Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
-
dezurni_ucenik
#2551 Re: Gledali ste ne preporucujete
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 00:49, edited 1 time in total.
- Tito_i_Partija
#2552 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ja ga volim gledat', jer tip je fakat lud i neobican. Mislim da u svom najboljem filmu, The Rock, uopste nije glumio, nego je bio u svojom prirodnom mentalitetu.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2553 Re: Gledali ste ne preporucujete
Dobar je Nikolas, samo sto je u zadnjih par godina nasnimao smetlja.Tito_i_Partija wrote:Ja ga volim gledat', jer tip je fakat lud i neobican. Mislim da u svom najboljem filmu, The Rock, uopste nije glumio, nego je bio u svojom prirodnom mentalitetu.![]()
Reakcije u The Rocku
Face off-takodjer odlican
Leaving Las Vegas mi je skroz solidan, mada smatram da je te godine Šon Pen dobio Oscara za Dead Man Walking, pa i Antony Hopkins za Nixona, da ne bi bilo nezasluzeno.
-
nema me tamo
#2554 Re: Gledali ste ne preporucujete
Eno ispade da je snimio najvise 3 dobra filma.
Morao sam na imdb da uletim da se prisjetim jer znam da ih ima preko 5 dobrih.
It could happen to you
Odlicna komedija
Leaving las vegas
Justice ok za pogledat
Frozen ground zadnji dobar film meni licno odlican.
National treasure sam gledo bruku puta
8MM
The rock, Con air, Face off...
City of angels..
Gone in sixty seconds vrhunski.
The Family malo je reci dobra komedija.
Matchstick Men s Samom Rockwellom strašan..
Lord of War
Next
Weather Men ovaj je odlican, a sigurno ga vas dosta nije gledalo.
I meni možda njegov najbolji
http://www.imdb.com/title/tt1095217/?re ... lmg_act_26
It could happen to you
Odlicna komedija
Leaving las vegas
Justice ok za pogledat
8MM
City of angels..
Lord of War
Next
- Boateng
#2555 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jesi li gledao Adaptaciju?karanana wrote:ma on kao glumac nika i nije bio za neke vece domete. jedino sto mu se ranije potrefilo je to da dobije uloge u nekim dobrim filmovima tipa conaira, fac-offa, leaving las vegasa i eventualno onog gdje je trgovac sa oruzjem. u tim filmovima uopste nije nesto briljiro ali su filmovi dobri.
- karanana
#2556 Re: Gledali ste ne preporucujete
nisam. evo citam, izgleda dobar film i hvale ga u njemu i cude se kako je glumio i u mnogim odron filmovima.Boateng wrote:Jesi li gledao Adaptaciju?karanana wrote:ma on kao glumac nika i nije bio za neke vece domete. jedino sto mu se ranije potrefilo je to da dobije uloge u nekim dobrim filmovima tipa conaira, fac-offa, leaving las vegasa i eventualno onog gdje je trgovac sa oruzjem. u tim filmovima uopste nije nesto briljiro ali su filmovi dobri.
-
Yapi Yapo
#2557 Re: Gledali ste ne preporucujete
Maze Runner Scorch Trials smor mrtvi!
- hrle1976
#2558 Re: Gledali ste ne preporucujete

Totalno glup film. Proziran od one scene kad ostanu sami... znas kraj.
-
Nepass
#2559 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt2872462/?ref_=nv_sr_1
Dosada od filma, uz to da je trajao jos 20 min dobio bih menstruaciju
Dosada od filma, uz to da je trajao jos 20 min dobio bih menstruaciju
- drag_gost
#2560 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jos samo da neko stavi Hateful 8 ovdje i to je to.
- annoy
#2561 Re: Gledali ste ne preporucujete
The giver (2014)
Preloše
Preloše
- Altsa
#2562 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ima Cage odlicnih filmova ali ova sranja sto snima posljednjih godina dobro su mu srozala glumacki ugled i svi ga pamte uglavnom po tim filmovima.nema me tamo wrote:Eno ispade da je snimio najvise 3 dobra filma.
It could happen to you
Odlicna komedija
Leaving las vegas
Justice ok za pogledat
8MM
City of angels..
Lord of War
Next
- annoy
#2563 Re: Gledali ste ne preporucujete
Mysterious skin (2004)
Ovaj film stavljam ovdje ne zato sto je los, zapravo je jako dobar film, ali jako tezak za gledanje i stvarno ne znam kom bi to preporucila.
Prije gledanja filma nisam bila upucena tematikom kojom se bavi, naisla sam na njega na listi filmova s dobrim plot twistom, i moram priznat da sam ga jedva odgledala i jedva sam cekala da zavrsi. Ne znam kad sam se zadnji put osjecala tako nelagodno za vrijeme gledanja filma, osjecaj kao da sudjelujes u necem u cem ne bi smio. Joseph Gordon Lewitt je stvarno uvjerljiv u svojoj ulozi i to cini film jos neugodnijim.
