Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Mezzo-x
#2551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:38, edited 1 time in total.
- Ali Sami Yen
#2552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uz dva pečena domuza, samo za raju ispod šatoraMarmelan wrote:Sirnica sa laktaskom slaninom......fujjjjjjjjjjj
- Socijalista
#2553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uz nas (Bihacki) PREMINGERAli Sami Yen wrote:Uz dva pečena domuza, samo za raju ispod šatoraMarmelan wrote:Sirnica sa laktaskom slaninom......fujjjjjjjjjjj
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#2554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hajmo sad zapjevati:
Gledaj me gledaj dugo.....
-
dallton
#2555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne moze samo preminger, moras zadovoljiti i konstitutivnost tj. mora biti i ozujsko i jelen pivo pa nek svako bira....ti bi odmah unitaristickiSocijalista wrote:Uz nas (Bihacki) PREMINGERAli Sami Yen wrote:Uz dva pečena domuza, samo za raju ispod šatoraMarmelan wrote:Sirnica sa laktaskom slaninom......fujjjjjjjjjjj![]()
a imam i pjesmu koju nam dodo moze zapjevati na njegovom je nivou : sinan sakic "izdade me tiiiiiiiiii, nisam se nadooooooooo"
Last edited by dallton on 19/02/2009 23:08, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#2556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
THINK-TANK: Kad je (i gdje) idući prudski sastanak? Mogu ga tamo uhapsiti. Najbolje bi bilo da ga uhapsi NATO + SIPA. Bezbolno. Vjerovatno će morati računati na demonstracije po RS, ali po ovoj zimi, teško da će itko dugo demonstrirati
.
S druge strane ako zduši u Srbiju teško da ćemo ga ikad više vidjeti. Ali onda, treba mu zamrznuti svo imovinu i pohapsiti sve saučesnike. Treba isto pratiti šta će napraviti njegov haver Slobodan Stanković. Vjerujem da će uskoro biti (ako već i nije) na službenom putovanju u Srbiji.
Ako išta bude od ovoga
S druge strane ako zduši u Srbiju teško da ćemo ga ikad više vidjeti. Ali onda, treba mu zamrznuti svo imovinu i pohapsiti sve saučesnike. Treba isto pratiti šta će napraviti njegov haver Slobodan Stanković. Vjerujem da će uskoro biti (ako već i nije) na službenom putovanju u Srbiji.
Ako išta bude od ovoga
- Socijalista
#2557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A iz reda ostalih?
-
dallton
#2558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok ne dodje sa evropskog suda za ljudska prava, sve je na holdu, znaci samo domaca rakijaSocijalista wrote:A iz reda ostalih?
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#2559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodo mili nemoj da se sekiras,lose je za srceKralj Tvrtko XXVIII wrote:Hajmo sad zapjevati:
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ljudi Mile nam se prepao. Krenuo zapad izgleda da ga smijeni. Jeste ga gledali kako je rastresen bio.
Raja hajde postavite video na YouTube, misevi vam se pozlatili. Daj da barem malo zameracim jer nevjerujem da ce ovo daleko otici niti ce dugo trajati.
-
dallton
#2561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
imam ja bolju
ja bi postavio ftv video, ali je server konstantno zauzet
pokusacu opet
ja bi postavio ftv video, ali je server konstantno zauzet
- Epitop
#2562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pokušaj na Fedaralnoj televiziji, ali je trenutno server preopterecen.Dado dijasporitus wrote:Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ljudi Mile nam se prepao. Krenuo zapad izgleda da ga smijeni. Jeste ga gledali kako je rastresen bio.
Raja hajde postavite video na YouTube, misevi vam se pozlatili. Daj da barem malo zameracim jer nevjerujem da ce ovo daleko otici niti ce dugo trajati.
- don vito
#2563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Krkan je jos jednom pokazao da nije obican krkan nego krkan na kvadrat... ono sto smo znali odranije. Znali smo i da mu pozli od bilo cega sto ima veze sa FTV i Bakirom. Ovaj put treba spomenuti salvu fasistickih uvreda na racun Mise Vidovica, dopisnika FTV iz Banja Luke, nakon cega se utopisticki nadam da ce neko podnijeti prijavu protiv krkana zbog govora mrznje. I svima nam treba biti jasno da su najveci borci za Bosnu i Hercegovinu te "novinarske prodane duse" koje imaju snage, morala i hrabrosti kritikovati gadove iz vlastitog naroda.
