Ili u prevodu tako malo malo treba da se pocnu pokazivati prava lica...tako je bilo uvijek pa i sada!!!palermo wrote:Zašto je kao dijete_BataZiv_0809 wrote:Ti ko dijete...cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?
Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...![]()
pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
US presidential election - Trump vs Hillary
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2551 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
- cyprus
#2552 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Zamisli se da pišeš ovo nakon rezultata izbora u Njemačkoj 1933. godine... Ova situacija u SAD-u ima potencijal da ponovi taj aspekt historije... Ne kažem da će, i svesrdno se nadam da neće, ali ima taj potencijal...Black swan wrote:po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
-
zenit dozic
#2553 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Đeste liberali nisam vas prepoznopalermo wrote:Zašto je kao dijete_BataZiv_0809 wrote:Ti ko dijete...cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?
Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...![]()
pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
-
palermo
#2554 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Hoćeš reći da sistem vrijednosti koji promovira Trump nema veze sa sistemom vrijednosti njegovih podržavalaca...._BataZiv_0809 wrote:Kakve to veze ima sa temompalermo wrote:
Zašto je kao dijete![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2555 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ma nema bolan sajpruse, mediji su napumpavali histeriju do krajnjih granica. Bilo je jasno da se poprilicno silji za Hilari u svim aspektima, evo ja sam prvi mislio da ce prica biti zavrsena nakon Floride i Ohaja u njenu korist.cyprus wrote:Zamisli se da pišeš ovo nakon rezultata izbora u Njemačkoj 1933. godine... Ova situacija u SAD-u ima potencijal da ponovi taj aspekt historije... Ne kažem da će, i svesrdno se nadam da neće, ali ima taj potencijal...Black swan wrote:po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
Trump je razmazeni kreten i budaletina, ali i dalje najobicniji pijun.
- Logovan
#2556 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Znaš kako kažu, 100 ljudi - 100 ćudi.hrasno38 wrote: Ja ne mogu isto tako da shvatim da se neko raduje pobjedi nekoga ko je blizi statusu fasiste nego nekog demokrate a pogotovo ne mogu da shvatim radost BH gradjana na izgubljenom bitkom zene covjeka koji nam je spasio guzove 1995 godine. I nek neko kaze da nismo sve bolesnija i bolesnija nacija!!!!
-
palermo
#2557 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
A ti si....gdje ??zenit dozic wrote: Đeste liberali nisam vas prepozno![]()
U istom safu sa.......pobroji trumpove podržavaoce na ovoj temi pa mi javi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2558 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Nesuvislo pitanje. Sta je to sistem vrijednosti koje promovise Tramp, a sta je ono sta ce on stvarno raditi kad sjedne u fotelju?palermo wrote:
Hoćeš reći da sistem vrijednosti koji promovira Trump nema veze sa sistemom vrijednosti njegovih podržavalaca....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2559 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
kad nemaš argumenata zovi svetu 1933. i čika brkucyprus wrote:Zamisli se da pišeš ovo nakon rezultata izbora u Njemačkoj 1933. godine... Ova situacija u SAD-u ima potencijal da ponovi taj aspekt historije... Ne kažem da će, i svesrdno se nadam da neće, ali ima taj potencijal...Black swan wrote:po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
- Herr Flick
- GeeTnT
#2561 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
..hoce li biti referendumo o pripajanju Kanadi...
-
Dr Baltazar
#2562 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Je li to još ima ljudi koji misle da je 11.9. organizovala grupica muslimana ?
Izbori pokazali koji je narod najgluplji na svijetu. Ovi u Šumskoj slave Trumpa, misle da će dobiti nezavisnost
Čovjek ne zna ni da postojimo.
Izbori pokazali koji je narod najgluplji na svijetu. Ovi u Šumskoj slave Trumpa, misle da će dobiti nezavisnost
Last edited by Dr Baltazar on 09/11/2016 12:06, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#2563 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
ti si svjestan da je on rekao kod lerija kinga u emisiji da je trebalo ići sa boots on the ground ?ze kalanga wrote:Ponosno stojimo, nikog se ne bojimo.jao_situacije wrote:nije valjda, pa vi ste nebeski narod...ze kalanga wrote: Samo nebo je granica.
ili ovo znači da zakoljete sve ostale i pošaljete ih na nebo
i svjestan si šta to znači za vas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2564 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Tim jos gore._BataZiv_0809 wrote:Nesuvislo pitanje. Sta je to sistem vrijednosti koje promovise Tramp, a sta je ono sta ce on stvarno raditi kad sjedne u fotelju?palermo wrote:
Hoćeš reći da sistem vrijednosti koji promovira Trump nema veze sa sistemom vrijednosti njegovih podržavalaca....
Ovce na konto njegove price glasale - dobile od sake do lakta.
