US presidential election - Trump vs Hillary

Post Reply

Pobjednik izbora će biti:

Poll ended at 04/10/2016 14:57

1. Donald Trump
72
32%
2. Hillary Clinton
141
62%
3. izbori će se prolongirati zbog vanrednih okolnosti u USA ili svijetu
14
6%

Total votes: 227

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2551 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by hrasno38 »

palermo wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?

Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...
Ti ko dijete...
Zašto je kao dijete :?

pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
Ili u prevodu tako malo malo treba da se pocnu pokazivati prava lica...tako je bilo uvijek pa i sada!!!
cyprus

#2552 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by cyprus »

Black swan wrote:po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
Zamisli se da pišeš ovo nakon rezultata izbora u Njemačkoj 1933. godine... Ova situacija u SAD-u ima potencijal da ponovi taj aspekt historije... Ne kažem da će, i svesrdno se nadam da neće, ali ima taj potencijal...
zenit dozic

#2553 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by zenit dozic »

palermo wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
cyprus wrote:
Ali de mi objasni... Kakva to moraš biti moralna nula da bi podržao ovakvu jednu spodobu?

Ovo nije pitanje politike, ovo je pitanje morala... Trump zastupa sve ono što je protivno moralnim načelima moderne civilizacije...
Ti ko dijete...

pa zar ovaj forum nije najbolja slika onoga što on kaže, pogledaj jedinstvo velikosrba, velikohrvata i islamista ......na istoj su strani.....to ništa drugo ne znači nego da dijele isti sistem vrijednosti, on pokatkad ima samo različit predznak ali u osnovi je isti
Đeste liberali nisam vas prepozno :zzzz:
palermo

#2554 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote:
palermo wrote:

Kakve to veze ima sa temom
Hoćeš reći da sistem vrijednosti koji promovira Trump nema veze sa sistemom vrijednosti njegovih podržavalaca....
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2555 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by _BataZiv_0809 »

cyprus wrote:
Black swan wrote:po meni su liberali protivni moralnim načelima moderne civilizacije kakva bi ona trebala biti
Zamisli se da pišeš ovo nakon rezultata izbora u Njemačkoj 1933. godine... Ova situacija u SAD-u ima potencijal da ponovi taj aspekt historije... Ne kažem da će, i svesrdno se nadam da neće, ali ima taj potencijal...
Ma nema bolan sajpruse, mediji su napumpavali histeriju do krajnjih granica. Bilo je jasno da se poprilicno silji za Hilari u svim aspektima, evo ja sam prvi mislio da ce prica biti zavrsena nakon Floride i Ohaja u njenu korist.

Trump je razmazeni kreten i budaletina, ali i dalje najobicniji pijun.
Logovan

#2556 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Ja ne mogu isto tako da shvatim da se neko raduje pobjedi nekoga ko je blizi statusu fasiste nego nekog demokrate a pogotovo ne mogu da shvatim radost BH gradjana na izgubljenom bitkom zene covjeka koji nam je spasio guzove 1995 godine. I nek neko kaze da nismo sve bolesnija i bolesnija nacija!!!!
Znaš kako kažu, 100 ljudi - 100 ćudi. :oops: Mi smo bolesna nacija, ali vala nismo jedini, što se i vidi po ovim izborima.
palermo

#2557 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by palermo »

zenit dozic wrote: Đeste liberali nisam vas prepozno :zzzz:
A ti si....gdje ??

U istom safu sa.......pobroji trumpove podržavaoce na ovoj temi pa mi javi
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2558 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by _BataZiv_0809 »

palermo wrote:
Hoćeš reći da sistem vrijednosti koji promovira Trump nema veze sa sistemom vrijednosti njegovih podržavalaca....
Nesuvislo pitanje. Sta je to sistem vrijednosti koje promovise Tramp, a sta je ono sta ce on stvarno raditi kad sjedne u fotelju?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2559 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Truba »

cyprus wrote:
kad nemaš argumenata zovi svetu 1933. i čika brku :D
GeeTnT

#2561 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by GeeTnT »

..hoce li biti referendumo o pripajanju Kanadi...
Dr Baltazar

#2562 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Dr Baltazar »

Je li to još ima ljudi koji misle da je 11.9. organizovala grupica muslimana ? :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Izbori pokazali koji je narod najgluplji na svijetu. Ovi u Šumskoj slave Trumpa, misle da će dobiti nezavisnost :lol: Čovjek ne zna ni da postojimo.
Last edited by Dr Baltazar on 09/11/2016 12:06, edited 1 time in total.
jao_situacije

#2563 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by jao_situacije »

ze kalanga wrote:
jao_situacije wrote:
ze kalanga wrote: Samo nebo je granica. :D
nije valjda, pa vi ste nebeski narod...
ili ovo znači da zakoljete sve ostale i pošaljete ih na nebo
Ponosno stojimo, nikog se ne bojimo. 8-)
ti si svjestan da je on rekao kod lerija kinga u emisiji da je trebalo ići sa boots on the ground ?

