Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valjda je ovo znak da od Dzeke nema nista. Nema Borusija taj luksuz da trosi veliku lovu na dva spica.
Izjavili su da ce dovesti jos jednog napadaca.
Prolaz je prokockan jos u madridu gdje nisu dobro igrali, mada nije ni bilo lewe. Kad se igra vani, treba se zabiti bar jedan gol koji je od velike vaznosti, tako da nije uredu sve svaliti na mikija, koji i nije iskoristio prilike koje je imao, ali takav je fudbal. Nadam se da ce iduce sezone bolje izgledati pred golom, sve ostalo je uredu.
svi u napad wrote:Zaista mi je zao sto ne prodjose. Kao sto Samo Zeljo (izvini lakse mi napisati jarane )na drugom podforumu napisa i ja bih volio da su Borusija (pored Atletika Bilbao moj omiljeni klub) i PSG prosli dalje (oni engleski grmalji samo na fiziku i frljoke prolaze). Veella bit ce bolje. Glavu gore jer smo ipak pokazali da igramo najljepse od svih i da ljubav prema klubu znaci vise od silnih miliona. Pogledaj koliko kostaju tj. koliko su vrijedni na papiru ovi drugi klubovi u odnosu na nas. Covjek mora biti ponosan na igrace i trenera. Idemo dalje.
Citajuci tvoj post sav sam se najezio...
Svaka cast na komentaru
Vidim puno navijaca bayerna na temi i pisu sve najbolje o mom BVB-u
Kako cu ja sad kakiti protiv bayerna, nema smisla jel de odigrajte ko mi i skidam kapu odma
Hvala na lijepim rijecima, zasluzili smo to...
veella wrote:Vidim puno navijaca bayerna na temi i pisu sve najbolje o mom BVB-u
Kako cu ja sad kakiti protiv bayerna, nema smisla jel de odigrajte ko mi i skidam kapu odma
Hvala na lijepim rijecima, zasluzili smo to...
E jebi ga, cuj Ramos... Mislim fin je on igrac, ali za Herthe, Hannovera i tako tih ekipica. Ne mozes ti ba dovesti spica iz Herthe i da ti bude udarna snaga za Bundesligu i Ligu prvaka.
Nista ne uce iz svojih gresaka, a spominju da ce nekakve milione potrositi na ljeto.
BHF_Manijak wrote:E jebi ga, cuj Ramos... Mislim fin je on igrac, ali za Herthe, Hannovera i tako tih ekipica. Ne mozes ti ba dovesti spica iz Herthe i da ti bude udarna snaga za Bundesligu i Ligu prvaka.
Nista ne uce iz svojih gresaka, a spominju da ce nekakve milione potrositi na ljeto.
Pa ni Lewandowski nije bio odmah dobar igrac. Bio zamjena Barriosu. Kada se ovaj povrijedio pokazao sta zna i Barrios ostao na klupi iako je bio jako dobar napadac.
Mislim da ce manje pogrijesit sa njim nego sto su pogrijesili sa Aubemayangom ili Mikijem
Slazem se. Rekoh neki dan, OK Bayern kupuje, ali ne mogu imati 400 igraca u rosteru. Mogu dovesti 2-3 iz lige maksimalno, a ti onda pokupujes ostalo sto extra vrijedi, a nije da nema igraca. Al' cuj Ramos.
Sto eto ne dovedose onog malog Gintera u odbranu? Neko mrtvog Sokratisa. I tako tih jos talenata, pa Goretzku?
A eto koliko to imena igraca nista ne znaci ako neko zna igrat lopte (i naravno ako je dovoljno nabrijan ). Sinoc gledam sastav dortmunda kad su poceli i reko vidi budalice sta je izveo, friedricha, jojica, kircha, durma (ne znam jel schmelzer jos van) reko pomirio se da nema nade. Kad ono bum, prvo poluvrijrme 2:0 sa ovim sastavom. Pa samo zato bi im se svaki gol trebao brojati x2 . Jos jednom svaka im cast, sa onim sastavom onako ubiti real.
BHF_Manijak wrote:Slazem se. Rekoh neki dan, OK Bayern kupuje, ali ne mogu imati 400 igraca u rosteru. Mogu dovesti 2-3 iz lige maksimalno, a ti onda pokupujes ostalo sto extra vrijedi, a nije da nema igraca. Al' cuj Ramos.
Sto eto ne dovedose onog malog Gintera u odbranu? Neko mrtvog Sokratisa. I tako tih jos talenata, pa Goretzku?
BHF_Manijak wrote:E jebi ga, cuj Ramos... Mislim fin je on igrac, ali za Herthe, Hannovera i tako tih ekipica. Ne mozes ti ba dovesti spica iz Herthe i da ti bude udarna snaga za Bundesligu i Ligu prvaka.
vjerovatno ce uzeti kagawu, sahina kupiti skroz i jos neki nedokazani napadac kao naprimjer volland umjesto da kupe gintera, dzeku, calhanoglua i mujdzu.
vjerovatno ce uzeti kagawu, sahina kupiti skroz i jos neki nedokazani napadac kao naprimjer volland umjesto da kupe gintera, dzeku, calhanoglua i mujdzu.
vicious wrote:Čini mi se da je Ginter u kombinaciji za ljeto. A nije Sokrat tako loš, doduše bio je predviđen samo kao back up, ali povrede uciniše svoje.
I Gladbach ganja Gintera. Do malog je gdje ce. U jednu jedinu ili "falsche".
Evo jedno pitanje koje mi ne da mira.
Sinoc je bila jedna akcija, tacnije kontra dortmunda, i to u drugom poluvremenu. Miki je imao loptu i isli su 3 na 3 (tako nekako). Elem, negdje na sredini xabi alonso ga faulira, al ono bas, i nije za to dobio zuti (a imao je vec zuti). Ne znam, gledao sam sudiju i bas mi se cinilo kao da vaga dal da da zuti, a po svin pravilima mora jer je u jednu ruku bio start za zutog a u drugu bio je takticki prekrsaj. Sad kako je uspio da odluci da ne da zuti meni nije jasno pa bih molio ako se neko sjeca ove situacije da mi objasni kako je moguce da nije nista dao.
sa fontela
Last edited by fatality on 10/04/2014 08:47, edited 1 time in total.
MOSALJOZE wrote:Jest trebao biti žuti,tj isključenje za Alonsa.
Al se bas vidjelo na sudiji kao zna da bi trebao dati zuti ali se boji da ga kasnije ne budu prozivali kako je izbacio real i odlucio se protiv (pravila).
MOSALJOZE wrote:Jest trebao biti žuti,tj isključenje za Alonsa.
Al se bas vidjelo na sudiji kao zna da bi trebao dati zuti ali se boji da ga kasnije ne budu prozivali kako je izbacio real i odlucio se protiv (pravila).
sa fontela
sudija je debelo pomogao realu, sad svjesno ili nesvjesno ne znam ali vamo svira odmah penal za real a tamo se zajebaje kako hoce..kruna svega je bila smijesna nadoknada od 2min..sudija nije kriv za ispadanje ali je jako los bio.
I u 2-3 navrata nije svirao čiste faulove na Reusu oko 16m, ali je jedva dočekao da mu da žuti za ono simuliranje (doduše opravdano)
Ili ona scena iz prvog poluvremena u šesnaestercu Reala, kad je Ramos rukom opalio Lewandowskog preko zuba, ovaj pao, a onda sudija svira slobodan udarac za Real, a žuti karton za Ramosa valjda zbog tersanja
Sve u svemu, Slovenac je bio užasan.