Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#2551 Re: Serie A
Sanchez u Barcu za 39 mil!! 
-
bolton93
#2552 Re: Serie A
Morati u problemu: Boaš skup, Mihajlović neće
Inter nema novca da plati Portu obeštećenje za Andre Viljasa-Boaša, dok je Siniša Mihajlović najavio da bi voleo da ostane u Fiorentini još dugo godina.

Morati će morati da nastavi da traga za trenerom.
Novi neće biti ni Andre Viljaš-Boaš.
U danu kada su mediji širom Evrope najavili da će Inter pokušati da angažuje Portugalca za trenera, stigao je instant demanti. Sportski direktor Intera Marko Branka rekao je:
"Andre Viljaš-Boaš neće biti naš novi trener".
Branka je objasnio zbog čega:
"U njegovom ugovor sa Portom postoji klauzula o obeštećenju, koja je previsoka za nas i mi to ne možemo da platimo".
Mladi Portugalac, koji je svojevremeno bio asistent Žozeu Murinju dokazao se minule sezone kada je sa Portom osvojio tri trofeja (prvenstvo, Kup i Ligu Evrope). Posebno impresivan bio je na domaćoj sceni gde je do titule stigao bez ijednog poraza i odmah je postao meta velikih klubova u Evropi, koji su ovog leta menjali trenere.
Inter traži trenera posle odluke Brazilca Leonarda Arauha da, posle samo šest meseci na klupi nerazura, prihvati ponudu Pari Sen Žermena, za koji je nastupao kao igrač i postane sportski direktor "svetaca". Ponude predsednika Masima Moratija prethodnih dana odbili su Argentinac Marselo Bijelsa, iz privatnih razloga i Srbin Siniša Mihajlović, koji želi da ostane u Fiorentini.
"Prošle sezone Fiorentina mi je dala priliku, iako sam imao i drugih mogućnosti. Drago mi je zbog odluke, što mi je dozvoljeno da radim u klubu u kojem su ozbiljni ljudi. Nadam se da ću u Firenci ostati još dug niz godina", rekao je Mihajlović za zvanični internet portal Fiorentine.
Na Meaci mole za strpljenje...
"Znam da postoji velika znatiželja kod navijača i novinara po pitanju novog trenera, ali ona neće trajati još dugo. U roku od nedelju dana ime novog trenera Intera biće poznato", rekao je generalni direktor kluba Ernesto Paolilo.
Morati je u subotu rekao i da Karlo Anćeloti, bivši trener Čelsija, Milana, Juventusa i Parme, nikada nije bio u kombinaciji da nasledi Leonarda i postane treći trener Intera u godinu dana, jer je sezonu započeo Rafael Benitez.
Inter nema novca da plati Portu obeštećenje za Andre Viljasa-Boaša, dok je Siniša Mihajlović najavio da bi voleo da ostane u Fiorentini još dugo godina.

Morati će morati da nastavi da traga za trenerom.
Novi neće biti ni Andre Viljaš-Boaš.
U danu kada su mediji širom Evrope najavili da će Inter pokušati da angažuje Portugalca za trenera, stigao je instant demanti. Sportski direktor Intera Marko Branka rekao je:
"Andre Viljaš-Boaš neće biti naš novi trener".
Branka je objasnio zbog čega:
"U njegovom ugovor sa Portom postoji klauzula o obeštećenju, koja je previsoka za nas i mi to ne možemo da platimo".
Mladi Portugalac, koji je svojevremeno bio asistent Žozeu Murinju dokazao se minule sezone kada je sa Portom osvojio tri trofeja (prvenstvo, Kup i Ligu Evrope). Posebno impresivan bio je na domaćoj sceni gde je do titule stigao bez ijednog poraza i odmah je postao meta velikih klubova u Evropi, koji su ovog leta menjali trenere.
