Da nema inicijative u Musinoj igri i preuzimanja odgvornosti kao sto je to bilo u nekim utakmicama proslih sezona. Odbranu igra bezobrazno jer se sklanja igracima. Trica mu je u zadnje vrijeme uzasno losa ali i kada ga krene onaj idiot ga odmah izvede. Pa idiot sinoc nije sekunde dao Mayersu da igra a Ibaka u prvoj cetvrtini 6 poena i 4 skoka i onda vozdrica. Mislim da i igraci su izuzetno nezadovoljni vodjenjem Matea. Musu konstantno limitira i ne da mu kad ga krene da igra dokle moze. Ono sto se moze vidjeti na kraju svake utakmice su minutaze koje su vise manje tu negdje kod ovih standardnih igraca ali u tim minutazama Musa uglavnom ima najmanje.Hezonja je jucer igrao 35 minuta, Deck 32 i za tu minutazu su im ucinci vrlo skromni. Musa je imao cetvrtu minutazu od 25 minuta sa uzasnim skorom. Nista tamo nije kako treba meni se cini.Altsa wrote: ↑29/10/2024 23:30 Musa igra ocajno odbranu tj. ni ne igra je. Prolaze ga kao da je junior. Trazi non stop loptu a ostali ga smisljeno ignorisu. Dok je Kampaca islo i vodili su, a kasnije bezidejnost, soliranje, na silu forsiranje od poznatih pojedinaca i zasluzeni poraz. Trener vec poznata prica. Ibaka na pocetku puca trice dok se ostali skrivaju od lopte. Musu nisam odavno gledao u losijem izdanju. Djelomicno je i sam kriv. Pasivan je i samo stoji na korneru. Uzas.
Džanan Musa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2551 Re: Džanan Musa
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#2552 Re: Džanan Musa
Ja bih ocekivao da ti kazes da je imao "losu noc" ili "zenskih problema" 
- hrasno38
#2553 Re: Džanan Musa
Sto ne igra Musa veceras???
P.S Nasao sam kazu da je obnovio povredu zgloba protiv Olimpijakosa
P.S Nasao sam kazu da je obnovio povredu zgloba protiv Olimpijakosa
- Altsa
#2554 Re: Džanan Musa
Igra Reala se kvalitetno raspada na celu sa kosarkaskim magom Jesús Chus Alfonso Mateo Díezom.
-
kakavdanakneiskustvu
#2555 Re: Džanan Musa
nije baš ni čudo s obzirom da im nisu igrali musa,ibaka,feliz,garuba
- video
#2556 Re: Džanan Musa
Sto Musa jos ne igra?
- hrasno38
#2558 Re: Džanan Musa
Koja je dzukela ova Mateo strasno! Musa napravi dvije greske izvede ga u 5 minuti i evo 15 ga ne uvodi svi ostali igraci bezbroj gresaka i nista. Govno jedno spansko!
I pazi sad izveo ga u 5 minuti i uvodi ga u 17....znaci 15-tak minuta sjedi na klupi i naravno ulazi hladan kao panj.
I pazi sad izveo ga u 5 minuti i uvodi ga u 17....znaci 15-tak minuta sjedi na klupi i naravno ulazi hladan kao panj.
- Altsa
#2559 Re: Džanan Musa
Real je ekipa koju samo totalni remont moze spasiti za iducu sezonu. Ova je izgubljena vec sada definitivno ako sta ne promijene u meduvremenu. Prvo treba da leti glava ovoj neznalici Mateu.
- hrasno38
#2560 Re: Džanan Musa
Real sa ovim rosterom bi trebao da bude medju prve tri ekipe EL i medju prve dvije u ACB ligi medjutim.....sa ovakvom debilcinom na klupi tesko. U prvom poluvremenu sa izmjenama da Feneru 10 razlike. Sad u drugom ih stignu na -2 i opet izmjenama otjera Fener na -13. Zaista mi nije jasno zasto ga Peres jos uvije drzi jer zaista nicim to nije zavrijedio.
- Altsa
#2561 Re: Džanan Musa
Real je prepun prosjecnih igraca. Odlazak par njih u penziju i iz kluba je bilo dovoljno da grohnu. Dok su bili tu pokrivali su pobjedama Matea i njegovo ne znanje. Zamijene nisu adekvatne a o nedisciplini pojedinih igraca u samoj igri ne treba uopste govoriti. Ljulj prede centar i nakon 4-5 sekundi napada ispaljuje debilski sut. Ne znaju se postaviti u odbrani, soliraju i zabijaju se u reket, diskutuju sa sudijama uglavnom totalni raspad igre i koncepcije. Ovaj ludak samo mijenja igrace bez ikakvog rezona itd. i normalno da je on najveci krivac. Musa se fino uklopio sa losom igrom i van forme totalno.
