Narod i Pravda (Konakovic)
- _Reds_
#2551 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I kad se pojavila SBiH, isto su pricali.
A sada SBIH je najgora, da gore nema. Odmah se pravila i Alijansa za promjene.
A sada SBIH je najgora, da gore nema. Odmah se pravila i Alijansa za promjene.
- Kikibombona
#2552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Upravo sam odvojio 10 minuta zivota da provjerim tvoje forumsko bitisanje._Reds_ wrote:Pa osmica moze sa njim pod ruku. Zajedno su ih vjerovatno zavrsavali, samo nisu obojci na istom mjestu.Banksy wrote:Kome, Osmici ili Seki?_Reds_ wrote:
.. ali nemoj Bogati ti o fakultetima, pusti nekome drugome.
Za za tebe Kiki jedan od 2012., iz vremena registracije, a ti trazi dalje:
https://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic ... l#p7201818
Za dalje, mi ne pada napamet da se pravdam ni tebi, li slicnim tebi. Nego previse se uzbudite.
Rezultati su sljedeci:
1. BH Telecom je super, trebaju povecati cijenu usluge za 5-6km ako dodaju par HD kanala
2. O Kifli ni rijeci dok je harao u SDA dresu. Jedino je receno da je gospodin Memic dobar kakvi su ostali kandidati.
3. Nakon osnivanja NiP naprasno si se zainteresovao za politiku i Kiflu. Sve sto godinama nije smetalo preko noci je postalo problem. Izvucena je teska artiljerija i zestoko se oplelo.
4. Zestoka paljba po NS i SDP
5. Blago, suptilno, zauzmimanje Bnjudine strane u slucaju Memic
...
Sta reci?
- cvrčak_na_hedonizmu
#2553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Levat je zeleni termit iz price, sta ce biti, nanjusis ga nakon prvog posta i vrlo je zanimljivo da mnogi zaista nestaju nakon 16h 
I nije Bnjudo Kiki, cuj Bnjudo
- Kikibombona
#2554 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bunjdo, Bdunjo, jebat ga, SDA-ovski tvor.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Levat je zeleni termit iz price, sta ce biti, nanjusis ga nakon prvog posta i vrlo je zanimljivo da mnogi zaista nestaju nakon 16h
...
Naravno, mlate o Dini po drustvenim mrezama, dok posten svijet puni budzet. I vidis koliko su utrtali. Dino ako ojaca, sve ce ih napucati. A vecina nije sposobna za rad, samo jezik imaju.
A to ce vrijeme neminovno doci, broj budzetlija se mora prepoloviti da bi drzava mogla ikako egzistirati. Sve je to SDA vojska, kriminalno uhljebljenja. Radi njih nemamo puteve, bolnice, vrtice... a imamo dugove.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kikibombona wrote: A to ce vrijeme neminovno doci, broj budzetlija se mora prepoloviti da bi drzava mogla ikako egzistirati. .
Vrijeme je da u ovoj državi budžetska sisa prestane biti "Bosnian dream". Djeca se bukvalno odgajaju zelenom ideologijom priključenja na budžet - haj' ti sine radi na šalteru!!1!! A prije toga se uključi u stranku, valjat će ti.
-
invincible1921
#2556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pici wrote:Davno je ovdje apostrofirano da je Kifla puno bolji izbor za obracun sa bandom sdO od bilo koga... ne da nisu sposobni nego nisu dorasli takvim banditima, Kifla je njihov izdanak i to niko ne opovrgava i dok se obracunavama, dokazima sa njima ima moju podrsku, kad bude kikso i krao a neko to dokazivao, ja cu ga kudit i pljuvat.
DF me je totalno razocarao
SBB ne volim fahru isto je izdanak sdO i vec drugi put ide sa njima u koaliciju
NS nisam ih simpatisao al ovo sto sad rade OK
SDP nekadasnji moj izbor je pod zlajom podbacio, sad je u turbulenciji, nasta ce to ispast, ne znam
Nezavisni pratim
NiP odrzali predizbornu i sad za sad su OK ko i NS
- _Reds_
#2557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Upravo sam odvojio 10 minuta zivota da provjerim tvoje forumsko bitisanje.Kikibombona wrote:
Pa osmica moze sa njim pod ruku. Zajedno su ih vjerovatno zavrsavali, samo nisu obojci na istom mjestu.
