Federalna televizija
Moderator: anex
- novi.dan.nova.nafaka
#2551 Re: Federalna televizija
Kad uporediš vijesti na Al-Jazeera Balkans i ovim našim domaćim servisima smuči ti se. Razlika je nebo i zemlja...
- bariton
#2552 Re: Federalna televizija
i na džeziri ima likova od kojih me fata muka i agonija.novi.dan.nova.nafaka wrote:Kad uporediš vijesti na Al-Jazeera Balkans i ovim našim domaćim servisima smuči ti se. Razlika je nebo i zemlja...
čak razmišljam i o ispijanju esencije
krenuću od one papanke Kurić-Pribinja.
zapitaj se malo koliko su duboki kanali kanalizacije kojima se ona uhljebila tu.
žena lošeg muzičara.
i još neki...
jel onaj ćelo iz Visokog na džeziri?
mustafa....sportski sektor.....prosječan je novinar i spiker....al tu igra neki drugi kec.
otkud oni Rondić na džeziri.
za Rondića je Almira Huseinović novinarka sa dna kace.
dakle super.
rondić se meni osobno za Igmana TV ubio....
'ta će on.
na ostrvu?????
svaki put kad vidim rondića i pribinjušu hraknem na ekran....
poslije mi mrsko otrat'
al uradim to.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
kakavdanakneiskustvu
#2553 Re: Federalna televizija
šta kurić-pribinja radi na al džaziri,nisam je nikad vidio da vodi neku emisiju
- bariton
#2554 Re: Federalna televizija
ona je kao djevojčica bila jako živa.kakavdanakneiskustvu wrote:šta kurić-pribinja radi na al džaziri,nisam je nikad vidio da vodi neku emisiju
stalno je igrala gume i vrtila hulahop.
ona je na toj televiziji lutajuća reporterka.
pretežno šalje raporte sa Bliskog Istoka.
tamo je cijene zbog BUDIMO REALNI ljepote i onih tangica kojima je pokrila kosu.
ti tamo lokalni šejhovi, emiri, naftni magnati bi dali imetak da joj ga daju...intervju mislim.
-
StupskaBitanga
#2555 Re: Federalna televizija
Repriza reprizeFederalna televizija u srijedu, 15. maja započinje emitiranje hrvatske igrane serije Bitange i princeze.
-
ZPP
#2556 Re: Federalna televizija
Neka je repriza reprizine reprize, kad je dobra serija koja se uvijek može gledatiStupskaBitanga wrote:Repriza reprizeFederalna televizija u srijedu, 15. maja započinje emitiranje hrvatske igrane serije Bitange i princeze.
Bolje i to nego Larini izbori, Sulejmani, i ostale gluposti...
-
kakavdanakneiskustvu
#2557 Re: Federalna televizija
ZPP wrote:Neka je repriza reprizine reprize, kad je dobra serija koja se uvijek može gledatiStupskaBitanga wrote:Repriza reprizeFederalna televizija u srijedu, 15. maja započinje emitiranje hrvatske igrane serije Bitange i princeze.![]()
Bolje i to nego Larini izbori, Sulejmani, i ostale gluposti...
i to što kažeš,jedna od najboljih ex yu serija
- Veljko_Lukic
#2558 Re: Federalna televizija
Naime pošto nam ponudise "digitalizaciju" i "sve u jedan sahan" uslugu, moje domaćinstvo pretplati se na MojaTV.
I uvođenje te agonije je prošlo uz štele, poneku reklamaciju etc.etc. - međutim nema više TV pretplate, nema fiksnog sa geo. numeracijom.
Zvao sam više puta njih na TV da vidim da NASTAVIM - da dobro ste procitali, da nastavim da plaćam pretplatu, i kakve su mi opcije, hoćel baba doć onaj inkasant etc.etc - i ganjali smo se s njima 4-5 mjeseci, kao da ih moje pare i ne zanimaju ( zato i ne znam sto se zale da im je slaba naplata, mislim to je ono zadnji papanluk s njihove strane. )
I došao nam je inkasant, i poceo naplacivati tek nakon SEDAM mjeseci cekanja. I sve u redu uzeo hadzija pare, dobli mi potvrde etc.etc.
Kad sa ulaskom u Novu 2013, došo neki harambaša novi njihov, vidio ker svezan,a kratak lanac, navalio na vrata ko sarulja na ogradu, kaze: " Mi sa TELEVIZIJE imamo ove podatke, Vi ste prešli na MojaTV, pa da vidimo za pretplatu, valja to platit."
