nije gospodine jezu, pitanje je drugo. zbog ovolike demagogije ja sam sa tobom zavrsio!jeza u ledja wrote:@Zah
Probaj odgovarati na postove kronoloski. Malo je glupo kad ti neko odgovori na post koji poslije izmjenis.
@ veleposlanik,
Nemam nikakvog komentara na 'namjestanje izbora 2004-e' jer o tome ne postoje validni dokazi.
Ja sam postavio pitanje u vezi svemocnog cionistickog lobija koji navodno upravlja svijetom. Upravo, kao sto ti rece, iz prakse i stvarnog zivota znam kakvo je misljenje Jevreja u SAD o politici SAD na Bliskom Istoku. Nesto o cemu ti vjerovatno mozes saznati samo u kojekakvim blogovima i 'alternativnim medijima'. Pitanje je ako americkim Jevrejima odgovara politika koju sprovodi Bush zasto onda nisu glasali za njega?
izbori su isli na sud gdje je kompanija softvera za odbrojavanje glasova, cak i mediji koji su tebi vjerodostojni, ala wikipedija, kazu ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Unite ... troversies - procitati dio "points of controversies". pa gledao sam svjedocenje na sudu brate, sto si tako neposten? mene kada ubijedis u nesto, ja se fino poklopim i usutim. budi covjek, ili makar pola... al nemoj tako ofirno, vidis da vise raje ovo cita...
ne postoje validni dokazi, a kompanija softvera govori o sigurnom namjestanju koje oni nisu u stanju kontrolisati ili ispitati... bjezi tamo ba...