Inter traži trenera posle odluke Brazilca Leonarda Arauha da, posle samo šest meseci na klupi nerazura, prihvati ponudu Pari Sen Žermena, za koji je nastupao kao igrač i postane sportski direktor "svetaca". Ponude predsednika Masima Moratija prethodnih dana odbili su Argentinac Marselo Bijelsa, iz privatnih razloga i Srbin Siniša Mihajlović, koji želi da ostane u Fiorentini.
"Prošle sezone Fiorentina mi je dala priliku, iako sam imao i drugih mogućnosti. Drago mi je zbog odluke, što mi je dozvoljeno da radim u klubu u kojem su ozbiljni ljudi. Nadam se da ću u Firenci ostati još dug niz godina", rekao je Mihajlović za zvanični internet portal Fiorentine.
Na Meaci mole za strpljenje...
"Znam da postoji velika znatiželja kod navijača i novinara po pitanju novog trenera, ali ona neće trajati još dugo. U roku od nedelju dana ime novog trenera Intera biće poznato", rekao je generalni direktor kluba Ernesto Paolilo.
Morati je u subotu rekao i da Karlo Anćeloti, bivši trener Čelsija, Milana, Juventusa i Parme, nikada nije bio u kombinaciji da nasledi Leonarda i postane treći trener Intera u godinu dana, jer je sezonu započeo Rafael Benitez.
- Patron of Formello
#2553 Re: Serie A
Radu ce definitivno igrati na poziciji CB.To bi mogla konacno biti solidna odbrana sa Diasom,Biavom,Diakiteom pa cak i Stendardom.Sto se tice igraca iz Spanije Lazio ima vrlo losa iskustva sa Mendietom i De La Penom.Point. wrote:Vjerujem da ce dobijati sanse, jer kako se prica Radu ce preseliti na CB poziciju uz Diasa, sto mu je i prirodna pozicija. U tom slucaju Luliceva konkurencija bi se sastojala od onog odrona Garrida. Znaci uopste ne sumnjam da ce Lulic u rekordnom vremenu postati standardan.2407 wrote:Pointe, koliko mislis da ce Lulic dobijati sanse pored Radu-a?
Patron of Formello, drago mi je da ima tu jos laziala da prozborimo koju, dojadilo mi samom se peglati sa Laziohatersima.![]()
Sto se tice novih pojacanja Muslera bi trebo u Galatasnajper a za uzvrat bi dobili albanca Canu, jako dobar igrac sa mudima, ebo bi on majku Tottiju i ekipi.. U slucaju da Muslera furne, dosao bi Marchetti, reprezenattivac koji je zadnjih godinu dana na hladjenju u Cagliariju. I tu smo u profitu, jer smatram Marchettija boljim golmanom od Nanda.
Nesto se suskalo i o Pjanicu al nevjerujem da Lotito ima love za njega. Al ebote konj, jos kad bi Pjana doso. Svrsio bi ocam.![]()
Malo je @ratata pretjerao u cijeni za Pjanica.
Pare za transfer Pjanica bi trebale biti obezbjedjene prodajom Lichta Juventusu.Dakle uz malo srece mogli bi vidjeti Pjanica u Laziu.
Danas bi trebalo da se odluci oko prelaska Muslere u Galatu.
- Obuca9
#2554 Re: Serie A
Zar bi mogli dovesti Pjanića ili Badelja, nakon što su doveli Lulića?
Zar u Italiji ne postoji ono pravilo da u jednom prelaznom roku ne mogu dovesti više od jednog igrača izvan EU? Znam da kad je bila priča kako Juventus hoće da dovede Džeku i Misketa u paru, da se spominjalo da je to nemoguće jer su obojica izvan EU?
Zar u Italiji ne postoji ono pravilo da u jednom prelaznom roku ne mogu dovesti više od jednog igrača izvan EU? Znam da kad je bila priča kako Juventus hoće da dovede Džeku i Misketa u paru, da se spominjalo da je to nemoguće jer su obojica izvan EU?
- vaučer
#2555 Re: Serie A
Pitanje za ove koji prate Seriu A.
