Jutro ili vec dobar dan ekipi ... Sinoc je bila jedna burna noc ... Ostao sam do nekih 04h ujutro vani s ekipom i nakons sto smo otjerali konobara iz kafane, ostali sami unutra postade dosadno, pa odlučismo da odemo do stadiona i igramo lopte (uz nastavak pijenja pive) ... I tako sam jutros od 03h do 04h uz muziku Lee Rockera iz gepeka moga Megana igrao lopte ... A da mi ljubitelji rockabilly kulture imamo sreće pokazalo se da sam na stadionu pronasao bačen original cd The Cramps "Flame Job"

(doduse bez cd-a, ali imam sada omot

) ... Sada ide lagano kupanje, pa spremanje za vecerasnji koncert Discipline Kičme u Sarajevu ...
Nekoliko dobrih boca vrhunskog vina iz talijanske regije Toskana sam jucer nabavio, ali iako sam planirao da ih testiram odmah, izlazak na kafu (+ igranje lopte na stadionu) je preotelo primat ...
@SUN56: THX za pomoc oko majice ... vidimo se dole i veoma se slazem s tobom oko tvoje konstatacije da je ovdje veoma dobra ekipa i da je ova cijela prica vec davno izvan okvira same price oko rockabilly
@Morbilly: Ona Mad Sin je iz snova za tebe ... ako nemas Demented Are Go, moras imati Mad Sin ... inace necemo te ozbiljno shvatiti ...

...
@NiceGuyEddie: Thx za magazine i javi mi cijenu za Daddy O jaknu, ako mi se svidi, da znam budget za Medulin ...
Sada mi je zena otisla vani, ali me je zaduzila odmah. Usisavanje stana, postavljanje opranih stora i ako mi nije problem da pokupim prasinu u dnevnoj sobi s tehnike!? Idem da se ponovo takmicim za "ZLATNU PAPUČU 2009"

... ako neko misli da je bolji izazivam ga na dvoboj ...
Lab3352