Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Reglan

#2551 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

Anestezija wrote:dobra je bila i ona zejbancija s lesinarima,kad su digli oni " leteci start vas vodi u bl",a nasi "a vas u drugu ligu " :lol:
Ima li slika :D
maltam

#2552 Re: Horde Zla

Post by maltam »

Imao sam ja, ali obrisao glupan sa telefona, da se zarovim na kompu nasao bih
nema me tamo

#2553 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Tad su bila prepucavanja po forumima i naši su valjda uradili parolu na osnovu nekog posta il tako nešto??
I nisu pojma imali dok ovi nisu digli..

Nek me ispravi neko ako zna baš tacno kako je bilo..

To je sezona 2004 il 5??
Reglan

#2554 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

Ja se ne sjecam toga pa se sad iznenadih :D
Anestezija

#2555 Re: Horde Zla

Post by Anestezija »

Reglan wrote:
Anestezija wrote:dobra je bila i ona zejbancija s lesinarima,kad su digli oni " leteci start vas vodi u bl",a nasi "a vas u drugu ligu " :lol:
Ima li slika :D
Image :D
celava_dlaka

#2556 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

Velkoski wrote:Bilo gdje i bilo kad Manijaci uvijek jad? Tako nešto. :D
Ta parola sto ste je kao provalili je bila postavljena par sati prije tekme
ZPP

#2557 Re: Horde Zla

Post by ZPP »

celava_dlaka wrote:
Velkoski wrote:Bilo gdje i bilo kad Manijaci uvijek jad? Tako nešto. :D
Ta parola sto ste je kao provalili je bila postavljena par sati prije tekme
A rađena u Centru za djecu i omladinu Grbavica :mrgreen:

Kako ide ona vaša, prolazili pitari trolom i vidjeli na ogradi :lol: Hau jes nou :razz:
maltam

#2558 Re: Horde Zla

Post by maltam »

Ma pusti, i ja bih lagao da nas izofiraju.

A "Ubice Divova" i "Kakve ubice, vi ste kujice"
celava_dlaka

#2559 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

horde masonsko drustvo znate i vi dobro da ste je procitali dok je bila na jugu jos al eto vi ste nebeska grupa
ZPP

#2560 Re: Horde Zla

Post by ZPP »

celava_dlaka wrote:horde masonsko drustvo znate i vi dobro da ste je procitali dok je bila na jugu jos al eto vi ste nebeska grupa
Veze ti blage nemaš.

Parola je rađena u Centru za djecu i omladinu Grbavica i tu je i provaljena. Od masona sa sjevera naravno. :mrgreen:
BlueBlood

#2561 Re: Horde Zla

Post by BlueBlood »

:lol: jes jes... isto ko sto ste lesinarima "provalili" parolu... a ustvari unijeli sprej na tribinu i napisali je nakon sto su vam ovi digli svoju parolu ;-)

ovo je moj prvi i zadnji komentar na ovoj temi ;-)
maltam

#2562 Re: Horde Zla

Post by maltam »

Ma haj se...
frngla

#2563 Re: Horde Zla

Post by frngla »

BlueBlood wrote::lol: jes jes... isto ko sto ste lesinarima "provalili" parolu... a ustvari unijeli sprej na tribinu i napisali je nakon sto su vam ovi digli svoju parolu ;-)

ovo je moj prvi i zadnji komentar na ovoj temi ;-)
:lol: :lol: :lol: bravo Pitagora :lol:
ZPP

#2564 Re: Horde Zla

Post by ZPP »

BlueBlood wrote::lol: jes jes... isto ko sto ste lesinarima "provalili" parolu... a ustvari unijeli sprej na tribinu i napisali je nakon sto su vam ovi digli svoju parolu ;-)
A gdje sam ja spominjao Lešinare?

Za ovu vašu parolu je bilo ovako kako sam napisao. To što vama prodaju muda pod bubrege drugovi s tribine je druga stvar. :razz:

Zini da ti kažem ime osobe koja vam je provalila parolu :mrgreen:

U krajnjem slučaju sve i da je pročitana sa ograde, opet vaš propust i opet provaljena parola, samo na drugi način. :razz:

Elem, nebitno. Ko treba da zna on zna šta je bilo i to je to. Davno bilo, dugo se spominjalo :izet:
Last edited by ZPP on 21/10/2014 12:48, edited 1 time in total.
Henry Chinaski

#2565 Re: Horde Zla

Post by Henry Chinaski »

Nije provokacija ali hoću nešto da pitam?

