smoki_choko wrote:nemoj mi fake, hocu ovaj sto je veceras nosioEdin H. wrote: Hajmo po fake Dzekin dres s' Carsije
Velik mi je taj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
smoki_choko wrote:nemoj mi fake, hocu ovaj sto je veceras nosioEdin H. wrote: Hajmo po fake Dzekin dres s' Carsije
nema veze meni je tamanEdin H. wrote:smoki_choko wrote:nemoj mi fake, hocu ovaj sto je veceras nosioEdin H. wrote: Hajmo po fake Dzekin dres s' Carsije
Velik mi je taj
idi svrsavaj na djokovica, sa´ce roland garossLud i ponosan wrote:E jes' kloc...
JoseMujica wrote:po meni Džeko ne igra loše uopšte, glede kretanja, borbe, dodavanja, čak se popravio i u duel igri, al što je peh neki to je čudo jednokakve šanse fula....zato i sjedi na klupi.
hebiga nek odvadi od heftične plate i obiđe malo sedam braće i uplati kakav antisihre program...sad je to inn
ma ti uzivas kad djoko pobijedjuje, jebo dzekuLud i ponosan wrote:smoki_choko wrote:idi svrsavaj na djokovica, sa´ce roland garossLud i ponosan wrote:E jes' kloc...![]()
![]()
![]()
Tacno znam ko ce se upalitiA uvijek to budu licemjeri koji kritikuju ono sto i njih opisuje. I bas uzivam da citam ovakve reakcije
![]()
Kad prekine seriju ocekujem i od tebe da se javis na onoj temi...Do tada...
Znam da ti je vokri, ali sta je tu je...
P.S. Mozda pocnem svrsavati i kad Dzeko pocne davati golove.Bice prilike...
I da, moguce je navijati za obojicu, iako to tvoja fizionomija ne moze da shvati.Jedno ne iskljucuje drugo, mada tvoj slucaj govori nesto sasvim suprotno. Nazalost.
I za kraj:
Pokazi sta znas majstore, vrijeme je!!
lord blackadder wrote:Dzeko, oprosti se. Osijedih uz tebe.
Nema nikakvih naznaka da ce biti bolje kad prodje pripreme. Prvo mu valja izbacit tri igraca koja imaju prednost u odnosu na njega (Tevez/neko ekstra pojacanje, Balo, Adebayor) tako da se moze desit da do Bozica cekamo njegov prvjenac u Premiershipu. A kamoli da se ustali u prvih 11.
Eventualno ce mu namjeniti ulogu da igra Mickey Mouse kup, kad treba odmorit udarnu postavu. Vidim ga ove zime u nekom prosjecnom Bundesligasu, ili u Italiji. Mark my words...Osim ako je tip igraca koji voli sjedit na klupi i uzimat lovu.
Dabogda se ja zajebo i pojeo ovdje javno govno, ali negova situacija ne sluti dobru.
Pa sta onda? Kakve ima veze da li je dobio 3, 5, 8 ili 10 ocjenu?Edin H. wrote:Dzeko najgore ocijenjen u city-ju![]()
http://www.goal.com/en-gb/match/49097/m ... ity/report
bravo...to je to...hz__semir wrote:E vala šteta što ga ne zabi sinoć.
Ali opet se sinoć vidjelo, da njemu tamo nema niko ko će mu napraviti šansu. Pa Bog te mazo, od tri šanse, jednu je imao iz kornera, a dvije je sam sebi morao napraviti, pa jebem ti takvu ekipu. Nek priča ko god šta hoće, ali ono je krkanska ekipa, u kojoj niko nikome ne da loptu. Najbolje se vidjelo pred kraj kad onaj mali crnac, ne znam ni ko je, naniza jednog drugog i umjesto da izbaci Džeku, on krenu među trojicu, valjda da i njih predribla, šta li i izgubi loptu.
A i ona statistika na kraju, kad pokazae da je 73% napada Cityja išlo kroz sredinu, a samo po nekih 13-14% kroz obje strane, najbolje pokazuje šta je to što Edinu fali.
quasar wrote:Evo gledam highlight, nema se sta prigovoriti. Ono su bile sanse koje je sam izradio, onoliki igrac u malo prostora. Prigovori da je spor, trapav i sl. ne stoje. Jaci je, hrabriji, i nema vise respekta ni prema kome. Zadrzao je mastovitost, i vidi se da je opasan napadac. Kome se ovo danas nije dopalo, neka se pokrije po glavi. Za 25 minuta je pokazao vise nego iko izuzev Teveza. BTW. Njemu svaka cast za golove i drago mi je sto je stigao Berbatova.
Gledate li vi ba druge igrace? Hajde malo njima brojite fule i lose poteze.
ne budi zavidansmoki_choko wrote:idi svrsavaj na djokovica, sa´ce roland garossLud i ponosan wrote:E jes' kloc...
L00d wrote:Pa nije ... on je bolji
Ma nije samo on, bilo je vise takvih akcija, umjesto da se odigra akcija, ide se u soliranje, i na kraju se izgubi lopta. Zato najbolje dati po jednu loptu Milneru, Tevezu, Silvi...hz__semir wrote:E vala šteta što ga ne zabi sinoć.
Ali opet se sinoć vidjelo, da njemu tamo nema niko ko će mu napraviti šansu. Pa Bog te mazo, od tri šanse, jednu je imao iz kornera, a dvije je sam sebi morao napraviti, pa jebem ti takvu ekipu. Nek priča ko god šta hoće, ali ono je krkanska ekipa, u kojoj niko nikome ne da loptu. Najbolje se vidjelo pred kraj kad onaj mali crnac, ne znam ni ko je, naniza jednog drugog i umjesto da izbaci Džeku, on krenu među trojicu, valjda da i njih predribla, šta li i izgubi loptu.
A i ona statistika na kraju, kad pokazae da je 73% napada Cityja išlo kroz sredinu, a samo po nekih 13-14% kroz obje strane, najbolje pokazuje šta je to što Edinu fali.
IGNOREratata wrote:ne budi zavidansmoki_choko wrote:idi svrsavaj na djokovica, sa´ce roland garossLud i ponosan wrote:E jes' kloc..., šta ti smeta Đoković, čak i ne igra fudbal nego tenis
![]()
![]()
a jeste zapjenili na ovog Džeku ko da vam platu daje svaki mjesec![]()
pa nije Dejo Stanković pa da zabije na svakoj utakmici