Televizija OBN
Moderator: anex
- MTV
#2551 Re: Televizija OBN
Veliki brat ide uzivo na BN i OBN.
Sta ce biti da nema parova? Vidim da idu normalno na happy.
Sta ce biti da nema parova? Vidim da idu normalno na happy.
- MTV
#2554 Re: Televizija OBN
Napravit ce drugi, ko to neki problem.
-
wolf07
#2555 Re: Televizija OBN
Je li iko upratio da nas OBN iz godine u godinu smara sa čestitanjem Božića čim počne decembar pa sve do kraja januara! Bajram nikad ni da pomenu.
- mayab
#2556 Re: Televizija OBN
Mislim da to bas nema neke veze s time sto je to bajram, nego je to sa cinjenicom da je vrijeme božića u modernom konzumerskom društvu vrijeme najveće potrošnje para, kupovine itd,wolf07 wrote:Je li iko upratio da nas OBN iz godine u godinu smara sa čestitanjem Božića čim počne decembar pa sve do kraja januara! Bajram nikad ni da pomenu.
A inače, kako sam vec pisao, kod mene je OBN otisao u ništavilo, nema ga , ne registrujem ga uopće, kao su počeli sa GRAND smećem.....
- Raigor Stonehoof
#2557 Re: Televizija OBN
obn se gleda samo zbog maje munde 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2558 Re: Televizija OBN
A Dajana talk show?Raigor Stonehoof wrote:obn se gleda samo zbog maje munde
-
wolf07
#2559 Re: Televizija OBN
Kao da se za Bajram ne troše pare na poklone i slično. Nisam pristalica nekih teorija zavjere, ali ovo je meni baš simptomatično. Pa i manje pametni ljudi od onih koji vode OBN bi gledali da "ubiju koju marku" na reklamama u vrijeme bajramskih praznika. Ovdje je baš očito i namjerno ignorisanje vjere i običaja stanovnika koji su relativna većina u ovoj zemlji. Naka vrsta nasilnog kroatiziranja medijskog prostora. Naravno, ne kažem da rade bilo šta mimo pravila, to je privatna TV kuća i imaju pravo da emituju šta hoće ako nije u suprotnosti sa pravilima koja propisuje RAK.mayab wrote:Mislim da to bas nema neke veze s time sto je to bajram, nego je to sa cinjenicom da je vrijeme božića u modernom konzumerskom društvu vrijeme najveće potrošnje para, kupovine itd,wolf07 wrote:Je li iko upratio da nas OBN iz godine u godinu smara sa čestitanjem Božića čim počne decembar pa sve do kraja januara! Bajram nikad ni da pomenu.
A inače, kako sam vec pisao, kod mene je OBN otisao u ništavilo, nema ga , ne registrujem ga uopće, kao su počeli sa GRAND smećem.....
-
oskarboy
#2560 Re: Televizija OBN
OBN je privatna tv ,koja ima prava da cestita ono sto oni zele.a ne bunis sto hayat ne cestita bozic,vec samo bajram.to ti ne smeta? OBN-u je vlasnik ako se ne varam onaj bivsi vlasnik NOVA tv iz Hrvatske.wolf07 wrote:Kao da se za Bajram ne troše pare na poklone i slično. Nisam pristalica nekih teorija zavjere, ali ovo je meni baš simptomatično. Pa i manje pametni ljudi od onih koji vode OBN bi gledali da "ubiju koju marku" na reklamama u vrijeme bajramskih praznika. Ovdje je baš očito i namjerno ignorisanje vjere i običaja stanovnika koji su relativna većina u ovoj zemlji. Naka vrsta nasilnog kroatiziranja medijskog prostora. Naravno, ne kažem da rade bilo šta mimo pravila, to je privatna TV kuća i imaju pravo da emituju šta hoće ako nije u suprotnosti sa pravilima koja propisuje RAK.mayab wrote:Mislim da to bas nema neke veze s time sto je to bajram, nego je to sa cinjenicom da je vrijeme božića u modernom konzumerskom društvu vrijeme najveće potrošnje para, kupovine itd,wolf07 wrote:Je li iko upratio da nas OBN iz godine u godinu smara sa čestitanjem Božića čim počne decembar pa sve do kraja januara! Bajram nikad ni da pomenu.
to je privatna tv a ne javni servis.
