What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Cholina_Lokica

#2551 Re: What to wear???

Post by Cholina_Lokica »

Gospoda Ministarka wrote:
alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.
E to mi nikad nije bilo jasno, Da se moja koja jaranica pojavi takva ja bih joj fino rekla de bona na sta to licis :D A one jos ohrabruju, jaooo kako si mi lijepaaaa
Ma.Le.Na

#2552 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

Cholina_Lokica wrote:
alica.k wrote:mislim da su kod nas najveci promasaj sto se mode tice upravo helanke umjesto pantola, nepokrivene nicim.....
To je meni neukusno. I nije mi jasno imaju li te curice/ cure majku ili prijateljicu.
E to mi nikad nije bilo jasno, Da se moja koja jaranica pojavi takva ja bih joj fino rekla de bona na sta to licis :D A one jos ohrabruju, jaooo kako si mi lijepaaaa
kad bi bile iskrene jedna prema drugoj..90% njih vise ne bi bile jaranice :roll:
tuzno..
Gospoda Ministarka

#2553 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

Cholina_Lokica wrote:
:lol: :lol:
Ne znam da li je to zato sto je gluplja od nje ili sto joj misli zlo.
alica.k

#2554 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Image
Image
Image
Image
Image

NIKAKO MI NIJE JASNO

meni su 24 godine, al kad bih ovako preko vrata, mama bi me se odmah odrekla, al ono u ekspresu i sve...
a mozete vidjet da su ovo sve mahom curice od 13 do 16tak godina...uzas.
Ma.Le.Na

#2555 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
yellow cat

#2556 Re: What to wear???

Post by yellow cat »

za svaku odjeću se zna mijesto i vrijeme i nije lijepo takav dolaziti na fax, ali nemam ništa protiv kad se cure oblače kako hoće. Meni nositi tako helanke nije prevulgarno, na kraju krajeva, kad će ih nositi nego dok su mlade..a ne kad se sve na njima objesi. Ne osuđujem mlade djevojke i baš mi je lijepo vidjeti kad su zgodne, a još se i srede.
alica.k

#2557 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Ma.Le.Na wrote:meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
vjerovala il ne, ima kupiti poderane carape. vise im nije dovoljno ni da ih same poderu.
Ma.Le.Na

#2558 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

alica.k wrote:
Ma.Le.Na wrote:meni i inace te poderane carape ne idu u glavu...vidio im se kraj ili ne..
vjerovala il ne, ima kupiti poderane carape. vise im nije dovoljno ni da ih same poderu.
znam..zato i govorim
ne ide mi u glavu da bi neko to kupovao ..nosio...pa i derao sam..
meni zica pukne...letim promijeniti srklet me fata
a i ne vidi mi se ispod tola
Gospoda Ministarka

#2559 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

yellow cat wrote:

za svaku odjeću se zna mijesto i vrijeme i nije lijepo takav dolaziti na fax, ali nemam ništa protiv kad se cure oblače kako hoće. Meni nositi tako helanke nije prevulgarno, na kraju krajeva, kad će ih nositi nego dok su mlade..a ne kad se sve na njima objesi. Ne osuđujem mlade djevojke i baš mi je lijepo vidjeti kad su zgodne, a još se i srede.
Da, u pravu si. Bas je lijepo i nimalo neukusno.
Image
wewa

#2560 Re: What to wear???

Post by wewa »

ama, da se ono hoce okupat' k'o insan i obuc' cistu potkosulju/grudnjak, pa hajd'
gOnjaju modu, a hodaju prljave i smrdljive :cry:
na licu sminke za cijeli izbor za miss, ukljucujuci i generalne probe, a ne znaju se pocesljati kad ujutro krenu napolje u skolu...
shin

#2561 Re: What to wear???

Post by shin »

Da ne krenem o japankama :lol:
wewa

#2562 Re: What to wear???