- hrasno38
#2562 Re: Džanan Musa
iuuuuuu ali ih veceras i sudije kolju al bas zestokoAltsa wrote: ↑05/12/2024 22:24 Real je prepun prosjecnih igraca. Odlazak par njih u penziju i iz kluba je bilo dovoljno da grohnu. Dok su bili tu pokrivali su pobjedama Matea i njegovo ne znanje. Zamijene nisu adekvatne a o nedisciplini pojedinih igraca u samoj igri ne treba uopste govoriti. Ljulj prede centar i nakon 4-5 sekundi napada ispaljuje debilski sut. Ne znaju se postaviti u odbrani, soliraju i zabijaju se u reket, diskutuju sa sudijama uglavnom totalni raspad igre i koncepcije. Ovaj ludak samo mijenja igrace bez ikakvog rezona itd. i normalno da je on najveci krivac. Musa se fino uklopio sa losom igrom i van forme totalno.
-
kakavdanakneiskustvu
#2563 Re: Džanan Musa
Altsa wrote: ↑05/12/2024 22:24 Real je prepun prosjecnih igraca. Odlazak par njih u penziju i iz kluba je bilo dovoljno da grohnu. Dok su bili tu pokrivali su pobjedama Matea i njegovo ne znanje. Zamijene nisu adekvatne a o nedisciplini pojedinih igraca u samoj igri ne treba uopste govoriti. Ljulj prede centar i nakon 4-5 sekundi napada ispaljuje debilski sut. Ne znaju se postaviti u odbrani, soliraju i zabijaju se u reket, diskutuju sa sudijama uglavnom totalni raspad igre i koncepcije. Ovaj ludak samo mijenja igrace bez ikakvog rezona itd. i normalno da je on najveci krivac. Musa se fino uklopio sa losom igrom i van forme totalno.
- Altsa
#2564 Re: Džanan Musa
Tavares na svakoj bukvalno utakmici napravi najmanje 3 licne u napadu jer se pogresno postavlja u bloku. Pa neka ga neko nauci te osnovne stvari jbt.
-
giovanni008
#2565 Re: Džanan Musa
Kakav debil od trenera, Real postao ekipa za nabijanje kos razlike.
- hrasno38
#2566 Re: Džanan Musa
U Realu se nesto cudno desava...ili su svi igraci totalno van forme ili na neki nacin bojkotuju Matea ali nema sanse da onako Real igra sa ovim igracima koji su sigurno za prva tri mjesta u EL. Sa Musom se posebno nesto cudno desava, Hezonja malo malo bude iskljucen, Campazo je nervozan kao pas.....postoji nekakvo nezadovoljstvo i ja vjerujem da bi sok terapija promjene trenera donjela pozitivne stvari.giovanni008 wrote: ↑06/12/2024 09:53 Kakav debil od trenera, Real postao ekipa za nabijanje kos razlike.
- hrasno38
#2567 Re: Džanan Musa
Sta se desava sa Dzananom Musom veliko je pitanje?? Mislim da nije u pitanju povreda nego nesto drugo i da Mateo na njemu sada trenira strogocu. Musa je igrao samo 3:28 minuta i imao jedan skok i jednu asistenciju sa valorizacijom 3. Hezonja je igrao 22 minute sa valorizacijom 2!!!! Dakle nesto nije u vinklu nikako i ako se ovako nastavi za Musu je najbolje da potrazi neki drugi klub iz EL gdje ce igrati i koji nece na klupi imati ovakvog kretena i neznalicu kao sto je Mateo.
-
WarrenGrozni
#2568 Re: Džanan Musa
Odlaskom Rudija i Ćaća u mirovinu, u Realu je očito poremećen balans u svlačionici i na terenu.
Znalo se da se njih dvojica i Llul za sve pitaju, praktično upravljaju ekipom.
Za Musu je najbolje potražiti novi EL klub, gdje će garantirano biti jedan od dva-tri glavna igrača. On to u Realu nikad nije ni bio, niti će biti.
Njemu treba lopta i sloboda u igri, da podigne samopouzdanje, rješava utakmice i tako napravi neki upgrade karijere.
Po meni, Efes ili Fener najbolje potencijalne opcije.
Znalo se da se njih dvojica i Llul za sve pitaju, praktično upravljaju ekipom.
Za Musu je najbolje potražiti novi EL klub, gdje će garantirano biti jedan od dva-tri glavna igrača. On to u Realu nikad nije ni bio, niti će biti.
Njemu treba lopta i sloboda u igri, da podigne samopouzdanje, rješava utakmice i tako napravi neki upgrade karijere.
Po meni, Efes ili Fener najbolje potencijalne opcije.
-
giovanni008
#2569 Re: Džanan Musa
Da ga mozda ne kaznjavaju, jer je otisao na svoju ruku za Sarajevo iako su mu rekli da ne ide?
hrasno38 wrote: ↑08/12/2024 21:29 Sta se desava sa Dzananom Musom veliko je pitanje?? Mislim da nije u pitanju povreda nego nesto drugo i da Mateo na njemu sada trenira strogocu. Musa je igrao samo 3:28 minuta i imao jedan skok i jednu asistenciju sa valorizacijom 3. Hezonja je igrao 22 minute sa valorizacijom 2!!!! Dakle nesto nije u vinklu nikako i ako se ovako nastavi za Musu je najbolje da potrazi neki drugi klub iz EL gdje ce igrati i koji nece na klupi imati ovakvog kretena i neznalicu kao sto je Mateo.