- zoza
#2561 Re: Televizija OBN
Zašto jedina emisija koja im valja ide u 3-4-5 ujutro? I tako već godinama.
- Teletubbies
#2562 Re: Televizija OBN
Ajmo ko se razumije u ovaj GRAND odma sad na raport
gledam ovu paradu, zape mi jedna dama iz orkestra, svira flautu, pozicionirana je u donjem redu skroz desno, pa eto ako ko zna ime bio bih mu zahvalan 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2563 Re: Televizija OBN
Cerka od Bokija MilosevicaTeletubbies wrote:Ajmo ko se razumije u ovaj GRAND odma sad na raportgledam ovu paradu, zape mi jedna dama iz orkestra, svira flautu, pozicionirana je u donjem redu skroz desno, pa eto ako ko zna ime bio bih mu zahvalan
- Teletubbies
#2564 Re: Televizija OBN
zahvaljujem, i kamera svako malo u njumali_milojica wrote:Cerka od Bokija MilosevicaTeletubbies wrote:Ajmo ko se razumije u ovaj GRAND odma sad na raportgledam ovu paradu, zape mi jedna dama iz orkestra, svira flautu, pozicionirana je u donjem redu skroz desno, pa eto ako ko zna ime bio bih mu zahvalan
- navedeni
#2565 Re: Televizija OBN
I zbog DajaneMatijevic_Vlado wrote:A Dajana talk show?Raigor Stonehoof wrote:obn se gleda samo zbog maje munde![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#2566 Re: Televizija OBN
Koja Dajana ? Dejana valjda. Rijetko iritantno stvorenje.
Inače, kćerka Bokija Miloševića svira violinu, a ne flautu, i to nije ta djevojka. Izguglaj - Ksenija Milošević, pa ćeš vidjeti.
Inače, kćerka Bokija Miloševića svira violinu, a ne flautu, i to nije ta djevojka. Izguglaj - Ksenija Milošević, pa ćeš vidjeti.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2567 Re: Televizija OBN
E nek ti nisi iritantno stvorenje
. Dajana voli te fan tvojih sovova
- Tabhana
#2568 Re: Televizija OBN

Najjače televizija na svijetu.
vrati se Nino Raspudić
- Logovan
#2569 Re: Televizija OBN
Ma jebo im ja mater za ovo.
- relativno84
#2570 Re: Televizija OBN
+1Logovan wrote:Ma jebo im ja mater za ovo.
- cpu_fan
#2571 Re: Televizija OBN
Ja bih samo da dodam "takozvanu mater" +1relativno84 wrote:+1Logovan wrote:Ma jebo im ja mater za ovo.
- lokalni_razdjevičar
#2572 Re: Televizija OBN
treba govna zapaliti
- Tabhana
#2573 Re: Televizija OBN
Ja se ne ljutim niti sekunde na OBN. Ljudi rade šta hoće jer to mogu, da mi imamo jaku političku elitu Bošnjaka i ljudi koji su bili pripadnici Armije BiH, odmah bi sutradan bio organiziran protest ispred te televizije.
No, problem nastaje tu, kada omiljena serija balija počinje u tim terminima, tako da se mora popraviti serija, ko će stajati ispred te televzije.
Narod prima, jer narod dopušta, isto kao djevica nije više djevica kada raširi noge, kašnje himen.
No, problem nastaje tu, kada omiljena serija balija počinje u tim terminima, tako da se mora popraviti serija, ko će stajati ispred te televzije.
Narod prima, jer narod dopušta, isto kao djevica nije više djevica kada raširi noge, kašnje himen.
- Raigor Stonehoof
#2574 Re: Televizija OBN
ISTO ovo je prije par godina napisao Klix, mislim da je tad jos bio Sa-X. "Takozvana Armija BiH".Tabhana wrote:
Najjače televizija na svijetu.
vrati se Nino Raspudić
Nije to do nikakve politike nego imaju levate u uredništvu koji urade copy paste sa Srne ili neke slične novinske agencije, a ni ne pročitaju tekst.
- Tabhana
#2575 Re: Televizija OBN
Bojkot takozvane OBN televizije
Grupa na fejsbuku, preko 400 članova već.
Najjači su mi lajk revolucije, balinluk
Grupa na fejsbuku, preko 400 članova već.
Najjači su mi lajk revolucije, balinluk