i svjestan si šta to znači za vas :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#2564 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
palermo wrote:
Nesuvislo pitanje. Sta je to sistem vrijednosti koje promovise Tramp, a sta je ono sta ce on stvarno raditi kad sjedne u fotelju?
Tim jos gore.
Ovce na konto njegove price glasale - dobile od sake do lakta.
palermo

#2565 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote:
palermo wrote:
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2566 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Truba »

svaki muškarac je u svlačionici trump
svaki biznismen bi želio biti tramp
ljudskiji je od svakog političara u americi (klintonovi, keri, obama...)
tramp to smo mi, ljudi ništa više ništa manje

ako glumi dobro glumi... ali mislim da se to ne može glumiti, jednostavno to je on i većina amerikanaca ga voli
ništa ankete ništa holivud samo jedan dan u 4 godine se pika
sve ostalo mačku o rep

eto im nek puše marihuanu u kaliforniji :D
ze kalanga

#2567 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by ze kalanga »

jao_situacije wrote:
ti si svjestan da je on rekao kod lerija kinga u emisiji da je trebalo ići sa boots on the ground ?

Apsolutno. Da su tako išli, prošli bi ko u Vijetnamu.
Ali dobro.
Vremena se mijenjaju. Okolnosti takođe.
Ja sam već rekao da ne očekujem ništa, ali da mi je drago da je stara prdara ispušila izbore.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2568 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by _BataZiv_0809 »

palermo wrote:
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori
Insinuiras mi nesto?
shake69

#2569 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by shake69 »

Glupani, za mnom!
Aferim ti, Donald efendija kad su ti ostali vjerni i pored tvojih rijeci!
Image
daddy-kool

#2570 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by daddy-kool »

palermo wrote:

Ma mora se pitati, ne budite smiješni (bez uvrede), naravno mi možemo reći da on ne može raditi baš sve što zaželi, ali da se pita.....mislim
Ama normalno da se pita, samo što će sada biti bombardovan informacijama koje mu do sada nisu bile dostupne, a vjerovatno ih nije htio ni da zna. Veliko je pitanje na šta će ličiti Amerika i njena vanjska politika za godinu dana. Ta neizvjesnost naravno nije dobra ni za Ameriku a ni za njene saveznike, koji se sada pitaju šta će biti od NATO pakta, trgovinskih ugovora, započetih projekata i sl. Takođe mislim da nije dobro što je dobio na negativnoj platformi rasizma, šovinizma, islamofobije, izolacionizma i generalno civilizacijskog vraćanja u prošlost koje nikada nikome nije koristilo. Da li će se ponašati u skladu sa time ili će da pojede što je tako obilno razbacao - vidjećemo.
Kikibombona

#2571 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Kikibombona »

cyprus wrote:

Sve je to isti kurac. Hilari su ruke krvave do ramene, u putu se sa moralom nije srela. Likovala je nad sudbinom Gadafija. U Siriji podrzavaju Al Kaidu i njihove havere. Suludo nabrajati. Sljedbenica zla. I patoloski lazov, dokazano. Vjerovatno i korumpirana. Ne mislim da je Tramp ista bolji. Tek ce se pokazati.
Last edited by Kikibombona on 09/11/2016 12:11, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2572 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Tomahawk11 »

Black swan wrote:svaki muškarac je u svlačionici trump
svaki biznismen bi želio biti tramp
ljudskiji je od svakog političara u americi (klintonovi, keri, obama...)
tramp to smo mi, ljudi ništa više ništa manje

ako glumi dobro glumi... ali mislim da se to ne može glumiti, jednostavno to je on i većina amerikanaca ga voli
ništa ankete ništa holivud samo jedan dan u 4 godine se pika
sve ostalo mačku o rep

eto im nek puše marihuanu u kaliforniji :D
Mozda je Trump slika i prilika prosjecnog Amerikanca, ali ja se ne identificiram ni po kojem osnovu sa istim.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2573 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote: Ja ne mogu isto tako da shvatim da se neko raduje pobjedi nekoga ko je blizi statusu fasiste nego nekog demokrate a pogotovo ne mogu da shvatim radost BH gradjana na izgubljenom bitkom zene covjeka koji nam je spasio guzove 1995 godine. I nek neko kaze da nismo sve bolesnija i bolesnija nacija!!!!
Znaš kako kažu, 100 ljudi - 100 ćudi. :oops: Mi smo bolesna nacija, ali vala nismo jedini, što se i vidi po ovim izborima.
Yes apsolutno...pa i kod nas se biraju vrlo vrlo slicni ako ne i gori od ovoga
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2574 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by Chmoljo »

ze kalanga wrote:
jao_situacije wrote:

Ali dobro.
Ja sam već rekao da ne očekujem ništa, ali da mi je drago da je stara prdara ispušila izbore.
Ho Ši Šešelj :lol:
jao_situacije

#2575 Re: US presidential election - Trump vs Hillary

Post by jao_situacije »

ze kalanga wrote:
jao_situacije wrote:

Ali dobro.
100% vijetnam
Post Reply