Blago tebi pa jos tako mislis, pogledaj zadnje 2 sezone.ice2cube wrote:Supernatural.
Prije sam je gledao na TV, ali nisam redovno pa sam sada skin'o 4 sezone a ima ih oko 6,7![]()
Bolja serije se nece snimiti nikada.
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
DžipaloRipalo
#2551 Re: Gledate seriju - preporucite je
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2552 Re: Gledate seriju - preporucite je
mene ta serija uvijek nervirala, ali otkako je forsiraju na fox lifeu pocela sam je gledati i sad mi je skroz okChmoljo wrote:ne znam za ostale, al' meni je ona Malcolm in the Middle ekstra serija![]()
baš me odmorii sigurno je da me češće nasmije od How I met your mother u zadnje vrijeme
![]()
onaj lik što glumi Hal-a, oca Malcolma![]()
![]()
i najmlađi brat
najmladji brat jeste najbolji lik u seriji
- dale cooper
#2553 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni su generalno serije sa vampirskom/vukodlak tematikom došle preko glave.
Postale su čista masturbacija za ciljnu grupaciju 15-25, pune ljepuškastih angsty
momaka i cura. Kad će ljudi shvatiti da vampiri i vukodlaci nisu nikada bili vaši
najbolji prijatelji, vaš dečko/djevojka, več prilično krvožedna, opasna i jeziva
bića. Ovakve serije i filmovi su ih napravili totalno bezopasnim (da ne kažem
bezubim). Kad se samo sjetim da mi se kao djetetu koža ježila od filmova
Christopher Lee-a ili Vincenta Price-a, a danas samo mogu ironično zakolutati
očima na nove generacije filmskih vampira.
Postale su čista masturbacija za ciljnu grupaciju 15-25, pune ljepuškastih angsty
momaka i cura. Kad će ljudi shvatiti da vampiri i vukodlaci nisu nikada bili vaši
najbolji prijatelji, vaš dečko/djevojka, več prilično krvožedna, opasna i jeziva
bića. Ovakve serije i filmovi su ih napravili totalno bezopasnim (da ne kažem
bezubim). Kad se samo sjetim da mi se kao djetetu koža ježila od filmova
Christopher Lee-a ili Vincenta Price-a, a danas samo mogu ironično zakolutati
očima na nove generacije filmskih vampira.
- žulijan asanž
#2554 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni su ovo dvoje zakon:

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2555 Re: Gledate seriju - preporucite je
danas umalo ne povratih kada stari iskašlja tuđi flaster na javnom kupalištuplain vanilla wrote:
mene ta serija uvijek nervirala, ali otkako je forsiraju na fox lifeu pocela sam je gledati i sad mi je skroz ok
- dale cooper
#2556 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sjajna serija sa dobro pogođenim humorom. Stari je Tito!Chmoljo wrote:danas umalo ne povratih kada stari iskašlja tuđi flaster na javnom kupalištuplain vanilla wrote:
mene ta serija uvijek nervirala, ali otkako je forsiraju na fox lifeu pocela sam je gledati i sad mi je skroz ok
sa Breaking Bad.
- Hugo Weaving
#2557 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.imdb.com/title/tt0402711/
Boston Legal je obavezno stivo, moram priznati. Spader + Shatner = dobitna kombinacija.
Boston Legal je obavezno stivo, moram priznati. Spader + Shatner = dobitna kombinacija.
- anestezija123
#2558 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kad smo kod Boston Legal 
Koje biste preporucili serije sa pravnom tematikom?
- Hugo Weaving
#2559 Re: Gledate seriju - preporucite je
Shark i The Practice (serija koja je prethodila Boston Legalu).
- anestezija123
#2560 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Practice sam pratila, Boston Legal je spinoff, ali njih nisam nesto pratila redovno, evo sad skidam od prve sezone.
Sad cu proguglati Shark malo.
Sad cu proguglati Shark malo.
- Hugo Weaving
#2561 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam se mogao sjetiti izraza "spinoff", da ga yebes.
Imas i one serijale o Perry Masonu (mada, to su filmski serijali (da se tako izrazim)). Moze li savjet? Bjezi od Matlocka.
Imas i one serijale o Perry Masonu (mada, to su filmski serijali (da se tako izrazim)). Moze li savjet? Bjezi od Matlocka.
