Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#2551 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenalu :? zapravo u fudbalu :shock: kakva tragedija od sportiste :(
alijagoro

#2552 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenalu :? zapravo u fudbalu :shock: kakva tragedija od sportiste :(
Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.
Corola

#2553 Re: Arsenal F.C.

Post by Corola »

Riddle wrote:Sansa za Arsenal da veceras jos vise smanji razliku za vodecim timovima. Nesto mi govori da ce usrati. :mrgreen:
I sefa i stanicu.
vaučer

#2554 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

Ozljedi li se Robin ova ekipa ne bi ni Europa ligu dohvatila.
Tragikomično.
LSD

#2555 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

alijagoro wrote:
LSD wrote:Arsene ,krajnje je vrijeme da pocnes šibati te svoje vedete....i ljudi moji šta radi onaj Skilaci uopšte u Arsenalu :? zapravo u fudbalu :shock: kakva tragedija od sportiste :(
Onaj mali Coquelin je izmislio fudbal za njega,jos mu to nije prirodna pozicija.
Decko je duplo bolji igrac od pomenutog, u to nema sumnje....mora metla raditi...citav spisak parazita od koje nemaju nikakve koristi : Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson - to treba sikterisati...hajd ovaj koreanac Park je tek došao pa nije nešto ni igrao da bi se mogao ocijeniti, Benayoun je na posudbi ali zna biti koristan jer ima iskustvo...i Volkot u zadnje vrijeme sve lošije igra.
alijagoro

#2556 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

vaučer wrote:Ozljedi li se Robin ova ekipa ne bi ni Europa ligu dohvatila.
Tragikomično.
To vazi za vecinu ekipa,nije samo Arsenal.
BHF_Manijak

#2557 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio! :mrgreen: :roll: Sljivotres klasicini, hem spor, hem i onakav visok slab u skok igri, hem nejak, ma nidje veze lik, bolje da je jos para dodo pa doveo Hummelsa ko co'ek!
LSD

#2558 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio! :mrgreen: :roll: Sljivotres klasicini, hem spor, hem i onakav visok slab u skok igri, hem nejak, ma nidje veze lik, bolje da je jos para dodo pa doveo Hummelsa ko co'ek!
Ma Mertesacker je zmaj, Bekenbauer iz najboljih dana za Skilacija...ovo bez imalo pretjerivanja.
alijagoro

#2559 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

LSD wrote:
alijagoro wrote:
Decko je duplo bolji igrac od pomenutog, u to nema sumnje....mora metla raditi...citav spisak parazita od koje nemaju nikakve koristi : Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson - to treba sikterisati...hajd ovaj koreanac Park je tek došao pa nije nešto ni igrao da bi se mogao ocijeniti, Benayoun je na posudbi ali zna biti koristan jer ima iskustvo...i Volkot u zadnje vrijeme sve lošije igra.
Jenkison je dobra zamjena za Sagnu,problem su ti igraci koje si pobrajao plus Gibbs i Diaby.Ovi pobrojani samo zauzimaju mjesto drugim igracima,uz to imaju u prosjeku 50,000 sedmicno,sto je nekih 350,000 funti.
Whitesnake

#2560 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

LSD wrote:
alijagoro wrote:

Buraz vatreni sam navijac Arsenala i potpisujem svaku rijec, zarez i tacku koju si napisao..
Sve je receno osim jedne stvari: zao mi je da sam docekao da se Veliki Arsenal brani na 1:1 sa Fulhamom (respect Fulhamu).. :( Pa jbt, s ovakvom igrom nece biti ni u prvih 6-7.. Skilaci, Aršavin,Rosicki,Šamak,Manone, Jenkinson bi (da se ja pitam) otisli svi u paketu za 100000$! Ali sta je tu je.. SAmo nek se vrati Sagna i Wilshire (pa eto i Santos) bice drugacije.. za nadati je se ako nista..
ARSENAL FOREVER
alijagoro

#2561 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

BHF_Manijak wrote:Sta reci za covjeka koji dovede Mertesackera da pojaca odbranu, ja smijesnijeg igraca u odbrani dugo nisam vidio! :mrgreen: :roll: Sljivotres klasicini, hem spor, hem i onakav visok slab u skok igri, hem nejak, ma nidje veze lik, bolje da je jos para dodo pa doveo Hummelsa ko co'ek!
Mertesacker je dobar,ali nije dovoljno agresivan za jednog branica u Engleskoj.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2562 Re: Arsenal F.C.

Post by bordo gandalf »

:-) :-) drugi put padam na njima
LSD

#2563 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Wenger treba dovesti/ kupiti ako treba pravi profesionalni medicinski tima :!: jbm majku jel moguce da svake godine po 4 igraca (prvotimca i vrlo bitna) budu van stroja...ali svake godine :shock: pa ne može biti normalno da ga yebeš.
I to vec godinama traje :shock:
Sad su van stroja Santos, Wilshere, Diaby,Sagna...prošle godine Van Persie, Walcott, Ramsey i još neki...i vazda po pola godine van stroja :oops: :shock: pa dokad više :? ....nek istrese pare i dovede prave doktore i medicinare jer ovo postaje tragi-komicno.
Last edited by LSD on 02/01/2012 21:21, edited 1 time in total.
alijagoro

#2564 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Jenkinson je dobar,pravi staromodni bek,zavrne je ko Neville iz najboljih dana :-D .On je jedino igrao zbog povrede Sagne.
Chuckie

#2565 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

leet wrote:gdje je Chuckie :D
A u pm, evo me, sabirem utiske. :D

Katastrofa, nestalo mi riječi da pišem. E moj Arsene ... Ja bi tebi na ljeto lagano šup kartu i doviđenja prijatno.
Chuckie

#2566 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Žervinjo, 'ebem li ti ženu.

Image
BHF_Manijak

#2567 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote:
Ma Mertesacker je zmaj, Bekenbauer iz najboljih dana za Skilacija...ovo bez imalo pretjerivanja.
Majkemi i sad oplacem kad ga vidim kako reaguje kod onog gola koji im je Aston Villa dala, frajer ko picic skloni glavu i onaj iz Ville samo pokupi loptu ispred njega! :lol: :mrgreen:
just principe

#2568 Re: Arsenal F.C.

Post by just principe »

kad Anri dolazi
Baudelaire

#2569 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

Opet, ja mislim da je sudija najviše kriv. Oštetio ih je danas prilično u više situacija.
alijagoro

#2570 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Wenger se danas zalio na sudzenje,ali to je borba u kojoj ne mozes pobjediti.
burek_in_space

#2571 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Jelde da nisam odavno?!

Arsene, odlazi!
Gandalf

#2572 Re: Arsenal F.C.

Post by Gandalf »

Walcott: Bolja smo ekipa od kako Cesc i Samir nisu tu

Nešto slično izjavio je čini mi se Fabregas prije par godina, kada je otišao Henry

Ko li će istu stvar reći kada jednom ode i Walcott :music2:
belafonte

#2574 Re: Arsenal F.C.

Post by belafonte »

http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link

Bolji je od Arshavina sigurno hahhah, ali nek se kali jos godinu dvije...
Baudelaire

#2575 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

belafonte wrote:http://www1.skysports.com/football/news ... nners-link

Bolji je od Arshavina sigurno hahhah, ali nek se kali jos godinu dvije...
Nije lud, prije će s Istanbulom nešto osvojiti nego s ovima :D
Post Reply