FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
al_akhisari

#2551 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

elSaik wrote:
al_akhisari wrote:Je l danas nova emisija TV zeljo??? Hoce l je neko postaviti skoro...
Nema vikendom, samo radnim danima.
Hvala...postedio si me iscekivanja...barem za danas :D
Charuga
Globalni moderator

#2552 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Last edited by Charuga on 02/08/2009 15:20, edited 1 time in total.
mirza tm87

#2553 Re: FK Zeljeznicar

Post by mirza tm87 »

grmilo i gorilo sinoc.... :thumbup:
dino84

#2554 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Bila je danas iza Sa online i Made in BL.Ne mogu da vjerujem,pa i vikendom smo na televiziji.Neki dan neki pitar poslao pismo u Oslobodjenje,jadikuje da imamo povlasteni status u odnosu na Torpedo,sta ce tek sad raditi.

Iskreno,mozda bi bilo bolje kao Bili kutak,da idemo jednom hefticno koliko vec oni idu,nemam pojma,ali mislim da je previse svaki radni dan,bolje jednom u sedmici napraviti duzu emisiju,uraditi pregled kola,najavu sljedeceg kola,intervju sa igracima,neka nagradna igra i kako to vec ide...Ovako,svaki dan po 3-4 minute po nekoliko puta dnevno,ne znam,imaju ljudi koji to rade,pa osjetice sta je najbolje,strah me samo da ne dodje do zamaranja raje.Cinjenica je da je ovo fantasticna stvar,navijaci mogu vidjeti golove,navijanje,atmosferu,izjave igraca i trenera a sportski pregled tek veceras,ne znam ni ima li ga vise na BHT-u.

Amar smiren i realan,Beslija sa strahom najavljuje borbu za Evropu,Coca raspjevan u autobusu,Mesanovic se vere po ogradi nakon gola,na tribini delirijum,je li moguce sve ovo pitam se nakon prosle sezone...
LSD

#2555 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

dino84 wrote:Bila je danas iza Sa online i Made in BL.Ne mogu da vjerujem,pa i vikendom smo na televiziji.Neki dan neki pitar poslao pismo u Oslobodjenje,jadikuje da imamo povlasteni status u odnosu na Torpedo,sta ce tek sad raditi.

Iskreno,mozda bi bilo bolje kao Bili kutak,da idemo jednom hefticno koliko vec oni idu,nemam pojma,ali mislim da je previse svaki radni dan,bolje jednom u sedmici napraviti duzu emisiju,uraditi pregled kola,najavu sljedeceg kola,intervju sa igracima,neka nagradna igra i kako to vec ide...Ovako,svaki dan po 3-4 minute po nekoliko puta dnevno,ne znam,imaju ljudi koji to rade,pa osjetice sta je najbolje,strah me samo da ne dodje do zamaranja raje.Cinjenica je da je ovo fantasticna stvar,navijaci mogu vidjeti golove,navijanje,atmosferu,izjave igraca i trenera a sportski pregled tek veceras,ne znam ni ima li ga vise na BHT-u.

Amar smiren i realan,Beslija sa strahom najavljuje borbu za Evropu,Coca raspjevan u autobusu,Mesanovic se vere po ogradi nakon gola,na tribini delirijum,je li moguce sve ovo pitam se nakon prosle sezone...
sve to stoji što si napisao,ali u drugu ruku nisi u pravu :D :-) (malo kontradikcije,ali nema veze)
Ne treba sad reducirati broj emisija,sad je najpotrebnije da se napravi ta euforija,da se pumpa ta stvar i fura što više i jace...cilj je vratiti raju na stadion,ono što stoji na kraju svake epizode a to je da bude 10.000 na svakoj domacoj...e kad to postignemo,onda nece ni biti potrebe za ovakvim emisijama...mislim,meni licno ova emisija ne treba jer bi dolazio u svakom slucaju,kao što sam i dolazio i dosad (predpostavljam da ni tebi nije trebala jer si dolazio i pratio Želju kad je bilo baš gadno) ali ima dosta raje koja ce sigurno doci na Grbavicu kad vide ovaj marketing i da se nešto ozbiljnije dešava oko kluba (a koji nebi dolazili vjerovatno da nema tih stvari)...evo vec znam nekoliko jarana koji su vec kupili godišnje karte,iako i sami nece moci doci na svaku tekmu...raji malo treba.
elSaik

