Izvini pojeo sam slovo.Cupko_ wrote:Nije josMTV wrote:@Cuko jel moguca sada zamjena SIM kartice za USIM/4G?!
I nisam ja Cuko
Hvala na odgovoru.
Moderator: Benq
Izvini pojeo sam slovo.Cupko_ wrote:Nije josMTV wrote:@Cuko jel moguca sada zamjena SIM kartice za USIM/4G?!
I nisam ja Cuko
Haj i mene ozenibeni-bu-man wrote:Bicecrnivrag wrote:Bilo bi fino da opališ koju noćnu fotografiju da vidimo kakav je sa noise reductionom, te ovaj 10x hibridni zoom, da vidimo koliko gubi u kvaliteti slike.beni-bu-man wrote:![]()
![]()
Al ovo ide zeni, sebi cu probat nabaviti PS4 Pro Limited Edition.
Objaviti novu ponudu/koncept tarifa nije baš isto što i objaviti sliku na instagramuAdi-g wrote:Jos Eronet šuti ili zapravo nece biti novih tarifa pogotovo po pitanju kolicine interneta kao sto su uveli onda druga dvojica
Pozz
Meni je drago da je Telekom nove tarife objavio na vrijeme, tj. taman da ovi vide šta zapravo moraju popravit kad budu pravili ponudu, a da bi bili bolji od Telekoma.Adi-g wrote:Jos Eronet šuti ili zapravo nece biti novih tarifa pogotovo po pitanju kolicine interneta kao sto su uveli onda druga dvojica
Pozz
Kolko će dati interneta, munuta i sms za 20 KM? To je pitanje svih pitanjaCupko_ wrote:Nove tarife su bile planirane za početak 06. mjeseca, ali vrlo vjerovatno će ići već idući mjesec. Smijem reći samo da će biti tarifa od 20 KM (sa PDV-om), 30 KM itd., te da će se bonusi doosta povećati
ja ovaj video nebih prikazivao, ovo je loša reklamaCupko_ wrote:
Bit će obavijest na vrijeme, obzirom da komercijalno puštanje mreže kreće od 08.05.Nedin00 wrote:Kad će se moći zamijeniti SIM kartica za USIM?
Pa možeš ti i sad zamijenit i dobit novu karticu (mislim da su sadašnje svakako ta nova generacija koja omogućava spajanje na 4G mrežu) ali radije sačekaj da puste signal, pa se onda bavi karticom.Nedin00 wrote:Kad će se moći zamijeniti SIM kartica za USIM?