Može li ikako još bliže zgrada uz zgradu?So What! wrote:Stanovi Izvor - Stup
Što ih ne nasadiše jednu na drugu?
A to gore što si stavio nije Nova Otoka, to je Unigradnja zgrada, Nova Otoka je od Tibre i to je niz zgrada niže te.
Može li ikako još bliže zgrada uz zgradu?So What! wrote:Stanovi Izvor - Stup
Prozor mu ko na grilu fast fooda more li dvije pljeske i hambasmali_balon wrote:
Nabijem aritektu i njegov mali vodoravni prozor na neku stvar....unisti prozor tako sto "umetne" ono prkno.....nikakve koristi od njega.....
zli_hordas wrote: Prozor mu ko na grilu fast fooda more li dvije pljeske i hambas
Gdje je ovo? Kakav je to stari zid ispred, tu je nešto bilo ranije...?So What! wrote:
Logovan wrote:zli_hordas wrote: Prozor mu ko na grilu fast fooda more li dvije pljeske i hambas![]()
![]()
RestoranBanksy wrote:]Gdje je ovo? Kakav je to stari zid ispred, tu je nešto bilo ranije...?So What! wrote:
Ne sjećam se...Innovation wrote:RestoranBanksy wrote:
Gdje je ovo? Kakav je to stari zid ispred, tu je nešto bilo ranije...?
Bio Restoran Stari točak. Sad je tamo iza bivšeg Interexa.Banksy wrote:Ne sjećam se...Innovation wrote:RestoranBanksy wrote:
Gdje je ovo? Kakav je to stari zid ispred, tu je nešto bilo ranije...?
Fakat.....u normalnom svijetu se furaju na vece staklene povrsine i otvore...ovdje strucnjak isparca i ono malo otvora.....ma ne mozes na ono trazit nista jer se samo na kant otvara ap morebit da se hambas raŽljepi po staklu....hahhaahazli_hordas wrote:Prozor mu ko na grilu fast fooda more li dvije pljeske i hambasmali_balon wrote:
Nabijem aritektu i njegov mali vodoravni prozor na neku stvar....unisti prozor tako sto "umetne" ono prkno.....nikakve koristi od njega.....
Parkiraš ispred Binga ili Konzuma, pa laganini u goste.drugi profil wrote:Ja mislim da to nije prozor nego ogradica ispred prozora.
Inace ako nisi kupio parking mjesto, ili ako ides u goste ovdje sa autom mores se hebat...
Vidio sam neki dan dovoze namjestaj nekom. Parkirali na glavnoj kamion u izlivnoj traci za DZ i nose na rukama kauce 50-100 metara.

Mozda se varam,ali mislim da se Butmir priprema za gradnju tribine na Grbavici. Imaju zeznut rok i mislim da ce sve baciti tamo da se to zavrsi.pametolog wrote:Zna li neko sta se desava sa gradnjom na nekadasnjem pomocnom terenu kraj bazena na Otoci. Sve je naprasno stalo.
Baš sam jučer JP Butmir zvao da se raspitam za ovu zgradu. Javila se neka žena. Pitao sam je gdje se može pogledati projekat i kvadrature stanova a ona mi samo odgovorila da još nemaju idejni projekatpametolog wrote:Zna li neko sta se desava sa gradnjom na nekadasnjem pomocnom terenu kraj bazena na Otoci. Sve je naprasno stalo.
Cossack wrote:Baš sam jučer JP Butmir zvao da se raspitam za ovu zgradu. Javila se neka žena. Pitao sam je gdje se može pogledati projekat i kvadrature stanova a ona mi samo odgovorila da još nemaju idejni projekatpametolog wrote:Zna li neko sta se desava sa gradnjom na nekadasnjem pomocnom terenu kraj bazena na Otoci. Sve je naprasno stalo.Kako je moguće da iskopaju onoliki krater a da još nemaju ni idejnog projetka??? Nema im ni na web stranici ništa o ovome...
Probaj i ti, možda danas ima više informacija: + 387 33 774 150. Ako ti se javi sa "Halo" a ne "Butmir, izvolite" ona je 100%!Logovan wrote:Cossack wrote:Baš sam jučer JP Butmir zvao da se raspitam za ovu zgradu. Javila se neka žena. Pitao sam je gdje se može pogledati projekat i kvadrature stanova a ona mi samo odgovorila da još nemaju idejni projekatpametolog wrote:Zna li neko sta se desava sa gradnjom na nekadasnjem pomocnom terenu kraj bazena na Otoci. Sve je naprasno stalo.Kako je moguće da iskopaju onoliki krater a da još nemaju ni idejnog projetka??? Nema im ni na web stranici ništa o ovome...
Čuj nemaju idejni projekat.
sta ti je JP u "JP Butmir"?Cossack wrote: Probaj i ti, možda danas ima više informacija: + 387 33 774 150. Ako ti se javi sa "Halo" a ne "JP Butmir, izvolite" ona je 100%!![]()
Ispravljeno.neki wrote:sta ti je JP u "JP Butmir"?Cossack wrote: Probaj i ti, možda danas ima više informacija: + 387 33 774 150. Ako ti se javi sa "Halo" a ne "JP Butmir, izvolite" ona je 100%!![]()