#2556 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Potpisujem ovo sto je LCD napisao... :D S tim da moram dodati, i na taj nacin ukazati na to koliko sve ovo oko Zelje znaci i ima uticaja, da je moj haver koji inace navija za Arsenal (ne. nije cikcanga alias hidrant) kupio sezonsku kartu., a u mojoj cetveroclanoj obitelji legle su cetiri, tako da, sve je spremno. :D U BL sam pa propustih Zenicu, ali cu zato nadoknaditi propusteno navijanje sad u nedjelju... :dance:
Charuga
Globalni moderator

#2557 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Emisija je odlicna i vjerujem da ce privuci dosta onih navijaca (simpatizera) koji nisu dolazili kad smo bili u kolapsu ili su dolazili samo na neke derbi utakmice. Cinjenica je da ono bolesnika sto nas je dolazilo svo vrijeme nije dovoljno da bi se dobila neka ozbiljnija cifra od karata i zbog toga treba da se privuku i oni ostali. Ali kad ih se privuce i ako ih se privuce JEDINO sto ce ih zadrzati na stadionu jesu dobre igre na Grbavici. Bez dobrih igara nema tog reklamnog spota i TV emisije koja ce ih zadrzati.
Utokkha

#2558 Re: FK Zeljeznicar

Post by Utokkha »

Oduševljen sam činjenicom da će sa mnom u nedjelju krenuti stara ekipa. Puno je ljudi falilo na tekmi. Neki radi ponosa, neki radi sekiracije, neki radi prethodne uprave... mnogo je razloga bilo zbog kojih mnogi nisu htjeli dolaziti na tekmu. Povratkom Amara sve se mijenja. Zamoljen sam da sutra ujutro zakasnim na posao i kupim 6 godišnjih ulaznica kolegama na poslu, pošto živim u blizini stadiona.
Vraćamo se jači nego ikad! Plava euforija ;)
dino84

#2559 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Sve ste u pravu vezano za euforiju.Ja sam se samo pitao sta ce biti kad uvezemo recimo 2 poraza (zlu ne trebalo 8) ),o cemu ce onda pricati svaki dan,ali tada ce se vjerujem reducirati broj emisija :D

Treba pumpati atmosferu,jasta nego treba,ne treba nama bolesnicima koji smo svaku na Jugu vec 14 godina,neki vjerujem i duze,ali gledam ovu djecu po trolejbusima i tramvajima sa salovima kada je utakmica pa kad krenu,klub je u rasulu 5 godina a djeca dolaze,tako da treba napraviti totalnu mobilizaciju sa ciljem jos vece masovnosti.

Euforija hvata sve,polazim sam od sebe,ja sam svoje odmrmoljio jos u srednjoj,proputovao citavu drzavu sa Zeljom kada se itekako imalo sta vidjeti na terenu,i onda se penzionisao sto se tice gostovanja nakon par belaja,ali nista nije iskljuceno ove godine ako ovako nastavimo.
ARmAn1i

#2560 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

ri0 wrote:
Zlocin&Kazna wrote:Vidim Olimpik igra na Grbavici, to nisam znao jer ih nisam ni pratio u pripremnom periodu, nikakve vijesti vezane za njih, pa me sad zanima jel Zeljo ima kakvih para od toga sto Olimpik koristi Grbavicu???? Zna li neko vise detalja o tome?? Pozz