Za za tebe Kiki jedan od 2012., iz vremena registracije, a ti trazi dalje:
https://forum.klix.ba/bakir-izetbegovic ... l#p7201818
Za dalje, mi ne pada napamet da se pravdam ni tebi, li slicnim tebi. Nego previse se uzbudite.
Rezultati su sljedeci:
1. BH Telecom je super, trebaju povecati cijenu usluge za 5-6km ako dodaju par HD kanala
2. O Kifli ni rijeci dok je harao u SDA dresu. Jedino je receno da je gospodin Memic dobar kakvi su ostali kandidati.
3. Nakon osnivanja NiP naprasno si se zainteresovao za politiku i Kiflu. Sve sto godinama nije smetalo preko noci je postalo problem. Izvucena je teska artiljerija i zestoko se oplelo.
4. Zestoka paljba po NS i SDP
5. Blago, suptilno, zauzmimanje Bnjudine strane u slucaju Memic
...
Sta reci?
Koji si ti manipulator. Svoje vrste.
Na toj temi BHT sam kroz desetine postova krotikovao Federalnu vladu. Taj posto jedan si izvukao.. I jeste bht se popravio u zadnje vrijeme. Njih kudim ili hvalim jer sam njihov korisnik.
I za Memica desetine svakakvih komentara, kritika. Ti izvkacis jedan gdje sam sakrasticno rekao da je on odlican kakve su ovi kandidovali amatere.
Za SDp takodje pises neistine, ako sam koga nekada podrzvao na ovom forumu onda je to bio SDP. Poslije sam ih kudio jer su me razočarali.
Sto se tice slucaja Memic, jadno. Cuj blago na Budnjinoj strani, ja sam u tom slucaju bio na x protesta. Dio misljenja sam promijenio kad se slucaj ispolitizovao i kad je Kifla poceo da koristi u svoju korist.
A ostalo gdje su ti postovi kojima ja hvalim ove ili one.
Ali eto drzi se ti Kifle, za bolje sutra, i tebe i njega.
I od mojih 5 k komentara vecina i nije bila politicka, za za razliku od tvojih 25k. Za godinu manje staza. A ove druge botove ne bih ni da komentarisem. Dobro ja znam kako u sdpu je to islo, i kakvu su masineriju imali.
-
invincible1921
#2558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ko sto sam pisao i prije izbora po meni je Dino jedna od rijetkih pozitvnih osoba na politickoj sceni. Ima naravno mana sto i jednu, al ako nista drugo dacu mu plus za to sto ima petlje da ne kazem nesto drugo da uradi neke stvari od kojih svi bjeze i kriju se iza floskula. Uradi pa ako pogrijesi znas ko je i sta je uradio i ko je donio odluku.Kakav je da je daleko je najbolji premijer vlade kantona od svih sto su bili...naravno dok je bio premijer.
Medjutim za ovo naredno sto cu napisati ne krivim dinu tj ne izricitio i iskljucivo njega. Koliko je njeegova krivica ne znam zaista, ako je uopste i ima.
Cijnenica je da se ova vlada bruka skoro iz dana u dan, a sad za sad u svemu prednjaci SDP sa svojim javaslucima. Prvo sav onaj cirkus oko Damira Niksica. Pa onda ovo oko Zornica. Stranka koja propagira mladi i obrazovni, sposobni a ne podoboni na mjesto direktora KJKP firme postavi covjeka koji ima tekstilnu i klupljenu diplomu u tranviku..jos se na kraju ispostavi da je i ratni zlocnicac. Onda mimo svega direktno krsi pravila koja je Konakovic donio jos dok je bio premijer vlade kad je u pitanjju politika zaposljavanja u KJKP da bi se sprijecilo propadanje firmi. U proteklih nekoliko godina nez jel 10 ljudi zaposleno u toj firmi on je eo za par mjeseci vec utrostrucio taj broj, a dokle ce doc bog sami zna. Nisam upucen kako je u Vodovodu ili Gasu ili Zoi al predpostavljam da je slicna potlika...i onda kad se desi novi gras odnosno firma koja ne moze vise da opstane zbog viska radnika onda ce bit JOJ SDA UKRADE POKRADE. O smjenjivanju rukovodecih ljudi po firmama samo jer nisu "nasi" da ne pricam. Ljudi koji nemaju veze ni sa SDA ni sa politikom.