Ja izaso iz kotlovnice i stojim onako sa sikirom u ruci, 120 kg a nisam ni debo´ sto bi reko Josip Pejakovic i kontam dal da ga na licu mjesta "nasikiram" il samo da ga ošinem međ rogove pa nek mu kupe lijepe ćefine. Sva sreća vidio je jaro da neće bit sve u redu pa se prešalto na "gospodine" , a ja sam u sebi drobio sve pa i dan kad pređosmo u gospodu.
Mene sada zanima - Da li se i vama nesto slicno desilo, vi koji koristite Mojatv ?
Ko je FTV dao spisak korisnika MojaTV usluge, i da li imaju oni pravo na to - da tako se prosipaju nasim podacima?
Kako je najbolje da ih sasjecemo u ovom, jer skoro sam siguran da ne smiju tako razmjenjivati podatke!
I uvođenje te agonije je prošlo uz štele, poneku reklamaciju etc.etc. - međutim nema više TV pretplate, nema fiksnog sa geo. numeracijom.
Zvao sam više puta njih na TV da vidim da NASTAVIM - da dobro ste procitali, da nastavim da plaćam pretplatu, i kakve su mi opcije, hoćel baba doć onaj inkasant etc.etc - i ganjali smo se s njima 4-5 mjeseci, kao da ih moje pare i ne zanimaju ( zato i ne znam sto se zale da im je slaba naplata, mislim to je ono zadnji papanluk s njihove strane. )
I došao nam je inkasant, i poceo naplacivati tek nakon SEDAM mjeseci cekanja. I sve u redu uzeo hadzija pare, dobli mi potvrde etc.etc.
Kad sa ulaskom u Novu 2013, došo neki harambaša novi njihov, vidio ker svezan,a kratak lanac, navalio na vrata ko sarulja na ogradu, kaze: " Mi sa TELEVIZIJE imamo ove podatke, Vi ste prešli na MojaTV, pa da vidimo za pretplatu, valja to platit."
Ja izaso iz kotlovnice i stojim onako sa sikirom u ruci, 120 kg a nisam ni debo´ sto bi reko Josip Pejakovic i kontam dal da ga na licu mjesta "nasikiram" il samo da ga ošinem međ rogove pa nek mu kupe lijepe ćefine. Sva sreća vidio je jaro da neće bit sve u redu pa se prešalto na "gospodine" , a ja sam u sebi drobio sve pa i dan kad pređosmo u gospodu.
Mene sada zanima - Da li se i vama nesto slicno desilo, vi koji koristite Mojatv ?
Ko je FTV dao spisak korisnika MojaTV usluge, i da li imaju oni pravo na to - da tako se prosipaju nasim podacima?
Kako je najbolje da ih sasjecemo u ovom, jer skoro sam siguran da ne smiju tako razmjenjivati podatke!
- Andreja Kežman
#2559 Re: Federalna televizija
Kao da sam ja pisao ovaj postbariton wrote:i na džeziri ima likova od kojih me fata muka i agonija.novi.dan.nova.nafaka wrote:Kad uporediš vijesti na Al-Jazeera Balkans i ovim našim domaćim servisima smuči ti se. Razlika je nebo i zemlja...
čak razmišljam i o ispijanju esencije![]()
krenuću od one papanke Kurić-Pribinja.
zapitaj se malo koliko su duboki kanali kanalizacije kojima se ona uhljebila tu.
žena lošeg muzičara.
i još neki...
jel onaj ćelo iz Visokog na džeziri?
mustafa....sportski sektor.....prosječan je novinar i spiker....al tu igra neki drugi kec.
otkud oni Rondić na džeziri.
za Rondića je Almira Huseinović novinarka sa dna kace.
dakle super.
rondić se meni osobno za Igmana TV ubio....
'ta će on.
na ostrvu?????
svaki put kad vidim rondića i pribinjušu hraknem na ekran....
poslije mi mrsko otrat'
al uradim to.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- bariton
#2560 Re: Federalna televizija
nadreality show.
odavno nisam vidio smewtnje na TV-u.
znate ono kad pada snijeg na ekranu.
one crno bijele tačkice.
pitam se....
da li je padanje snijega (smetnje) više jadno od Nadreality showa FTV-a.
ne....
nadreality show je ispod smetnji (padanja snijega) na ekranu.
dno dna od dna.
u Našem jeziku ne postoji riječ koja bi opisala svu tu negativnost koja bljuje iz Nadreality show-a.
al evo recimo ....MIZERIJA...bi bila kul riječ.
(sad mi mrsko tražit onu ikonu sa povraćanjem)
odavno nisam vidio smewtnje na TV-u.
znate ono kad pada snijeg na ekranu.
one crno bijele tačkice.
pitam se....
da li je padanje snijega (smetnje) više jadno od Nadreality showa FTV-a.
ne....
nadreality show je ispod smetnji (padanja snijega) na ekranu.
dno dna od dna.
u Našem jeziku ne postoji riječ koja bi opisala svu tu negativnost koja bljuje iz Nadreality show-a.
al evo recimo ....MIZERIJA...bi bila kul riječ.
(sad mi mrsko tražit onu ikonu sa povraćanjem)
- salihamidžić 20
-
vrbas1979
#2562 Re: Federalna televizija
Mahaluština i žutilo. Ne znam što si uopšte postavio ovaj link i reklamirao stranicusalihamidžić 20 wrote:http://doznajemo.com/2013/05/20/kontrov ... -na-obn-u/
Bakir Hadžiomerović haman seli na OBN.
- salihamidžić 20
#2563 Re: Federalna televizija
Moržda i nije samo puko mahalanje možda tu stvarno ima nešto, a ako je istina i 60minuta se ponovo počne emitovati al sada na OBN mislim da "to nebi bilo to" jer se raja zasitila te nejgove priče.
-
StupskaBitanga
#2564 Re: Federalna televizija
Fahro je glavna zvjerka na OBN a ako Bakir preleti znači da ga je Fahro doveo
- akcid
#2565 Re: Federalna televizija
Upravo gledam FTV - "Odgovorite ljudima", sa temom Ustavne promjene u FBiH. Na uglu ekrana piše da emisija ide "uživo", ali kad gledam kako gosti pomiču usnama i slušam njihov glas, stičem dojam da je emisija snimljena prije, da je "playback".
Imam li pravo, da li FTV laže gledaoce?
Imam li pravo, da li FTV laže gledaoce?
- Better Man
#2566 Re: Federalna televizija
Vjerovatno je ton brži od slike ili je slika brža od tona.
- akcid
#2567 Re: Federalna televizija
Better Man wrote:Vjerovatno je ton brži od slike ili je slika brža od tona.
Nije, emisija je snimljena prije, nije išla "uživo", kako je prikazano na ekranu, i tel. pozivi gledaoca nisu stvarni, već dirigovani, kreirani po želji i uputama gostiju
Ova FTV svakim danom pobija svoje postojanje. Jedno pozitivno na njoj je emitiranje partizanskih filmova
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2568 Re: Federalna televizija
Dnevnik , 23.05.2013
(parafraze)
Almira Huseinović : Za kraj , šta mislite o slučaju prisluškivanja kolege Avde Avdića ?
Valentin Inzko : Kakav slučaj , koji slučaj nisam uopšte informisan....

(parafraze)
Almira Huseinović : Za kraj , šta mislite o slučaju prisluškivanja kolege Avde Avdića ?
Valentin Inzko : Kakav slučaj , koji slučaj nisam uopšte informisan....
-
vrbas1979
#2569 Re: Federalna televizija
Budite fer pa ma razuvjerite, odnosno kazite mi da sanjam... da li sam imao priliku gledati film "Bitka na Sutjesci" prije 10-ak dana na FTV i ponovno veceras?
-
kakavdanakneiskustvu
#2570 Re: Federalna televizija
vrbas1979 wrote:Budite fer pa ma razuvjerite, odnosno kazite mi da sanjam... da li sam imao priliku gledati film "Bitka na Sutjesci" prije 10-ak dana na FTV i ponovno veceras?
i meni se čini da se to desilo
-
Mr. Brightside
#2571 Re: Federalna televizija
mislim da je prošle hefte bila Sutjeska al' u epizodama

- akcid
#2572 Re: Federalna televizija
vrbas1979 wrote:Budite fer pa ma razuvjerite, odnosno kazite mi da sanjam... da li sam imao priliku gledati film "Bitka na Sutjesci" prije 10-ak dana na FTV i ponovno veceras?
Fašisti moraju dobro upoznati svaki svoj poraz
- jasko_ba
#2573 Re: Federalna televizija
Ne gledam federalnu, al ono nikako! pa jel moguce da jos uvijek pustaju partizanske filmove?
Ovo je postalo morbidno

Ovo je postalo morbidno
-
kakavdanakneiskustvu
#2574 Re: Federalna televizija
jasko_ba wrote:Ne gledam federalnu, al ono nikako! pa jel moguce da jos uvijek pustaju partizanske filmove?
Ovo je postalo morbidno![]()
svaku noć
-
VjecitiStudent
#2575 Re: Federalna televizija
To su prije svega besplatni filmovi, kojima oni formalno ispunjavaju zakonske obaveze u pogledu emitovanja domaćeg programa.jasko_ba wrote:Ne gledam federalnu, al ono nikako! pa jel moguce da jos uvijek pustaju partizanske filmove?
Ovo je postalo morbidno![]()