dale cooper wrote:
Tačnije pokušavao. Odustao nakon što je Ridley snimio Prometheusa, koji je reciklirao dio plota iz mountains of madness.
ne šušam te
on snima on snimaaaa
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:
Tačnije pokušavao. Odustao nakon što je Ridley snimio Prometheusa, koji je reciklirao dio plota iz mountains of madness.
Hah, kome pričaš, mene je redovno ostavljao u ubjeđenju da sam glup ko točak. Pa po tri puta za redom knjigu čitam...Bloo wrote:mada ga je teško čitati na engleskomSpiritCrusher wrote:
Nije teško nego, da izvineš, jebeno i to pravo. Valja ono ludilo prenijeti na ekran.nikad kraja rečenici krležijanskoj
znala sam mu mater spomenut u mountains of madness
kad smo kod toga, navodno guillermo del toro ih pokusava snimiti
Ma i ja bih volio. Treba nam više kvalitetnih Lovecraftovih ekranizacija.Bloo wrote:dale cooper wrote:
Tačnije pokušavao. Odustao nakon što je Ridley snimio Prometheusa, koji je reciklirao dio plota iz mountains of madness.![]()
ne šušam te
on snima on snimaaaa
Ne kontam. Što će odustajat zbog onog smeća?dale cooper wrote:Tačnije pokušavao. Odustao nakon što je Ridley snimio Prometheusa, koji je reciklirao dio plota iz mountains of madness.Bloo wrote:mada ga je teško čitati na engleskomSpiritCrusher wrote:
Nije teško nego, da izvineš, jebeno i to pravo. Valja ono ludilo prenijeti na ekran.nikad kraja rečenici krležijanskoj
znala sam mu mater spomenut u mountains of madness
kad smo kod toga, navodno guillermo del toro ih pokusava snimiti
Ne znam. Vjerovatno mu ohladilo zbog mogućih usporedbi i činjenici da bi projekt navodno bio preskup.SpiritCrusher wrote:Ne kontam. Što će odustajat zbog onog smeća?dale cooper wrote:
mozda su se povukli investitori?SpiritCrusher wrote:
Ne kontam. Što će odustajat zbog onog smeća?
mada iskreno kako bi prošao u kinima?dale cooper wrote:Ne znam. Vjerovatno mu ohladilo zbog mogućih usporedbi i činjenici da bi projekt navodno bio preskup.SpiritCrusher wrote:Ne kontam. Što će odustajat zbog onog smeća?dale cooper wrote:
Ali ima nekih glasina da bi mogao pokušati prodati koncept filmskim studijima još jednom.
Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma
ima par kratkometraznig crtanih moutains of madness i nisu losi..cak i strip, i thinkSpiritCrusher wrote:Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma
Crtani? To može valjat samo ako su japanci radili.Bloo wrote:ima par kratkometraznig crtanih moutains of madness i nisu losi..cak i strip, i thinkSpiritCrusher wrote:Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma
ček da se zarovinjamSpiritCrusher wrote:
Fakat, daj neki dobar da probam naći.
ovaj je onako.. ne mogu da nadem drugi...mozda je to bio stripBloo wrote:ček da se zarovinjamSpiritCrusher wrote:
Fakat, daj neki dobar da probam naći.
Bloo wrote:ovaj je onako.. ne mogu da nadem drugi...mozda je to bio stripBloo wrote:ček da se zarovinjamSpiritCrusher wrote:
Fakat, daj neki dobar da probam naći.![]()
i evo ti za laku nocSpiritCrusher wrote:
Uuu "Cthulhu films presents:" ovi moraju još stvari imat. E miran sam za večeras, fala sestro.
haaahahahahahahBloo wrote:i evo ti za laku nocSpiritCrusher wrote:
Uuu "Cthulhu films presents:" ovi moraju još stvari imat. E miran sam za večeras, fala sestro.
SpiritCrusher wrote:Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma
mozda neki intro epizoda sa kompletnim univerzumomdale cooper wrote:SpiritCrusher wrote:Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma![]()
Serija bi bila najbolje rješenje, jer potrebno je vremena da se gledaoci recimo uvedu u kompletnu cthulhu mitologiju.
Ne mogu da vjerujem da još niko nije ni pokušao. Eeee kad sam konj pa nisam škole učio kad mi je mater govorila, sad bi mogao seriju napisat i postat slavan.dale cooper wrote:SpiritCrusher wrote:Bi, garant. Možda bi serija bila bolje riješenje...Bloo wrote:mislim da bi film bio velika propast u kinima, sve i da je vrhunski, jer bi zahtijevao poznavanje lovecraftijanskog univerzuma![]()
Serija bi bila najbolje rješenje, jer potrebno je vremena da se gledaoci recimo uvedu u kompletnu cthulhu mitologiju.
znas na pocetku whisperer in the darkness priče kako se opisuju mi-goovi:SpiritCrusher wrote:
Bloo, otkud ti zoidberg pade na pamet.