Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DoradO wrote:... zadnja dva puta kad sam isao u bbi kroz radicevu na sred ceste, u kolovoznoj traci ljudi , jednom parkiran plavi porsche a drugi put crni TT... raspad sistema
Ti homoseksualci uvijek tu parkiraju, svaki dan.
da, to su vlasnici Nivee, svjedočio sam par puta i vidio tako da ostavljaju aute
al eto ako je za utjehu, čim se oslobodi neko mjesto, preparkiraju
cute poison wrote:
Eh sto bih volio da na mene naletis i da mi tako svasta nagovoris, pa da vidis kako ja "prosikcem".
e sto ne mogu ove "zajebane" "nabildane" "sta me gledas kako parkiram" ili "prosiktacu ja tebi po ledjima"
lijepi moji, svi smo ucesnici u saobracaju. kako vi trazite parking, trazim ga i ja. sada je stvar do licne kulture hocu li se ja ili ti pokusavati uvaliti na mjesto gdje stojim nepropisno parkiran (bez obzira bilo to parking ili zelena povrsina) ili cu nastaviti kruziti i traziti mjesto gdje mogu normalno da stanem. svi nesto palamudimo kako nema mjesta za parkiranje a svi idu u grad kolima. ne moras se kur.... da te raja vidi kakvu makinu vozis. tvoja prava raja zna kakvu makinu vozis. ko to ne moze da shvati, njegov problem.
a za zajebane, ja reagujem, prvo ljubazno upozorim a daljnja moja akcija zavisi od njegove rekacije. mozda i dodje do "bliskog kontakta trece vrste" i mozda dobijem i ja batine, ali se sigurno ne zavrsi na tome......
zato razmislite prije nego sto pocnete sakama rjesavati nesto na sta vas je neko napomenuo a sto ste i sami trebali znati prije nego sto ste sjeli u auto
Ni "zajeban" ni nabildan, a i ne govorim nikome "sta me gledas" itd, al' da mi pridjes tako i nesto da rondas, ne bi ti nikad vise palo napamet da nekom na taj nacin pridjes.
Niti bi ti ikada vise bio u prilici da ikako reagujes na bilo koga drugog. to ti garantujem.
zli_hordas wrote:ako je vlasnik kafica nije i ceste
ne opravdavam ih, samo takav smo narod da ne vjerujem da bi se ti ili bilo ko drugi drugačije ponašao... da je na njihovom mjestu... uz tradicionalni čast izuzecima
tragedija Bosne je što se topla voda uvijek iznova izmišlja.U cijelom svijetu,ali baš u cijelom pa i po hrvatskim selima duž jadrana,inače zvanim turistička mjesta,ima znak obavještenja o vremenskom intervalu snabdijevanja-i to se poštuje.To je obično od 22h-06h.Boli qurac nekoga kako ćeš se ti organizovati,našim morlocima je to nepojmljivo.Pa hljeb u Titovoj,Koševskoj i sl.dijeli od 22h-06h,ili ga ne dijeli,tvoj problem,naravno moraš imati policiji ,a ne šupke.
zonbirile wrote:tragedija Bosne je što se topla voda uvijek iznova izmišlja.U cijelom svijetu,ali baš u cijelom pa i po hrvatskim selima duž jadrana,inače zvanim turistička mjesta,ima znak obavještenja o vremenskom intervalu snabdijevanja-i to se poštuje.To je obično od 22h-06h.Boli qurac nekoga kako ćeš se ti organizovati,našim morlocima je to nepojmljivo.Pa hljeb u Titovoj,Koševskoj i sl.dijeli od 22h-06h,ili ga ne dijeli,tvoj problem,naravno moraš imati policiji ,a ne šupke.
zonbirile wrote:tragedija Bosne je što se topla voda uvijek iznova izmišlja.U cijelom svijetu,ali baš u cijelom pa i po hrvatskim selima duž jadrana,inače zvanim turistička mjesta,ima znak obavještenja o vremenskom intervalu snabdijevanja-i to se poštuje.To je obično od 22h-06h.Boli qurac nekoga kako ćeš se ti organizovati,našim morlocima je to nepojmljivo.Pa hljeb u Titovoj,Koševskoj i sl.dijeli od 22h-06h,ili ga ne dijeli,tvoj problem,naravno moraš imati policiji ,a ne šupke.
bordo_boy wrote:. 100 puta sam bio u situaciji kada žurim i moram ostaviti auto u ono malo prostora koje mi je ostalo, na način da imam po 20 cm sa strana, i da se izvlačim iz auta ko zmija. Par sati kasnije, dolazim do auta, parking je poluprazan, a moj auto zjapi sada ukoso parkiran, poprijeko preko linije. Tada na scenu stupa lik s početka posta, koji sprovodi neki svoj hir, i proglašava me parking papkom...
Valjda ti je jasno, svi po minut pa otisli, ti u zurbi par sati. Ne radi se to tako, prosto ko pasulj. Nadji adekvatno mjesto za duzi ostanak.
sve kontam, ali ne kontam ove debile s dobrim autima sto se kretenski parkiraju....
hajde onaj s nekim srotom sto se parkira debilski, pa boli ga briga.
Ima neki lik na alipasinu kod merkatora, parkira se ispred ulaza na parking...znaci da bi uso u parking, moras uci na izlaz... a ako ostavi prostora onda to je u milimetrima, da s mozes jedva provuci... a ima poprilicno dobro auto...kod mene je auto novo, ja kad parkiram uvijek obracam paznju da nebi smeto, da ima prostora, da sam u granicama parkinga....ocigledno neke za to zaboli neka stvar...
Dobri moj komšija, malo je raje da obraća pažnju, kod tebe je situacija još dobra kakva je kod mene na parkingu (Bingo)...od dobrog parkiranja, preko ostavljenih kolica do ulazaka na izlaz i obratno.....
dingosp0 wrote:sve kontam, ali ne kontam ove debile s dobrim autima sto se kretenski parkiraju....
hajde onaj s nekim srotom sto se parkira debilski, pa boli ga briga.
Ima neki lik na alipasinu kod merkatora, parkira se ispred ulaza na parking...znaci da bi uso u parking, moras uci na izlaz... a ako ostavi prostora onda to je u milimetrima, da s mozes jedva provuci... a ima poprilicno dobro auto...kod mene je auto novo, ja kad parkiram uvijek obracam paznju da nebi smeto, da ima prostora, da sam u granicama parkinga....ocigledno neke za to zaboli neka stvar...
-------------------------------------
jednom mu ga obraditi i neće više
ma na ovim parkingima ispred zgrada to je uzas.... pogotovo kad raje dodje s posla... ne znas koje je gore parkirano... najgori su oni sto s parkiraju u sredini...i onda s nadje uvijek jedan debil sto na vrhu parkira s tako da zagradi svu raju.. tako je jedan s punom radio... dok mu ljudi nisu ostavili papiric s opomenom...sad i on normalno parkira...
Ja samo ne mogu razumjeti kako neke Baje s dobrim kolima parkiraju skoro na pola ceste (kad je bočno parkiranje u pitanju). Njih sigurno ne muči lova čim se ne sekiraju hoće li ih neko ogrebat itd...