i da ne bude smijesno???alchak.ba wrote:.... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
#2551 Re: Vasa najgora date iskustva :P
- astrid
#2552 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Je li vratilaaa autoalchak.ba wrote:evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2553 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jesi imo vozački sa 17 
- alchak.ba
#2554 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cekala me ispred kuce sa autom. Nisam imao vozacku al sam znao vozit
- alchak.ba
#2556 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Svi mi se samo smiju 
- jazzer
#2557 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovu temu je davno trebalo preimenovati u '''ajmo srat, sviju vam''.
@alchak.ba
Ti neku curu odavno simpatises, pa ti ''pala na um'' i, ni manje ni vise nego do Brusa. I sa svojih
17 godina (dok bi ostali, normalni 17godisnjaci jebali muhu u letu a ne djevojku), odbijes sex, ostavis joj auto (ona je valjda starija, ima polozeno) i pjeske s Brusa kuci.
'ajd ponovo alcace, mozes ti bolje od ovoga
@alchak.ba
Ti neku curu odavno simpatises, pa ti ''pala na um'' i, ni manje ni vise nego do Brusa. I sa svojih
17 godina (dok bi ostali, normalni 17godisnjaci jebali muhu u letu a ne djevojku), odbijes sex, ostavis joj auto (ona je valjda starija, ima polozeno) i pjeske s Brusa kuci.
- alchak.ba
#2558 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ejh. Pa da me shvatite ozbiljno
-
rookfash
#2559 Re: Vasa najgora date iskustva :P
alchak.ba wrote:Moram da napravim uvod da bi me shvatili.....
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....
e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
- Joker88
#2560 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hajd, mogla bi proci prica da nije bilo tog dijela gdje ti pjeske ides kucialchak.ba wrote: e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
- alchak.ba
#2561 Re: Vasa najgora date iskustva :P
haj sto sam pjeske isao kuci, nego sto sam pokiso'Joker88 wrote:Hajd, mogla bi proci prica da nije bilo tog dijela gdje ti pjeske ides kucialchak.ba wrote: e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
to je meni
-
Johnny_x
#2562 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jos ako znas nabrojat sastav iz neporazene sezone 2003/04, mogu da te smatram za savšenom ženom.pirgica wrote:Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelamoda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
ali opet, preko tih prijatelja sam saznala da misli kako sam slatka i simpa pa...jedino ako ga je iznerviralo to što pobogu volim muziku, redovno idem u kino i navijam za Arsenal
i naravno, oblacim se kao prostitutka
- Ady88
#2563 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa vidis da se zahebaje, ovo je kopirani tekst, staro, samo malo izmijenio likove i mjesto radnjejazzer wrote:Ovu temu je davno trebalo preimenovati u '''ajmo srat, sviju vam''.
@alchak.ba
-
Heller
#2564 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Za pirgicu
- pirgica
#2565 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I to je dovoljno? MaJohnny_x wrote:Jos ako znas nabrojat sastav iz neporazene sezone 2003/04, mogu da te smatram za savšenom ženom.pirgica wrote:Hahahahahaha, prije će biti da mu se BAŠ nisam svidjelamoda56 wrote:mozda mu se nisi svidjela pa se pravio lud![]()
ali opet, preko tih prijatelja sam saznala da misli kako sam slatka i simpa pa...jedino ako ga je iznerviralo to što pobogu volim muziku, redovno idem u kino i navijam za Arsenal
i naravno, oblacim se kao prostitutka
-
voltamper
#2566 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Joj lika i price mu blijede e svaka cast...
- pirmin
#2567 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
(jovo, 8. septembar 2012 22:06)
- mostarka_90
#2568 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jedan je lik pjevao umjesto ' plači brezo bijela' --- 'plači bRez odijela 'pirmin wrote:ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
dusa draga
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Astrix
#2570 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
Najbolji post definitivno, nasmijao me do suza
- Janjicar
#2571 Re: Vasa najgora date iskustva :P
HahahaAstrix wrote:ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
Najbolji post definitivno, nasmijao me do suza![]()
![]()
-
A1B
- Zatamnjena stakla
#2573 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pirmin wrote:ja sam vozac gradskog busa,i jednom prilikom sam bio ubedjen da nema nikoga u busu,i pocnem da pevam"placi brezo bela,otisla je danijela" i to na sav glas ko magarac a inace nemam veze sa pevanjem..I posle par minuta,prilazi mi tip koji je sedeo iza mene,zato ga nisam ni primetio i kaze:"brate jebes je ima i drugih riba".....
Kralj
- Zatamnjena stakla
#2574 Re: Vasa najgora date iskustva :P
U životu se nisam više ismij'obrad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
- Logovan
#2575 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nema šanse da neko ima gore "date iskustvo".Sorel wrote:U životu se nisam više ismij'obrad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???