FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#25501 Re: FC Barcelona
wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
- Kemal Malovčić
#25502 Re: FC Barcelona
više trofeja kako godkory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
-
fixer
#25503 Re: FC Barcelona
Pogledaj LP i Ligu. Kad to dvoje ne osvojite, kukate kako je propala sezone. Sve ti je jasno sta se gleda.Kemal Malovčić wrote:više trofeja kako godkory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
- Kemal Malovčić
#25504 Re: FC Barcelona
pa nema dileme da je trofej lige prvaka vredniji od bilo kojeg drugog trofeja. ali ovdje se govori o broju trofeja, broju krušaka jabuka šljiva i orahafixer wrote:Pogledaj LP i Ligu. Kad to dvoje ne osvojite, kukate kako je propala sezone. Sve ti je jasno sta se gleda.Kemal Malovčić wrote:više trofeja kako godkory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
-
5 0 5
#25505 Re: FC Barcelona
Prijatelju, svi su u istom košu. I po tome je tako. A sad, možeš ti omaložavati koliko hoćeš. Ako bi ti oduzeo sve ligaške trofeje koje je Franco naštelio Madridu, i LŠ iz pedesetih, šta bi ostalo? Pa samo ti super(kupovi). Kad Madrid osvoji CdR onda je to najbitniji trofej na svijetu. Kad ne osvoji, onda je karina.kory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
- skenderija04
#25506 Re: FC Barcelona
Alexis i Xavi ne putuju u Valenciu. Messi i Adriano u ekipi.
- kisni indijanac
#25507 Re: FC Barcelona
da nije bilo franca i njegove vladavine, real bi možda osvojio poneki kup, ne bi ni kup prvaka nikada, vjerovatno mu je spomenik podignut, ako nije, trebalo bi to što prije učiniti.....kory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
- ascari
#25508 Re: FC Barcelona
Tajkic stvarno ima mudaskenderija04 wrote:Alexis i Xavi ne putuju u Valenciu. Messi i Adriano u ekipi.
- kisni indijanac
#25509 Re: FC Barcelona
odmara ih, ne čini mi se to loše ako rezultati ne bi trpili.....ascari wrote:Tajkic stvarno ima mudaskenderija04 wrote:Alexis i Xavi ne putuju u Valenciu. Messi i Adriano u ekipi.Samo da ne zavrsi kao Mr. Rotacija iz Manchestera
-
kory_galaktikos
#25510 Re: FC Barcelona
ja omalozavo neki trofej,gdje daj mi tu recenicu molim te...ok ako su tebi svi trofeji isti onda izvini molim te..i sta franco oko toga je ispisano barem 15 stranica na ovom forumu al dzaba jbg nisu svacije sposobnosti iste nekom treba vise da nesto skonta..
elem sta fali tim trofejima iz sesdesetih?? jel se igro fudbal ili rukomet,to isto kad bi ja reko jebo trofeje milana devedesetih a dje cu to nisam lud
al cim ti spominjes franca i stelenje meni je dosta,vidim koliko znas
ja sam ubjedjen da bi rosel i ostali dali sve za tih 5 lp i 10 la liga trofeja al nebitno nije ovo mjesto za toga
elem sta fali tim trofejima iz sesdesetih?? jel se igro fudbal ili rukomet,to isto kad bi ja reko jebo trofeje milana devedesetih a dje cu to nisam lud
al cim ti spominjes franca i stelenje meni je dosta,vidim koliko znas
ja sam ubjedjen da bi rosel i ostali dali sve za tih 5 lp i 10 la liga trofeja al nebitno nije ovo mjesto za toga
- skenderija04
#25511 Re: FC Barcelona
Prvi put da cujem da trener jedne ekipe kaze da ne idu jer ce igrati za reprezentaciju. Tip ima kvalitetnu furku, broje se minute nije vazno gdje se odradjuju. Ali danas je bio vise nego jasan kad je govorio o pojacanjima. Kaze hladno da je zatvorio ekipu jer je malo vremena za velike odluke, da vjeruje igracima ali da je januar vrlo blizu. Suptilna poruka, drugi bi rekli " recite im da se ne zajebaju"ascari wrote:Tajkic stvarno ima mudaskenderija04 wrote:Alexis i Xavi ne putuju u Valenciu. Messi i Adriano u ekipi.Samo da ne zavrsi kao Mr. Rotacija iz Manchestera
- skenderija04
#25512 Re: FC Barcelona
Ajde Kory, uzeli ste 4 LS i pet puta Roland Garroskory_galaktikos wrote:ja omalozavo neki trofej,gdje daj mi tu recenicu molim te...ok ako su tebi svi trofeji isti onda izvini molim te..i sta franco oko toga je ispisano barem 15 stranica na ovom forumu al dzaba jbg nisu svacije sposobnosti iste nekom treba vise da nesto skonta..
