse za pobjedu.
To me je jako razočaralo jer sam mislila glasati za vas, šteta,
Hvala ti svakako za trud i odgovore.
Youtube kanal NS-a se sveo na youtube gračaničkog NS-a
https://www.youtube.com/channel/UCQ74G5 ... yDfbUipEnQ
baxul

#25523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by baxul »

VjecitiStudent wrote: Youtube kanal NS-a se sveo na youtube gračaničkog NS-a
https://www.youtube.com/channel/UCQ74G5 ... yDfbUipEnQ

Image
putokaz1

#25524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko