.
- insomnia78
#2551 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Osim pravoslavlja. Ono je ko eto onako malo najnormalnije
- insomnia78
#2552 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Inace ovo vam jaran santo misli o vama

- insomnia78
#2553 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ovo je bezbeli naucio na sarajevskom asfaltu
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2554 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
I onda se meni ibrete sto Celu "branim"!?

-
normala brate
#2555 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Šta kaže vidite li gdje vas je religija dovela do smrti i Srebrenice?
Da li je moguce da nije pedalu dobio
Da li je moguce da nije pedalu dobio
- dječak sa šibicama
#2556 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
I Pero Petrasevic se pokusava predstaviti kao zestoki momak sa sarajevskih ulica, kaze nokautirao Juku i Celu prije rata. Moze biti, bio je mrcina, romanijska, 120 kila, sad spao na 60.
I on nesto religija, citira patrijarha Pavla, ovo ono.
-
julisiz es grant
#2557 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Koji ba Pero Petrašević? Ja znam samo onoga iz "Škorpiona", što je osuđen na 13 godina u Beogradu za strijeljanja Srebreničana na onom videu, ali on je, kao i ostali Škorpioni, iz Slavonije.dječak sa šibicama wrote:I Pero Petrasevic se pokusava predstaviti kao zestoki momak sa sarajevskih ulica, kaze nokautirao Juku i Celu prije rata. Moze biti, bio je mrcina, romanijska, 120 kila, sad spao na 60.
- Ommadawn
#2558 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Koga braniš? Ćelu? Babuku?Pitar sa Kariba wrote:I onda se meni ibrete sto Celu "branim"!?
- dječak sa šibicama
#2559 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Upravo taj, ali nije on Slavonac, sa Pala je rodom, odrastao kod Palme u Hrasnom.julisiz es grant wrote:Koji ba Pero Petrašević? Ja znam samo onoga iz "Škorpiona", što je osuđen na 13 godina u Beogradu za strijeljanja Srebreničana na onom videu, ali on je, kao i ostali Škorpioni, iz Slavonije.dječak sa šibicama wrote:I Pero Petrasevic se pokusava predstaviti kao zestoki momak sa sarajevskih ulica, kaze nokautirao Juku i Celu prije rata. Moze biti, bio je mrcina, romanijska, 120 kila, sad spao na 60.
- HAVANA
#2560 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Uh mater jebo,cuj u mom komsiluku.
- HAVANA
#2561 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Blizu mu je onaj tenkre batko bio.Ko da su istu sisu dojili otac ih jebo seljacki.
- Ommadawn
#2562 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
I zamisli o takvom mentalnom sklopu ti zavisi život.HAVANA wrote:Blizu mu je onaj tenkre batko bio.Ko da su istu sisu dojili otac ih jebo seljacki.
Pa jarane da ga ubijaš polako svaki dan tri mjeseca, da mu je životna želja “Bogu dušu - Bog je neće”.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2563 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Pitar je u pravu,.....bar 50%Ommadawn wrote:Koga braniš? Ćelu? Babuku?Pitar sa Kariba wrote:I onda se meni ibrete sto Celu "branim"!?
- dječak sa šibicama
#2564 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Romanijska seljacina.
Interesantno je da su svi ti "likovi sa asfalta" odnosno "zestoki momci" klasicne ubice. Zato mi je malo smijesno glorifikovanje takvih likova. Ljuba Zemunac je kazu bio sadista koji je ljude rezao staklom, sam sebe sjekao, pade mi on na pamet kao junak brojnih generacija.
Juka, Celo 1 i 2, Brne, Krusko, Kimun nastavi niz, sve ista bagra, ubije te sad pa sad.
Interesantno je da su svi ti "likovi sa asfalta" odnosno "zestoki momci" klasicne ubice. Zato mi je malo smijesno glorifikovanje takvih likova. Ljuba Zemunac je kazu bio sadista koji je ljude rezao staklom, sam sebe sjekao, pade mi on na pamet kao junak brojnih generacija.
Juka, Celo 1 i 2, Brne, Krusko, Kimun nastavi niz, sve ista bagra, ubije te sad pa sad.
- insomnia78
#2565 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Evo jos jednog. Sa drugarima u obilasku

- Ommadawn
#2566 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ah, poštar...insomnia78 wrote:Evo jos jednog. Sa drugarima u obilasku
Sad su mu samo ostale vukojebine kroz koje se prolazi najmanje 60 na sat.
-
julisiz es grant
#2567 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Ako misliš na ovogadječak sa šibicama wrote:Upravo taj, ali nije on Slavonac, sa Pala je rodom, odrastao kod Palme u Hrasnom.julisiz es grant wrote:Koji ba Pero Petrašević? Ja znam samo onoga iz "Škorpiona", što je osuđen na 13 godina u Beogradu za strijeljanja Srebreničana na onom videu, ali on je, kao i ostali Škorpioni, iz Slavonije.dječak sa šibicama wrote:I Pero Petrasevic se pokusava predstaviti kao zestoki momak sa sarajevskih ulica, kaze nokautirao Juku i Celu prije rata. Moze biti, bio je mrcina, romanijska, 120 kila, sad spao na 60.
to je onda očito neki klošar koji se lažno predstavlja.
Pero Petrašević sa snimka Škorpiona je ovaj lijevi:

Na čuvenom snimku Pero je jedini Škorpion sa kačketom. Lice mu se najbolje vidi na 0:24, iako je daleko od sjajnog snimka, može se uporediti. Na nekoliko mjesta mu se čuje glas, potpuno drukčiji od ovog "Pere" sa prvog videa (duboki bariton).
Pravi Pero je atletski razvijen čovjek, to je i sudinica bar jednom spomenula (čitao sam transkript suđenja), pa vidi kome od ove dvojice taj opis bolje odgovara.
-
tempuser
#2568 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Lik u fajerci koji pozira sa puskom je izvjesno Zlatko Novakovic, dosao kod Aleksica kao dobrovoljac iz Amerike da se na Jevrejskom bori za srpsku stvar, a zapravo obicna maskota, sarlatan i pozer. Eno ga sad pod imenom Zak Novak prodaje muda pod bubrege kao strani ratni veteran Rusima o Ukrajini.insomnia78 wrote:Evo jos jednog. Sa drugarima u obilasku
Lik koji drzi jarbol je Skrabov, komandir ovog 3 RDO, zasmrdio livadu 94. na Nisicima, pokopan preko brda na ovom groblju kod crkve.
-
normala brate
#2569 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Tačno da se naježiš da je jedan takav dijelio zrak s tobom i da ste se mimošli hejbet putaHAVANA wrote:Uh mater jebo,cuj u mom komsiluku.
-
julisiz es grant
#2570 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
I dodatak,julisiz es grant wrote: Ako misliš na ovoga
to je onda očito neki klošar koji se lažno predstavlja.
Pero Petrašević sa snimka Škorpiona je ovaj lijevi:
Na čuvenom snimku Pero je jedini Škorpion sa kačketom. Lice mu se najbolje vidi na 0:24, iako je daleko od sjajnog snimka, može se uporediti. Na nekoliko mjesta mu se čuje glas, potpuno drukčiji od ovog "Pere" sa prvog videa (duboki bariton).
Pravi Pero je atletski razvijen čovjek, to je i sudinica bar jednom spomenula (čitao sam transkript suđenja), pa vidi kome od ove dvojice taj opis bolje odgovara.
Ovo su generalije Pere petraševića iz sudskih spisa:
Osim što je jasno navedeno ime i mjesto rođenja, navodi se da je oženjen i otac jednog djeteta. I zaista je oženjen, supruga Tanja (sa čijeg sam FB profila skinuo njegovu sliku) sa kojom je držao piceriju u vrijeme hapšenja, a sada drže teretanu i boksački klub, u kome je Pero trener (klošar sa prvog videa priča kako nije imao žene pa mu nije imao ko dolaziti u intimne posjete u zatvor) https://www.facebook.com/pg/Teretana-BO ... e_internalPETRAŠEVIĆ PERE, iz Šida ul. Vojvođanska br. 9, rođenog
14.04.1969. godine u Osijeku, od oca Ratomira i majke Ružice rođ. Perić,
oženjenog, oca jednog deteta, Srbina, državljana SCG i Republike Hrvatske,
ugostitelja, neosuđivanog, nalazi se u pritvoru po rešenju Okružnog suda
u Beogradu – Veća za ratne zločine u predmetu Ki.V.br.7/05 od 03.06.2005.
godine,
U Šidu, u kome se kako je poznato zloglasna kaseta mogla naći u video klubovima.
Last edited by julisiz es grant on 02/02/2019 00:08, edited 2 times in total.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2571 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
I kakve oni veze imaju sa temom?
-
julisiz es grant
#2572 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Nije to taj.normala brate wrote:Tačno da se naježiš da je jedan takav dijelio zrak s tobom i da ste se mimošli hejbet putaHAVANA wrote:Uh mater jebo,cuj u mom komsiluku.
-
julisiz es grant
#2573 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Nemaju nikakve. Dječak sa šibicama je pogrešnog čovjeka, koji nema veze sa Sarajevom, ubacio u temu (ne svojom krivicom, pogrešno je imenovan na videu) i ja sam podastro dokaze da to nije taj.Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
-
normala brate
#2574 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
julisiz es grant wrote:Nemaju nikakve. Dječak sa šibicama je pogrešnog čovjeka, koji nema veze sa Sarajevom, ubacio u temu (ne svojom krivicom, pogrešno je imenovan na videu) i ja sam podastro dokaze da to nije taj.Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
Takvih je uglavnom bruku, a što se tice Škorpiona znam da su rekli da su svi iz Srbije.
-
normala brate
#2575 Re: Momci sa sarajevskog asfalta prije rata
Kimun tkz jedan od vođa Hordi?Pitar sa Kariba wrote:I kakve oni veze imaju sa temom?
Da li je on u istom rangu da ga navedeš s dvojicom cela ili si to reda radi napisao jer ti je nick pitar s kariba?