Post by wewa »

shin wrote:Da ne krenem o japankama :lol:
ajoj... mislis na crne i ispucale tabane? da ne velim da su plasticne japanke za plazu!
*zena21

#2563 Re: What to wear???

Post by *zena21 »

shin wrote:Jos jedan ljetni modni udar koji je nadam se prosao,

Image

:D

definitivno katastrofa :lol: :lol: :lol: :lol:

a nose se masovno.. nikad, ali bas nikad ne vidjoh da nekom iole dobro stoje :roll: :D
shin

#2564 Re: What to wear???

Post by shin »

Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.
otsam

#2565 Re: What to wear???

Post by otsam »

yellow cat wrote:

tako je
*zena21

#2566 Re: What to wear???

Post by *zena21 »

alica.k wrote:

ma daaaaaaaj :shock: :shock: :shock: :shock:

ne mogu da vjerujem da bi neko dao lovu za to.. nadam se da su bar jeftinije nego citave :shock: :lol: :lol: :lol:
otsam

#2567 Re: What to wear???

Post by otsam »

Image
alica.k

#2568 Re: What to wear???

Post by alica.k »

mislim da sam bas u tally weijl vidjela takve...il u new yorkeru...al nisam cijenu ni gledala.
*zena21

#2569 Re: What to wear???

Post by *zena21 »

shin wrote:Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.

zavisi kakve su japanke.. ne treba ih sve svrstati u isti kos.. ima onih za plazu.. onih "za oko kuce :oops: ".. a bogami ima i pravo lijepih u kojima serbez se moRes uredit :D
shin

#2570 Re: What to wear???

Post by shin »

Dobro chale, samo da dioptriju imaju :lol:
alica.k

#2571 Re: What to wear???

Post by alica.k »

shin wrote:Dobro chale, samo da dioptriju imaju :lol:
inace su hipsterske :P
niko_niko_kao_ja

#2572 Re: What to wear???

Post by niko_niko_kao_ja »

wewa wrote:ama, da se ono hoce okupat' k'o insan i obuc' cistu potkosulju/grudnjak, pa hajd'
gOnjaju modu, a hodaju prljave i smrdljive :cry:
na licu sminke za cijeli izbor za miss, ukljucujuci i generalne probe, a ne znaju se pocesljati kad ujutro krenu napolje u skolu...
:thumbup: :thumbup:

slazem se, to je najgore od svega, vecina ih se haman ne zna okupati, oprati majicu, ali znaju saliti na sebe litar parfema, pa se to tako danima kiseli. uf, uzas. :x ja mogu podnijeti stosta, ali nehigijenu ne, pa bar voda i sapun nisu skupi. :skoljka:
shin

#2573 Re: What to wear???

Post by shin »

*zena21 wrote:
shin wrote:Ja kada vidim zensku sa japankama u gradu, ne bi ni biciklo na nju naslonio.

zavisi kakve su japanke.. ne treba ih sve svrstati u isti kos.. ima onih za plazu.. onih "za oko kuce :oops: ".. a bogami ima i pravo lijepih u kojima serbez se moRes uredit :D
To je isto kao da kazes ''Imam dobru pidzamu za grada'' :lol: Zna se koja im je svrha, i koliko su udobne/u kakvom stadiju tabani budu nakon jedne gradske setnje.
Ma.Le.Na

#2574 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

pa pola tih curetaka je nadogradilo kosu ..nokte...sta je stiglo
u sumnjivim salonima :roll:
mozda se boje da umetci ne poispadaju kupanjem :roll:

nekoliko puta mi se desilo da sejdim u troli..tramvaju..iza takvih...sve se vide umetci :roll:

e kad to radis sebi..onda ni odijevne kombinacije ne iznenadjuju

ja licno..jedino i samo..osudjujem roditelje
shin

#2575 Re: What to wear???

Post by shin »

alica.k wrote:
shin wrote:Dobro chale, samo da dioptriju imaju :lol:
inace su hipsterske :P
Wait,

I'll get my coat :lol:
Post Reply