Puno srece i podrsko u radu u BL gospodjo Gordana Katana (Oslobodjenje), gospodine Vaskovic (60 minuta), gospodine Vidovic (FTV), ali i u Sarajevu Bakiru, oba Senada, Vildani, Arijani, Gojku...
Puno srece i podrsko u radu u BL gospodjo Gordana Katana (Oslobodjenje), gospodine Vaskovic (60 minuta), gospodine Vidovic (FTV), ali i u Sarajevu Bakiru, oba Senada, Vildani, Arijani, Gojku...
Last edited by don vito on 19/02/2009 23:19, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#2564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dado dijasporitus wrote:Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ljudi Mile nam se prepao. Krenuo zapad izgleda da ga smijeni. Jeste ga gledali kako je rastresen bio.
Možeš pokušati na website-u FTV http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=22317 ali server je toliko zauzet da je se nemoguće spojit' (možda do sutra)
Probaj
- vee-jay
#2565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@Ali Sami Yen, brisi ovaj video.... 
-
dallton
#2566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
da ti bi ruke gore, pa da podignem tri prsta pa ostanem i bez prstiju i bez ruku 
i ako se @vee-jay ljuti, izbrisi video
-
mmostar
#2567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo su stvari koje se tiču nas iz BiH,ne znam kakve ti veze imaš sa ovim,srbijanac?dallton wrote:da ti bi ruke gore, pa da podignem tri prsta pa ostanem i bez prstiju i bez ruku
- Ali Sami Yen
#2568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta je s videom? Ko pjeva zlo ne misli 
-
dallton
#2569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
greska kolega nisam ja srbijanac nego pc-ovac - volim pc igremmostar wrote:Ovo su stvari koje se tiču nas iz BiH,ne znam kakve ti veze imaš sa ovim,srbijanac?dallton wrote:da ti bi ruke gore, pa da podignem tri prsta pa ostanem i bez prstiju i bez ruku
- Epitop
#2570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ili ziviš u poslovnom centrudallton wrote:greska kolega nisam ja srbijanac nego pc-ovac - volim pc igremmostar wrote:Ovo su stvari koje se tiču nas iz BiH,ne znam kakve ti veze imaš sa ovim,srbijanac?dallton wrote:da ti bi ruke gore, pa da podignem tri prsta pa ostanem i bez prstiju i bez ruku
-
dallton
#2571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
greska kolega nisam ja srbijanac nego pc-ovac - volim pc igre
[/quote]
ili ziviš u poslovnom centru
[/quote]

ili ziviš u poslovnom centru
- vee-jay
#2572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ali Sami Yen wrote:Šta je s videom? Ko pjeva zlo ne misli
mislim sasvim ozbiljno, na ovom forumu nemamo nikakve tolerancije prema fasizmu...
- Ali Sami Yen
#2573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Do mene je, pogrešan video sam staviovee-jay wrote:Ali Sami Yen wrote:Šta je s videom? Ko pjeva zlo ne misli
mislim sasvim ozbiljno, na ovom forumu nemamo nikakve tolerancije prema fasizmu...
Evo ga, Nađe mi
- Alfons Kauders
#2574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hm, bas me zanima koliko ce mu trebati da proglasi nezavisnost...
ako ima dovoljno muda i malo mozga, nece oklijevati...
ako pak ima vise mozga nego muda, vjerovatno ce za koju sedmicu spakovati stvari i piciti put srbije ili rusije... pa onda kukati po bratskim medijima kako je pobjegao u egzil pred hordom islamskih fanatika sa ftv-a...
ako pak ima vise mozga nego muda, vjerovatno ce za koju sedmicu spakovati stvari i piciti put srbije ili rusije... pa onda kukati po bratskim medijima kako je pobjegao u egzil pred hordom islamskih fanatika sa ftv-a...
-
dallton
#2575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kad proglasi nezavisnost poslacemo mu bakira h. uzivo, udarit ce ga infarkt i gotova nezavisnostAlfons Kauders wrote:hm, bas me zanima koliko ce mu trebati da proglasi nezavisnost...