Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja 13.12 narucila punjac,nije jos stiga, 25.09 baterija isto jos ni traga od nje,al zato
29.12 adapter stiga 11.01.i evo me sokiralo item narucen 14.01 jutros stiga.
ko zna sta je sa ovim starijim narudjbama.a sve iz kine,i sve free shipping.
makaranka wrote:ja 13.12 narucila punjac,nije jos stiga, 25.09 baterija isto jos ni traga od nje,al zato
29.12 adapter stiga 11.01.i evo me sokiralo item narucen 14.01 jutros stiga.
ko zna sta je sa ovim starijim narudjbama.a sve iz kine,i sve free shipping.
hitno mi treba pomoc, kupila sam od jednog prodavca par haljina, vrijednost oko 200 km, poslate prije 10 dana sa tracking brojem, medjutim sad dobivam mail od ebay-a da je fake profil i fake tracking brojevi. sta sad?
koji je sad moj korak, prvo cekam da mi odgovori prodavac, ako ne odgovori onda slucaj preuzima ebay??? profil prodavca je ukinut! koliko se ceka uopste?
marakes wrote:evo otvorila sam za svaku case, nadam se da ce vratiti novav, nije mala suma
samo ne ebayu otvori case, oni ce vratiti lovu, ne treba odmah na paypal ici, paypal neka bude zadnja odrednica.
Slucaj mozes otvoriti ili na paypal ili ebay. Za jednu transakciju NIJE moguce otvoriti slucaj na jednoj pa na drugoj stranici. Moras odabrati jednu od te dvije opcije.
Po mom iskustvu, ebay je puno brzi u rjesavanju slucajeva.
Je li ko narucivao baterije za laptopove preko neta i je li prave kakvih problema oko tih stvari s obzirom da sam negdje procitao da zatezu oko Li-Polymer baterija za telefone?
Konkretno htjeo bih da pazarim: http://www.ebay.com/itm/6Cell-Laptop-Ba ... 4845a01edf
pathyeshme wrote:Samo ne kontam kako se idolima isplati besplatno slati stvar od 2 dolara... Je li ikad iko dokučio to?
Oni salju na hiljade artikala dnevno ... moguce da svako ima neki ugovo s postama HK ili Chine ... pa daju mjesecnu neku clanarinu haha ... jedino mi to pada na pamet.
Ancient Mariner wrote:Je li ko narucivao baterije za laptopove preko neta i je li prave kakvih problema oko tih stvari s obzirom da sam negdje procitao da zatezu oko Li-Polymer baterija za telefone?
Konkretno htjeo bih da pazarim: http://www.ebay.com/itm/6Cell-Laptop-Ba ... 4845a01edf
Prodavac ima dosta negativnih komentara,59 u zadnju godinu dana,sa stim da se dosta musterija zali da su dugo cekali na isporuku ili im roba koju su platili uopste nije dosla,znaci ja bih ovog prodavca izbjegao,a ti radi po svom