Onda opcenito taj SDP puna su im usta prava radnika i obrazanovih a da sastavis vodecih 20 ljudi stranke nez da li bi od svih zajedno uspjeli da napravit jednog takvog covjeka koji ispujnava profile ljude kakvi im ne izlaze iz usta. Uglavnom ili nemaju skole ili od iskustva imaju po 10 godina rada u parlametnu mlateci praznu salmu...al on ce tebi rec sta su prave vrijedsnoti i za sta ce se borit.
O njihovim izborima ministara ne bih trosio rijeci. Docekali smo da i prvo zaposlenje osobe u zivotu tj koja nema ni dana radnog staza bude KANTOLANI MINISTAR.
Kao vrhunac svega pod pokroviteljstvom ove vlade visestruko osudjivani kriminalac je postavljen za osobu koja ce davati stipendije,,,pa znaci to je za nadrealista...
Dalje ovaj cirkus oko Bogunic takodjer krajnje bespotrebna stvar moglo se ovo i na bolji nacin rijesit. Vrhunac svega mi je Forto i Nasa Stranka. Ljudi ne znaju jesu li posli ili dosli. Forto se poajvi slika se i to je to, premijer kantona je koliko sam i ja. Ljudi isto bgm ko da su fulili vrijeme i prostor ko da zive neki paralaleni univerzum a samo su fizicki ovdje.
Onda ovo pljuvaje po SDA i stalno nakve navodne spijunske afere...Realno po SDA se pljuje toliko godina jer su na vlasti sad i ostale stranke moraju bit spremne na isto. Nema vise ko iz opzicije se.res sta ti padne napamet i sta te briga, sad se moras nosit sa tim.
Objektivno da nije Dine ja mislim da bi ova vlada davno se raspala ako bi se uopste i uspjela formirat.
Da jos dodam da me ne bi ovdje neko napado. Kao prvo.to sto neko uputi kritiku na odredjenju stvar ne znaci da je SDA bot ili da podrzava SDA, a ovdje mu se odma lijepe takve etikete. Govore nekom da je SDA bot jer se ne slaze, a oni odma ujedaju samo jesil sta reko mimo linije koja je zacrtana kao ispravna.
Naravno na ovo moje sad ocekujem neki kontra arguemnt "pa eto nek je SDA bolja". Pa dobro sta treba da bude(mo) isti kao SDA? Ako je to cilj onda to fino recite u predizbornoj, naravno misleci na sve opozicione. "NAS CILJ JE DA ONI SJASU KAKO BI MI MOGLI UZHJAHAT" i sve ok, nemojte se turdit i lomit nekim velikim rijecima. Uostalom to sto neko pljuje SDA, a ni sam nema pojma kako bi to za sta ih pljuje drugacije uradio, pa onda dodje i uradi isto ili gore,,,,nije niakav uspjeh isto ko sto nije ni uspjeh kad vidim da taj i taj parlametnarac kaze "JA SAM POSTAVIO 1000 PITAJNA" dobro brate svaka tebi cast, postavio si dobio si 6 7 milja plate i....?
EDIT: Zaboravih napisat...za sve ovo sto sam nabrojao Konakovic je mozda i najmanji krivac, sto se mene tice nek ostane gdje i jeste kolko god treba, samo sastav vlade je jako upitan.
Medjutim za ovo naredno sto cu napisati ne krivim dinu tj ne izricitio i iskljucivo njega. Koliko je njeegova krivica ne znam zaista, ako je uopste i ima.
Cijnenica je da se ova vlada bruka skoro iz dana u dan, a sad za sad u svemu prednjaci SDP sa svojim javaslucima. Prvo sav onaj cirkus oko Damira Niksica. Pa onda ovo oko Zornica. Stranka koja propagira mladi i obrazovni, sposobni a ne podoboni na mjesto direktora KJKP firme postavi covjeka koji ima tekstilnu i klupljenu diplomu u tranviku..jos se na kraju ispostavi da je i ratni zlocnicac. Onda mimo svega direktno krsi pravila koja je Konakovic donio jos dok je bio premijer vlade kad je u pitanjju politika zaposljavanja u KJKP da bi se sprijecilo propadanje firmi. U proteklih nekoliko godina nez jel 10 ljudi zaposleno u toj firmi on je eo za par mjeseci vec utrostrucio taj broj, a dokle ce doc bog sami zna. Nisam upucen kako je u Vodovodu ili Gasu ili Zoi al predpostavljam da je slicna potlika...i onda kad se desi novi gras odnosno firma koja ne moze vise da opstane zbog viska radnika onda ce bit JOJ SDA UKRADE POKRADE. O smjenjivanju rukovodecih ljudi po firmama samo jer nisu "nasi" da ne pricam. Ljudi koji nemaju veze ni sa SDA ni sa politikom.
Onda opcenito taj SDP puna su im usta prava radnika i obrazanovih a da sastavis vodecih 20 ljudi stranke nez da li bi od svih zajedno uspjeli da napravit jednog takvog covjeka koji ispujnava profile ljude kakvi im ne izlaze iz usta. Uglavnom ili nemaju skole ili od iskustva imaju po 10 godina rada u parlametnu mlateci praznu salmu...al on ce tebi rec sta su prave vrijedsnoti i za sta ce se borit.
O njihovim izborima ministara ne bih trosio rijeci. Docekali smo da i prvo zaposlenje osobe u zivotu tj koja nema ni dana radnog staza bude KANTOLANI MINISTAR.
Kao vrhunac svega pod pokroviteljstvom ove vlade visestruko osudjivani kriminalac je postavljen za osobu koja ce davati stipendije,,,pa znaci to je za nadrealista...
Dalje ovaj cirkus oko Bogunic takodjer krajnje bespotrebna stvar moglo se ovo i na bolji nacin rijesit. Vrhunac svega mi je Forto i Nasa Stranka. Ljudi ne znaju jesu li posli ili dosli. Forto se poajvi slika se i to je to, premijer kantona je koliko sam i ja. Ljudi isto bgm ko da su fulili vrijeme i prostor ko da zive neki paralaleni univerzum a samo su fizicki ovdje.
Onda ovo pljuvaje po SDA i stalno nakve navodne spijunske afere...Realno po SDA se pljuje toliko godina jer su na vlasti sad i ostale stranke moraju bit spremne na isto. Nema vise ko iz opzicije se.res sta ti padne napamet i sta te briga, sad se moras nosit sa tim.
Objektivno da nije Dine ja mislim da bi ova vlada davno se raspala ako bi se uopste i uspjela formirat.
Da jos dodam da me ne bi ovdje neko napado. Kao prvo.to sto neko uputi kritiku na odredjenju stvar ne znaci da je SDA bot ili da podrzava SDA, a ovdje mu se odma lijepe takve etikete. Govore nekom da je SDA bot jer se ne slaze, a oni odma ujedaju samo jesil sta reko mimo linije koja je zacrtana kao ispravna.
Naravno na ovo moje sad ocekujem neki kontra arguemnt "pa eto nek je SDA bolja". Pa dobro sta treba da bude(mo) isti kao SDA? Ako je to cilj onda to fino recite u predizbornoj, naravno misleci na sve opozicione. "NAS CILJ JE DA ONI SJASU KAKO BI MI MOGLI UZHJAHAT" i sve ok, nemojte se turdit i lomit nekim velikim rijecima. Uostalom to sto neko pljuje SDA, a ni sam nema pojma kako bi to za sta ih pljuje drugacije uradio, pa onda dodje i uradi isto ili gore,,,,nije niakav uspjeh isto ko sto nije ni uspjeh kad vidim da taj i taj parlametnarac kaze "JA SAM POSTAVIO 1000 PITAJNA" dobro brate svaka tebi cast, postavio si dobio si 6 7 milja plate i....?
EDIT: Zaboravih napisat...za sve ovo sto sam nabrojao Konakovic je mozda i najmanji krivac, sto se mene tice nek ostane gdje i jeste kolko god treba, samo sastav vlade je jako upitan.