Kakav je igrač Cristian Zapata iz Udinesea?
- 2407
#2556 Re: Serie A
Jos uvijek je na snazi to pravilo, mada postoji prica da se uvodi jos jedna igrac ovog ljeta.hz__semir wrote:Zar bi mogli dovesti Pjanića ili Badelja, nakon što su doveli Lulića?
Lulic ima svicarski pasos i tako on spada u EU igrace, ne znam da li Pjana ima francuski
- Patron of Formello
#2557 Re: Serie A
Nisam sto posto siguran ali mislim da ima. :)Tako da vjerujem da ce prije njega uzeti nego Badelja.2407 wrote:Jos uvijek je na snazi to pravilo, mada postoji prica da se uvodi jos jedna igrac ovog ljeta.hz__semir wrote:Zar bi mogli dovesti Pjanića ili Badelja, nakon što su doveli Lulića?
Lulic ima svicarski pasos i tako on spada u EU igrace, ne znam da li Pjana ima francuski
- Patron of Formello
#2558 Re: Serie A
Po meni je dosta svestran igrac koji moze da igra bilo koju poziciju u odbrani.Brz je,mlad je i mislim da ce uskoro igrati za bolji klub.vaučer wrote:Pitanje za ove koji prate Seriu A.
- 2407
#2559 Re: Serie A
Prema transfermarkt-u, Pjanic ima i drzavljanstvo Luxemburga.
Zapata iza sebe ima odlicnu sezonu. Evo ti nesto vise ako te interesuje:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... why-all-at
Zapata iza sebe ima odlicnu sezonu. Evo ti nesto vise ako te interesuje:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... why-all-at
- just principe
#2560 Re: Serie A
SEZONA 2011/12

- ultima_palabra
#2561 Re: Serie A
Pastore u PSG-u za 42 miliona eura? WTF 
- ultima_palabra
#2563 Re: Serie A
Zamparini rekao da je pitanje sata.ganjeta wrote:Potpisao?
- ganjeta
#2564 Re: Serie A
Znači to je još na klimavim nogama,i ne kontam šta će u PSG-u 
- bandini
#2565 Re: Serie A
psg je izgleda ozbiljno krenuo u projekat jacanja timaganjeta wrote:Znači to je još na klimavim nogama,i ne kontam šta će u PSG-u
dosad su doveli nekoliko dobrih igraca tako da bi se ovo moglo i desiti
iako je i meni cudno pored najjacih timova koji se navodno otimaju za njega on ide u psg, al dobro
-
ibizza
#2566 Re: Serie A
Odakle PSG-u toliki novac?ultima_palabra wrote:Pastore u PSG-u za 42 miliona eura? WTF
- ultima_palabra
#2567 Re: Serie A
Pa izgleda da niko od većih klubova nije zainteresovan, a Palermo se čini uporan da ga proda.
- ganjeta
#2568 Re: Serie A
PSG mi je strašno drag klub,ali ne kontam šta će tamo...to je korak unazad u karijeri,mada nikad se na zna.bandini wrote:psg je izgleda ozbiljno krenuo u projekat jacanja timaganjeta wrote:Znači to je još na klimavim nogama,i ne kontam šta će u PSG-u
iako je i meni cudno pored najjacih timova koji se navodno otimaju za njega on ide u psg, al dobro
- bandini
#2569 Re: Serie A
ganjeta wrote:PSG mi je strašno drag klub,ali ne kontam šta će tamo...to je korak unazad u karijeri,mada nikad se na zna.bandini wrote:psg je izgleda ozbiljno krenuo u projekat jacanja timaganjeta wrote:Znači to je još na klimavim nogama,i ne kontam šta će u PSG-u
ma sa transferima je uvijek zajebano, ne treba nista pricat dok se ne potvrdi da je istina
mada ne znam, gledao sam ovih dana pojacanja i stvarno ima dobrih igraca koje su doveli a rekli su i da to nije kraj prijelaznog roka, tako da se svasta moze desiti
valjda im je dosadilo vise da su stalno tu negdje a nikad na samom vrhu
- Romanista 101%
#2570 Re: Serie A
Vucinic u Juventusu za 18 mil.