- swirl
#2562 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja ti preporucujem The Good Wife i Damages.anestezija123 wrote:Kad smo kod Boston Legal
- vicious2
#2563 Re: Gledate seriju - preporucite je
jos jedna posljedica Boston Legal-a je Harry's Law - mislim da imaju 2 sezone ... nije loseanestezija123 wrote:Kad smo kod Boston Legal
- alica.k
#2564 Re: Gledate seriju - preporucite je
damages, JAKO dobra serija.swirl wrote:Ja ti preporucujem The Good Wife i Damages.
-
DžipaloRipalo
#2565 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni je suits extraswirl wrote:Ja ti preporucujem The Good Wife i Damages.anestezija123 wrote:Kad smo kod Boston Legal
-
pin-up
#2566 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kakva vam se čini Awake?
Meni je za sad u redu, pratit ću iako zbog ideje i tematike nemam pojma u kojem bi pravcu mogla ići serija/radnja. To mi se u stvari i sviđa, samo se nadam da se neće sve svesti na njegovo rješavanje krimi slučajeva pomoću ove privilegije paralelnog života.
Meni je za sad u redu, pratit ću iako zbog ideje i tematike nemam pojma u kojem bi pravcu mogla ići serija/radnja. To mi se u stvari i sviđa, samo se nadam da se neće sve svesti na njegovo rješavanje krimi slučajeva pomoću ove privilegije paralelnog života.
- male_okice
- alibaba_i_30_godina
#2568 Re: Gledate seriju - preporucite je
O cemu je tacno rijec?!pin-up wrote:Kakva vam se čini Awake?
-
ice2cube
#2569 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ovo je prva serija u koju sam se bas uzivio i nije mi se nijedna svidjela kao ova, nadam se da me nece razocarati te zadnje sezone kao sto ti kazes.. Ali sve je moguceDžipaloRipalo wrote:Blago tebi pa jos tako mislis, pogledaj zadnje 2 sezone.ice2cube wrote:Supernatural.
Prije sam je gledao na TV, ali nisam redovno pa sam sada skin'o 4 sezone a ima ih oko 6,7![]()
- alibaba_i_30_godina
#2570 Re: Gledate seriju - preporucite je
Maloprije prikazali da od 27. marta na FOX Crime pocinju prikazivati novu seriju Touch. Znam da ste vec pisali o njoj ... valjda je interesantna, trailer ne izgleda lose (mada na to smo vec navikli da nas navuku).
- neo7
#2571 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pilot, koji je objavljen Jan. 25, 2012 , super je izgledaoNeyDan wrote:Maloprije prikazali da od 27. marta na FOX Crime pocinju prikazivati novu seriju Touch. Znam da ste vec pisali o njoj ... valjda je interesantna, trailer ne izgleda lose (mada na to smo vec navikli da nas navuku).
Ono sto mi je cudno je to da epizoda br 3 izlazi Apr. 2, 2012 i to je to za prvu sezonu :S
-
BJB
#2572 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisi jedini, samo je problem sto ih nisam mogla nikad redovno gledati..žulijan asanž wrote:meni su ovo dvoje zakon:
![]()
E, konacno cu je odgledati po redu..
Sad moram i ovo iskopati, The Vicar of Dibley
-
DžipaloRipalo
#2573 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam prve 3-4 sezone 5 puta ili vise, nekad u cugu po 2-3 dana gledao samo, ali ove zadnje 2 sezone jedva.ice2cube wrote:Ovo je prva serija u koju sam se bas uzivio i nije mi se nijedna svidjela kao ova, nadam se da me nece razocarati te zadnje sezone kao sto ti kazes.. Ali sve je moguceDžipaloRipalo wrote:Blago tebi pa jos tako mislis, pogledaj zadnje 2 sezone.ice2cube wrote:Supernatural.
Makar meni je izgubila draz, al i dalje je solidna serija.
-
ice2cube
#2574 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mozes li mi preporuciti neku seriju slicnu kao sto je Supernatural ?
Kada je pregledam, da neku novu skinem
Kada je pregledam, da neku novu skinem
-
BJB
#2575 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bila je serija The Others, zanimljiva skroz, malo strasna, steta sto je trajala samo jednu sezonu..