al cim ti spominjes franca i stelenje meni je dosta,vidim koliko znas![]()
-
fixer
#25513 Re: FC Barcelona
Reci nam kako ti je bilo zivit tad u Barceloni za vrijeme njega. Jeben zivot, ha? Jeste imali za zivot? Kako si tad isao na tekme Barce?kisni indijanac wrote:da nije bilo franca i njegove vladavine, real bi možda osvojio poneki kup, ne bi ni kup prvaka nikada, vjerovatno mu je spomenik podignut, ako nije, trebalo bi to što prije učiniti.....kory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
-
LSD
#25514 Re: FC Barcelona
Još ti samo fali onaj limitirani Fixer, da te tandemski podrži u ovim nebulozama i da opet napravite kompot od ove teme, po 279 put....hajde na temu Realu, pa tamo zagađujtekory_galaktikos wrote:ja omalozavo neki trofej,gdje daj mi tu recenicu molim te...ok ako su tebi svi trofeji isti onda izvini molim te..i sta franco oko toga je ispisano barem 15 stranica na ovom forumu al dzaba jbg nisu svacije sposobnosti iste nekom treba vise da nesto skonta..
Skenderija, koliko jer tacno ovo za Cardoza
-
fixer
#25515 Re: FC Barcelona
Ja limitiran, a lika svi opominju na forumu jer ne zna procitati.LSD wrote: Još ti samo fali onaj limitirani Fixer, da te tandemski podrži u ovim nebulozama i da opet napravite kompot od ove teme, po 279 put....hajde na temu Realu, pa tamo zagađujte
Skenderija, koliko jer tacno ovo za Cardozavidim vec par dana se provlace te price...ili je to samo šupljiranje
- skenderija04
#25516 Re: FC Barcelona
Tata rece prije 20 minuta da do januara nista, a u januaru haos 
- ascari
#25517 Re: FC Barcelona
Losa ti je zajebancija. Slicne stvari su se desavale i ovdje...fixer wrote:Reci nam kako ti je bilo zivit tad u Barceloni za vrijeme njega. Jeben zivot, ha? Jeste imali za zivot? Kako si tad isao na tekme Barce?kisni indijanac wrote:da nije bilo franca i njegove vladavine, real bi možda osvojio poneki kup, ne bi ni kup prvaka nikada, vjerovatno mu je spomenik podignut, ako nije, trebalo bi to što prije učiniti.....kory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
-
LSD
#25518 Re: FC Barcelona
hajd skini se više s neke stvari , bezobrazno si dosadan i naporan u forsiranju tog glupiranja....uozbilji se ili razgulifixer wrote:Ja limitiran, a lika svi opominju na forumu jer ne zna procitati.LSD wrote: Još ti samo fali onaj limitirani Fixer, da te tandemski podrži u ovim nebulozama i da opet napravite kompot od ove teme, po 279 put....hajde na temu Realu, pa tamo zagađujte
Skenderija, koliko jer tacno ovo za Cardozavidim vec par dana se provlace te price...ili je to samo šupljiranje
-
LSD
#25519 Re: FC Barcelona
baš bi mogao biti haos u januaru.... ima ih i za izaći iz klubaskenderija04 wrote:Tata rece prije 20 minuta da do januara nista, a u januaru haos
- kisni indijanac
#25520 Re: FC Barcelona
neuspješan oblik sarkazmafixer wrote:Reci nam kako ti je bilo zivit tad u Barceloni za vrijeme njega. Jeben zivot, ha? Jeste imali za zivot? Kako si tad isao na tekme Barce?kisni indijanac wrote:da nije bilo franca i njegove vladavine, real bi možda osvojio poneki kup, ne bi ni kup prvaka nikada, vjerovatno mu je spomenik podignut, ako nije, trebalo bi to što prije učiniti.....kory_galaktikos wrote:wow koja dominacija,barsa ima vise kupova superkupova bolja je nema sta,ti su bitni
edit...pokušaj sarkazma
Last edited by kisni indijanac on 31/08/2013 13:00, edited 1 time in total.
