Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma da je kakva druga klima i ravnica biciklo bi bilo vrh.
Ja sam nekad tamo 80-tih isao na posao biciklom kad je lijepo vrijeme. U to vrijeme bicklisti su bili rijetkost i uglavnom su te smatrali budalom....
kakav je za ugradnju plina? mislim kakav je po auto, po mene znam da bi bio isplativ
Isplativ je jedino ako imas jos jednog za dijelova Salim se, ne znam kakav je motor za plin, ali ja imam fobiju od ovog auta, bjezim od njega i na raskrsnici
Kakav je uopste izbor ovih 407 coupe, nema ih svega par po gradu...
Ako je vec 407 kupe u opticaju, uzmi 3.0 benzin, stavi plin i ko gospodin. Jedina mana što je ja mislim 3.0 iskljucivo dolazio sa automatskim mjenjačem, ja nisam vidii oglas sa 3.0 a da nije automatik.
@Occasionally
To je elektroventil na vodu visokog pritiska koji pusta dalje gas prema isparivacu i diznama. Jedan obicno bude na boci, a drugi ispred isparivaca.
Zovu ga i solenoid.
Moze biti nalomljena instalacija, odnosno los kontakt, a moze biti i do samog solenoida.
@KB9
Francuska auta generalno imaju dobra sjedista ventila i ventile, tako da im plin nije problem. Taj 2.2 benzinac ima hidraulicne podizace, tako da sto se tice plina je sigurno jako dobar.
E sad, kakav je motor kao motor, ne znam, ali ako je dobar kao stari 1.6 i 2.0 PSA atmosferci tih godina, bices rahat.
NediM17 wrote: ↑30/11/2019 15:16
@KB9
Francuska auta generalno imaju dobra sjedista ventila i ventile, tako da im plin nije problem. Taj 2.2 benzinac ima hidraulicne podizace, tako da sto se tice plina je sigurno jako dobar.
E sad, kakav je motor kao motor, ne znam, ali ako je dobar kao stari 1.6 i 2.0 PSA atmosferci tih godina, bices rahat.
_BataZiv_0809 wrote: ↑29/12/2019 23:56
Kako ste organizovali gepek? Ne znam sta da radim sa pp aparatom leta mi po gepeku
Išči prazan originalni karton tamo gdje ih servisiraju u Briješću.
Prvi put kupio kod Darkoma, nije bilo originalnog pakovanja. Kada sam nosio na atest dali mi u Promingu.
Ne čujem ga nazad.