Nista...patriot_1 wrote:Nakon te molitve nepostojećem Bogu(mislio sam da ga nema ali nisam bio siguran u to)osjetio sam u sobi njegovu prisutnost!U istom času kao da je u sobu ušao bjeli oblak,oko mene sama bjelina(nijednog mišaDozer wrote:Jos nam samo reci u cemu se ogledao taj znak i dokaz....patriot_1 wrote: I on mi je dao znak i dokaz!Od tad sam vjernik!) i u srce mi dođe neka toplina!Nisam čuo glas a to sam očekivao !Pomislih nakon par min. da je to autosugestija !No,nikad prije tako nešto nisam doživio!A doživih baš u tom trenutku!Nisam postao čvrst vjernik odmah iza,to me samo potaklo da se pitanjem Bog ozbiljnije pozabavim.Čitao sam iza toga "Život poslije života" oa Rajmonda Moodia,"Antikrist" od Nitschea,i "Postoji li Bog" od Hansa Kunga.Puno razgovarao,konačno počeo Bibliju proučavat,,sve u svemu ,trebala mi je godina dana da u vjeri postanem siguran.Doživio sam i dosta nevjerovatnih uslišanja molitvi u tom periodu.
Sad nakon toliko g. znam da sam učinio najbolji potez u životu tad kad sam Boga stavio pred gotov čin kad sam to rekao "Vjerovat ću ako mi se ti lično objaviš"!
Tad mi se to učinilo logično,ako je , ako ga ima,zna da želim znati,mora mi se objaviti inače ga nema!I vjerovao sam da hoće,ako ga ima!
Što nije to logično?
I...kako izgleda? Jesmo li po njegovom liku i mi, ili je on po nasem...?
I ja cekam da mi se pokaze, pa cu onda tvojim stopama. Do tad... cekam