- Altsa
#2570 Re: Džanan Musa
Ako bi Mateo ostao sto cisto sumnjam s obzirom na rezultate koje postize Musa bi svakako trebao otici. Samo se bojim da ga opet NBA ne povuce pa da napravi opet gresku.hrasno38 wrote: ↑08/12/2024 21:29 Sta se desava sa Dzananom Musom veliko je pitanje?? Mislim da nije u pitanju povreda nego nesto drugo i da Mateo na njemu sada trenira strogocu. Musa je igrao samo 3:28 minuta i imao jedan skok i jednu asistenciju sa valorizacijom 3. Hezonja je igrao 22 minute sa valorizacijom 2!!!! Dakle nesto nije u vinklu nikako i ako se ovako nastavi za Musu je najbolje da potrazi neki drugi klub iz EL gdje ce igrati i koji nece na klupi imati ovakvog kretena i neznalicu kao sto je Mateo.
- hrasno38
#2571 Re: Džanan Musa
I to je vrlo mogucegiovanni008 wrote: ↑10/12/2024 00:10 Da ga mozda ne kaznjavaju, jer je otisao na svoju ruku za Sarajevo iako su mu rekli da ne ide?
hrasno38 wrote: ↑08/12/2024 21:29 Sta se desava sa Dzananom Musom veliko je pitanje?? Mislim da nije u pitanju povreda nego nesto drugo i da Mateo na njemu sada trenira strogocu. Musa je igrao samo 3:28 minuta i imao jedan skok i jednu asistenciju sa valorizacijom 3. Hezonja je igrao 22 minute sa valorizacijom 2!!!! Dakle nesto nije u vinklu nikako i ako se ovako nastavi za Musu je najbolje da potrazi neki drugi klub iz EL gdje ce igrati i koji nece na klupi imati ovakvog kretena i neznalicu kao sto je Mateo.
- hrasno38
#2572 Re: Džanan Musa
https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... ern/489324
Napokon su poceli da primjecuju i novinari ono o cemu mi ovdje pisemo dvije godine. Druga utakmica za redom u kojoj ono spansko govno od trenera ne dozvoljava Musi da bude MVP utakmice. Ljulj ima istu minutazu kao Musa sa 3 poena ali jebi ga on je legenda Reala i moze da radi sta hoce. Stvarno ovakvo vodjenje ekipe je meni van svakog kosarkaskog rezona i pameti. Zato im se cesto igraci i povredjuju jer udju u igru totalno ohladjeni nakon 10 i vise minuta sjedenja na klupi.
Napokon su poceli da primjecuju i novinari ono o cemu mi ovdje pisemo dvije godine. Druga utakmica za redom u kojoj ono spansko govno od trenera ne dozvoljava Musi da bude MVP utakmice. Ljulj ima istu minutazu kao Musa sa 3 poena ali jebi ga on je legenda Reala i moze da radi sta hoce. Stvarno ovakvo vodjenje ekipe je meni van svakog kosarkaskog rezona i pameti. Zato im se cesto igraci i povredjuju jer udju u igru totalno ohladjeni nakon 10 i vise minuta sjedenja na klupi.
- Altsa
#2573 Re: Džanan Musa
Evo veceras najbolji u prvoj cetvrtini 12 poena i izvadi ga Mateo.
- hrasno38
#2574 Re: Džanan Musa
Opet je dokazao da ako mu se da adekvatna minutaza da moze cuda da napravi. Sinoc je imao drugu minutazu poslije Campaza 28 minuta ali evo vec drugu utakmicu Lulj ima po 20 minuta u igri sa ama bas nikakvim ucinkom. Ako Real zeli da pobjedjuje Musa, Hezonja i Campazo moraju igrati po otprilike 30 minuta kada je utakmica gutava. Naravno tu je i Deck koji je odlican igrac. Mateo mora da mijenja nacin vodjenja ekipe i da cesce rotira a ne da stavlja glavne igrace na klupu po 10 minuta. Time dovodi u opasnost i igrace jer se ohlade.
Musa je izgleda namjestio ruku i za tri poena avidjet cemo vec sutra protiv Granade jel to tacno. Takodje Musa konstatno igra za ekipu i uvijek gleda da nekoga proigra dok recimo Campazo je sinoc imao bas nekoliko preglupih soliranja kao naravno i Lulj.
-
giovanni008
#2575 Re: Džanan Musa
Evo ko ima mogucnost moze napraviti finu proljetnu turisticko/sportsku turu za Gironu/Barcelonu, naime u Gironi gostuje Musa sa Realom u nedjelju 27. aprila u 12:00.
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJ ... s4;dt;fp;1;;;
Ima ova nova Ryanair linija leti iz Sa za Gironu 26.4. a nazad 30.4. za samo 75 eura povratna.
https://www.ryanair.com/
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJ ... s4;dt;fp;1;;;
Ima ova nova Ryanair linija leti iz Sa za Gironu 26.4. a nazad 30.4. za samo 75 eura povratna.
https://www.ryanair.com/