nije za mene nego za babA, a za njega mi nije muka ...DaffyDuck wrote: kupit cu ti ja da se ne mucis
i ne kupuj ti, nemas pojma
Moderator: anex
nije za mene nego za babA, a za njega mi nije muka ...DaffyDuck wrote: kupit cu ti ja da se ne mucis
a sto si nezahvalnaWildRedRose wrote:nije za mene nego za babA, a za njega mi nije muka ...DaffyDuck wrote: kupit cu ti ja da se ne mucis![]()
i ne kupuj ti, nemas pojma

MedenoSrce wrote:meni ubjedljivo naj krema za ruke
a kosta oko 3KM
vise volim i onu smrdljivu 48icu nego da dajem 30-40KM za kremu za ruke
Ja sam nekidan u L'occitane-u vidjela kremu za ruke od 40 KMMedenoSrce wrote:meni ubjedljivo naj krema za ruke
a kosta oko 3KM
vise volim i onu smrdljivu 48icu nego da dajem 30-40KM za kremu za ruke

Talijanska kuca Nature's (natures.it) ima odlican vocni piling za lice. Ne mogu naci sliku, bio je u zelenoj tubi. Ja sam ga kupovala u Sarajevo apoteci u Titovoj preko puta Metropolisa. A od drogerijskih varijanti, odlican je ovaj:MersY wrote: i inače ima li neko preporuku za dobar piling za lice

Meni je fenomenalan Alpha H piling sa glikolnom kiselinom, narucila sam ga sa LookFantastica, jeste poskup, ali lice blista poslije njega...cini mi se da sam procitala na nekom blogu da mozes Alphi poslati mail da ti besplatno dostave testere proizvoda koje zelis, pa mozda to da probas

veze s vezom wrote:a za sta je to ustvari ?