Pored toliko kreativnih i lijepih naziva koje je neko mogao smisliti, a da i dalje zvuče agresivno, otkud ovakvo ime? Znam da je to iz Zagora ali naziv navijača bi trebao da promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub.
Ne znam kako sport i Zlo mogu biti u istoj rečenici?.
maltam

#2566 Re: Horde Zla

Post by maltam »

Širimo zlo.
karanana

#2567 Re: Horde Zla

Post by karanana »

Henry Chinaski wrote:Nije provokacija ali hoću nešto da pitam?

Pored toliko kreativnih i lijepih naziva koje je neko mogao smisliti, a da i dalje zvuče agresivno, otkud ovakvo ime? Znam da je to iz Zagora ali naziv navijača bi trebao da promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub.
daj mi primjer imena grupe/a koja "promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub"
Henry Chinaski

#2568 Re: Horde Zla

Post by Henry Chinaski »

karanana wrote:
Henry Chinaski wrote:Nije provokacija ali hoću nešto da pitam?

daj mi primjer imena grupe/a koja "promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub"
Red Army, zar ne zvuči normalnije?

Nisam mostarac, iz Sarajeva sam.
maltam

#2569 Re: Horde Zla

Post by maltam »

Pa ne mora ime grupe da "promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub"
Henry Chinaski

#2570 Re: Horde Zla

Post by Henry Chinaski »

maltam wrote:Pa ne mora ime grupe da "promovira grupu kao pametnu, kreativnu, grupu koja cijeni sportske vrijednosti i voli svoj klub"
Pa ne mora ali stvara bolju sliku o klubu, što je i cilj navijača.
perscitus

#2572 Re: Horde Zla

Post by perscitus »

Koliko ja znam Lesinarima smo odgovorili zahvaljujuci jednom momku iz BL-a koji nam je javio na tadasnjem orgu. A ova parola kao odgovor na parolu Manijaka je napisana zahvaljujuci liku koji je vidio sa balkona svoje zgrade pisanje parole. Mislim da je ovo istina, ako nisam postao senilan.
nema me tamo

#2573 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

perscitus wrote:Koliko ja znam Lesinarima smo odgovorili zahvaljujuci jednom momku iz BL-a koji nam je javio na tadasnjem orgu. A ova parola kao odgovor na parolu Manijaka je napisana zahvaljujuci liku koji je vidio sa balkona svoje zgrade pisanje parole. Mislim da je ovo istina, ako nisam postao senilan.
Vidiš bio sam upravu što se tice parole Lešinara..
Doduše nisam ja tad bio aktivan na sjeveru..Što se tice parole ispred zemaljskog istina je cini mi se za momka da je vidio s balkona..A Proto je napisao kako se desilo za onu na Derbiju..Iako nije dobio Batine lik od naših nego od svojih tokom derbija ili poslije.. :D

Ima anegdota s jednog derbija ne znam tacno koji je u pitanju poslije ove provaljene je to bilo..Kad je naš momak zvao jednog viđenijeg manijaka i rekao mu hajde ako ste mangupi dignite parolu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Naravno ovi se sasrali, i nikad nije parola ugledala svijetlo dana. :D
Raju stomak bolio od smijanja..
ZPP

#2574 Re: Horde Zla

Post by ZPP »

A jeste navalili za tu ispred muzeja :-)

Ta parola je provaljena dok se radila u Centru za djecu i omladinu Grbavica i to je jedina istina. Ko god kaže nešto drugo laže!

Ne kažem da se nije možda vidjela i negdje sa zgrade ili da je na drugi način viđena i na ogradi na jugu, ali tada nije prvi put viđena sa naše strane, nego u Centru dok je rađena.
celava_dlaka

#2575 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

Nije nego iz trole :mrgreen:
Post Reply