-
MUNAFIK
#2559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo deri Kiflo... Zna kifla ko je SDA ali zna i šta je SDP... SDP je bara bara sa SDA... Velka stranka puno gladnih usta koja treba uhljebit i to se jasno vidi od imenovanja i od rada njihovih direktora... Te 'velike' stranke rade po istom principu ali ego jedni sebe samo zovu ljevicari a sve isto...
Da je kifla sposoban i da je najsvjetlija figura politicke scene u BIH to svako zna i lahko vidi samo to treba priznat, ali nemoguce je da to neko ne vidi jednostavno nemoguce... Ima iskustvo ima jasnu retoriku ima hrabrosti ima energiju i ima želju za onim što radi i to se jasno vidi... Šta imaju i šta daju ostali... Uozbiljite se ljudi...
Da je kifla sposoban i da je najsvjetlija figura politicke scene u BIH to svako zna i lahko vidi samo to treba priznat, ali nemoguce je da to neko ne vidi jednostavno nemoguce... Ima iskustvo ima jasnu retoriku ima hrabrosti ima energiju i ima želju za onim što radi i to se jasno vidi... Šta imaju i šta daju ostali... Uozbiljite se ljudi...
- biske
#2560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svi su isti! I zato ćemo glasati za bilo koga iz šestorke. Jer imamo milijarde razloga. 
-
statixx
#2561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
NiP-u su osim kritike koja je ogranicena na KS potrebni kvalitetni kadrovi i infrastruktura kako bi ostvarili uspjeh i na drugim nivoima. Dino je u bloku sa Kukicem, Sepicem i Kasumovicem, te ASDA, uzeo 12 mandata na federalnom nivou, dok su SDP i NS uzali 22, a ako izuzmemo odmetnike iz TK to je opet 18 mandata.
Da li je rijec o lokalnoj serifskoj stranci koje tezi vlasti samo u kantonu ili necem vecem znacemo za 3 godine.
Da li je rijec o lokalnoj serifskoj stranci koje tezi vlasti samo u kantonu ili necem vecem znacemo za 3 godine.
- denis.istok
#2562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Malo ga je vala pretjerao sa 100 milja za imama. Al kad imam ja nek ima i imam 
- Kikibombona
#2563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sve sto sam napisao je istina._Reds_ wrote:Ali eto drzi se ti Kifle, za bolje sutra, i tebe i njega.
Ti si se politicki aktivirao na forumu kada je Konakovic izasao iz SDA. Nisi nista o njemu napisao kada je bio SDA. Zasto druze?
Da li ostajes pri tvrdnji da BH Telecom treba povecati cijene za 5-6km?
- _Reds_
#2564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Druze procitaj temu o BHT, ja sam rekao za 5-6 KM, da sma spreman platiti 5-6 KM ako ce uvesti SK i jos drugih HD kanala. Trenutno je SK u SD formatu.Kikibombona wrote:Sve sto sam napisao je istina._Reds_ wrote:Ali eto drzi se ti Kifle, za bolje sutra, i tebe i njega.
Ti si se politicki aktivirao na forumu kada je Konakovic izasao iz SDA. Nisi nista o njemu napisao kada je bio SDA. Zasto druze?Zasto ti je zasmetao kada je izasao iz SDA?
![]()
Da li ostajes pri tvrdnji da BH Telecom treba povecati cijene za 5-6km?
I dalje naravno stojim iza toga. Trenutno placam mislim 36 KM za paket MOja TV Net. Na toj istoj temi samo kroz x postova kritikovao Vladu FBiH, da urusava BHT.
Konakovica sam poceo kritikovati kada sam kroz slucaj Memic shvati koliki je to prevarant. Politkom se nikada otzbiljno nisam bavio, pokusao jednom kroz SDP, razocarao se i zavrsio sa tim. U NiP-u vjerovatno ima i dobrih i vrijednih ljudi, ali ovaj je srlatan svoje vrste.
Evo sada kada je dosao na vlast apolutno je zaboravio na taj slucaj, nije mu ni vazan vise. Ali zato u preizbornoj kampanji mu je bio jedan od glavnih aduta. Jadno da jadnije biti ne moze.
Ljude oko sebe, dijelim na dobre i lose, pozitivne i negativne.
