potrebno mi je par savjeta, pa vjerujem da mi neko od vas moze pomoci.
nedavno sam poceo da idem u teretanu nakon duze pauze (i neredovnih odlazaka), ali ovaj put zaista idem pun elana i bez odustajanja ili preskakanja.
u ovih par sedmica koliko idem uglavnom najvise radim kardio vjezbe (ukupno oko 1 sat) trcanje na traci + orbitrek ili sl. i isto toliko vjezbe s utezima (iako treba da pronadjem dobar program) jer kontam da se dovedm u ok kondiciju i sprzim ovo malo sala sto se nakupilo na stomaku
zbog obaveza mogu ici u teretanu 3 puta sedmicno, ali se potrudim da ta 3 puta odradim sve kako treba, i pripremim se dobro za neki ozbiljniji pristup. poprilicno se zdravo hranim, i u gym idem radi dobre kondicije i da tijelo malo dovedem u red (cisto radi razvoja i definiranja misica, jer se ranije nisam profesionalno bavio nekim spotrom) ..eh sad, planirao sam da nabavim neki whey protein, cisto da sve bude kako treba. do sada nisam koristio suplemente, ali sam se raspitao i procitao da su najkvalitetniji britanski (i irski) pa me zanima ima li neko iskustva da prepreporuci neki dobar (najbolji)
vjerujem da je ranije bilo price oko toga, ali kontam da pratite ako ne nesto novo doslo kod nas..
hvala unaprijed na savjetima