BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Full_Force_86
#2551 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Kad igraju ove nase zvijezde protiv Rumunije?
-
chsk
#2552 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne kontam što shvatate skandiranje serbia kao provokaciju, ja mislim samo da im pružaju podršku zbog poraza od Južne Koreje.
-
lider
#2553 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Bitno je da igra Đekson, nema veze sto dodje na prijateljske samo kad mu se digne
Pape nije trener niti ce ikad biti.
Pape nije trener niti ce ikad biti.
- madFlava
#2554 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Na pocetku sam govorio Safet Sajo nije za trenera BiH,ali eto
Kad gledam ovu nesto reprezentaciju zlo mi dode, aj' to sto su igraci tromi,aj'to sto nemamo igre nikakve,aj'to sto nemamo ambicija da napadamo dok ne primimo 2 gola,aj'to sto nam je odbrana s mislima na Marsu,aj'to sto dadnu dva ista gola,aj'to sto je Dzeko = Didier Drogba i aj'to sto me neko nafuro da nam je repka "odlicna" ,iii aj'to sto nam je televizija u paleolitu pola utakmice listaju one reklame sto ne vidis od njih pola fudbalskog terena
Molim Komitet za Normalizaciju da nam normalizuje reprezentaciju i po mogucnosti televiziju

Molim Komitet za Normalizaciju da nam normalizuje reprezentaciju i po mogucnosti televiziju
- oldschool
#2555 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Loše, srećom nisam ništa ni očekivao, kao 11 staklenih figurica, strah ih duela, bilo čega. Rahimić je odavno za penzije, ne može više ganjati, osim prekršaja, jedino može nakon primanja odmah nekome dati loptu, nema razlike ima li tu 10 igrača ili je sam, kao da ima vrući keste,n samo da je se otarasi, Bešić je za njega izmislio danas fudbalsku igru, neupotrebljiv je, Ibričić, taj momak samo diže ruke i razapeo sidro na 30 metera od gola protivnika, ne trči, ne pomaže, nije nijednom Luliću pomogao, nema ga ni blizu odbrane kada protivnik napada. Uzimo sve u obzir, ali mene najviše pogađa pasivnost, pa niko ne smije pokušati loptu zadržati 10 sec, pokušati pretrčati, driblati, totalno pogrešna taktika, ionako ne bi ni u baražu bolje prošli, uvijek ću reći pa i sada, Spahić je kloc, taraba i ostat će takav. 
- Koolin1
#2556 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
zasto srbija?guoanbu wrote:Srbija je najcrnjaopa22 wrote:croatia je jos gora od BiH
- Ajatolah_
#2557 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja sam pobjedu Rumuna i predvidio, ali sam mislio da ćemo biti koliko-toliko ravnopravni uz par stopostotnih šansi zbog kojih ćemo kasnije psovati što su propuštene.
Ali eto. Ovaj rezultat se više ne može ni stići (a kamoli prestići), i mi forumaši se trebamo već okrenuti palamuđenju o tekmi protiv Albanije.
Dakle, uz pretpostavku da Džeko neće postići hat-trick na ovoj utakmici, i da će Francuska pobijediti Bjeloruse, tabela je sljedeća:
1. Francuska 15
2. Bjelorusija 8
3. Albanija 8
4. Rumunjska 8
5. Bosna i Hercegovina 7
6. Luksemburg 1
Boga mi, teško.
P.S. "Ja sam Edin Đeko..."

Ali eto. Ovaj rezultat se više ne može ni stići (a kamoli prestići), i mi forumaši se trebamo već okrenuti palamuđenju o tekmi protiv Albanije.
Dakle, uz pretpostavku da Džeko neće postići hat-trick na ovoj utakmici, i da će Francuska pobijediti Bjeloruse, tabela je sljedeća:
1. Francuska 15
2. Bjelorusija 8
3. Albanija 8
4. Rumunjska 8
5. Bosna i Hercegovina 7
6. Luksemburg 1
Boga mi, teško.
P.S. "Ja sam Edin Đeko..."
- jutarnji
#2558 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Naguras 5 veznih na sredinu koji niti imaju veze sa napadom niti sa odbranom, i normala primis dva komada
nidje veze. Ibricic totalno beskorisan, nikakve uloge na terenu nema, mora vani, ubaciti Ibisevica i napasti.
Mada, mislim da je kasno, al` haj` sad.
e moj Safete, dajes izjave da se ne znamo braniti a pocnes utakmicu k`o zadnja picketina