I opet ti kazem ako ce ti biti lakse, Sebija mi pise, sta cu pisati, kao i Kiflinoj ministrici.
- Prpa.ba
#2565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
S obzirom da je federalna vlada usla u vise pravnih sporova sa Kantonom Sarajevo, nego i sa jednim drugim kantonom ili zupanijom od rata, mislim da NiP nece ni imati nekog drugog izbora nego da proba doci do vise ruku u Domu naroda FBiH. Domasaj za kicmu federalne vlade nikad nece imati jer nemaju kadrovsku i terensku sirinu kao SDA, osim u KS.
Upravo terenska sirina omogucava SDA da pokupi sve Kantone u Domu naroda FBiH, i eto lagodnih minimalno 10 ruku od 17. Sto znaci da ce u partnerskom odnosu sa HDZ-om, i minimalnih 15-20 mandata u Zastupnickom domu, uvijek imati startnu poziciju da uigranoj kombinaciji fali tek 10ak ruku do vecine.
Ako nastane solidno predstavnistvo NiP-a u BPK i PK, onda cemo znati i da idu u tom pravcu. Najjeftinije ruke u Domu naroda, a tako znacajne za mogucnost paralize. Uz jake koalicione dogovore u KS i TK, to je kontrolni paket na nivou HDZ-ovog. U suprotnom, nema im druge nego testirati ustavne okvire Federacije pred sudovima.
Upravo terenska sirina omogucava SDA da pokupi sve Kantone u Domu naroda FBiH, i eto lagodnih minimalno 10 ruku od 17. Sto znaci da ce u partnerskom odnosu sa HDZ-om, i minimalnih 15-20 mandata u Zastupnickom domu, uvijek imati startnu poziciju da uigranoj kombinaciji fali tek 10ak ruku do vecine.
Ako nastane solidno predstavnistvo NiP-a u BPK i PK, onda cemo znati i da idu u tom pravcu. Najjeftinije ruke u Domu naroda, a tako znacajne za mogucnost paralize. Uz jake koalicione dogovore u KS i TK, to je kontrolni paket na nivou HDZ-ovog. U suprotnom, nema im druge nego testirati ustavne okvire Federacije pred sudovima.
-
mali_balon
#2566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti si pravi skolski primjer SDA elementa izgravas nekog fgr kriticara svih politika lafo si objektivan i kao nezavisan.....a ustvari si klasicni SDAovac...naravno nisi jedini_Reds_ wrote:
Druze procitaj temu o BHT, ja sam rekao za 5-6 KM, da sma spreman platiti 5-6 KM ako ce uvesti SK i jos drugih HD kanala. Trenutno je SK u SD formatu.
I dalje naravno stojim iza toga. Trenutno placam mislim 36 KM za paket MOja TV Net. Na toj istoj temi samo kroz x postova kritikovao Vladu FBiH, da urusava BHT.
Konakovica sam poceo kritikovati kada sam kroz slucaj Memic shvati koliki je to prevarant. Politkom se nikada otzbiljno nisam bavio, pokusao jednom kroz SDP, razocarao se i zavrsio sa tim. U NiP-u vjerovatno ima i dobrih i vrijednih ljudi, ali ovaj je srlatan svoje vrste.
Evo sada kada je dosao na vlast apolutno je zaboravio na taj slucaj, nije mu ni vazan vise. Ali zato u preizbornoj kampanji mu je bio jedan od glavnih aduta. Jadno da jadnije biti ne moze.
I opet ti kazem ako ce ti biti lakse, Sebija mi pise, sta cu pisati, kao i Kiflinoj ministrici.
-
El_comadante
#2567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
NiP radi polagano, vidjet čemo na lokalnim izborima njihov rad. ali čini se da se polagano šire TK i BPK za sada.
- bunk
#2568 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ko god zivi u Tk i pogleda slike sve mu je jasno...
-
finansijska kriza
#2569 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Provali ga insan za 15 minuta, mene bi bilo stid...