- skenderija04
#25521 Re: FC Barcelona
Pa neka pritegnu da ostanu. Mudro sa Tatine straneLSD wrote:baš bi mogao biti haos u januaru.... ima ih i za izaći iz klubaskenderija04 wrote:Tata rece prije 20 minuta da do januara nista, a u januaru haos
-
LSD
#25522 Re: FC Barcelona
slažem se....sad sam siguran da je Barca napravila dobar potez kad je dovela trenera sa strane - a ne nekog "vojnika kluba" kakvi su bili Pep ili Tito...to je bio dobar potez Rosella jer takav trener nema emocija ili simpatija prema nekim igracima, nije ih nekad trenirao u omladinskim selekcijama (kao Tito, Enrique ili Pep) i nece biti milostiv prema njima....igraci su kvarljiva roba, brzo se uobraze kad vide da ih trener gotivi.skenderija04 wrote:Pa neka pritegnu da ostanu. Mudro sa Tatine straneLSD wrote:baš bi mogao biti haos u januaru.... ima ih i za izaći iz klubaskenderija04 wrote:Tata rece prije 20 minuta da do januara nista, a u januaru haos
Zato je za Barcu (u ovoj fazi svojevrsne tranzicije) dobro što ih vodi covjek sa strane.
-
kory_galaktikos
#25523 Re: FC Barcelona
sto barsa nije osvajala taj tvoj roland garos,ispadali u predkolu ili sta...do prije 4-5 god nontigam forest bio trofejniji klub i sad oni nesto pffskenderija04 wrote:Ajde Kory, uzeli ste 4 LS i pet puta Roland Garroskory_galaktikos wrote:ja omalozavo neki trofej,gdje daj mi tu recenicu molim te...ok ako su tebi svi trofeji isti onda izvini molim te..i sta franco oko toga je ispisano barem 15 stranica na ovom forumu al dzaba jbg nisu svacije sposobnosti iste nekom treba vise da nesto skonta..
lsd-malo manje vrijedjat,ako nemas cime odgovorit na temu onda pst
- skenderija04
#25524 Re: FC Barcelona
To i ja kontam. U Barceloni trenutno dolazi do smjene sefovanja u svlacionici. Puyol i Xavi su na zalasku, Valdes ide a Iniesta nije lider. To su 4 kapittena. Na redu je ova generacija 87 Cesc,Pique,Messi, Alba koji je malo mladji. To treba posloziti a Tata je Argentinac i njima je bitna ta hijerarhija u svlacionici da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Nista minuli rad.
- skenderija04
#25525 Re: FC Barcelona
Pa nije Barca osvajala na zemljanim terenima. Vi ste kraljevi sljakekory_galaktikos wrote:sto barsa nije osvajala taj tvoj roland garos,ispadali u predkolu ili sta...do prije 4-5 god nontigam forest bio trofejniji klub i sad oni nesto pffskenderija04 wrote:Ajde Kory, uzeli ste 4 LS i pet puta Roland Garroskory_galaktikos wrote:ja omalozavo neki trofej,gdje daj mi tu recenicu molim te...ok ako su tebi svi trofeji isti onda izvini molim te..i sta franco oko toga je ispisano barem 15 stranica na ovom forumu al dzaba jbg nisu svacije sposobnosti iste nekom treba vise da nesto skonta..
lsd-malo manje vrijedjat,ako nemas cime odgovorit na temu onda pst