rekla je da su 200 m od kuce osumnjicenog, svako bi bio pod stresom blagim, mi sve to gledamo iz kucaIdemedosumom wrote:E moja novinarka. Broji li iko ove "dakle" ?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- sunceKOtepsija
#25501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
sahara1428
#25502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moraju da "melju" da popune prijenos...almir_tz wrote:A tek ova Jašareva, samo krene i valja, valja, valja...sahara1428 wrote:na N1 voditelj treba informaciju makar i nepotvrđenu...pa nek Ajla priča bajke sa DAKLE
- jao_situacije
#25503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
s tim da je ovo u nadležnosti državnog a ne kantonalnog, iako je teritorijalno nadležno kantonalno po objektu izvršenja nadležno je državnoFreamon Lester wrote:Onda sreca da se ubio. Oni bi ga svakako pustili na slobodu.jao_situacije wrote: to će tužilaštvo uraditi
- Baltazar_khan
#25504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pucano je dakle i na grasov autobus.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 51119002#3
Nekoliko minuta poslije ponoći odvezen je GRAS-ov autobus u koji je napadač također pucao, ali forenzičke ekipe i dalje detaljno pregledaju kladionicu Pet+.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 51119002#3
- sunceKOtepsija
#25505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
molim te nemoj bit degutantansupercali wrote:kod nas je kladionica institucija za kulturno uzdizanje kao sto je teatar na zapadu
eto i mi dobismo batacan ili kako se vec zove onaj teatar
-
sahara1428
#25506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moraju da "melju" da popune prijenos...almir_tz wrote:A tek ova Jašareva, samo krene i valja, valja, valja...sahara1428 wrote:na N1 voditelj treba informaciju makar i nepotvrđenu...pa nek Ajla priča bajke sa DAKLE
- undefined007
#25507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
#prayforgras
-
almir_tz
#25508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
Lahka vam zemlja Nedeljko i Almire
Pa ima li ijednog da se navukao na sport, rokenrol, strane jezike, balet, teatar, bilo šta drugo osim vjere?
- studiorum_tuzlaensis
#25509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa imenuj nam te ekstremne ako znaš živ bio, da ih izbjegavam kad sutra krenem na poso.Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
- Leons
#25510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prije koji dan ja otvorih temu o vehabijama da se raspravlja o tome zasto im broj raste i ima li razloga za brigu. Nazvase me islamofobom i saloncem.
- Capajebo
#25511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Onda izbjegavaj mene.studiorum_tuzlaensis wrote:Pa imenuj nam te ekstremne ako znaš živ bio, da ih izbjegavam kad sutra krenem na poso.Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
Znam ponekad doci i u Tuzlu, ali ne sekiraj se, javim ti kad budem htio pa nemoj izlaziti iz kuce
Last edited by Capajebo on 19/11/2015 00:48, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#25512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjera je medju jacim opijatima...almir_tz wrote:Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
Pa ima li ijednog da se navukao na sport, rokenrol, strane jezike, balet, teatar, bilo šta drugo osim vjere?
-
almir_tz
#25513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Džaba tebi, evo sad se bave i lingvistikom, oca, po njihovom, više ne smiješ nazivati tatom.studiorum_tuzlaensis wrote:Pa imenuj nam te ekstremne ako znaš živ bio, da ih izbjegavam kad sutra krenem na poso.Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
- Johnny071
#25514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dobro si proso mogli su ti rec i da si cetnikLeons wrote:Prije koji dan ja otvorih temu o vehabijama da se raspravlja o tome zasto im broj raste i ima li razloga za brigu. Nazvase me islamofobom i saloncem.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#25515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ih ja sam najebo momentalo i postao cetnik kad spomenuh izvor zla u Sarajevu dzamiju Kralja Fahda!!Leons wrote:Prije koji dan ja otvorih temu o vehabijama da se raspravlja o tome zasto im broj raste i ima li razloga za brigu. Nazvase me islamofobom i saloncem.
-
Ferid Avdic
#25516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerovatno da ima,ali ovi sto idu u komune se mahom okrecu vjeri ,samo sto neki vjeru dozivljavaju previse ekstremnoalmir_tz wrote:Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
- studiorum_tuzlaensis
#25517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko kaže da imam ikakve veze sa Tuzlom.Capajebo wrote: Onda izbjegavaj mene.