Poslije sam skontala da sam ubrzala bas najgoru scenu u filmu, na tome sam si zahvalna
Samo sam htjela imati ugodnu filmsku vecer s momkom a nakon ovoga smo otisli na spavanje bez rijeci
Ovaj film stavljam ovdje ne zato sto je los, zapravo je jako dobar film, ali jako tezak za gledanje i stvarno ne znam kom bi to preporucila.
Prije gledanja filma nisam bila upucena tematikom kojom se bavi, naisla sam na njega na listi filmova s dobrim plot twistom, i moram priznat da sam ga jedva odgledala i jedva sam cekala da zavrsi. Ne znam kad sam se zadnji put osjecala tako nelagodno za vrijeme gledanja filma, osjecaj kao da sudjelujes u necem u cem ne bi smio. Joseph Gordon Lewitt je stvarno uvjerljiv u svojoj ulozi i to cini film jos neugodnijim.
Poslije sam skontala da sam ubrzala bas najgoru scenu u filmu, na tome sam si zahvalna
Samo sam htjela imati ugodnu filmsku vecer s momkom a nakon ovoga smo otisli na spavanje bez rijeci
- karanana
#2564 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nije sex pao? Ma onda je ujutro garant.
- annoy
#2565 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ko se može seksat nakon tog filma ima ozbiljnih problema 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2566 Re: Gledali ste ne preporucujete
meh ja sam tom misterious skinu dao 5/10 dakle nista posebno
sad se niceg ne sjecam
ali ako i u svakom drugom slucaju kad krenem gledatzi svega se sjetim
sad se niceg ne sjecam
ali ako i u svakom drugom slucaju kad krenem gledatzi svega se sjetim
- ExNihilo
#2567 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kladim se da bi karanana mogao.annoy wrote:Ko se može seksat nakon tog filma ima ozbiljnih problema
-
Korisničkoime
#2568 Re: Gledali ste ne preporucujete
Trebala bi se bavit marketingom, nikad nisam prije ni cuo za ovaj film sad ga evo hocu skinuti.annoy wrote:Mysterious skin (2004)
Poslije sam skontala da sam ubrzala bas najgoru scenu u filmu, na tome sam si zahvalna![]()
- annoy
#2569 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nemoj, molim te 
- ultima_palabra
#2570 Re: Gledali ste ne preporucujete
Carol.
Jednodimenzionalan, bez prave priče i hemije između likova. Šteta onako dobre glumačke postave.
Jednodimenzionalan, bez prave priče i hemije između likova. Šteta onako dobre glumačke postave.
- dulekrele
#2571 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ah zene i njihovo poimanje filmovaannoy wrote:Mysterious skin (2004)
Poslije sam skontala da sam ubrzala bas najgoru scenu u filmu, na tome sam si zahvalna![]()
- annoy
#2572 Re: Gledali ste ne preporucujete
Što bi ovo patroniziranje trebalo značiti?dulekrele wrote: Ah zene i njihovo poimanje filmova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2573 Re: Gledali ste ne preporucujete
Pa za pocetak ste izabrali pogresan film za gledati.
Po kojem osnovu je film biran za tu ugodnu vecer?Samo sam htjela imati ugodnu filmsku vecer s momkom
- annoy
#2574 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kao sto rekoh, nasla sam ga na listi filmova s "dobrim plot twistom"Tomahawk11 wrote:Pa za pocetak ste izabrali pogresan film za gledati.
Po kojem osnovu je film biran za tu ugodnu vecer?Samo sam htjela imati ugodnu filmsku vecer s momkom
Ne gledam trailere, samo procitam o cemu se radi na IMDBu. Opis ovog filma bio je kriptican i nisam imala pojma u sta se upustam
Ovaj film je dobio previse forumskog prostora, s obzirom da nije nikakvo remek djelo i nije nimalo zabavan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2575 Re: Gledali ste ne preporucujete
Svakako je na temi gledali ste ne preporucujete. I nije mu neki forumski prostor.annoy wrote:Kao sto rekoh, nasla sam ga na listi filmova s "dobrim plot twistom"Tomahawk11 wrote:Pa za pocetak ste izabrali pogresan film za gledati.
Ne gledam trailere, samo procitam o cemu se radi na IMDBu. Opis ovog filma bio je kriptican i nisam imala pojma u sta se upustam![]()
Ovaj film je dobio previse forumskog prostora, s obzirom da nije nikakvo remek djelo i nije nimalo zabavan
No, postujem, mozemo zakljuciti pricu