-
finansijska kriza
#2570 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne kontam u cemu je problem, IZ zatrazila sredstva za projekat "Imamske kuce" projekat vakufa koji je u toku vec godinu dana, KS odobrio i sve javno i transaparentno. Niko nije napisao da je i Gradska uprava tj Skaka dao određeni iznos za ovaj vakufski projekat. BtW imamska kuca ce biti dio Isabegovog vakufa, i dalje ne kontam sta je spornodenis.istok wrote:Malo ga je vala pretjerao sa 100 milja za imama. Al kad imam ja nek ima i imam
- _Reds_
#2571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako ti tako kazes, onda je tako, i nema dalje. Hvala sto si mi objasnio. Ziv i zdrav bio. A da cu kritikovati Kiflu, naravno za sve sto nije uredu. Ma koliko to nekima smetalo.mali_balon wrote:Ti si pravi skolski primjer SDA elementa izgravas nekog fgr kriticara svih politika lafo si objektivan i kao nezavisan.....a ustvari si klasicni SDAovac...naravno nisi jedini_Reds_ wrote:
Druze procitaj temu o BHT, ja sam rekao za 5-6 KM, da sma spreman platiti 5-6 KM ako ce uvesti SK i jos drugih HD kanala. Trenutno je SK u SD formatu.
- cvrčak_na_hedonizmu
#2572 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kritikujes kiflu, ne kritikujes SDA_Reds_ wrote:Ako ti tako kazes, onda je tako, i nema dalje. Hvala sto si mi objasnio. Ziv i zdrav bio. A da cu kritikovati Kiflu, naravno za sve sto nije uredu. Ma koliko to nekima smetalo.mali_balon wrote:Ti si pravi skolski primjer SDA elementa izgravas nekog fgr kriticara svih politika lafo si objektivan i kao nezavisan.....a ustvari si klasicni SDAovac...naravno nisi jedini_Reds_ wrote:
Dobra plata, a
Tac vam je zeleni, bidi siguran u to
- _Reds_
#2573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije lahko biti stranacki vojnik, razumijem vas, treba zaraditi.
A neki se trebaju i pokazati, idu konkursi, ide uhljebvljavanje.
Ofalili ste nesto vikendom i ovo iza 4 bas.
Imate kad do Travnika, moze mladez i pokoji fakultet zavrsiti, mozda se i ministar postane. Pod opravanjem borbe poritv SDA mozemo da radimo sta nam je volja, da imenujemo koga je volja, i nas ne smije niko kritikovati.
Mi mozemo trositi kako hocemo, jel' trosila je i SDA, ha ja.
Mi smo FGR, m sve znamo, vi ste seljaci, nasa Bosna je od Carsije od Marin Dvora, ponekom i Čengić Vile.
A neki se trebaju i pokazati, idu konkursi, ide uhljebvljavanje.
Ofalili ste nesto vikendom i ovo iza 4 bas.
Imate kad do Travnika, moze mladez i pokoji fakultet zavrsiti, mozda se i ministar postane. Pod opravanjem borbe poritv SDA mozemo da radimo sta nam je volja, da imenujemo koga je volja, i nas ne smije niko kritikovati.
Mi mozemo trositi kako hocemo, jel' trosila je i SDA, ha ja.
Mi smo FGR, m sve znamo, vi ste seljaci, nasa Bosna je od Carsije od Marin Dvora, ponekom i Čengić Vile.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
istjera kifla prvi saff ko ovce na ispasu, djabe vam mjenjanje rukovostva kad vam je coban osto isti
de neg pronosa koji put babinu sliku i citira ga pa da metnem onaj tops uz zvezde granda

- denis.istok
#2575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Malo se raspitaj who is who u sarajevskim vjerskim krugovima. I zasto bas njemu a ne imamima drugih dzamija. Al nebitno, nekome je dzaba sve to on ne prihvata. Tu prednjace ovi iz SDA al dobijaju zestoku konkurenciju.finansijska kriza wrote:Ne kontam u cemu je problem, IZ zatrazila sredstva za projekat "Imamske kuce" projekat vakufa koji je u toku vec godinu dana, KS odobrio i sve javno i transaparentno. Niko nije napisao da je i Gradska uprava tj Skaka dao određeni iznos za ovaj vakufski projekat. BtW imamska kuca ce biti dio Isabegovog vakufa, i dalje ne kontam sta je spornodenis.istok wrote:Malo ga je vala pretjerao sa 100 milja za imama. Al kad imam ja nek ima i imam