nidje veze. Ibricic totalno beskorisan, nikakve uloge na terenu nema, mora vani, ubaciti Ibisevica i napasti.
e moj Safete, dajes izjave da se ne znamo braniti a pocnes utakmicu k`o zadnja picketina
- lord blackadder
#2559 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Manje-vise, ocekivano. Opet se ispostavilo da je igranje s Ibricicem veliki promasaj, mislim da ni on ne zna svoju ulogu u timu. Cak cetri prirodna playmakera u vezi (to igraju u svojim klubovima) ne bi mogao podnijeti ni Brazil.
I druga stvar koja odmah upada u oci, neshvatljiva INDOELNTNOST. Niko ne trci. Katastrofa!!
I druga stvar koja odmah upada u oci, neshvatljiva INDOELNTNOST. Niko ne trci. Katastrofa!!
- denimb
#2560 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ja presao na rakiju, zbilja im Pape zaboravio reci da moraju trcati 
-
LSD
#2561 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne trcimo, veznjaci ne trce
, nema kontakt igre, veznjaci bježe od toga, ne osvajamo lopte na sredini (za razliku od rumunskih veznjaka koji odmah idu na loptu) i olako im dopuštamo da nam dođu pred 16 metara gdje do izražaja dolazi sva NEkvaliteta naše zadnje linije (prije svih stopera Spahića i Mravca).
Ibričić prakticno igra lijevog beka, a ni to duplanje sa Lulićem na lijevoj strai ne pomaže.
Ako ne pocnemo trcati, ljudi ce nas izmasakrirati i nece stati na ovome.
Imali smo i srece jer su promašili nekoliko zicera, pogodili precku.
Imamo još 45 minuta da probamo popraviti stvari, ali se pristup igri mora promjeniti jer rumuni više žele pobjedu od nas.
Ibričić prakticno igra lijevog beka, a ni to duplanje sa Lulićem na lijevoj strai ne pomaže.
Ako ne pocnemo trcati, ljudi ce nas izmasakrirati i nece stati na ovome.
Imali smo i srece jer su promašili nekoliko zicera, pogodili precku.
Imamo još 45 minuta da probamo popraviti stvari, ali se pristup igri mora promjeniti jer rumuni više žele pobjedu od nas.
Last edited by LSD on 03/06/2011 20:58, edited 2 times in total.
- NeKi_LiK
#2562 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
S obzirom kako su se pojedini igrači spremali zadnjih dana, imamo povoljan rezultat 
-
jaskov
#2563 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jutarnji wrote:Naguras 5 veznih na sredinu koji niti imaju veze sa napadom niti sa odbranom, i normala primis dva komada
e moj Safete, dajes izjave da se ne znamo braniti a pocnes utakmicu k`o zadnja picketina![]()
![]()
Upravo tako
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2564 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nemoj misliti molim techsk wrote:Ne kontam što shvatate skandiranje serbia kao provokaciju, ja mislim samo da im pružaju podršku zbog poraza od Južne Koreje.
-
leo karan
#2565 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ja bih sitilica ubacio samo da ga prestanu ovdje prizivat, evo vec 2 godine
- Sasvim_Obican
#2566 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Eto ti ga na... Jel mi može neko reći koju poziciju igra Ibričić ? Potpuno je neprimjetan, a i kad se pojavi nikakve koristi od njega.. Ajmo sad dva komada u drugom poluvremenu.. Vjerujemo u vas !
I kad gubi, i kad pobijeđuje - samo je jedna

I kad gubi, i kad pobijeđuje - samo je jedna
Last edited by Sasvim_Obican on 03/06/2011 20:59, edited 1 time in total.
-
Alfa_Ze
#2567 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
sva sreca da nam je repka ''motivisana'' !!
e moj Pape !!
e moj Pape !!
- Murat Sabanovic
#2568 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
trenutno....
R.Federer 7 6 3 4
N.Djokovic 6 3 6 4
R.Federer 7 6 3 4
N.Djokovic 6 3 6 4
-
chsk
#2569 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Je l' ne primjetis ironiju? Bezveze se zamarate glupostima a igramo ko San marino.rashtiman wrote:Nemoj misliti molim techsk wrote:Ne kontam što shvatate skandiranje serbia kao provokaciju, ja mislim samo da im pružaju podršku zbog poraza od Južne Koreje.
- limeni
#2570 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
govorim nakon 5min igre da su ljudi bolji..skandalozno je ubaciti sporog i bezvrijednog ibricica za brzog ibisevica ali eto u nas je bitno loptu poturiti kroz noge i igrati seve..sreca pa je samo 2-0 ljudi nas ubise..i na kraju da im se sjetim familije prgave za ono skandiranje al sta ocekivati od fukare krezave..
- drmadzija
#2571 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
I Bahin komentar dok smo kantali Luxemburg: "Masinerija zvana Bosna i Hercegovina."EdoI wrote: 1. Francuska 15
2. Bjelorusija 8
3. Albanija 8
4. Rumunjska 8
5. Bosna i Hercegovina 7
6. Luksemburg 1
Boga mi, teško.![]()
I onda se ljudi ljute kad nas neko spusti na zemlju. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji.
- zalizani
#2572 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mislim da je u ovom trenutku od krucijalnog znacaja ostati smiren
jao reklame 'ja sam Edin Dzeko'...
Moj dodatak '... i veceras mi nema ko da doda'
od iducih kvalifikacija sponzor neka bude Podravka sa supama za mamurluk i Kiseljak
jao reklame 'ja sam Edin Dzeko'...
Moj dodatak '... i veceras mi nema ko da doda'
od iducih kvalifikacija sponzor neka bude Podravka sa supama za mamurluk i Kiseljak
- ala7
#2573 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
motivacija,optimisticno cemo zapoceti.. optimisticno krecemo ka rumuniji.. kome suplje pucaju po vijestima,naslovima..Alfa_Ze wrote:sva sreca da nam je repka ''motivisana'' !!![]()
e moj Pape !!
ovo je ispod svakog nivoa igre koji vodi reprezentaciju na evropsko prvenstvo..
LOSA IGRA
Last edited by ala7 on 03/06/2011 21:02, edited 1 time in total.
- MirzaOg
#2574 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Igra sa 5 veznih igrača od kojih su 4 ofenzivna vezna ima samo u papetovoj glavi. Ja još neznam ko je drugi stoper pored Spahića. Treba izbaciti Misimovića ili Ibričića i ubaciti klasičnog napadača.
- Murat Sabanovic
#2575 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ja bih ovim nasim milionerima zdravka mamica uveo u slacionicu,pa da im on kaze koju