Znam ponekad doci i u Tuzlu, ali ne sekiraj se, javim ti kad budem htio pa nemoj izlaziti iz kuce
Nisam znao da ima ekstremnih na forumu.
-
almir_tz
#25518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Evo i Zvizde na N1: "Razlog našeg sastanka..." Pa jebote!!!
- Capajebo
#25519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidim u nicku tz. A jebiga, svacega ima na forumustudiorum_tuzlaensis wrote:Ko kaže da imam ikakve veze sa Tuzlom.Capajebo wrote: Onda izbjegavaj mene.
Znam ponekad doci i u Tuzlu, ali ne sekiraj se, javim ti kad budem htio pa nemoj izlaziti iz kuce![]()
Nisam znao da ima ekstremnih na forumu.
- jao_situacije
#25520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa i jeste izvor vehabizma ali bolje da znamo gdje im je centar nego da nagađamo jer da je do ovih naših službi...hrasno38 wrote:Ih ja sam najebo momentalo i postao cetnik kad spomenuh izvor zla u Sarajevu dzamiju Kralja Fahda!!Leons wrote:Prije koji dan ja otvorih temu o vehabijama da se raspravlja o tome zasto im broj raste i ima li razloga za brigu. Nazvase me islamofobom i saloncem.
- Johnny071
#25521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
prevod zvizdiceveve izjave: teroristicki napad, dizanje nivoa sigurnosti, pred priprema za vanredno stanje.
aferim
aferim
- It_is_a_Leclerc
#25522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nema.almir_tz wrote:Ferid Avdic wrote:U naselju u kojem zivim znam puno momaka koji su bili nakaceni na gudru,skinuli se okrenuli se vjeri i poptpuno regularni momci,a ima i ovih "ekstremnih ",vjerovatno je i ovaj jad bio jedan od takvih,nafurant...U Islamu nigdje nije dozvoljeno ubijanje ljudi,tako da ovo nema ama bas nikakve veze sa Islamom...
Nažalost, radi se o vrlo unosnom "biznisu", gdje se osobama problematične prošlosti nudi novac, pomaže u pronalasku posla, ženidbi i slično, a sve u zamjenu za odanost ideologiji. Evo, ovaj što je ovo napravio je, prema izjavama komšije, upravo to - bivši narkoman kojeg je, sudeći po tome da mu je zet vehabija, "liječio" neki njihov "šejh" i od takve - mentalno labilne osobe - napravio tempiranu bombu.
Ljudi uopšte ne razumiju koje je nivoe ovo dostiglo. Odite malo češće u džamiju i posmatrajte neke od njih. 3-4 puta se kurtoazno poselamite u džamiji, i već sljedeći put ide "pozivnica" za "edukativnu tribinu", pričica o tome kako bi trebalo klanjati samo malo drugačije ili eventualno prigodna knjiga.
Bio, vidio, doživio.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#25523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zvizdic ponovio ono sto sam i ja ovdje napisao .....malte ne od rijeci do rijeci...ovo je pucanje na drzavu a ne bilo kakav zlocin!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#25524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zvizdic nista nije rekao. Ocekivano.
- kloniran
#25525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ces dokazati da je neko vehabija?animals wrote:Jedno mi nije jasno..
sta je da je u pitanju, zasto se odmah forumasi podjele na one za koje je ovo
teroristicki napad i na one koje to ne moze nikako biti..
ubijena su dva vojnika, a ubica nije Bosnjacki narod, niti Bosanski..
samo jedna suluda osoba..i mozda je vehabija a mozda i nije..
sacekajmo rezultate istrage..
a ako se ustvrdi da jeste, onda ih treba ocistiti ...
Kad krene to ciscenje onda i ja mogu reci da si ti vehabija (u slucaju da si musliman), il komsija koji me ne voli moze reci da sam ja vehabija, ili bi svi trebali biti vehabije pa da se rahat pocistimo.
Nekako mi to vuce na onu cetnicku u ratu, bitno je da je osunecen.