I naravno, cestitke Osimu i ostalima, uspio je u prvoj utakmici uraditi ono sto svi ostali nisu dvije godine (i to jos u Zenici, gdje smo redovno gubili) :thumbup:

Ima, placa Olimpik igranje i + sto Željo fakticki ima jos jednu domacu utakmicu koja se zvanicno vodi kao gostujuca 8-)
to je jos aBd 3 bobe u "gostima" i falit ce samo neka jos 4 boda(a vjerovatno kosevo 1b) :D i to je to do titule hahahah
uglavnom fino ovo izgleda :dance:
elSaik

#2561 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Slavija, Travnik, Sarajevo, Olimpik. To su gostovanja koja dobijamo 100%.
ARmAn1i

#2562 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

elSaik wrote:Slavija, Travnik, Sarajevo, Olimpik. To su gostovanja koja dobijamo 100%.
hehehe aBd... drzim te za rijec druze :D :D :thumbup:
a ako bude ova 3 kao sto kazes.. imas gajbu heinekena od mene :D
jel dogovreno :?:
Fordas

#2563 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

elSaik wrote:Slavija, Travnik, Sarajevo, Olimpik. To su gostovanja koja dobijamo 100%.
Sve zavisi koliko platite. Ti zaboravio da vi nikad 'dzaba' ne pobjedjujete na strani :wink:
:P
elSaik

#2564 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote:
Sve zavisi koliko platite. Ti zaboravio da vi nikad 'dzaba' ne pobjedjujete na strani :wink:
:P
Ne znam. Koliko kostaju 3 boda na Kosevu? Gledah veceras tekmu protiv Slobode, nesto mi se cini da se i ne mora platiti.
Charuga
Globalni moderator

#2565 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
perke

#2566 Re: FK Zeljeznicar

Post by perke »

Plavih_11 wrote:Zeljo TV, epizoda br. 6

:thumbup: :thumbup:

ovo je prejako

Fordas

#2567 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

elSaik wrote: Ne znam. Koliko kostaju 3 boda na Kosevu? Gledah veceras tekmu protiv Slobode, nesto mi se cini da se i ne mora platiti.
Pitaj ridjobrkog, on je upuceniji u to
MTC

#2568 Re: FK Zeljeznicar

Post by MTC »

Plavih_11 wrote:Image
Forza Željo! Viva Amar!

Mašina se lagano zahuktava...
dino84

#2569 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Fordas wrote:
elSaik wrote: Ne znam. Koliko kostaju 3 boda na Kosevu? Gledah veceras tekmu protiv Slobode, nesto mi se cini da se i ne mora platiti.
Pitaj ridjobrkog, on je upuceniji u to
Vidim pratis i dalje tm.org.Neka,i treba tako,vidis da smo se upustili u totalnu ofanzivu kojoj je cilj stvaranje navijacke baze i odabir plave boje pocevsi od najmladjih,lijepo je znati da su stariji uvijek tu.

Kad smo vec kod tm.org-a,nekoliko slika.

Image

Image

Image
Charuga
Globalni moderator

#2570 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

AAEERROO

#2571 Re: FK Zeljeznicar

Post by AAEERROO »

Jeli se meni cini ili na ovoj zanjoj slici momak koji sijedi na ogradi nosi tange :-) :-)
karanana

#2572 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

pazi stvarno.....i vidi mu se dio velike lijeve sise.
The 51st State

#2573 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

AAEERROO wrote:Jeli se meni cini ili na ovoj zanjoj slici momak koji sijedi na ogradi nosi tange :-) :-)
:lol:
slucajan

#2574 Re: FK Zeljeznicar

Post by slucajan »

Slika sa deckom u casual tangama je trebala ici u podforum "lagana erotica" :mrgreen:
dino84

#2575 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Slucajan,je li utakmica na Kosevu zavrsila ili Sarajevo jos pokusava dati go?
Post Reply