E to mi nikad nije bilo jasno, Da se moja koja jaranica pojavi takva ja bih joj fino rekla de bona na sta to licisGospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
What to wear???
Moderator: anex
- Cholina_Lokica
#2551 Re: What to wear???
- Ma.Le.Na
#2552 Re: What to wear???
kad bi bile iskrene jedna prema drugoj..90% njih vise ne bi bile jaraniceCholina_Lokica wrote:E to mi nikad nije bilo jasno, Da se moja koja jaranica pojavi takva ja bih joj fino rekla de bona na sta to licisGospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....A one jos ohrabruju, jaooo kako si mi lijepaaaa
tuzno..
-
Gospoda Ministarka
#2553 Re: What to wear???
Cholina_Lokica wrote:E to mi nikad nije bilo jasno, Da se moja koja jaranica pojavi takva ja bih joj fino rekla de bona na sta to licisGospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....A one jos ohrabruju, jaooo kako si mi lijepaaaa
Ne znam da li je to zato sto je gluplja od nje ili sto joj misli zlo.
- alica.k
#2554 Re: What to wear???

NIKAKO MI NIJE JASNO
meni su 24 godine, al kad bih ovako preko vrata, mama bi me se odmah odrekla, al ono u ekspresu i sve...
a mozete vidjet da su ovo sve mahom curice od 13 do 16tak godina...uzas.
- Ma.Le.Na
#2555 Re: What to wear???
meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
- yellow cat
#2556 Re: What to wear???
Gospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
za svaku odjeću se zna mijesto i vrijeme i nije lijepo takav dolaziti na fax, ali nemam ništa protiv kad se cure oblače kako hoće. Meni nositi tako helanke nije prevulgarno, na kraju krajeva, kad će ih nositi nego dok su mlade..a ne kad se sve na njima objesi. Ne osuđujem mlade djevojke i baš mi je lijepo vidjeti kad su zgodne, a još se i srede.
- alica.k
#2557 Re: What to wear???
vjerovala il ne, ima kupiti poderane carape. vise im nije dovoljno ni da ih same poderu.Ma.Le.Na wrote:meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
- Ma.Le.Na
#2558 Re: What to wear???
znam..zato i govorimalica.k wrote:vjerovala il ne, ima kupiti poderane carape. vise im nije dovoljno ni da ih same poderu.Ma.Le.Na wrote:meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
ne ide mi u glavu da bi neko to kupovao ..nosio...pa i derao sam..
meni zica pukne...letim promijeniti srklet me fata
a i ne vidi mi se ispod tola
-
Gospoda Ministarka
#2559 Re: What to wear???
Da, u pravu si. Bas je lijepo i nimalo neukusno.yellow cat wrote:Gospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
za svaku odjeću se zna mijesto i vrijeme i nije lijepo takav dolaziti na fax, ali nemam ništa protiv kad se cure oblače kako hoće. Meni nositi tako helanke nije prevulgarno, na kraju krajeva, kad će ih nositi nego dok su mlade..a ne kad se sve na njima objesi. Ne osuđujem mlade djevojke i baš mi je lijepo vidjeti kad su zgodne, a još se i srede.

- wewa
#2560 Re: What to wear???
ama, da se ono hoce okupat' k'o insan i obuc' cistu potkosulju/grudnjak, pa hajd'
gOnjaju modu, a hodaju prljave i smrdljive
na licu sminke za cijeli izbor za miss, ukljucujuci i generalne probe, a ne znaju se pocesljati kad ujutro krenu napolje u skolu...
gOnjaju modu, a hodaju prljave i smrdljive
na licu sminke za cijeli izbor za miss, ukljucujuci i generalne probe, a ne znaju se pocesljati kad ujutro krenu napolje u skolu...
- wewa
#2562 Re: What to wear???
ajoj... mislis na crne i ispucale tabane? da ne velim da su plasticne japanke za plazu!shin wrote:Da ne krenem o japankama
-
*zena21
#2563 Re: What to wear???
shin wrote:Jos jedan ljetni modni udar koji je nadam se prosao,
definitivno katastrofa
a nose se masovno.. nikad, ali bas nikad ne vidjoh da nekom iole dobro stoje
-
shin
#2564 Re: What to wear???
Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.
-
otsam
#2565 Re: What to wear???
yellow cat wrote:Gospoda Ministarka wrote:To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
tako je
-
*zena21
#2566 Re: What to wear???
alica.k wrote:vjerovala il ne, ima kupiti poderane carape. vise im nije dovoljno ni da ih same poderu.Ma.Le.Na wrote:meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
ma daaaaaaaj
ne mogu da vjerujem da bi neko dao lovu za to.. nadam se da su bar jeftinije nego citave
- alica.k
#2568 Re: What to wear???
mislim da sam bas u tally weijl vidjela takve...il u new yorkeru...al nisam cijenu ni gledala.
-
*zena21
#2569 Re: What to wear???
shin wrote:Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.
zavisi kakve su japanke.. ne treba ih sve svrstati u isti kos.. ima onih za plazu.. onih "za oko kuce
-
shin
#2570 Re: What to wear???
Dobro chale, samo da dioptriju imaju 
- alica.k
#2571 Re: What to wear???
inace su hipsterskeshin wrote:Dobro chale, samo da dioptriju imaju
- niko_niko_kao_ja
#2572 Re: What to wear???
wewa wrote:ama, da se ono hoce okupat' k'o insan i obuc' cistu potkosulju/grudnjak, pa hajd'
gOnjaju modu, a hodaju prljave i smrdljive![]()
slazem se, to je najgore od svega, vecina ih se haman ne zna okupati, oprati majicu, ali znaju saliti na sebe litar parfema, pa se to tako danima kiseli. uf, uzas.
-
shin
#2573 Re: What to wear???
To je isto kao da kazes ''Imam dobru pidzamu za grada''*zena21 wrote:shin wrote:Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.
zavisi kakve su japanke.. ne treba ih sve svrstati u isti kos.. ima onih za plazu.. onih "za oko kuce".. a bogami ima i pravo lijepih u kojima serbez se moRes uredit
- Ma.Le.Na
#2574 Re: What to wear???
pa pola tih curetaka je nadogradilo kosu ..nokte...sta je stiglo
u sumnjivim salonima
mozda se boje da umetci ne poispadaju kupanjem
nekoliko puta mi se desilo da sejdim u troli..tramvaju..iza takvih...sve se vide umetci
e kad to radis sebi..onda ni odijevne kombinacije ne iznenadjuju
ja licno..jedino i samo..osudjujem roditelje
u sumnjivim salonima
mozda se boje da umetci ne poispadaju kupanjem
nekoliko puta mi se desilo da sejdim u troli..tramvaju..iza takvih...sve se vide umetci
e kad to radis sebi..onda ni odijevne kombinacije ne iznenadjuju
ja licno..jedino i samo..osudjujem roditelje
-
shin
#2575 Re: What to wear???
Wait,alica.k wrote:inace su hipsterskeshin wrote:Dobro chale, samo da dioptriju imaju
I'll get my coat