- bandini
#2571 Re: Serie A
bogami potpisao pastore za psg
cudno, al drago mi je
cudno, al drago mi je
- Zvek
#2572 Serie A 2011/2012
Kompletan raspored za sezonu 2011/2012
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Pr ... 1-2012.pdf
Iako je Calcio daleko od svojih najboljih dana, a i nema naznake da se ide na bolje, trebalo bi da bude zanimljivo.
Po meni prvi favorit je Milan. Sačuvali su ekipu od prošle sezone, Alegri je iskusniji za 1 god u vrhunskoj ekipi pa možda nešto urade i u CL. Mister X još nije došao, a sigurno će biti neko značajnije ime.
Inter spava u ovom prelaznom roku. Gasperini će vjerovatno izdržati do Nove Godine, mislim da on nema autoritet za vrhunsku ekipu. Još ako im Snajder ode.
Juventus prolazi kroz još jednu revoluciju, mada ovo miriše na nešto. Konačno su počeli ofanzivno da igraju. Konte može da bude novi Gvardiola.
Favorit za drugo mjesto mi je Napoli. Ekipa od prošle godine sa još 2,3 pojačanja je sposobna za to.
Roma će da luta dok se ne uigraju, i sa Laciom, Fiorentinom, Đenovom će se boriti za pozicije 5 i 6.
Udineze kako je krenuo maksimalno sredina tabele.
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Pr ... 1-2012.pdf
Iako je Calcio daleko od svojih najboljih dana, a i nema naznake da se ide na bolje, trebalo bi da bude zanimljivo.
Po meni prvi favorit je Milan. Sačuvali su ekipu od prošle sezone, Alegri je iskusniji za 1 god u vrhunskoj ekipi pa možda nešto urade i u CL. Mister X još nije došao, a sigurno će biti neko značajnije ime.
Inter spava u ovom prelaznom roku. Gasperini će vjerovatno izdržati do Nove Godine, mislim da on nema autoritet za vrhunsku ekipu. Još ako im Snajder ode.
Juventus prolazi kroz još jednu revoluciju, mada ovo miriše na nešto. Konačno su počeli ofanzivno da igraju. Konte može da bude novi Gvardiola.
Favorit za drugo mjesto mi je Napoli. Ekipa od prošle godine sa još 2,3 pojačanja je sposobna za to.
Roma će da luta dok se ne uigraju, i sa Laciom, Fiorentinom, Đenovom će se boriti za pozicije 5 i 6.
Udineze kako je krenuo maksimalno sredina tabele.
- Zvek
#2573 Re: Serie A 2011/2012
Jedna od najboljih predstava Juventusa
Milan - Juventus 1 - 6 96/97
http://www.youtube.com/watch?v=sLcdWkTMCkA
Juventus - Inter 3 - 0 2003
http://www.youtube.com/watch?v=-jyKXnEN2sw
Milan - Silvio era
http://www.youtube.com/watch?v=FYqYvx3ex2Q
Milan - Juventus 1 - 6 96/97
http://www.youtube.com/watch?v=sLcdWkTMCkA
Juventus - Inter 3 - 0 2003
http://www.youtube.com/watch?v=-jyKXnEN2sw
Milan - Silvio era
http://www.youtube.com/watch?v=FYqYvx3ex2Q
Last edited by Zvek on 06/08/2011 11:53, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2574 Re: Serie A 2011/2012
Mogao bi inter ovo uzet
- Zvek
#2575 Re: Serie A 2011/2012
Teško, Snajder izgleda od sljedeće sedmice je igrač ManC za 36 miliona.
http://www.vijesti.me/sport/snajder-ide ... anak-32114
http://www.vijesti.me/sport/snajder-ide ... anak-32114