-
palermo
#2565 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori_BataZiv_0809 wrote:Nesuvislo pitanje. Sta je to sistem vrijednosti koje promovise Tramp, a sta je ono sta ce on stvarno raditi kad sjedne u fotelju?palermo wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2566 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
svaki muškarac je u svlačionici trump
svaki biznismen bi želio biti tramp
ljudskiji je od svakog političara u americi (klintonovi, keri, obama...)
tramp to smo mi, ljudi ništa više ništa manje
ako glumi dobro glumi... ali mislim da se to ne može glumiti, jednostavno to je on i većina amerikanaca ga voli
ništa ankete ništa holivud samo jedan dan u 4 godine se pika
sve ostalo mačku o rep
eto im nek puše marihuanu u kaliforniji
ako glumi dobro glumi... ali mislim da se to ne može glumiti, jednostavno to je on i većina amerikanaca ga voli
sve ostalo mačku o rep
- ze kalanga
#2567 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Apsolutno. Da su tako išli, prošli bi ko u Vijetnamu.jao_situacije wrote:
ti si svjestan da je on rekao kod lerija kinga u emisiji da je trebalo ići sa boots on the ground ?
Ali dobro.
Vremena se mijenjaju. Okolnosti takođe.
Ja sam već rekao da ne očekujem ništa, ali da mi je drago da je stara prdara ispušila izbore.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2568 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Insinuiras mi nesto?palermo wrote:
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori
- shake69
#2569 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Glupani, za mnom!
Aferim ti, Donald efendija kad su ti ostali vjerni i pored tvojih rijeci!

Aferim ti, Donald efendija kad su ti ostali vjerni i pored tvojih rijeci!

-
daddy-kool
#2570 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ama normalno da se pita, samo što će sada biti bombardovan informacijama koje mu do sada nisu bile dostupne, a vjerovatno ih nije htio ni da zna. Veliko je pitanje na šta će ličiti Amerika i njena vanjska politika za godinu dana. Ta neizvjesnost naravno nije dobra ni za Ameriku a ni za njene saveznike, koji se sada pitaju šta će biti od NATO pakta, trgovinskih ugovora, započetih projekata i sl. Takođe mislim da nije dobro što je dobio na negativnoj platformi rasizma, šovinizma, islamofobije, izolacionizma i generalno civilizacijskog vraćanja u prošlost koje nikada nikome nije koristilo. Da li će se ponašati u skladu sa time ili će da pojede što je tako obilno razbacao - vidjećemo.palermo wrote:
Ma mora se pitati, ne budite smiješni (bez uvrede), naravno mi možemo reći da on ne može raditi baš sve što zaželi, ali da se pita.....mislim
- Kikibombona
#2571 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Sve je to isti kurac. Hilari su ruke krvave do ramene, u putu se sa moralom nije srela. Likovala je nad sudbinom Gadafija. U Siriji podrzavaju Al Kaidu i njihove havere. Suludo nabrajati. Sljedbenica zla. I patoloski lazov, dokazano. Vjerovatno i korumpirana. Ne mislim da je Tramp ista bolji. Tek ce se pokazati.cyprus wrote:
Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...
Last edited by Kikibombona on 09/11/2016 12:11, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2572 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Mozda je Trump slika i prilika prosjecnog Amerikanca, ali ja se ne identificiram ni po kojem osnovu sa istim.Black swan wrote:svaki muškarac je u svlačionici trump
sve ostalo mačku o rep
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2573 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Yes apsolutno...pa i kod nas se biraju vrlo vrlo slicni ako ne i gori od ovogaLogovan wrote:Znaš kako kažu, 100 ljudi - 100 ćudi.hrasno38 wrote: Ja ne mogu isto tako da shvatim da se neko raduje pobjedi nekoga ko je blizi statusu fasiste nego nekog demokrate a pogotovo ne mogu da shvatim radost BH gradjana na izgubljenom bitkom zene covjeka koji nam je spasio guzove 1995 godine. I nek neko kaze da nismo sve bolesnija i bolesnija nacija!!!!Mi smo bolesna nacija, ali vala nismo jedini, što se i vidi po ovim izborima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2574 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
Ho Ši Šešeljze kalanga wrote:Apsolutno. Da su tako išli, prošli bi ko u Vijetnamu.jao_situacije wrote:
ti si svjestan da je on rekao kod lerija kinga u emisiji da je trebalo ići sa boots on the ground ?
Ali dobro.
Ja sam već rekao da ne očekujem ništa, ali da mi je drago da je stara prdara ispušila izbore.
- jao_situacije
#2575 Re: US presidential election - Trump vs Hillary
100% vijetnamze kalanga wrote:Apsolutno. Da su tako išli, prošli bi ko u Vijetnamu.jao_situacije wrote:
Ali dobro.