Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#2551 Re: Arsenal F.C.
Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenalu
zapravo u fudbalu
kakva tragedija od sportiste 
- alijagoro
#2552 Re: Arsenal F.C.
Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenaluzapravo u fudbalu
-
Corola
#2553 Re: Arsenal F.C.
I sefa i stanicu.Riddle wrote:Sansa za Arsenal da veceras jos vise smanji razliku za vodecim timovima. Nesto mi govori da ce usrati.
- vaučer
#2554 Re: Arsenal F.C.
Ozljedi li se Robin ova ekipa ne bi ni Europa ligu dohvatila.
Tragikomično.
Tragikomično.
-
LSD
#2555 Re: Arsenal F.C.
Decko je duplo bolji igrac od pomenutog, u to nema sumnje....mora metla raditi...citav spisak parazita od koje nemaju nikakve koristi : Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson - to treba sikterisati...hajd ovaj koreanac Park je tek došao pa nije nešto ni igrao da bi se mogao ocijeniti, Benayoun je na posudbi ali zna biti koristan jer ima iskustvo...i Volkot u zadnje vrijeme sve lošije igra.alijagoro wrote:Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenaluzapravo u fudbalu
- alijagoro
#2556 Re: Arsenal F.C.
To vazi za vecinu ekipa,nije samo Arsenal.vaučer wrote:Ozljedi li se Robin ova ekipa ne bi ni Europa ligu dohvatila.
Tragikomično.
- BHF_Manijak
#2557 Re: Arsenal F.C.
Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio!
Sljivotres klasicini, hem spor, hem i onakav visok slab u skok igri, hem nejak, ma nidje veze lik, bolje da je jos para dodo pa doveo Hummelsa ko co'ek!
-
LSD
#2558 Re: Arsenal F.C.
Ma Mertesacker je zmaj, Bekenbauer iz najboljih dana za Skilacija...ovo bez imalo pretjerivanja.BHF_Manijak wrote:Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio!![]()
Sljivotres klasicini, hem spor, hem i onakav visok slab u skok igri, hem nejak, ma nidje veze lik, bolje da je jos para dodo pa doveo Hummelsa ko co'ek!
- alijagoro
#2559 Re: Arsenal F.C.
Jenkison je dobra zamjena za Sagnu,problem su ti igraci koje si pobrajao plus Gibbs i Diaby.Ovi pobrojani samo zauzimaju mjesto drugim igracima,uz to imaju u prosjeku 50,000 sedmicno,sto je nekih 350,000 funti.LSD wrote:Decko je duplo bolji igrac od pomenutog, u to nema sumnje....mora metla raditi...citav spisak parazita od koje nemaju nikakve koristi : Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson - to treba sikterisati...hajd ovaj koreanac Park je tek došao pa nije nešto ni igrao da bi se mogao ocijeniti, Benayoun je na posudbi ali zna biti koristan jer ima iskustvo...i Volkot u zadnje vrijeme sve lošije igra.alijagoro wrote:Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenaluzapravo u fudbalu
- Whitesnake
#2560 Re: Arsenal F.C.
LSD wrote:Decko je duplo bolji igrac od pomenutog, u to nema sumnje....mora metla raditi...citav spisak parazita od koje nemaju nikakve koristi : Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson - to treba sikterisati...hajd ovaj koreanac Park je tek došao pa nije nešto ni igrao da bi se mogao ocijeniti, Benayoun je na posudbi ali zna biti koristan jer ima iskustvo...i Volkot u zadnje vrijeme sve lošije igra.alijagoro wrote:Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenaluzapravo u fudbalu
Buraz vatreni sam navijac Arsenala i potpisujem svaku rijec, zarez i tacku koju si napisao..
Sve je receno osim jedne stvari: zao mi je da sam docekao da se Veliki Arsenal brani na 1:1 sa Fulhamom (respect Fulhamu)..
ARSENAL FOREVER
- alijagoro
#2561 Re: Arsenal F.C.
Mertesacker je dobar,ali nije dovoljno agresivan za jednog branica u Engleskoj.BHF_Manijak wrote:Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio!![]()
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2562 Re: Arsenal F.C.
-
LSD
#2563 Re: Arsenal F.C.
Wenger treba dovesti/ kupiti ako treba pravi profesionalni medicinski tima
jbm majku jel moguce da svake godine po 4 igraca (prvotimca i vrlo bitna) budu van stroja...ali svake godine
pa ne može biti normalno da ga yebeš.
I to vec godinama traje
Sad su van stroja Santos, Wilshere, Diaby,Sagna...prošle godine Van Persie, Walcott, Ramsey i još neki...i vazda po pola godine van stroja
pa dokad više
....nek istrese pare i dovede prave doktore i medicinare jer ovo postaje tragi-komicno.
I to vec godinama traje
Sad su van stroja Santos, Wilshere, Diaby,Sagna...prošle godine Van Persie, Walcott, Ramsey i još neki...i vazda po pola godine van stroja
Last edited by LSD on 02/01/2012 21:21, edited 1 time in total.
- alijagoro
#2564 Re: Arsenal F.C.
Jenkinson je dobar,pravi staromodni bek,zavrne je ko Neville iz najboljih dana
.On je jedino igrao zbog povrede Sagne.
-
Chuckie
#2565 Re: Arsenal F.C.
A u pm, evo me, sabirem utiske.leet wrote:gdje je Chuckie
Katastrofa, nestalo mi riječi da pišem. E moj Arsene ... Ja bi tebi na ljeto lagano šup kartu i doviđenja prijatno.
- BHF_Manijak
#2567 Re: Arsenal F.C.
Majkemi i sad oplacem kad ga vidim kako reaguje kod onog gola koji im je Aston Villa dala, frajer ko picic skloni glavu i onaj iz Ville samo pokupi loptu ispred njega!LSD wrote:Ma Mertesacker je zmaj, Bekenbauer iz najboljih dana za Skilacija...ovo bez imalo pretjerivanja.BHF_Manijak wrote:Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio!![]()
- just principe
#2568 Re: Arsenal F.C.
kad Anri dolazi
-
Baudelaire
#2569 Re: Arsenal F.C.
Opet, ja mislim da je sudija najviše kriv. Oštetio ih je danas prilično u više situacija.
- alijagoro
#2570 Re: Arsenal F.C.
Wenger se danas zalio na sudzenje,ali to je borba u kojoj ne mozes pobjediti.
- burek_in_space
#2571 Re: Arsenal F.C.
Jelde da nisam odavno?!
Arsene, odlazi!
Arsene, odlazi!
- Gandalf
#2572 Re: Arsenal F.C.
Walcott: Bolja smo ekipa od kako Cesc i Samir nisu tu
Nešto slično izjavio je čini mi se Fabregas prije par godina, kada je otišao Henry
Ko li će istu stvar reći kada jednom ode i Walcott
Nešto slično izjavio je čini mi se Fabregas prije par godina, kada je otišao Henry
Ko li će istu stvar reći kada jednom ode i Walcott
-
Chuckie
- belafonte
#2574 Re: Arsenal F.C.
http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link
Bolji je od Arshavina sigurno hahhah, ali nek se kali jos godinu dvije...
-
Baudelaire
#2575 Re: Arsenal F.C.
Nije lud, prije će s Istanbulom nešto osvojiti nego s ovimabelafonte wrote:http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link